Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
Aktív témák
-
Versus82
aktív tag
válasz Integra #16753 üzenetére
ez a tvilájght egy vicc. nálam az 1080p+DTS se mentette meg, persze otthon asszonnyal néztem úgyhogy muszáj volt végig"izgulnom". 2.-at már barátnőivel nézte moziban, persze ő is olvasta a könyveket és odavan értük, hogy mekkora sztori. katedrálist persze nem hajlandó elolvasni...
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
lécci írjátok privit hogy honnan lehet szerezni hd filmeket,ahol full sebességel jön az áldás.
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
válasz Wolverine #12988 üzenetére
nem a stohl jó színész, hanem a fawcett tud rohadt nagy sztorikat írni.... kedvenc sci-fi íróm, stohlt meg utálom mint a szart. most így nem tudom eldönteni hogy megnézzem-e......
-
Versus82
aktív tag
tv2 n megy a mechanikus narancs feliratosan.
-
Versus82
aktív tag
válasz diablo1984 #10772 üzenetére
nem kell állandóan a popót nyálazni
-
Versus82
aktív tag
válasz Integra #10767 üzenetére
(most röhögtem be magam a szék alá )
erről jut eszembe egy sztori: haverommal elmentünk vásárolni buli előtt osanba. vettünk csomó piát, és mivel már ott voltam és másnap jött asszony hozzám, vettem borotvahabot+borotvát rendbe rakni magam. a pénztárnál megláttam és bedobtam egy sikosítót meg gumit is mert fogyóban volt... most képzeld hogy ezeket ketten kipakoltuk a csaj elé, volt ám vigyorogva nézés.
-
Versus82
aktív tag
[link] Patrick Bateman visszatért egy t4 reklám erejéig.
-
-
Versus82
aktív tag
válasz kicsitomi88 #9216 üzenetére
nézd meg bátran. én is mostanában kaptam rá kubrickra, 720p ben nyomatom a filmjeit, a m. narancs a legjobb... a ragyogás után természetesen az acéllövedékek et is nézd majd meg, szintén nagyon jó. a 2001 űrodüsszeia nekem sem jön be, kétszer álltam neki, kétszer aludtam be rajta... a m. narancs azért tetszett, mert rengeteg témát ad, sokmindenen elgondolkodik az ember utána. a képi világa fantasztikus, a nyelvezete meg egyszerűen briliáns, bár elsőre törni fogod a galavádat hogy mi mit jelenthet
-
Versus82
aktív tag
válasz Pitterix #9070 üzenetére
mostanában ez nagy divat hogy a rosszak valami gyengébb autóval kapják el a jót. quantum csendjében aston martint tolta le a 156os alfa, szállító 3 ban s8v12 audi nem tudta otthagyni a 320cdi mercit
-
Versus82
aktív tag
Mechanikus narancson még mindig nem tudok elsülni. 1971-es film, ma is simán megállja a helyét. Ha nem láttátok nézzétek meg, itt egy kis kedvcsináló friderikusz bácsitól[link] Én is főleg azoknak ajánlom akiknek tetszett az amerikai pszicho.
-
Versus82
aktív tag
most néztem kubrick mechanikus narancsát, egyszerűen zseniális mű, még mindig a hatása alatt vagyok. ha valaki tudja még hol lehet kubrick 8+1-es dvd gyűjteményt venni normál áron (10-15e) az lécci szóljon!
-
Versus82
aktív tag
válasz Tibiajax #8669 üzenetére
túl komolyan veszed magad meg ezt a baromságot. szállj le a magas lóról, nem kellenek az olyan megjegyzéseid mint pl. aki a ben stiller filmeket szereti az igénytelen átlagfogyasztó, de te nagyon kifinomult stílussal rendelkezel mert pl a fekete vipera és barátait favorizálod. nekem pl az angol humortól van hányingerem, erőltetett unalmas szarnak tartom, de mégse állítom be hogy mekkora szakember vagyok, a többi meg tudatlan akinek nem hasonló az ízlése mint nekem. ez a kiszavazás is mi? ne fárassz. nem egyezik az ízlésünk, ennyi, de rajtad kívül senki nem állítja be magát itt nagy filmes gurunak aki megmondja hogy mi a jó és mi nem. nem akar senki basztatni, elmondtuk hogy ez van, azt csinálsz amit akarsz, folytathatod a megmondóemberkedést, hidd el nem érdekel, ugyanúgy fognak telni a napjaim. a magas lóhoz hozzátartozik szintén ez a klikkesedés/kirekesztés, hogy xy nem jöhet... annyira szánalmas. nekem semmi közöm az egészhez, de jól elvigyorgok rajta.
-
Versus82
aktív tag
válasz Wolverine #8432 üzenetére
ezt a Bale gyereket ha meglátom mindig az amerikai psziho jut az eszembe és elkezdek vigyorogni "mosd meg a vaginádat"
klasszikus jelenet benne van, amikor a lánctalpas rotyog át a koponyákon, kihagyhatatlan jelenet terminátor filmből
-
Versus82
aktív tag
Most néztem meg a Kaméleon című magyar remekművet. nagyon tetszett, végig izgalmas volt a film, a csavar is megvolt a végén ami szintén jól sikerült. nekem az utóbbi évek legjobb magyar filmje.
-
Versus82
aktív tag
-
Versus82
aktív tag
Righteous Kill
Nagyon jó kis zsarus krimi ha azt vesszük... Viszont ha azt nézem hogy De Niro+Al Pacino a főszereplő, akkor már kicsit más. Többet vártam volna egy kicsit. Maga a sztori jó, a játékuk is a szokásos profi cucc, talán az a bajom hogy a film végén a nagy csavar nem volt olyan átütő... De remek film, ajánlom mindenkinek!
-
-
Versus82
aktív tag
válasz Integra #7590 üzenetére
én is most láttam, de sztem ment moziban.... utána másikon ment a Hűtlen ricsárd gírrel, az is tök jó volt, csak már 2kor bealudtam... hüylék ezek , a faxa filmek mindig éjjel vannak.
brownus: helyes, helyes
[ Szerkesztve ]
-
-
Versus82
aktív tag
-
Versus82
aktív tag
nah, tegnap-tegnapelőtt ki ázsia filmeztem magam...
GP 506
ez egy új koreiai horror film. a sztori így utólag nem nagy cucc, de maga a körítés nagyon jó volt - jó helyszín, szép képi világ, nekem tetszett. 10/7
Forbidden Kingdom
mindenki azt írta hogy többet ki lehetett volna hozni a 2 kung-fu isten közös filmjéből. az lehet, de így is nagyon látványos a film, rengeteg jó bunyóval, külön öröm hogy jackie t ismét részeges karatemesterként láthattam. 10/8
R-Point-pici spoiler-
szintén koreai horror, asszem 2003-as. befosósabb mint a GP 506, bár itt messze nem olyan szép a tálalás, viszont hatalmasat üt hogy nem tudod ki él és ki nem és csak később derülnek ezek ki... 10/8
Tale of the two sisters
utoljára hagytam, egyszerűen zseniális. végre egy film ami elgondolkodtat, ahol nem tudod előre mi lesz, és amit mégegyszer meg kell nézned hogy igazán megértsd. megéri. aki elsőre levágja a szitut annak max respect horrornak indul, de miután megnézted rájössz hogy inkább dráma, érdekes kérdéseket boncolgat... nekem már a borító is ütött [link] 10/9
maradok ázsiai vonalon, hihetetlen felüdülés a sok éves hálivúdi mocsok után.
-
Versus82
aktív tag
basssszus.... death race megvan mindenkinek? jason bácsi új filmje. még nem láttam(de már megvan). de vettem egy stallone filmet tecsoban, és nézegettem neten mikori is (édenkert a sikátorban-'78). erre látom alatta 1975: death race 2000. wtf???? rákeresek mit találok?
In the near future the ultimate sporting event is the deathrace. Contestants get score points for running people down as they speed across the country. The sport has crazed fans who sacrifice themselves to the drivers. An overt agency is trying to bring an end to the immoral deathrace and has infiltrated one of their followers in to the race as a navigator. In the end of the race the lives of the competitors, the President and the deathrace itself are in peril.
David Carradine ... Frankenstein
Simone Griffeth ... Annie Smith
Sylvester Stallone ... Machine Gun Joe Viterbo
Mary Woronov ... Calamity Jane
Roberta Collins ... Matilda the Hun
Martin Kove ... Nero the Hero
Louisa Moritz ... Myra
Don Steele ... Junior Bruce (as The Real Don Steele)
Joyce Jameson ... Grace Pander
Carle Bensen ... Harold
Sandy McCallum ... Mr. President
Paul Laurence ... Special agent
Harriet Medin ... Thomasina Paine
Vince Trankina ... Lt. Fury
Bill Morey ... DeaconDirector: Paul Bartel
Runtime: 84 mins
http://www.imdb.com/title/tt0072856/
lol lol lol... mint stallone fan nagyon ég a fejem. azonnal szerzem befele, majd írok egy összehasonlítást.
-
Versus82
aktív tag
ázsiai filmeknek nem csinálunk külön topikot? megérdemelnék, rengeteg jó film van, ami el se jut hozzánk, úgy kell levadászni őket netről... Jet Li+Jackie Chanos Tiltott Királyság és a John Woo rendezte monumentális kosztümös trilógia első része [link] már betárazva, hétfőn nézem őket, most jön még 2 koreai horror, egy 2004-os R-Point, állítólag nagyon jó [link], és egy friss zsíros horror, GP 506 (guard point) [link]
Majd írok róluk...nézem folyamatosan ezeket a hálivúdi szarokat is, jók jók, de már nem mozdítanak meg semmit bennem.
-
Versus82
aktív tag
válasz Arnold2 #5435 üzenetére
baszki ez egy vígjáték... a szerelem is paródia meg a jó és a rossz harca is.... meg az egész. persze hogy szent és sérthetetlen, mert így vicces a karakter. vagy amikor 0 kézzel fekvőtámaszozott te ott is csóváltad a fejed hogy márpedig ilyet nem lehet vagy inkább nevettél??
-
Versus82
aktív tag
válasz Arnold2 #5383 üzenetére
Tegnap néztem én is a Ne szórakozz Zohannal t, és kurvára tetszett! Meg mindenkinek körülöttem... poénok rendben voltak, a szexistenes humor is bejött. A wanted meg a hancock szarok után végre elégedetten távoztam a moziból.
-
Versus82
aktív tag
tegnap láttam wanted ot, röviden: szar. többet nem is írok mert megint felhúzom magam.
-
Versus82
aktív tag
balta az arcba típusú horror, én szeretem az ilyeneket. eredeti nyelven nézd, tök jó a magyar buszsofőr ahogy magyaráz
én múlt héten néztem a férj és férj c. vígjátékot a moziban, nekem nagyon bejött, szénné röhögtem magam. már a nőcik miatt is megéri megnézni.''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- XPEnology
- Android szakmai topik
- LEGO klub
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest