Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
jansky1
senior tag
én személyesen voltam náluk, mivel nekünk is drágább lett és még van hűségnyialtkozat. annyit mondtak, hogy ez van, emelkedett a listaár, ezáltal emelkedik minden
-
kabelmania27
félisten
válasz
kigyi_23
üzenetére
Előző ÁSZF tájékoztatóban írták, hogy 250-el drágulni fog a net és a tévé. Tavaly meghosszabbítottam a hűséget, következő számlán drágult írtam emailt jóváírták, legközelebb megint nagyobb összeg volt a számlán ismét írtam, aztán felhívtak hogy ÁFA változás miatt drágult. Én sem értem hűségidőn belül miért változtatják, más szolgáltatóknál pl UPC-nél nem változik a díj hűségen belül. Hűség után nem lehet visszalépni kisebb csomagba csak listaáron (Fibernetnél is így volt) más szolgáltatónál vissza lehet pl ismerős UPC fiberpower 60-ról 50-re ment vissza.
-
kigyi_23
addikt
Másnál is változott a fizetendő díj, vagy csak bennünket tiszteltek meg ezzel? Amúgy hűségidőn belül hogy változtathatják?
-
nyxor
aktív tag
Nem hivatalosan, de megy conax modullal, most is úgy nézzük. A boxot meg félreteheted, szóval célszerűbb az olcsóbb Kaont kérni.
-
zsotttika
csendes tag
válasz
Joczeek
üzenetére
Hívtam őket többször, de mindig csak ugyan azt mondták,hogy csak STB-al van náluk párosítva, kódolva és hogy nincsen ilyen kártyájuk amit a tv-be bele tudok rakni. Viszont itt jóval előrébb Attynak sikerült ezt megvalósítani, viszont az már egy évvel ezelőtt volt és azóta nem tudom változtattak-e a dolgokon, ezért gondoltam, hogy most itt megkérdezem.
-
zsotttika
csendes tag
Sziasztok!
Először is bocsánat, ha nagy hülyeséget kérdezek.
Most szeretnék digitális csatornára átállni, mivel vettünk egy új tv-t (egy samsung 7series) és az analóg kép nem az igazi. Sajnos csak az invitel van nálunk mint szolgáltató. Szeretnénk betenni a kártyát, viszont csak STB-ot akarnak adni és azt mondják, hogy conax kártyával, vagy CI+ kártyával nem működik az adás. Van olyan aki most váltott invitelre és ezt megoldotta? A kártyát a mostani stb-okból kilehet venni és áttenni (nem tudom régen milyen volt)?
Előre is köszönöm a válaszotokat!Zsolti
-
AttyVin
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Volna még pár lehetőség, mint a Rádió Q, vagy a Tilos is.
Ez a Juventus-dolog érdekes, mert helyette tényleg mehetne a Music FM is. Autóban Pesttől kb. 100 km-re is lehet hallgatni, tehát van "térereje". Bár a zenei világa annyira nem tetszik...
Kicsit "kontrasztos", hogy a kínálatban van vagy 110 TV-csatorna (analóg + digitális) és mellette alig néhány rádió hallgatható...
Olyan nagy gond lenne egy nagyobb választékot összerakni?
-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Szia,
Vinyós boxom van, ami havonta kb 3x merevre fagy, ilyenkor még a kikapcsoló gomb sem működik. Ez tipushiba, vagy fícsör vagy cseréltessem ki? De nem tudnám reprodukálni a hibát, ha kijönnek, az a gáz.
-
kabelmania27
félisten
válasz
AttyVin
üzenetére
Juventust én is sajnálnám, jó kis rádió volt, egyedi stílussal, írták, hogy amikor a Sláger és a Danubius megszűnt sokan átkapcsoltak a Juventusra. Itt csak a három közszolgálati van analógba, nincs rákötve a hifit, de ha jött volna a a Sky hiányolnám (csak pár fejállomáson volt bent), mert jó kis rádió volt, műholdról hallgattam régebben, jó zenék mentek rajta kevés reklámmal. UPC is kivette 2011augusztusban a rádiókat, csak a három közszolgálatit ( pár helyen a Katolikus Rádiót) hagyták meg. Juventust azért vették ki mert az erős 89,5MHz-ról átkerült a jóval gyengébb 103,9Mhz,ami a fejállomás FM antennájával már nem jön be. Érdekes, hogy a Music FM-et nem továbbítják. Milyen jellegű a WRD rádió (105,5)?
-
AttyVin
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
A Neo FM meg a Sky érthető.
Az egyik már nincs is, a másik meg, bár vagy 15 éve folyamatosan a "kínálat" része volt, de nem hiszem, hogy sokan ejtenek könnyet utána...
A Juventust viszon egy nagy kérdőjel (ma reggel nem "jött be").
Talán az egyetlen folyamatosan hallgatható (a Bartók mellett), adó volt, ami nincs tele politikával, "tucc tucc" zenékkel, meg idétlen műsorokkal... Kár érte.
A Dankó meg eleve sem érdekel.
-
kabelmania27
félisten
válasz
AttyVin
üzenetére
Marad, az ASZF tájékoztató szerint a Boogie minicsomagba került, bekerül a TV2 HD Start HD (HD Start Start HD-re változik),HD1,HD2 minicsomagba. Neo FM, Sky Radio, Juventus rádiók kikerülnek a kiosztásból, Dankó rádió bekerül a digitális kiosztásba. Poker Chanel Player Chanell-ra változik.
-
nyxor
aktív tag
Ma kaptam új modemet, új konfiggal. Működik a bonding, megvan a sebesség is felfelé, tökéletes.

A jelszintek is nagyon jók, SNR már 42-43 dB körül mozog, power level 5-6 dBmV minden csatornán, és 38-39 dBmV-al ad a modem. -
nyxor
aktív tag
Ma ismét hibát jelentettem, aztán felhívott valaki, akinek elmondhattam az egész sztorit. Azt mondta, rajta vannak az ügyön, de még ők se tudják pontosan mi lehet. Abban egyet értettünk, hogy hibás konfig okozza. Ahogy látom, komoly probléma lehet, mert a mai nap folyamán az állandó újraindítgatáson kívül semmi nem történt, a hiba még mindig fennáll. Kíváncsi leszek a holnapi napra.
-
nyxor
aktív tag
Na a modemcsere kb annyit ért mint szarnak a pofon. Jöttek, kihoztak egy D3-as Thomsont, de sokra nem megyek vele, mivel nem fogja össze a csatornákat. Már akkor láttam, hogy valami nem oké, mikor kihozták, árulkodó volt a 30 dB-es SNR is (az előző modem ugyanazon a kábelen 40 dB-t mért). Mondták, hogy majd be lesz regisztrálva meg ilyenek... na ácsi, ha nincs regelve a modem, akkor csak 64k-s forgalmat enged, ha meg regelve van, akkor mennie kéne a bondingnak is egy D3-as rendszeren, legalábbis másik bekötésnél azonnal fogta is össze a csatornákat. Szerintem csak szimplán nem volt kedvük szarakodni, mondtak egy időt hogy majd akkorra jó lesz, persze azóta eltelt egy nap is, és még mindig csak 1 frekit lockol, minek következtében az upload a másfél megát se éri el (5 helyett).
A modem log a következő bejegyzésekkel van tele:
TLV-11 - unrecognized OID;CM-MAC=fc:94:e3:a9:19:c6;CMTS-MAC=00:17:10:03:5e:93;CM-QOS=1.0;CM-VER=3.0;
Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=fc:94:e3:a9:19:c6;CMTS-MAC=00:17:10:03:5e:93;CM-QOS=1.0;CM-VER=3.0;
Kezd a tököm tele lenni már. Ha holnap még mindig nem jó, megint hívom őket. -
nyxor
aktív tag

Ez történik, mikor egy régi D2-es modemre ráengedik a 25/5 megát (nem tudom mégis hogy gondolták), az upload még rosszabb, mint a 10 megásnál... holnap telefonálás lesz.
-
Kicsirics77
veterán
Hivott az invitel és ajànlatot tett. Egy évig ad ugyanerre a csomagra ami most van 3000 forint kedvezményt és februàrra visszamenőleg is megadja,szóval 5600 ft-ért már igy megéri.Szóval hajrà annak aki fel akarja mondani.
-
Kicsirics77
veterán
viszont Martfűn egyelőre azt sem tudták megmondani mikor lesz sávszél bővítés,most 10 mega a teteje
-
club1
veterán
válasz
BroCreSt
üzenetére
Mondjuk én Invitelnél semmire nem fizetnék elő ha van konkurencia az utcában...
De a kérdésedre válaszolva: A digitális tv esetében vagy nincs kép (ha nem megfelelő minőségű a vonal) vagy van, és akkor egységesen szép. A határeset a kettő között vékony, olyankor a kép kockásodik, lefagyogat. Ez már hibaok, amit javítaniuk kell. Magyarul a digitális tv képe egységes, míg az analógé helyszínfüggő, de mindenképp kisebb felbontású. A netjük az általában annyi, amennyit leírnak ha optikán jön. (Sőt nálunk több.) -
BroCreSt
aktív tag
Helllóóó!

Én nem tudom, de analóg kábelszolgáltatást a mai digitális világban kár választani..
Egyébként ha fos a kép, és előfizetek a digitális, Set Top Box-os megoldásra, akkor szebb lesz a kép?
Mert gondolom arról a jelről jön az is, de akkor mégsem lehet szebb a kép..
Vagy?ÉS net fronton mi a helyzet?
Az 50 Mbit-es csomag valóban 50, vagy csak a felével száguld?Lehet most náluk venni Samsung LED TV-t, kamatmentes hitelre, de ahhoz legalább egy szolgáltatást igénybe kell venni, és mivel mobilnetem van, elgondolkoztam rajt.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Majd beszámolok a fejleményekröl mi lett

-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én is kíváncsi vagyok

-
Kicsirics77
veterán
na a mai nappal visszamondtam a szolgáltatst
kiváncsi leszek mikor hívnak fel
-
nyxor
aktív tag
Annak, hogy folyamatosan építik le az analóg kínálatot, több oka is van.
Az egyik az, hogy így próbálják meg terelni az embereket a digitális szolgáltatás felé. Ha a szolgáltatón múlna, mára már egy deka analóg adás nem lenne, mert nem éri meg nekik 2 szolgáltatást fenntartani. Csakhogy itt az előfizetők érdekeit is nézni kell ugyebár, úgyhogy mindig a rétegadók hullanak ki első körben, aztán idővel szépen megy a többi is a levesbe.
A másik ok pedig a sávszélesség bővítése, az analóg csatornák helyére újabb DS frekik jöhetnek. -
kabelmania27
félisten
válasz
acelos
üzenetére
Ha jól emlékszem én sem kaptam szerződést. Ez a csomag amit kaptál nagyon jó, ugyanannyiért 6/1 netet 39 analóg tv telefon alap pluszt kapok.
AttyVin: Emlékszem amikor a UPC kivette az analógból az idegennyelvű adásokat és betette a digitális csomagba, majd kb egy évre rá csinált két minicsomagot. -
acelos
tag
Engem felhívtak hogy ilyen meg olyan jó ajánlatuk van, Családi extra csom+30/5 net+100perc igyen beszélgetés telefonon 8600Ft körüli áron , mondom jó akkor +1év. Feb.1. járt le és nem kaptuk meg az új szerződést (telefon hívás több mint 2 hete volt), felhívom őket mi a helyet erre közölte a hölgy hogy ilyen jellegű bejegyzés nincs a rendszerben
.Az eredmény az lesz szerintem a jövő héten lemondom az egészet.1 évvel ezelőtt a telefon számhordozást nem tudták 3 hónap alatt megcsinálni mivel hozzájuk ilyen igény nem érkezett(rajta volt a szerződésen és alá is írták). A fentiekkel csak az a problémám hogy személyesen meghosszabbítottam volna és nem vártam volna rájuk.Bravó Invitel

-
AttyVin
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Az analógból már jó régen kigyomlálták. Ott az összes idegen nyelvű csatorna is eltűnt...
Néhány évvel ezelőtt - ha van, aki még emlékszik rá - az UPC vette ki a kínálatból és akkor volt némi, sajtót is kapott felzúdulás és vissza is helyezték nemsokára. Ma már az ilyesmi senkit nem érdekel...
Bár ritkán van egy-két kivétel. Lásd a mostani esetet.
-
AttyVin
aktív tag
Megint van Mezzo!
Remélem marad is!
-
AttyVin
aktív tag
Mi van ma Kecskeméten?
A család betegség miatt napközben is itthon volt és nem tudtak tévézni, mert a digitális szolgáltatás - meg néhány analóg csatorna is - állandóan kihagy...
Most is ez megy - 5 perc jó, aztán szétesik a kép és 5 perc múlva visszaáll, s így folytatódik.
-
karoka01
csendes tag
Okés megpróbálom
persze a proci csak 800 Mhz nem nagy cucc,tényleg,animációk nélkül is kipróbáltam, hát jó ott is csak 25 mega de mindjárt más -
kigyi_23
addikt
válasz
karoka01
üzenetére
Gondolj bele abba, hogy a telefonod lehet nem is képes sokkal többre hiszen processzora alig bír megbirkózni közben pl. az animációval ami a speedtest-en megy. Szegény telónak éppen elege lehet
Én azt tudom javasolni, hogy FTP-ről tölts le egy file-t a telefon belső memóriájába (ne SD kártyára) és akkor meg fogod tudni a telód mire képes. -
karoka01
csendes tag
Sziasztok! A gépen mértem speedtestet, 48,67 mbps lett,ugyanezt a telefonomon is megmértem,csak 8 mbps,nem tudom miért,de eddig max 13,5 volt a legnagyobb. Miért van ez? A "csudálatos" router egy D-Link GO-RT-N150
-
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nem még nem.
-
kigyi_23
addikt
válasz
M@Db0Y
üzenetére
Igen nekem 6 évig ment gond nélkül 30-80 napokat a modem restart nélkül. Akkor is max áramszünet okozta az újraindítást és nem én követtem el

Most viszont nem jó holnap jönnek a srácok és megnézik. Ma leadtam hibára, mert minden nap nem fogok 10 percet azzal szórakozni, hogy legyen net meg telefon. -
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ahol ujra kell indítgatni ott vmi gáz van szerintem a modemmel vagy a hálózattal.
Én kb havonta egyszer szoktam újraindítani és mindig van net.Time Since Last Reset : 17 days 23h:11m:15s
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Párszor előfordult hogy reggel nem volt net, aztán este kihúztam és másnap bedugtam volt net egyből , ezért alakult ki, van akinél kapcsolós elosztóba van kötve a gép és a modem is, így ha nincs használatban a gép áramtalanítva van az egész.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Én ilyet eddig még sosem tapasztaltam

-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Arra jöttem rá jobb ha éjszakára áramtalanítva van a modem, ha bekapcsolva marad reggel úgy is újra kell indítani, mert előfordul hogy nincs reggel net.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
mi ez a modem kihúzós dolog most nálatok?
-
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kb 1 éves lehet a modem max másfél. Viszont 6 éve ilyet még nem tapasztaltam. 1 hete kezdte el és ne mondja nekem senki sem, hogy ez normális, mert nem az!
-
kabelmania27
félisten
válasz
kigyi_23
üzenetére
Nekem is van telefon (alap + díjcsomag), azt vettem észre jobban járok ha éjjelre kihúzom a modemet, ha nem áramtalanítanám reggel újra kellene indítanom, azt nem tudom telefon működne e amikor netet nem ad. Lehet kezdi megadni magát a modem. Bekötés óta ugyanaz a modem van nálad?
-
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Az ok, de nekem telefonom is van rajt ami, ha már van használatban is lenne, de így..... Mi a fene lőtte ezeket, most van értelme beszólni üfsz-ra?
-
kabelmania27
félisten
válasz
kigyi_23
üzenetére
Korábban észrevettem olyat, ha nem áramtalanítom éjszakára a modemet, reggel nincs net, modem újraindítás után van net, legjobb ha éjszakára áramtalanítod vagy netezés előtt újraindítod a modemet.
Nekünk 9számű az ügyfélazonosítónk, primer területeken 11 számjegyű, ezért nem tudtam elintézni a hűséghosszabbítást.
nyxor: Nem semmi, hogy d3 és dtv területen kb hasonló havidíjért jobb ár/érték arányú csomagok vannak, mint d2 területen. -
nyxor
aktív tag
Kiderült közben, hogy fél éven belül nem lesz optika, így még egy évet aláírtam az invitellel. 9k-ért 25/5-ös net, telefon, családi DTV egy minicsomaggal és 2 boxszal, az egyik HDMI-s. Egész jó ár szerintem. Egy év múlva meg jön a T, az építési engedélyük már megvan.
Amúgy ezzel a hivatalosan nem PVR-es kis boxszal is lehet felvenni, csak kell neki egy külső merevlemez, és csak azt rögzítheted amit nézel, mivel 1 tuneres. -
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
nekünk is az volt,hogy bementem, és azt eljátszottuk,h. felmondjuk. De ez nem végleges, mert pár nap múlva felhív direkt az üf. megtartó csoport Gödöllőről, és ad egy igen kedvező ajánlatot. Ha nem fogadod el, na akkor érvényes a felmondás. Amúgy tényleg érdemes akkor kivárni a feb. 4-et.
-
kigyi_23
addikt
Az utóbbi 1 hétben 24 óránként szakad a netem
Elmegy és nem jön vissza csak ,ha kihúzom a modemet. Ha visszadugom azonnal akkor sincs net. Várok vele 2 percet és úgy dugom vissza akkor van 24 órán keresztül.Más.: A PH másnál is problémás az utóbbi két napban?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
egyelőre megvárom ezt a feb.4-et majd 5.-én felhívom az informátorom,hogy lett-e sávszélbővítés...
addig csendben töltögetek torrentet
-
kigyi_23
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Sajnos nekem sohasem volt ilyen gondom
5-6 éve megkötöttem a "fullos" csomagot (ami itt max elérhető) azóta ugyanaz a szolgáltatás még mindig és bővítésnek még nyoma sincs. DSL nekem nem alternatíva, mert az egy katasztrófa az egész városban így marad a kábel és ugyanaz a csomag....Amúgy szerintem az ügyfélszolgálat már fel van készítve erre tehát a csomagokról már tudsz érdeklődni mik lesznek elérhetők és mennyiért.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kigyi_23
üzenetére
ezt fogom én is tenni csak nincs nálam számla mert az ügyfélkódom meg azon van és anélkül nem állnak szóba sem velem.
délután lesz itt az ideje,hogy ezt meglépem,de lehet megvárom a feb.4-et milyen csomagok lesznek a netben mert akkor lesz a sávszélbővítés az optikai trunk vonalon,most azt hiszem csak gigabytes kapcs van és ezt akarák 10 gigabyte-re felhúzni
ha lesz 25 vagy 50-es net akkor az nem lenne hátrány.
mindenesetre ezért akarok kivárni mi lesz ebből a dologból. -
kigyi_23
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Engem sem hívtak erre felhívtam őket, és közöltem mivel nem számítok a cégnek ezért én távozom tőlük és keresek más szolgáltatót. Na kértek számot és visszahívtak (2 nap múlva) Mindjárt volt ajánlatuk a számomra is
Mondjuk a hölgy tőlem várta a választ, hogy mennyiért szeretném igénybe venni a szolgáltatást én mondtam is neki egy szép összeget, meglepetésemre belement 
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kigyi_23
üzenetére
ha vissza olvasnál akkor rájönnél,hogy nincs probléma pusztán arról beszélünk,hogy a meglévű ügyfelek le vannak ejtve az új előfizetők meg dőzsölnek...
nem rendeltem semmilyen szolgáltatást sem meg mivel lejárt a hűségidőm tavaly decemberben erre ők ugyanazokkal a feltételekkel meghosszabították egy évre ugyanazt a csomagot ugyanazzal az árral...
csak kissé inkorrektnek tartom ezt az üzlet politikát hogy míg ugyanazon a településen mást feltudnak hívni a szerződés lejárata előtt 2 hónappal és fele ennyiért tudják biztosítani azt a szolgáltatást mint most nekem,ezzel szemben engem sem nem hívtak sem nem értesítettek,remélem mostmár világos számodra is a beszélgetés menete...ja és röviden még annyit,hogy majdnem másfél hónapig tart egy retkes kábelt meg szűrőt kicserélni nekem meg 4x kell emiatt telefonálnom az ügyfélszolgálatra
kissé nevetségesnek tartom -
kigyi_23
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Akkor njem értem a problémád mivel éppen belül van a 2 hetes várakozási időben ami az átállítás általános várakozási ideje.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
elméletileg feb.4 a bővítés mert a dtv már most is elérhető...
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
18.oldal, régi fibernet oldalod fel voltak tűntetve a docsis3as csomagok, akkoriban csak három városban volt elérhető a 10mega fölötti sebesség és a dtv (117.oldal).
Remélhetőleg folytatódnak a fejlesztések és mindenhol lehetőség lesz 10megabit feletti sebességre és dtvre. -
Kicsirics77
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
az a baj hogy tényleg a weboldal pontos mivel még nem történt meg a sávszél bővítés
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ügyfélszolgálat naprakészebb információval rendelkezik, másik topicba is szó volt erről.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
invitel weboldal szerint nem elérhető martfűn a nagyobb sávszél,ennek örömére a telefonos droid ezzel traktál

-
Rocko007
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Koszi az infot! Milyen markaju modemmel szerelnek? A routerem kapna a publikus ip cimet, ugye?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kicsirics77:Más szolgáltatóknál (pl UPC-nél is ) is az új előfizetőket olcsóbban kapták meg ugyanazt.
sajnos a tréhóm a másik alternatíva,telefon nekem meg nem kell
van mobil a családban 7
-
kabelmania27
félisten
Szuper, jó hogy leírtad, nemsokára jár le a hűség, 8606Ft-ot fizetek 6/1,családi tv, telefon alap+van, én maradnék ebbe a csomagba, nem szeretnék változtatni, jó lenne ha olcsóbbak lennének a havidíjak.
Rocko007: A bekötés úgy fog kinézni, hogy a házhoz közelebbi oszloptól fekete öntartó kábel fog vezetni F toldó után fehér beltéri kábelt vezetnek a kábelmodemig. Bekötésig gondolod ki hol legyen a kábelmodem. Osztóra nem lesz szükség, ezért jelszint probléma nem lesz, ha 10Megabit a max rendelhető docsis2-et modemet fogsz kapni, ami egy le és feltöltési frekit használ, általában meg szokott lenni a 10Megabit, garantált sebesség a 6 és a 10Megabites csomagoknál megegyezik. Két ismerősnél is (két különböző dunántúli város) megvan a 10Mb.
Kicsirics77:Más szolgáltatóknál (pl UPC-nél is ) is az új előfizetőket olcsóbban kapták meg ugyanazt. -
Kicsirics77
veterán
na a volt páromnak pont ugyanezt ajánlották,én meg 1 km lakok arréb és nekem meg azt mondta,hogy nem tud olcsóbb ajánlatot tenni a mostaninál.
szóval adtál egy ötletet,azt hiszem holnap megint felhívom őket és lehet felmondom a pics@ba a szolgáltatást hátha észbe kapnak,és lesz végre valami előrelépés mert nekem sem levelet nem küldtek,sem pedig nem hívtak,lassan az lesz,hogy nekem kell ennél a tetves szolgáltatónál kulcsolni meg kalapolni hogy az ügyfelük maradhassak.
sajnos a fibernetnél is ez volt hogy a régi ügyfél le van sz@rv@ az új előfizető meg mindent megkap feleannyiért mint a régi ügyfél. -
Rocko007
aktív tag
Sziasztok!
Makon hasznal-e valaki Invitel L (10Mbit) csomagot? Szolgaltatok szeretnek valtani, mennyire lehet bizni bennuk?
Csak internet elofizetest szeretnek, se tv, se telefon csomagot. Tudom, hogy igy dragabb, de masra nincs szuksegem.
Mit javasoltok?
Koszonom!
-
dbius
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Hogy végre pozitív dolgot említsek én is, ezzel kapcsolatban történt, hogy nekem Nett csomagom volt (6/1), valamint analóg tv-ből az alap csomag (nem a családi, hanem 27 vagy hány csatorna). Ezekért fizettem havi 8200 körüli összeget (net asszem 4200, a tv a maradék)
Decemberben lejárt a "hűségem", küldtek levelet, hogy hívjam őket. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, mondtam hogy miért hívtam őket, ajánljon valami jó akciót. Hát, 100 ft-tal többért megkapom a 10 megás csomagot. Mondom ez nem biznisz - nekem -, valami olyasmit mondjon, mint a honlapon van az új előfizetőknek, mert már mondhatni természetes, hogy csak az új előfizetők megszerzése a céljuk, legalábbis az ajánlataikból ez következik.
Eszembe jutott, hogy januárban indul egy másik cég nálunk - szórólap szerint -, na mondom a telefonba az ügyintézőnek - mint utólag kiderült ez volt a mágikus szó -, hogy felmondok mindent a pics@ba, ugyanolyan sz@r ez a banda, mint a fibernet volt, átmegyek oda, ahol tudnak jobbat ajánlani.
Erre mondta, hogy ne tegyem még le, mert ebben az esetben majd ők fognak felhívni engem és ajánlatot tesznek.
Kb. két nap múlva hívott egy férfi az inviteltől és Ő kérdezte, hogy mit szeretnék, hogy az ügyfelük maradjak. Mondtam, hogy valami hasonlót, mint az új előfizetők, árban és szolgáltatási csomagban egyaránt, de telefon nélkül, mert az nem kell.
Az volt a válasz, hogy bármit meg tudunk oldani, mondjam el konkrétan mit szeretnék. Mondtam, hogy gyorsabb netet kedvezőbb árért, mivel nekem ez a célom. Mondtam azt is, hogy megértem őket, hogy nekik meg pont az a cél, hogy minél több bevételük legyen, de ez engem nem érdekel...
Ekkor azt mondta, hogy mit szólnék ahhoz, ha megkapnám a nálunk - Hajdúböszörmény - jelenleg elérhető leggyorsabb netet (10/1 erre majd visszatérek a végén), meg a legbővebb tv csatornát, havi bruttó kerek 5.000 Ft-ért.
Nem akartam hinni a fülemnek, visszakérdeztem, mint az elsős kisgyerek, hogy leggyorsabb net, legmagasabb tv csomag, majdnem feleannyiért, mint eddig, bruttó áron?
Igen volt a válasz. Én is igent mondtam, a mostani számlámon van korrigálva visszamenőleg, 2848 Ft a bruttó fizetendő végösszegem ebben a hónapban.
Szóval először végre úgy érzem, hogy jól tettem, hogy ismét vertem az asztalt, mert kedvezőbb ajánlatot sikerült kötnöm, mint akármelyik akciós csomag, ami mostanában volt meghirdetve az oldalukon.
A netre visszatérve, másnap már át is állították. Annyiban érdekes, hogy a letöltési sebesség 10 megabit, a feltöltés viszont "stabilan megáll" 1 megánál. Azonban a modem szerint 2 megás lenne, legalábbis én ezt így értelmezem a feltöltést mutató sebesség alapján:
Mégsem lépem túl sohasem az 1 megás feltöltési sebességet, akármit csinálok.
-
karoka01
csendes tag
Ezt hozza a pc: [link]
a telefon (és az xbox is feltehetőleg,pedig mindkettő n szabványt használ,nem tudom,van e valami köze hozzá)
pedig ezt:
A router DLink GO-RT-N150, ezt hozta az aki beszerelte a netet
Miért van az,hogy ennyire rossz a sebesség WIFI kapcsolaton? A vezeték nélküli netet használó dolgaim szinte a router mellett vannak,még azt se lehetne ráfogni,hogy messze vagyok

-
kabelmania27
félisten
5ezerét, nem semmi:
Itt nincs analóg hbo.
Igen, minden relatív. DSL-t én sem kérnék.
Modulos megoldás kellene, UPC dtv-nél sokaknak hiányzott a médiacard.
Kecskeméten a Fibernetes időkben is jobb/ár érték arányú csomagokat lehetett kérni mint a többi területen, szerelő mondta hogy nagyon komoly ott a fejállomás.
Kábelnet+iptvnél is hgw-t adnak. -
nyxor
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Mondok jobbat: 30/5-ös net + sima analóg családi csomag + ingyen HBO ~ 5200 ft, ez 1 utcával arrébb.
Minden relatív, kisebb városokban jó ha van 15 mega, de egy megyei jogú városban, ahol már az utca túloldalán 120 megás optikai netet kérhetsz 2k-val többért, na ott 10 Mbit az minden, csak nem jó. És akkor még finoman fogalmaztam.
A DTV-vel semmi baj nincs, csak a boxot adják baromi drágán, és nincs modulos megoldásuk, pedig kéne. A telefon meg abszolút nem érdekel, nem is használjuk kimenőre, de 200 ft-ért kb ingyen van.
A sokat szidott HGW az DSL-hez van, de DSL-t soha nem is kérnék. Optikához ONT jár, aminek a gyerekbetegségeit egy routerrel simán ki lehet küszöbölni, az meg adott itthon. Kb. fél perc konfig.
-
kabelmania27
félisten
-
nyxor
aktív tag
Nálunk 8 ezer valamennyi a Sprint + DTV családi + 1 SD box + Boogie minicsomag + telefon kombó, úgy hogy már lejárt a hűség, és kaptunk még 1 évig kedvezményes havidíjat. Most akartam kérni egy második, HDMI-s boxot, de kiderült, hogy csak újabb 1 év hűséggel lehet kérni, 1k-ért. Úgyhogy hagytam a fenébe, nem írok alá semmit, mert vsz. idén jön a T optika (1 utcára van), megvárom inkább azt. Stabil 120/50, teló meg családi iptv 3 boxszal havi 9800-ért simán megéri.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
hát én ezzel úgy vagyok ha kell valami akkor letöltöm,főleg mióta kábelt cseréltek meg szűrőt azóta megvan a sávszél is rendesen,de hogy 3 alkalommal kellett leadni hibára mire rámozdultak azért ahhoz már pofa kell hallod

és még így is én kértem meg a szerelőt hogy ugyan nézzük már meg nem-e ez a baj
tudom ez nem szerelő hibája,hanem azé aki kiadja a melót mert sokszor elfelejtik elmondani mi a gond. -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Pedig jó dolog a youtube beírok egy szám címét és máris lehet hallgatni

Nálam a 6Megával is jól megy, de a 2Megabittel sem volt probléma.
Fibernetnél két hónapig számláztak listaáron, elfelejtettem betelefonálni amikor lejárt a hűség. -
Kicsirics77
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
ok
kössz de nem nézek youtube-ot
tudom,hogy 10 megával jól megy mert több mint egy éve az van nekem is. -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
veled ellentétben engem fel sem hívtak
de mostmár ne is hívjanak majd beballagok az ügyfélszolgálatra,aztán lehet veszekszem egy jót,úgyis rámférne kiereszteni a gőzt
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Már felhívtak, 10megabitet és otthon extra telefoncsomagot ajánlottak, nem fogadtam el mert egyiket sem tudnám kihasználni, 6/1bőven elég, telefonon kimenő hívást nagyon ritkán bonyolítunk. Azt mondta a hölgy, hívjam fel a 1443-at és kérdezzem meg.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
ha te nem hosszabítassz és fel sem hívnak hogy milyen ajánlat meg akció van akkor automatikus ezzel a feltételekkel hosszabítanak egy évet
-
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
nett nett 6/1 családi ktv, telefon alap plusz 8606Ft, lehet nekem is meg fogják hosszabbítani.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Dark Souls sorozat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Assetto Corsa EVO
- PayPal
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Az eredmény az lesz szerintem a jövő héten lemondom az egészet.1 évvel ezelőtt a telefon számhordozást nem tudták 3 hónap alatt megcsinálni mivel hozzájuk ilyen igény nem érkezett(rajta volt a szerződésen és alá is írták). A fentiekkel csak az a problémám hogy személyesen meghosszabbítottam volna és nem vártam volna rájuk.Bravó Invitel