Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Aktív témák
-
jansky1
senior tag
nálam 15/3 van, fixen. bátran ajánlom.
-
gyuszmo1
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
ok! köszi! azért is írtam ide hogy meggyőződjek róla hogy nem teszek rossz lóra.
várom továbbra is a tapasztalatokat a sebességteszteket,véleményeket.
-
gyuszmo1
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
csak az a baj ezzel hogy kötök egy névlegesen 30/5-öt és kapok helyette utána egy garantált 1.5/0.75-öt akkor hasba szúrom magam mert még reklamálni sem tudok.
-
gyuszmo1
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
köszi a hozzászólásod.csak azt nem értem ha általában megvan a sebesség akkor egy Injoy 30M/5M csomagnál miért olyan kicsi a garantált le és feltöltés? 1,5 Mbit/s/0,75 Mbit/s ezt nagyon kevésnek tartom!!!!!
-
gyuszmo1
tag
sziasztok! a segítségetek szeretném kérni mert költözöm tavasszal egy másik városrészbe Cegléden,a mostani szolgáltatómnak nincs kiépítve a hálózata azon a részen.hozzá vagyok szokva a minőségi és a garantáltnál is nagyobb szolgáltatáshoz(Névleges:25Mb/s / 10Mb/s a Garantált:6540/3240kbit/sKATT) az lenne a kérdésem hogy mire számíthatok az invitel-el kapcsolatban(Injoy kábel netről lenne szó)
-
pohár
félisten
válasz
kabelmania27
üzenetére
jó, hát tudta a fene

-
decoati
aktív tag
jó az, a zasszony is azt nézi (én nem nézek tévét, látom eleget)

Mindegy hogy melyik kerül be, alig néhány, jól behatárolható ember marad akit lehet ütni a képminőség problémák miatt.
Hát, van az optika, van vagy 96 szála (pl), oszt abba' dzsal a petró.
Hogy most ez net, vagy mi, az tökmindegy. (Pl. teljes műsorjel analóg+dtv, + 500MBit egyetlen szálpáron (ellenütemű vezérlés), 40 km távon.) A réznek is mindegy hogy mit nyomnak bele... -
decoati
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Inkább úgy kell felfogni hogy egyetlen fejállomást kell normálisan összerakni, az meg azért még a kukából is megy.
(azért a kecskeméti fejállomás elég impozáns látvány antennákat tekintve, ami azokat megállítja, az mindent megállít) Ráadásul így folyamatos felügyeletet kaphat a vétel. -
pohár
félisten
-
decoati
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nem láttam, csak beszéltem pár emberrel, akik d.u. 12:30-kor mentek aludni.
(nehéz lenne, ugyanis a régi cucc Astro volt, az meg egyetlen kártya/csatorna, belemegy a műholdas jel, és kijön a modulált RF
. Mellesleg az Astro 62dB SNR fölött tud, ha az új is tud ennyit, hát az nem lesz rossz. Az Astronak vannak ugyan direkt modulátor kártyái, de vannak direkt dvb-c kártyái is. Itt valami egyéb, kompakt megoldásról van szó.) -
decoati
aktív tag
nem, ez má' megin' a kőccségoptimalizásról szól
Az egész átalakítás lényege az, hogy a ladányi analóg fejállomást felszámolják, tehát hogy a hoston a bejövő digitális (dvb-c) jelfolyamból legyen kiforgatva az analóg jel Julcsi néninek, aki nem akar DTV-t. Ja, és ehhez lehetőleg ne 50db KAON home box-ot használjanak fel.
De hát szól a történet egy jófajta cuccról amire rádugták az optikát oszt pöccre ment, meg egy kici óccó kínairól, ami legalább nem kompatibilis semmivel, és még nem is igazán jó. Találós kérdés: szerinted melyik került beépítésre? 2x annyi idő alatt, egy nagy rakás járulékos munkával? -
neo1976
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Eddig a T-online-tól bérelték a hálózatot optikán,most az Invitel WIFI-n keresztül adja az elosztó állomásra,s onnan jön koaxon.
Na ez a wifi a probléma....... -
neo1976
csendes tag
Vissza a Fibernetet!!!
Ez az Invitel egy rakás szar,a 10/2-es csomagom kb2-3/0.5-öt tud.
Ezért nem kellett volna új tulajdonos,jó lett volna a régi.
Ma történt modem csere Motoroláról Arrisra,de semmi változás.A szerelő(rendes srác) megmondta ez van,ő nem tud semmit tenni.
A jel megfelelő.Az Invitel ennyit tud,ez a fejlődés,csak rossz az irány.
-
kzoard
csendes tag
-
tunkiih
őstag
január 19 van és még mindig 6/1 a net... undoritoak..

jol megsürgették az ügyfélszolgálaton..
-
Johnyy
tag
Sziasztok!
Ejjjj csak a TV2 meg az RTL KLUB jön be, az összes többi csatorna eltűnt.
Mi történhetett?
-
kabelmania27
félisten
Ha jól látom most már Hajdúszoboszlón is elérhetőek az Injoy internetes csomagok.

-
nyxor
aktív tag
válasz
AttyVin
üzenetére
A Philips tv-n ugyanazok a beállítások elérhetőek digitális jelnél, mint analógnál. Még HDMI-n keresztül is működik a képarány módosítás.
Élesség hibák alatt gondolom a logók körüli pixelesedést érted, vagy gyors mozgásoknál a blokkosodást. Ez természetes dolog, a veszteséges tömörítés velejárója. Az analóg jelben lévő zaj, és a tv-k zajcsökkentő algoritmusai elnyomják ezeket. Így egy mosódottabb képet kapunk, ami zajosabb forrás esetén egy olajfestményre hasonlít, ahol nem igazán vehetők már ki az olyan apróbb részletek, mint pár pixel a logó körül.
Kérdés, hogy mi a zavaróbb. Minden kis részletet látni (aminek velejárója a tömörítés hátrányainak észrevehetősége), vagy egy tompább, fakóbb képet nézni. Én az előbbire szavazok, úgysem 1 méterről kell nézni a tv-t, mert az roncsolja a szemet
-
AttyVin
aktív tag
Ez a beállítás ennél a Samsungnál csak analóg módban működik.
A tervezők lehet, hogy optimistábbak voltak és úgy gondolhatták, hogy a digitális adásoknál már minden formátum úgyis 16:9-es, ezért a 4:3-as képernyő-optimalizációk egy részét kivették. Talán valóban az állandó 16:9-es beállítás a legkevésbé zavaró.Kicsit hasonló az is, hogy bizonyos képernyőbeállítások sem érhetők el a digitális adásoknál a TV-n (pl. egyes szín-finomhangolások, stb.). Lehet, hogy itt is a fenti optimizmus munkált? Mármint, hogy a digitális (HD) adások nem szorulnak annyi beállításra. Ez sajnos nem igaz, nekem egyes adásoknál például a zöld-kék-sárga-piros arányok nem túl jók, de nem tudok eléggé "belenyúlni" a fentiek miatt, csak az analóg módban.
Másik észrevétel, hogy sokkal jobban előjönnek az eredet felvételek élességállítási hibái! Sok esetben, ezek erősen "kiugranak" a digitális adásoknál.
-
nyxor
aktív tag
válasz
AttyVin
üzenetére
Nyilván lényegtelen a modul márkája, mindegyik ugyanazt tudja, bár hallottam már olyanról, úgy tudom a Vidanetnél, hogy a szolgáltató által biztosított (nem Technisat) moduloknál sokszor leállt az adás. Technisattal minden tökéletes volt, de olyat nem adott a szolgáltató.

A hálózati azonosító meg igazából a keresés felgyorsítására szolgál. Tényleg nem kötelező megadni, csak akkor teljes keresést kell futtatni, ami sokkal lassabb lesz. Legalábbis az én esetemben így volt.
Én is tapasztaltam, hogy kicsit lassan vált csatornát, de nincs akkora különbség szerintem. Minél több előfizető lesz, ez az idő csak nőni fog, mert annál több jogosító adatot kell kiküldeni. (Ezért sincs csatornánkénti előfizetés ~110 adónál, mert akkor akár fél percet is várhatnál, mire nézhetnél egy csatornát, rosszabb esetben folyamatosan szakadna az adás)
A csatornák már hál'istennek elkezdtek átállni 16:9-re, haladni kell a korral. Tényleg idegesítő, mikor állandóan állítani kell a képarányt. Én a 4:3-asokat is széthúzva nézem, az kevésbé zavaró, mintha mondjuk egy 16:9-es műsor menne 4:3-ban, uborkafejekkel (ld. Music Channel, H!T) ezek a csatornák csak 16:9-es tv-n, széthúzva élvezhetők. Ha valami 4:3 letterboxban megy, azt 16:9-es képarányra állítom, így levágja alul-felül a fekete csíkokat, és az emberek is normális alakot vesznek fel. Az én tv-mben olyan lehetőség van, hogy automatikus kitöltés, ez annyit tesz, hogy a 4:3-asok széthúzva mennek, ha letterboxot érzékel, levágja a csíkokat és csak a tényleges képet mutatja 16:9-ben. De ezt nem használom, jobb szeretem magam állítani. -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Engem már kétszer is hívtak, mivel nemsokára lejár a hűségnyilatkozat, így meghosszabbítottam.

-
AttyVin
aktív tag
No, megérkezett a Conax-modul. Végül egy Alcor lett. Sokkal olcsóbb, mint a többi ( 8.190 Ft / edigital), de használati értéke minden bizonnyal nem 2-4.000 Ft-tal rosszabb, mint a "márkásabbaké(?)"....
Egyelőre minden működik. Nem kért semmilyen hálózati azonosítót és mást sem.
Két dolog zavar.
a. A csatornaváltás sokkal lassabb, mint az STB-nél ("betöltés" ideje). Ezt más TV-knél is láttam már digitális adásoknál. Gondolom ez hardver kérdése.
b. Ahány csatorna, annyiféle felbontás és képméret, amit lehetetlen követni.
A Samsung sok dologra felkészült a beállításoknál, de erre a kavalkádra azért mégsem. Ha az automata képméretet választom, akkor a 16:9 arányhoz állít mindent.
Ha úgynevezett inteligenst, akkor meg minden jó képarányú, de a képernyő közepére kicsinyíti az egész képet, kb. a teljes képátló 3/4-ére, ami elég kevés.
Sima 16:9-nél vagy torz, vagy a szélén levág, stb.Ugyanez analóg esetében sokkal jobb volt, mert ott a 4:3 opcióhoz (egyelőre sok adás ilyen) is volt automata méretállítási lehetőség. Ezt - függetlenül a digitális 16:9 standartól - jó lett vona meghagyni.
Na, ha még van valami, majd jelentkezem
-
kigyi_23
addikt
Fejes csere az Invitel élén.
-
jansky1
senior tag
most esik le, ti +100 Ft-ért 6/1ről 10/2 re emeltetek ?
-
tunkiih
őstag
mostmár tényleg ideje lenne belőni azt a 10/2-t

-
wagi
senior tag
Nekem is lejárt már 3 hónapja fel sem hívtak,de az ár sem változott ezért nem is aggódom.
-
mrkase
csendes tag
Sziasztok!
Invitel-es internetem van (Fibernet volt) és hallotam olyanról hogy az Invitel nem vette át a hűségidőt a Fibernet-től.
Mi az igazság?
Nem találtam sehol semmit erről, ha valaki tud róla valamit ne tartsa magában.
Köszi előre is.

-
jansky1
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
és 100 mb ? lol xd
-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
ígyvan. 100 forinttal lesz több, így jött ki a 4100!

-
tunkiih
őstag
hát igen, a 6/1 is hibátlan most. arrol nem is beszélve hogy a környéken talán a T tud többet 5 megával, de ott fele ekkora feltöltéssel, ami nekem legalább annyira fontos és a 10 pedig elég letöltésre.. arrol nem is beszélve hogy ennyi pénzért megint csak az egyik legjobb a környéken

-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
rendben

-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
telefonon hivtak a +100as ajánlattal, gondolom sokan rábolintottak. jövőhéten szerintem már meglesz

-
kzoard
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nálunk 4 héttel később sem történt semmi, így ki kellett szólni a helyi ügyfélszolgálatra, hogy legyenek szívesek csinálni valamit. Kijött két szerelő, megnézték speedtest.net-en a sebességet (flashblockot használok alapértelmezett beállításokkal, elsőre nem tudtak mit kezdeni vele
), majd visszatelefonáltak, hogy adjanak erre és erre a címre egyel nagyobbat, vártunk két percet, majd megint lemérték és ment is a 6/1. 
-
tunkiih
őstag
gondoltam a héten átrakják 10/2-re.. hát tévedtem..

jövőhéten remélem már megtörténik a dolog..
-
törölt tag
Hali. Olyan gondom lenne, hogy a TV még Fibernet, a telefon és a net T-o(ff)line.
A net-el folyamatosan gondok vannak kb. 1 hónapja, levág a netről és nem akar csatlakozni utána órákig, az elmúlt napokban viszont már nem is csatlakozik rendesen. Erről a cégről se olvastam/hallottam jókat. Lassan már azon gondolkozok, hogy mobilnet lesz csak arról sem tudok semmit. lehet sok volt az OFF, bocsi
-
AttyVin
aktív tag
Ha nem volna ismerős, ezzel a programmal a csatornalisták/nevek, stb. szerkeszthetők, a csatorna- és egyéb adatok kiolvashatók:
Persze, ha a lista eleve is lementhető/visszatölthető USB-n vagy hálózaton a TV-ről.
Nálam a Samsunggal simán működik.
-
AttyVin
aktív tag
Mint írtam, nemigen értek hozzá.
Az egyszerű logika nekem ezt diktálná. Viszont ezzel a bonyolult titkosítási rendszerrel érthetőbb a dolog. De ha valaki mégis nagyon akarná, biztos lehetne fogyasztóbarátabb és egyben biztonságos is a dolog....No, megpróbálom az eddig javasoltakat és meglátom mire jutok.
-
nyxor
aktív tag
válasz
AttyVin
üzenetére
Tényleg elég drága lesz a HDMI-s box.
Viszont amit a kártyáról mondtál, hogy azon vannak a csomagok, nem teljesen így van. Gondold el, mi lenne, ha tényleg így lenne, széthackelnék az egészet
Az előfizetők jogosítása a kártyaszám alapján történik. A kártyában van egy chip, ami a modullal karöltve a titkosítás feloldásáért felel, de nem tartalmaz semmiféle csomaginformációt. Káryaszám, és ennyi. A jogosító információkat a hálózatról kapja a készülék, onnan dönti el, hogy az előfizetőt illeti-e a csatorna vagy sem. A lényeg ennyi, de ha érdekel itt van bővebben:
http://en.wikipedia.org/wiki/Conditional_access -
AttyVin
aktív tag
Az STB helyett fel lehetne ajánlani a CONAX modult is. Aki ezt kéri.
Nem beszélve arról, hogy az STB bérlete hosszabb távon (az Invitelnél a HDMI-s 1500-2300 Ft/hó) igencsak költséges mulatság - kb. annyiba kerül, mint egy alapcsomag!
Megint egy sántító példával élve, a vízműveket sem nagyon érdekli, hogy milyen vízcsapot használ valaki - legfeljebb az általános előírásoknak feleljen meg.Az "egyedi" csomag szerintem technikailag fordított logikájú lehetne. A kártyát kellene úgy aktiválni a szerződéskötéskor, hogy csak a kiválasztott csatornákat engedélyezze. Így kapacitás-bővítésre sem lenne nagyon szükség. Hiszen most is ott "keringhet" minden a kábelhálózaton, csak a hozzáférések korlátozottak a "csomagoknak" megfelelően. Ehhez én nem értek, de ez egy egyszerű készülékkel bizonyára minden ügyfélszolgálati pultnál elvégezhető lenne! Az más kérdés, hogy ennek a "plusz" szolgáltatásnak az árát biztosan jól megkérnék és a többség maradna a "normál" csomagoknál!
Az is valószínű még, hogy ők is részben "csomagokat" vesznek (pl. RTL csatorna-családja, stb.), tehát az árukapcsolás egy része eleve nem náluk kezdődik...
-
nyxor
aktív tag
válasz
AttyVin
üzenetére
Szerintem a Wayteq is megteszi.
Egyébként pár szolgáltatónál (pl. Digikábel, Mindigtv) megvan a kártya igénylésének lehetősége box nélkül. A legtöbb kábelszolgáltató viszont azért szereti a saját boxát "ráerőltetni" az előfizetőre, mert arra tudják garantálni, hogy biztosan megy az adás, na meg arra van support is. Ha felhívod az ÜFSZ-t, hogy az 42XY6545 típusú tv-den nem megy a digit adás, akkor ők hogy tudnának neked segíteni?
A Philips/Samsung TV-k egészen tegnapelőttig nem találták meg normálisan a csatornákat, mert a láthatóságuk nem volt konfigurálva, amivel viszont a boxok nem foglalkoztak, ezért jelentek meg rajtuk eddig is a csatornák. Nem is az ÜFSZ-szel vettem fel a kapcsolatot, hanem egy szakemberrel, ezért oldódott meg a probléma.
Az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt biztosabb a szolgáltató boxát használni. Ha meg oda-vissza párosítva van a kártyával (pl. UPC kábel), akkor esélytelen a box megkerülése. Ettől függetlenül nekem is az az álláspontom, hogy a hozzáértőknek jó lenne külön kártyát biztosítani.
A csatornánkénti előfizetés megint más tészta, ha 10 csatorna lenne a hálózaton, simán meg lehetne oldani, de 100+ csatornánál a hálózat egyszerűen megfeküdne a sok jogosítás miatt. Gondolj bele, ha csak 5000 ember előfizet átlag 70 csatornára. Most van 113 előfizethető adó, csomagokba rendezve, ez tizenvalahány csomag, nem tudom pontosan, de épp elég.
A TV-re visszatérve. Mielőtt megvennéd a modult, futtass le egy DVB-C keresést azokkal a beállításokkal, amiket leírtam. 113 csatornát kell találnia (110 tv, 3 rádió). -
AttyVin
aktív tag
Köszönöm a választ.
Azóta én is rátaláltam, hogy Conax modul szükséges.
A 220volt-nál valamivel olcsóbban is van WayteQ.
Maga a készülék egy 2011-es kiadású 5-ös sorozatú Samsung SmartTV, így remélhetőleg "mindent" tud (DVB-C/T-t egyértelműen).
A hálózati azonosító megadása nagyon hasznos, ha valóban kéri majd.
Az már nevetséges, hogy a "digitális átállás" az új STB-ok drágábbnál drágább bérlési lehetőségét jelenti majd. Az újabb LCD TV-k esetében valóban elég lenne csak a SIM-kártyát kiadni (aki igényli, annak esetleg Conax modult is) és kész. Akinek meg az a jó, béreljen STB-ot. A bevételkiesésen kívül ez egyszerűbb lehetne a szolgáltatóknak is.
Arról már nem is beszélve, hogy mikor lesz olyan, hogy a szolgáltatónál én válogatom össze a saját "csomagomat" (a boltban sem kell a kenyér mellé vajat is vennem kötelezően)? Digitális technikánál ez már valóban csak néhány kattintás kérdése volna. Persze, ha a szolgáltatók is akarnák...
-
nyxor
aktív tag
válasz
decoati
üzenetére
Nem kért senki semmit. Csak a box van kártyához zárva, a kártya nincs boxhoz. Ezért nem lehet a szolgáltatótól kapott boxok között cserélgetni a kártyákat, viszont saját eszközzel megy az adás. Digi kábeltv-nél is megy saját cuccal, sőt ott minden FTA, kártya csak az HBO-khoz kell, arra meg épeszű ember úgyse fizet elő így megspórolja a CAM-ot is. Ha a műholdas szolgáltatásra gondolsz, az meg szinte mindegyiknél oda-vissza párosítva van.
-
nyxor
aktív tag
válasz
AttyVin
üzenetére
Szia!
Én a Media Marktban vettem a Conax modulomat 12 ezerért. Technisat TechniCrypt CX típusú német gyártmány, és egy paprika van a dobozán, arról lehet felismerni. Ezzel a modullal tutira megy az adás, a többi gyártmányról nem tudok nyilatkozni.
Viszont mielőtt megveszed, győződj meg róla, hogy a TV-dben van-e DVB-C tuner, mert ha az nincs, akkor bukta az egész, nem tudja fogni a digitális kábeles adást.
Ha minden stimmel, akkor csatorna keresésnél szükség lehet a hálózati azonosítóra, ami az Invitelnél 103. Kezdeti frekvencia: 370 MHz.
Philips 32PFL3606H típusú TV-vel használom, és tökéletesen működik minden, mióta az Invitelnél tegnap elhárították a néhány készüléknél jelentkező hibát (nem tárolták el az összes csatornát).
Azt mondom, érdemes a meglévő DVB-C tuneres TV-t felvértezni egy Conax modullal, majd bele a kártyát. Ég és föld a különbség a közvetlen digitális vétel és a szar analóg kimenetes boxon keresztüli tévézés között
Na meg jobban megéri megvenni a modult, mint HDMI-s boxot bérelni. Már csak azért is, amit kabelmania27 is leírt az előző hsz-ben. -
AttyVin
aktív tag
Kedves Fórumozók!
Tavaly ősz óta nálunk is az Invitel az "úr"!
Kérdésem, hogy az Invitel-es kártyához milyen CI modul használható és egyáltalán jól működik-e így egy LCD TV-vel, vannak-e kezelhetőségi problémák?
(Náluk a HDMI-s set-top-box bérlete egyelőre igen borsos árú.)Egy megjegyzés még a Fibernet/Invitel váltáshoz.
Nálunk a korábbi analóg csatornák negyedét "tüntették" el azonnal, úgy, hogy persze ennek megfelelően "elfelejtették" 25 %-kal csökkenteni az előfizetési díjat...
Arról már nem is beszélve, hogy több "minőségi" cserét is nyomban végrehajtottak (gyerekprogramok, zenecsatornák, stb.). Pedig előtte minden szépet megígértek a hírleveleikben, ahogy ez lenni szokott!Kérdő levélre 1 hónap múlva semmitmondó, de hosszú válasz.
Mivel nemigen volt alternatíva, maradt a "digitális átállás" - egyelőre náluk -, ami induláskor eléggé kedvező csomagot jelentett. Eleinte sokat szaggatott az adás, de mára sokat javítottak a minőségen.
-
nyxor
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Pedig sokan szerették, köztük én is

De a TLC se rossz. December vége felé a digitális kínálatban már elérhető volt, néztem valamennyit és vannak rajta érdekes műsorok. Ettől függetlenül hiányozni fog a LifeNetwork. -
tunkiih
őstag
már várom hogy átlőjjék 10/2-re a héten.. ha valakinek megtörtént dobjon be egy postot majd ide..

-
nyxor
aktív tag
Boldog Új Évet!
Hova tűnt a LifeNetwork?
Annak viszont örülök, hogy a tv már minden digitális csatornát elment egyszerre, hálás köszönet az Invitel szakembereinek
-
kzoard
csendes tag
Köszönjük szépen.
---------------------------
Akkor ezek szerint még azt a szokásukat is megtartják, hogy minimális felárért lehet az eggyel nagyobb csomagot kapni. Majd márciusban minket is megkeresnek ezek szerint, így az itt kapható legnagyobb 10/2-es lesz. Kérdés, ezek után mi lesz a következő fejlesztési lépcső, mert ugye a EuroDOCSIS 3 határaitól messze vannak ezek az értékek. -
7
addikt
Topic átnevezve.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

néha látom a szép kék hátterű feliratokat

de hogy ilyen fasz az illetékes, hogy ilyen kínai gagyi szargané dolgot építtet be, holott van normálisan működő cucc is? 

Havernak az van, nagyon ritkán panaszkodik, na meg anno én is lehúztam pár évet a Fibernél.. úgy, hogy ez a sokan rábólintottak reméljük nem az lesz, hogy megölik a hálózatot.
), majd visszatelefonáltak, hogy adjanak erre és erre a címre egyel nagyobbat, vártunk két percet, majd megint lemérték és ment is a 6/1.