Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz Tibiajax #8401 üzenetére
nekem tökmindegy, de akkor már mehetnénk szerdán a corvinba, mert akkor félár van... így karácsony előtt nem lenne rossz ha.... lefoglalunk már most pl. 10db jegyet a legfaszább helyre, és szerdán ha kevesebben megyünk akkor csak annyit veszünk át és csókolom...
ma este meg őt nézzük meg. végre. és végre egy jó filmben egyik nagy kedvencem
j.m.
nem is emlékszem miben láttam utoljára...szerk: sry, a burn after reading -ről van szó
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok
tegnap jatszottam a blacksite area 51-el, es az egyik autovezetos resznel az egyik reklamtablan eszrevettem, hogya spirit cimu filmet reklamozzak, 2008 karacsonyara
tok durva..
eddig nem figyeltem a jatekokban a hirdeteseket, de ez most feltunt -
BITBOYS
addikt
Sajnos eddig nem. Engem is érdekel a film, de sajnos nem tudok eljutni moziba, hogy megnézzem.
Valami ilyesmi véleményre számítottam, mivel a rendezőtől a szereplőgárdáig mindenki nagy kedvenc. Szóval örülök, hogy végre valaki jellemezte ezt az alkotást is, ráadásul egész pozitívan. Ha időm engedi azonnal megnézem.Köszi az avatart
-
adalbert1
veterán
válasz Tibiajax #8409 üzenetére
Ok, meglátom mit tehetek.
Hogy on is legyek:
Megnéztem a Hell Ride című filmet valamelyik nap.Hát elég gyenge lett, pedig sok minden együtt volt hogy egy jó filmet kihozzanak belőle...
Jó szereplőgárda (Michael Madsent nagyon bírom, de hogy mennyi szar filmje van), pár jó csajszi, motoros gangek... Kb. reális az imdb-s értékelés. -
Pompi
MODERÁTOR
válasz Wolverine #8411 üzenetére
Igen, azokat megtaláltam
De hamár lúd legyen kövér alapon linkelek én is egy 720p trailert hozzá
Body of Lies [trailer 720p mov][ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
RedWing
aktív tag
Spoiler veszély!
Jött egy Keanu és leszállt közénk
Nagyon remélem a film megcáfolja az itt leírtakat!
[link]Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
csapos2
addikt
Talán még nem volt.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
BITBOYS
addikt
-
t1
addikt
Pillangó hatás
Jó sztori meg minden nagyon bejött 10/10 -
BITBOYS
addikt
-
Pitterix
őstag
Ha esetleg még nem volt.....1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13, ha volt sorry
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
adalbert1
veterán
válasz BITBOYS #8422 üzenetére
Nálam beálltak abba a sorba hogy a második rész nem tudja hozni az első rész zseniális hangulatát. A 2 se volt rossz ugyan, de az 1 sokkal ütősebbre sikeredett...
Pitterix : elég sok mindent lelőnek a trailerben... Azért remélem lesz még elég sok darabolás benne.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Pitterix #8420 üzenetére
Jó, h kiadták ezt a trailert, ebből most pontosan le is jött, mekkora egy trágya lesz..
Egyszerűen nem értem, miért kell megint, ugyanezt a kib lerágott szar szemét amerikai csontot elővenni, újra és újra. Egy újabb tinihorror, amiben érkeznek az idióta tinik, éppen aktuális divatos szerkókban, jól érzik magukat, tombolnak, majd egyesével leszedi öket valaki, a végére kicsit bedurvul, majd semmi lezárás, csak egy előbukkanó Jason és jöhet majd a 2..
ezt annyira unom már, és amíg az első trailer még igéretesnek tűnt, ez már elég is volt. Kabbe Bay, inkább adnátok nekem a lóvét, megcsinálnám én ne féljetek, de beszarna mindenki Jasontől.. -
adalbert1
veterán
válasz Tibiajax #8427 üzenetére
Egyszerűen nem értem, miért kell megint, ugyanezt a kib lerágott szar szemét amerikai csontot elővenni, újra és újra.
Pont azért, mert egy tinihorrorra sokkal több nézőt be lehet ültetni mint amennyit lehetne egy igazán kemény Jason filmre.
Én azért adok neki egy esélyt, hátha durvább lesz mint a trailer alapján...Pitterix : egyszerű, legyen annyi lé hogy megkenjetek mindenkit akinek a szavazat alapján eldől az Oscar sorsa.
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
válasz bagyulajuve #8430 üzenetére
Ezzel egyet értek!!!!!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Wolverine
félisten
T4 trailer.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Dilikutya
félisten
válasz Wolverine #8432 üzenetére
Aljas egy másfél perc, nem mutat túl sokat, de mégis bizsergető. Biztos nem olyan lesz mint a T1-2, de én egy nagyon jó mozit várok tőle. A végén mikor a nagy terminátor becsoszogott a képbe...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Versus82
aktív tag
válasz Wolverine #8432 üzenetére
ezt a Bale gyereket ha meglátom mindig az amerikai psziho jut az eszembe és elkezdek vigyorogni "mosd meg a vaginádat"
klasszikus jelenet benne van, amikor a lánctalpas rotyog át a koponyákon, kihagyhatatlan jelenet terminátor filmből
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Integra
titán
válasz PazsitZ #8449 üzenetére
én azt remélem, hogy a rendező bácsi látta a batman két új bale epizódját és alaposan kitanulta a hangulatot és a stílust...
bale pedig nincs mese, üt-vág, mindegy mit játszik, amerikai pszicho (zseniális), gépész, batman, tiszta kaméleon a srác.
és ahogy a trailerben végre látni lehetett, ahogy belesoroz a t800 fejébe pár golyót és emelkedik lassítva fel a kamera....
látványra, stílusra, akcióra nem lehet panasz semmi, asszem.
én még reménykedek, mert van miből táplálkoznia a filmnek....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest