Hirdetés
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz bagyulajuve #11303 üzenetére
Ilyen ez a serdülőkor, a lányok tovább fejlődnek mint a fiúk.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Pitterix
őstag
Porgi l'altra guancia: az örök halhatatlanok!
Nincs pont, csak:
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
bagyulajuve
addikt
Fast and Furious: Az egyik legegyszerűbb történet, amivel találkoztam. Szupi csajok, közepes zene, jó verdák és akciók. Tipikus popkornmozi, 1-nek elmegy 6/10.
Repo! A genetikus opera: hát sokat nem tudok róla mondani, nehezen emészthető, de jó film. Mindenkinek ajánlom, érdekes kérdéseket vethet fel az emberben. 8/10.
Tropa de elite: brazil film, rio de janeiroi nyomornegyedben játszódik főleg. Az ottani különleges rendőri osztag, a BOPE harcát mutatja be a film, mely igaz történet alapján íródott (az egyik forgatókönyvíró a srác akiből a filmben BOPE rendőr lesz). A film első fele elég lagymatag, de aztán belelendül és az utolsó 30 perc igazán jól sikerült. Egyértelműen kötelező darab, jól kiegészíti az Isten városa című még jobb filmet 8/10.
Resistencia eterna
-
sasa134
addikt
Paul Blart: Mall cop
nagggyon jóó! szétröhögtem magam a figurán! semmi komolyra nem kell számítani, a vége is előre kitalálható , de mégis, az oda vezető út nagyon szórakoztató. Tuti megnézzük újra nagyobb baráti társaságban. Klassz vígjáték. 8.5/10
Avanti Roma
-
brownus
veterán
válasz Wolverine #11247 üzenetére
district-9-trailer-megint-ezuttal-cenzuramentesen/ ez jó lesz
vki látta már wolvit? mennyire lett szar, hogy nem "r"?
(#11312) Arnold2, tarantino még nem nyúlt mellé, most sem tette
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz brownus #11314 üzenetére
Én speciel elhalasztottam; pont egy hét múlva születésnapom lesz, előtte szerdán megnézem majd a Trekkel együtt feliratosan a MOM Parkban
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Pitterix
őstag
Ong bak 2: azt hittem sosem lesz vége.
Sokkal többre és jobbra számítottam.....Csak a verekedés miatt:5\10
-
Pitterix
őstag
Dying Breed: na ez jobb volt, mint az előző.
De miért olyan ostobák a szereplők a horror filmek nagy részében??!!5,5\10
-
BITBOYS
addikt
Hö
28 Days Later... (2002)
... aka 28 Days Later (UK: closing credits title)
... aka 29 Days Later (USA: longer version) -
törölt tag
Spiler
nagyon bejött a film, mindig is szerettem guy bácsi filmjeit, nálam ezzel is örömet okozott
élveztem a filmet, a poénokat, a csavarosságot, a szálakat...
nem pontozom, egyszerűen leültetett a tv elé és élveztemSzex telefonhívásra
ugyanaz, mint az előző, még pisilni sem keltem fel az ágyból -
Dilikutya
félisten
válasz brownus #11314 üzenetére
Végre egy sci-fi, amiben nem ember a marslakó
Gondolok itt arra, hogy a Keenau Reeves-es buktában is emberalakú volt (nem néztem meg), a Boszorkányhegyről nem is beszélve. Kicsit megfeledkeznek az alkotók a sci-fi szó utótagjáról, a fiction-ről mostanában.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dashes
őstag
Terminator Salvation új, 4perces clip
-
Pitterix
őstag
Punisher: War Zone: jó lövöldözős, véres akció.
Már vártam ilyent!6,5\10
-
Arnold2
őstag
Ma voltam egy doppel Spass-on:
X-Men Origins: Wolverine
Hát ez is megvolt. Igazából nem szeretnék sokat írni róla mert tudom Wolvi már nagyon várja. Annyiban csalódtam a filmben, hogy nem volt semmi extra, én többre számítottam. A történet jó volt (nem tudom mennyire pontos, majd Wolvi megmondja), a szereposztás is egész jó (Liev Schreiber specc nekem bejött). Viszont a látvány, hááát eléggé el olcsó jánoskodták. Volt pár igazán jól megkomponált jelenet (látványügyileg), de volt pár olyan is (igaz nem fontos jelenet) mintha a "8 éves öcsém rajzolta volna zsírkrétával". Szóval úgy érzem elég szépen hatott rá a válság
Az a baj, hogy egy erős átlagos filmet hoztak össze, semmi nagy durranás (persze szerény véleményem szerint). Vagy lehet hogy már túl sok Bay filmet néztem és beleégett a retinámba.
De ezt leszámítva egész jó volt, szóval ne vezessen félre senkit, a kicsit negatív hangulatomStar Trek
Ebben a filmben pozitívan csalódtam. Sokkal rosszabbra számítottam. Történet jó, színészeket egy idő után meg lehet szokni, az egy két "érdekes" jelenet elmegy, de ami igazán ütött az a látvány: naggggyyyon szép volt. Le a kalappal. Már alig várom a HD változat kikölcsönzését. Az is tetszett hogy egy kicsit humorosra vették a figurát szóval volt pár mókás jelenet is, amiért én piros pontot adnék.
(ráadásul a Trek volt a 2. film így eléggé látszott CGI és CGI közti különbség, nem tudom mennyi pénzből gazdálkodtak, de szerintem az lehetett, hogy az első filmben inkább a színészekre költöttek többet.)Summa summárum egy egész jó délután volt, két jó filmmel. Megéri rájuk befizetni, szóval irány a mozi!
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Jégkokó
veterán
válasz #54715584 #11324 üzenetére
Én a spilert nem tudtam végignézni, egy ideig még ugy tünt jó film lesz, de aztán kezdett minden nagyon eldurvulni és a végére totál összevisszaság lett az egés és se eleje se hátulja nem volt.Viszont ez a langyi ricsi gyereknek még jó filmjét nem láttam
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Wolverine
félisten
-
VladimirR
nagyúr
válasz brownus #11328 üzenetére
nagyon nagy film, csak ajanlani tudom
bar teny, sokaknak nem tetszik, ahogy kevertek az animaciot a filmmel, de nekem ez is nagyob bejott benneamugy van par magyar felirat opensubtitles-en, illetve felirtaok.hu-n isazok nem jok a te verziodhoz?
-
Jégkokó
veterán
válasz Wolverine #11335 üzenetére
Mind a két filmet láttam és bizony ezeknél is meg volt ugyan ez, hogy a történet idővel teljes összevisszaság lett. De talán a blöff egy fokkal jobb volt a másiknál.
[ Szerkesztve ]
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Face8814
őstag
Megnéztem a DragonBall-t.
Hát a rajzfilmhez nem sok köze volt. Songoku-t meg kicsit hasonlatosabbá is tehették volna az eredeti "szereplőhöz" ( Zseniális Teknősről nem is beszélve ).
Igazi B kategóriás múvi, DragonaBall rajongóknak "különösen kerülendő" címkével!
3/10Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Jégkokó
veterán
válasz Wolverine #11343 üzenetére
Hát számomra pedig tényleg összevisszaság volt a film története, pedig nem egy filmet lágttam már eddig, de ez kifejezetten nem tetszett nekem
-
Jégkokó
veterán
válasz Wolverine #11347 üzenetére
A ponyvaregény viszont jó volt és tetszett nekem, ám a kill bill sorozat már harmatgyenge volt a több 10 liter művérrel.Viszont több filmet tőle sem láttam eddig
-
PazsitZ
addikt
válasz Jégkokó #11348 üzenetére
Pedig abban se lineáris a sztori. Szóval ha pl azt meg tudtad "érteni" akkor a korábban említetteket nem tudom miért nem .
Kill Bill-t én se szeretem, nem tudom miért de nem jön be, függetlenül a sok művértől.
4 szoba se rossz meg a reservoir dogs.- http://pazsitz.hu -
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Autós topik
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest