- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Régóta rágom magam a témán hogy a jó sok hely mellé (3x2TB SATA3 WD RAID) vásárolnom kellene egy SSD meghajtót.
Csak a rendszert szeretném rajta tárolni.
Egyik boltban már megtettem volna a lépést, de ott csak jelenleg másik típus volt, így az eladó azt nem ajánlotta rendszerre. (ő minden áron Intel-t akart rám beszélni ) amit meg is vásároltam volna, de az sem volt neki, mint derült ki.Milyen SSD érdemes vásárolni rendszerre? 60 - 80 Giga között gondolkodom.
Olyan 60 - 70 ezret szánnék rá.Másik aprócska kérdésem lenne, hogy meddig jó egy SSD?!
Tehát non-stopban megy a számítógép és sokan említették hogy gyorsan feleződik az élettartam jelentős használat esetén.Sorry a tudatlan kérdésekért, de teljesen idegen nekem még az SSD, azt se tudom hogy működik mi a jelentősége, mit kell benne nézni, valaki említette nekem ilyen vezérlőst kell vásárolni, nem olyat.
Én meg csak néztem nagy szemekkel hogy most *mi van?!

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs