Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
(ex)Cat
üzenetére
Sajnos ma sem lettem okosabb a kérdésben (ti. rossz vagy nem rossz a drive). A formázott összkapacitás 29,8GB ami ki is jön, ha 32x10^9 byte-ot elosztom 3x 1024-gyel. Tehát, ha jól gondolom, a 29,8GB bad sectorostól-mindenestől értendő. Na most én ma csurig teleírtam a 29,8GB-ot, maradt 40byte szabad hely. És a legjobb, hogy minden ráírt adatot vissza tudtam olvasni. Ezexerint az SSD hibátlan(?). Viszont SMART szerint ma is 330-al nőtt a hibás szektorok száma, már 5730-nál tartok. Akkor az SSD mégis rossz(?). Szóval már semmit sem értek.....

Szerk: tegnap este küldtem egy riportot hdsentinel kollégának, remélem az alapján ő meg tudja mondani a frankót.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OLED TV topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest