- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
LZs?!
aktív tag
Sziasztok!
Köszi szépen a válaszokat, megfogadtam őket.

Egy újabb verzió ötlött fel bennem (btw látom, hogy a topik témája is ebbe az irányba kanyorodott és előre elnézést, ha olyat kérdezek ami már elhangzott; lehet, hogy elsiklottam felette):
1. Samsung 470 128 GB (Sata3?) vs Kingston V+100 96GB Sata2
2. Az 1-es pont győztese 4x4 GB RAM-mal megtámogatva (ennyit kezel a MB), plusz egy szemetelésre/tárolásra használt HDD (Win frissítések, letöltések, Ramdisk image-ek, log file-ok, stb.)
Ha jól számoltam, így is bőven az eredetileg tervezett büdzsé keretei között maradok.
A memóriát nagyjából 10+2+4 felállásban osztanám: 4-5GB szabadon maradna a rendszernek, Ramdisk alatt 1-2GB a swap file-nak (biztos-ami-biztos) és egyéb kis mindennapi programoknak (Firfox, levelezés, stb.) és ~10GB "munkaterületként" particionálva.
Ha jól tudom, a Ramdisknek elkülönített terület mountolható a program által készített image file-okból, így változtatható annak az aktuális tartalma. A 10GB-os részt használná az a kevés játék, amivel időnként játszom, illetve elsősorban a munkához kapcsolódó dolgok jönnének ide: több gigás Excel, Access állományok, stb.
Így elméletileg az SSD a kezdeti formázást és a Win7 + egyéb statikus programok (pl. Office) telepítését kivéve intakt maradna a mindennapokban (kivéve frissítések, új programok), viszont rugalmas és gyors alapot szolgáltatna az általános működéshez; a Ramdiskkel pedig szakítana, aminek szakítani kell...minden másra ott a HDD.
Kérdések:
1. Vélemény?
2. Samsung vagy Kingston?
PS: Jelezném, hogy egyéb komponenseket nem szeretnék cserélni (pl. alaplap).
Köszönöm előre is a válaszokat

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Óra topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest