Hirdetés
Aktív témák
-
B€zs€
tag
válasz Jégkokó #11348 üzenetére
Jackie Brown-t is tudom ajánlani!
Hatalmas film!„ Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát! ” Blöff
-
dragonfx
veterán
pár filmről:
Spancserek..szerintem unalmas egysiku vontatott film, többet vártam =2
Egy boltkórós naplója...ari a csaj de a szerepe ejjj ...nem kéne...amugy a film jó érdekes szerintme tanulságos is. =4
Szalagavató...tipikus fiatalos film, a sztori jó, rémisztő de jó. = 4
Quantum csendje..nekem bejött volt már jobb 007.es film de ez is jó. = 4
Screamers 2....az ilyne filmek nekem mindig etalonok....= 5
Szextúra...a címe alapján mást vártam..szerintem sablonos uncsi....más szereplők kellettek volna = 3
Ironman....klassz bejövös.akciódús. = 5
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Face8814
őstag
válasz #54715584 #11353 üzenetére
Érdekes ez a két film. A Mementót 3-szori nekifutásra sem bírtam megnézni, míg a Pillangóhatás az egyik kedvencem.
Ami pedig a "Gáj Ricsi" filmeket illeti a Blöff nekem sem tetszett, míg a Ravaszt egy jó közepesnek ítélném. A Spíler itt figyel nálam már vagy 2 hónapja, de még bele sem kezdtem....[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Dilikutya
félisten
Crank 2
Előrebocsátom, nekem az első rész nagyon tetszett, de ezzel a szarkupaccal egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Nem az a bajom, hogy képtelenség, hogy erősen ZS kategóriás, hanem az, hogy egy ótvar rakás híg szarkupac. Volt ugyan pár poén, amin mosolyogtam (az elején az olajos puskás vallatás odabaszott ), de sem Amy Smart lenyűgöző teljesítménye, sem David Carradine beugrása nem tudta feledtetni, hogy az operatőrnek és a vágónak végig epilepsziás rohama volt, úgy rángattak mindent. Gyakorlatilag nem volt egy nyugodt pár másodperc. De ezt lenyelném, ha nem lenne az egész már túlontúl szar és baromság. Erre a filmre nincs mentség. Aki azt mondja, hogy Uwe Boll csinál szar filmet, az nem látta még a Crank 2-őt.
2/10Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Integra
titán
megnéztem ezt a statham filmet a retken..
uhhhh, nagyon belehetett b@szva, mikor ezt a filmet elvállalta.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Jégkokó
veterán
válasz #54715584 #11353 üzenetére
A pillangóhatás mind a 2 részét láttam már és tetszett mindegyik nekem, bár az első kicsit jobban ki ovlt dolgozva de ugy összeségében mind a kettő elgondolkoztató volt
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Tibiajax
nagyúr
Trükkös fiúk (Matchstick Men)
Nick Cage powa. Fasza kis film.
9/10
ps. érdemes hd-ban megnézni -
adalbert1
veterán
válasz Tibiajax #11361 üzenetére
Nekem xvid-ben is tetszett annak idején...
A bosszú börtönében : Ha ezt még úgy 90 környékén látom, akkor biztos gyerekkorom egyik kult filmje lenne... Így sajnos csak egy gyenge 4/10... És ki a fene találta ki, hogy Gesztesi legyen Stallone magyar hangja... Kb. bárhol meghallom Shrek jut róla eszembe.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz adalbert1 #11362 üzenetére
én nagyon szerettem, mai napig szeretem a Lock uppot. Egyik kedvenc sztallónés filmem. Picit nyálas néhol, de, jo kis film volt az. Határpont...
ps. biztos jo xvidben is, persze, nem is azért mondtam, h a minőség szerepet játszik az értékében. Viszont baromi jó volt a tényleg tiszta kék szőnyege szövetét, a lakást látni csillogva, ragyogva, részletgazdagon. Szerintem, rásegített kicsit az egész hülyeségére
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz Tibiajax #11361 üzenetére
Nálam ez a film 10/10-es. Nick Cage itt még jó színész. A történet és a végkifejlett agydurrantó.
Nekem nagyon bejött.(#11359) adalbert1: A király nevében.
A többieknek akik elkapcsoltak: azért ne essünk túlzásba, nem volt olyan rossz film ez. A rakás jó színész itt megmentette a filmet szvsz. Boll csinált már sokkalta de rosszabb filmeket is. -
adalbert1
veterán
válasz Tibiajax #11363 üzenetére
Nekem valahogy furcsa volt, mert sokkal több akciót szoktam meg tőle (ha nem is a Rambokra gondolunk, de bármelyik Rockyban is több az action)... Ja, First Base...
Ami a furcsa, hogy a "rosszfiú" se az a kőkemény filmekből visszaköszönő főgonosz...Mondom, ha akkoriban látom, biztos legalább akkora kultfilm lenne mint pl. az Ölve vagy halva , de így hogy nem volt része az életemnek nem tudok vele mit kezdeni...
Végre beszereztem a Sok hűhó semmiért című alkotást is, na az pl. nagyon tetszett mikor a tv-ben adták jó pár éve. Valamelyik nap meg is nézem, kíváncsi vagyok hogy ugyanolyan élményt nyújt-e mint mikor régen láttam.
Arnold2 : huhhh, imdb pontszám nem valami ütős.
Tibiajax : na igen, a tökéletes illúzió megteremtésében nyilván szerepet játszik a látvány is.
Én is szeretem a HD filmeket, de egyszerűen HDD-vel nem bírom... Kellene pár terra tárhely (szeretem megőrizni azokat a filmeket amiket meg fogok nézni mondjuk 1-2 éven belül biztosan újra)...[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Changelingem hittem volna, hogy ennyire jó.
Már az első 10 percben megfogott valami és csak úgy repültek a percek....8\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
brownus
veterán
válasz VladimirR #11336 üzenetére
egy halcyon riliz van nálam, és eddig nem találtam hozzá feliratot. a konténerben van egy angol, de nekem kell a magyar... köszi a linket
PazsitZ, lekaptam a Tiédet is, tack
(#11331) Arnold2, azt ne felejtsétek el, hogy egy szaros pg-13at látunk!!! a t4-nél is!
1 év és lesz "R" verzió is[ Szerkesztve ]
-
-
Pitterix
őstag
Twilight: Mivel elég sokan leszólták, nem vártam tőle sokat, de kellemesen csalódtam! Bár inkább romantikus film, mint vámpiroskás "eksön"....
7\10
-
BITBOYS
addikt
No egy kis csemege: Gamer 2009
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Jadro
veterán
Na megnéztem végre. The Curious Case of Benjamin Button 8/10 Klasszul megoldották a maszkokat. Az elején a kis törpe öreg különösen tetszett. Olyan kis szánnivaló volt. Elgondolkodtató és megható.
Kedvet kaptam egy Forrest Gump ismétléshez, de most már HD minőségben.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Pitterix
őstag
As Good as It Gets: eljött az ideje, hogy megnézzem és megérte!
Pedig régen a címétől is felállt a szőr a hátamon.....8\10
-
Face8814
őstag
Elcserélt életek
Szenzációs. Rég volt rám film ekkora hatással, mint ez.
Joli kisasszony nem tartozik a kedvenceim közé, de ebben a szereplen félelmetesen jót alakított.
Nyomokban spoiler gyanús sorok következnek:
A negatív karakterek közül a századosé vitte a prímet. Olyan szinten volt "bicskanyitogató" egész film alatt, hogy legszívesebben kifejeltem volna a monitorból.
A befejezés is mondhatni tökéletes volt, viszont közel sem lehet teljes happy end-ről beszélni.
A történet megrázó, brutális, de egyben lebilincselő is.
9,5/10Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
BITBOYS
addikt
adalbert1: Jujuj, remélem engem sem vágtak ki. Rég jártam arra.
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Ip Man
Bíztam benn, hogy az előttem írt dicséretek alapján jó film lesz.
Hát marha jó volt!9\10
[ Szerkesztve ]
-
Psytróger
tag
Esetleg tudnátok nekem is ajánlani valami jó tékát priviben? Előre is köszi!
>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<
-
_az
senior tag
oscar díj!!!
az
-
Integra
titán
star trek 9/10
telitalálat a film, szigorúan csak angolul!!spoiler:
mikor pike chekov nevét próbálja meg induláskor kitalálni, illetve chekov először megszólal és megpróbálja az azonosítóját bediktálni, hát az valami frenetikusabsz eltalált karakterek, bones király, sulu a monoklijával, csekov sírva röhögős, scotty is, uhurát meg szétszexuálnám
végig pörgős akció, nem áll le, csak pár percre levegő vételre, közben röpködnek a régi shattneres időszak stílusú poénok folyamatosan, úgy repül el a 2 óra, hogy észre sem veszi az ember.
végre egy film, amit érdemes végignézni.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lorcsi
veterán
ez a wolverine nem volt valami nagy durranás...mondjuk annyira szar sem volt hogy bealudjak rajta.
eladó: vadi új soundcore motion+
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest