Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
McLaca
üzenetére
Lemez cache-t már régóta nem használok, FF-et meg kerülöm amennyire lehet.
Nem kell sehová hasalnod
, de azt nem ártana megértened, hogy vannak olyan felhasználók (böngésző beállítások), akiknek/amihez igenis jól jön a cache, bármennyire is hihetetlen számodra.Nincs semmi gond a netemmel, de még mindig gyorsabb a ramdiskre rakott cache, mint egy 120Mbit-es net (SSD sem gyorsabb
, bár ezt gondolom nem kell magyarázni ), tehát a 30...50 oldal a böngésző indításakor seperc alatt be van töltve, ráadásul az éppen nem elérhető oldalak is be vannak töltve legutolsó látogatás szerint, lehet olvasgatni. Böngészőben az oldalon visszalépés is hasonló módon történik.Amúgy meg nem kötekedésnek szántam én sem a helyreigazítást csak szerettem volna, hogy belásd: ami neked tökéletes, másnak lehet, hogy kényelmetlen.
Emiatt ahelyett, hogy a cache kikapcsolását erőlteted másokra (mert ugye NEKED így kényelmes), inkább javasolnál több lehetséges alternatívát, mivel nagyon eltérő netezési szokásokkal rendelkeznek az emberek.
Részemről mindenki úgy használja a böngészőjét, ahogy akarja. Én a cache-t ramdiskre raktam és minden gondom megoldva. Megvan a sebesség is és számomra a kényelem is.
Ajánlom próbáld ki Te is a ramdisk-re rakott cache-t, persze csak ha akarod, nem kötelező
vagy legalább gondold át esetleg milyen előnyöket nyújthat
Aktív témák
- Gamer Egér RGB!!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de azt nem ártana megértened, hogy vannak olyan felhasználók (böngésző beállítások), akiknek/amihez igenis jól jön a cache, bármennyire is hihetetlen számodra.
, bár ezt gondolom nem kell magyarázni ), tehát a 30...50 oldal a böngésző indításakor seperc alatt be van töltve, ráadásul az éppen nem elérhető oldalak is be vannak töltve legutolsó látogatás szerint, lehet olvasgatni. Böngészőben az oldalon visszalépés is hasonló módon történik.
vagy legalább gondold át esetleg milyen előnyöket nyújthat