Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
-
Gorcsev
tag
Világos a dolog nekem is, de nem teljesen értek vele egyet. Igazából örülök a szolgálató váltásnak, de korrektnek azt tartottam volna, hogy felajánlanak választási lehetőséget, hogy milyen csomagot szeretnék igényelni. Akinek nem járt le a hűsége, azt értem, hogy nem változik az ár, még így is jól jár, mert valszeg magasabb sebességet kap a pénzéért, mint amire a Fibernél szerződött. Nekem azonban nincs hűségem és vártam, amit az ügyfélszolgálaton mondtak, hogy lesznek számunkra kitalált ajánlatok. Ehhez képest, az általad leírtak szerint mint "régi" UPC-s csak arra van lehetőségem, hogy a most besorolt csomag helyett, ami esetében a nem akciós árnál is 1500 Ft-tal fizetek többet havonta, csak arra van lehetőségem, hogy a mostani előfizetésemnél még magasabb összegért szerződjek egy még gyorsabb netre. A Fibernél hűségidő letelte után vissza lehetett váltani. Egyébként nekem nem okoz gondot a kedvezőbb árért a UPC által meghatározott feltételek vállalása, de erről senki nem kérdezett meg...
-
kirkri
addikt
Első UPC-s napomon felhívtam az ügyfélszolgálatot.
Kiderült, hogy hiába szeretnék gyorsabb netet már az átállás napjától, ez nem lehetséges. Ha megtörtént az átállás (nálam ápr. 14) csak utána lehet megrendelnem az új csomagot. A modemeket már nagyon rég átadták a postának, így nem megoldható, hogy eleve 3.0-ás modemet küldjenek. Ezért kiküldik a 2.0-ás modemet, majd a beüzemelés napján igényelem a gyorsabb netet, amihez a 3.0-ás modemet a szerelő fogja kihozni. -
dodopek
addikt
Milyen kedvesek! Küldtek sms-t, hogy másnap jön a modem.Illetve nem is a UPC, hanem az MPL küldte.
Szerintetek mit csináljak?
Adott a Fibertől áthozott(14.-étől) 15/1.5 Mbit/s net, meg egy külön szerződéssel, lejárt hűséggel UPC Direkt bronze csomag.
Na ezt kellene úgy megvarázsolni, hogy direkt helyett sima kábel+15/1,5 net csomagban 4500ért... -
club1
veterán
-
Gorcsev
tag
Az biztos, hogy ha írásban kellett nyilatkozni anno szerződéskötéskor, hogy a fiber átadhatja a szerződésem adatait bárkinek, akkor ilyet nem engedtem (sosem szoktam ebbe beleegyezni). Nem emlékszem arra sem, hogy kaptam volna tőlük olyan levelet, hogy amennyiben erről nem nyilatkozom valameddig, akkor úgy veszik, hogy beleegyeztem ebbe. Ráadásul a UPC azt írta, hogy velük a felajánlott szerződés akkor lép életbe, ha az általuk küldött modemet üzembe helyezem. Egyelőre azt még jelenleg meg sem kaptam, és a szolgáltatás sebessége is a régi.
-
club1
veterán
válasz
Gorcsev
üzenetére
Azért mert egy másik céggel szerződtél anno, és a cégnek megengedted, hogy a (nem jog-)utódjának átadja a szerződésed adatait. Ha nem járultál volna hozzá, akkor a Fibernet március 31.-ével felmondja a szerződésed, és mától teljesen új előfizetést köthetnél. Így viszont régi előfizetőnek számítasz (esetleg megfejelve hűségszerződéssel). A 4200 Ft-hoz az kell, hogy online rendelj ÉS felfelé válts ÉS elektronikus számlázást kérj.
-
Gorcsev
tag
A felfele váltás talán egyszerűbb. Nekem most 10/2-es netem van a fibernél, amiért 7490 Ft-ot fizetek. A UPC 30/3-ast ajánlott változatlan áron. A kérdés az, hogy miért fizessek fibernet árat új UPC-s előfizetőként, amikor a UPC előfizetők ezt a netcsomagot 4200 Ft-ért kapják?
-
Szerintem ahhoz, hogy minden kérdésben kielégítő választ adhassanak el kell telnie néhány hétnek, májusban talán már érdemesebb lesz ilyen témákban érdeklődni.
-
-
Gorcsev
tag
Én is arra lettem volna kíváncsi, amit Csabee kérdezett, de a UPC ügyfélszolgálatán nem tudták rögtön megmondani. Visszahívást ígérek, amit már három napja várok.
-
Csabee.
nagyúr
5000et fizetek 5mbit-es netért, és szerintetek lesz rá mód hogy 3200ft-ot fizessek ezek után?
-
wagi
senior tag
UPC-nél még mindig korlátozzák a fájlcserélő használatát vagy ezt ki lehet játszani?
Mert,ha igen és ott a havi 300GB-os limit is akkor nem sokat ér a 120 megabit.
-
szvl
tag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Lehet, hogy az ASZF szerint nem szabad több gépet a netre kötni, de az az ASZF nem vesz tudomást arról, hogy teljesen életszerű, hogy egy háztartásban több gépet is használnak. Régen valóban tipikusan csak PC-t kötöttek netre, abból is csak egy volt háztartásonként. Ma viszont lassan minden a netre vándorol. Nálam pl. a következő eszközök lógnak a router mögött:
- 1 db asztali PC, amit én használok
- 1 db. laptop, az a feleségemé
- 1 db. okostelefon
- 2 db. analóg telefon adapter kiváltandó a vezetékes telefont
- 1 db. lapostévé
- 1 db. bluray lejátszó
- 1 db. medialejátszó -
RLND
tag
erőltetett upc-s box egyik nagy előnye a fibernet-eshez képet, hogy a távirányítója egyszerre kezel tv-t és dvd-t, így nincs szükség több távirányítóra
-
Celtis
veterán
-
Szerintem nincs értelme ezen a 300 GB-os korláton "rugózni". Elő kell fizetni egy 120/10-es csomagra és ha korlátoznak, akkor is marad 10/1, amibe azért nem hal bele az ember, ha esetleg a következő hónap elejéig "lassabban" netezik.
Egyébként meg, ha valaki 0/24-ben szeretne teljes sebességgel forgalmazni, akkor ott vannak az üzleti csomagok, amik tényleg korlátlanok.
-
villamos
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Értem, kösz...
Miért nem fogalmaznak értelmesen...
Kapcsolódhatok-e több számítógéppel a upc internethez?
A upc internet előfizetés önmagában csak egy számítógéppel használható, azonban a Fiber Power 30, Fiber Power 60 és Fiber Power 120 csomagok egyik különlegessége, hogy egyszerre 3 számítógéppel csatlakozhat a világhálóra. Amennyiben igénybe veszi upc wifi kiegészítő szolgáltatásunkat, akkor akár több számítógépen is internetezhet vezetékek nélkül a lakás szinte bármely pontján.Ez pedig szerintem kimeríti ilyen formában a fogyasztó megtévesztését, hiszen arra utal, hogy több géppel a szolgáltatást, csak a drágább csomagokkal tudod igénybe venni... Természetesen nem gondolom hogy szándékosan...
-
válasz
villamos
üzenetére
A hálózatra köthető számítógépek száma 1 azt jelenti, hogy egyszerre egy publikus IP címet kapsz amit használhatsz. Ezt el lehet használni egy számítógépre is vagy mint a te esetedben egy routerre is vagy is ha beteszel a modem után egy routert és arra ráköthetsz 100 gépet vagy 10-et vagy 1-et, nem számít mivel csak a router kap publikus IP címet így ez a UPC meglátása szerint 1 hálózatra köthető számítógépet jelent.
-
villamos
őstag
Új kérdés:
Két géphez kellene netkapcsolat, viszont ezek azt írják, hogy csak egy géppel vehetem igénybe, ha két gépet akarok, akkor elő kell fizetnem a 30 megás netre? És ha csak a 15 megásra fizetek elő, akkor nem dobhatom rá a routerem?
-
batman98
csendes tag
Szerdán ideért a digitális beltéri egység itt nálunk a 19ben. A szomszédnak adta át, merthogy nem volt senki itthon (csak a fél család). Kibont, minden újnak és ropogósnak tűnt, az egység viszont láthatóan már használt... Nekem azért ez nem világos, hogy miért nem egyben küldenek ki mindent (+telefon,net), lesz dolga a szomszédnak rendesen
. -
RLND
tag
ismét elérhető a szolgáltatás-konvertáló (fiberről upc-re): [link]
-
Khaal
őstag
Keresgéltem a Fibernet oldalán, de a segédlet felett átsiklott a szemem. Most letöltöttem, de egy exe fájl van benne amire a Comodo antivírus riasztást ad, inkább nem kockáztatnék vele.
Kapcsolat biztonságát mire állítsam?
Egyébként égő, hogy egy szolgáltatónak ennyire gagyi weblapja van, a webmailről nem is beszélve. Mondjuk lehet már régebb óta tudtak a felvásárlásról azért nem költöttek ilyenekre.
-
villamos
őstag
Nos...
Most hogy 1Mbit -re lőtte be a t-akony ezt a csodát, így megmozgatta a fantáziámat ez a júpiszis kábelnet. Arra gondoltam, hogy nem is lenne muszáj lemondani szeptemberben, még ha jön is az optika. A cég 5000Ft erejéig kifizeti nekem a netet, így talán előfizetnék erre a 15Mbit -es csodára, ami 4700 Ft. (igen tudom 60, Mbitet is kaphatok 5000 -ért, de csak akkor, ha online rendelem meg, és elektronikus számlával. Ez viszont nekem nem jó, mert nekem szükségem van egy eredeti nyomtatott számlára, és jelenleg nincs is szükségem 60Mbit -re.) -
RLND
tag
már meg is jött az első upc-s számla
-
Khaal
őstag
Valaki tudna segíteni, hogy mit hogyan kell beállítanom thunderbirdben, hogy tudjak levelezni? A webmailes oldal finoman szólva is "spártai".
Thunderbird ezeket dobta fel automatikusan, de így nem működik, nem tudok levelet küldeni:
Kimenő
smtp.fibermail.hu
Port: 25
Kapcsolat biztonsága: STARTTLS
Hitelesítés: Titkosított jelszóBejövő:
mail.fibermail.hu
Port: 143
Kapcsolat biztonsága: STARTTLS
Hitelesítés: Normál jelszó -
humax
senior tag
sziasztok
szeretnek karcagon internet rendelni, de sajnos a hol en lakom csak 5 mb tudnak telyesiteni.
na most vagy ADSL ( T-COM vagy INvitel)
most meg hivtam a fibernet ok az montak hogy 10mb ig tudnak bisztositani.
nekem nem volt addig adsl se fibernetem.
addig upc hasznaltam.
meilyk jobb? fiber vagy ADSL?
KOSZI

-
club1
veterán
válasz
Spirit
üzenetére
Az ÁSZF változások kötelező eleme:
"Előfizetőink jogosultak arra, hogy a jelen közlemény közzétételét követő 8 (nyolc) napon belül Előfizetői Szerződésüket azonnali hatállyal felmondják. Amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 (tizenöt) napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződést. Amennyiben előfizetőnk kötelezettséget vállalt arra, hogy a Szolgáltatást meghatározott időtartam alatt, az ebből eredő kedvezményekért igénybe veszi (pl. hűségnyilatkozattal, vagy határozott időtartamú szerződéssel), úgy az előfizetői szerződését csak akkor mondhatja fel az értesítéstől számított 15 (tizenöt) napon belül, ha a módosítás az igénybe vett kedvezményeket érinti. Amennyiben az előfizető e feltételekkel mondja fel a Szolgáltatásra irányuló szerződést, úgy a UPC Magyarország Kft. nem jogosult a hűségnyilatkozatban, vagy határozott időtartamú szerződésben rögzített hátrányos jogkövetkezmények alkalmazására.
Aki jelenleg még nem előfizetője a UPC Magyarország Kft-nek, csupán igénybejelentést tett szolgáltatásunkra, az a jelen közlemény közzétételétől számított 8 (nyolc) napon belül minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül elállhat az előfizetői szerződés megkötésétől." -
club1
veterán
válasz
Spirit
üzenetére
Az a közlemény minden ÁSZF változáskor megjelenik. Az ÁSZF változáskor viszont nem mondhatod fel következmények nélkül a szerződést (jellemzően a hűségszerződés miatt), csak ha az ÁSZF változás érinti a hűségszerződésben foglalt kedvezményeidet. Azt a részt pedig pont ezért nem szokták a szolgáltatók változtatgatni...
-
válasz
tomszi1
üzenetére
Fentebb írtam, hogy ebben a hónapban már több mint 2,5TB-s forgalmat generáltam és nem szóltak érte, kivéve a szokásos kettő e-mail-t.
Azt a havi két e-mail-t meg ki lehet bírni ami automatikusan jön, egy kattintással ki is lehet törölni.
Csak idén januárban volt korlátozás, sem az előtt (évekre visszamenőleg), sem azóta nem hallottam, hogy bárkit is lekorlátoztak volna túlforgalmazás miatt. Szerintem a januári korlátozás sem büntetésből volt a túl használat miatt, ha azért lett volna akkor azt megelőző fél évben is lehetett volna alkalmazni és nem várták volna meg azt, hogy a 300 GB-s határt majd nem kétszeresen túl lépjem, valamint azóta is alkalmazhatták volna. Hanem azért volt mert valamit nagyon buheráltak a hálózaton és kellett nekik egy sokkal kisebb forgalmi állapot. amióta vége lett a korlátozásnak azóta sokkal stabilabb lett a feltöltésem, a késő délutáni, kora esti lassulások (6-700k) megszűntek és éjjel-nappal állandóan max sebességgel tudok feltölteni valamint a letöltésem is sokkal jobb lett ezen időszakban mint korábban volt.
Korábban egy interjúban a UPC egyik illetékese arról beszélt, hogy már nem igen alkalmazzák a korlátozást. Azt hiszem ez az az interjú, van benne egy videó és abban mondja, hogy már nem korlátoznak, nem tudom biztosra mert most nem néztem végig, csak itt-ott hallgattam meg néhány mondatot.
A videóban DivX-s meg DVD-rip videókkal példálózik az ürge, hogy az 300 GB mennyire is elég. 2010 nyarán ki tölt le DivX-es videót? Max olyat amiből nincsen más de nem hiszem, hogy nem lenne egyetlen egy DVD-rip sem. És akkor nem beszéltünk arról, hogy az ember torrenten seedel, na az rendesen meg tudja dobni az adatforgalmat.
Ha korlátoznak akkor elvileg csak a feltöltést korlátozzák le 90%-ban de januárban érezhetően kevesebb volt a letöltés is de még úgy is meg volt a 30-40 Mbps.
Ha érdekel, hogy milyen levelet küldenek akkor menj át a Chello-s topikba és keresd ki mert bemásoltam. -
club1
veterán
válasz
tomszi1
üzenetére
Megtehetted volna azt, hogy nem járulsz hozzá az adataid átadásához a Fibernetnél. Így a szerződésed következmények nélkül megszűnt volna a mai napon, holnaptól pedig azzal szerződtél volna, akivel akarsz. Merthogy egy hónappal ezelőtt is 300 GB volt a 300 GB a UPC ÁSZF-ben.
Egyébként meg az értelme a korlátnak az, hogy nem lehet hálózatot tervezni/üzemeltetni a maximális sávszélességre, mert akkor a jelentősen megnövekedett költségeket át kellene hárítani mindenkire (arra is, aki néhány vagy néhány 10 GB-ot tölt le egy hónapban). Nyilván amíg a létezőt infrastruktúra külön befektetés nélkül is biztonságosan üzemeltethető néhány notórius le- és feltöltővel, addig nem nagyon veszik elő ezt a szabályt. -
Spirit
őstag
válasz
tomszi1
üzenetére
Hónapok óta nem korlátoznak senkit, valaki terrákat forgalmaz, mégsincs semmi baj. A másik, hogy amennyiben az új ÁSZF-ben számodra hátrányosan érint valami, akkor azt hiszem még 5-6 napod van arra, hogy felmond a hűségszerződésedet, amit még a Fiberrel kötöttél. És igen, én 9-et fogok fizetni a 30/3-asért, de mivel hűséget vállaltam rá, örülhetek, hogy a 10/2-t egyátalán megemelik. Abban bízok, hogy lehet sebességben felfelé módosítani, ekkor 6k-ért kaphatnék 120/10-et.(másik fórumon olyen információt kaptam, hogy lehetséges)
Azért a végére idebiggyeszteném, hogy amennyiben ez tényleg lehetséges, akkor a 120-as még korlátozva is tud annyit, mint a Fiber mostani 10-es csomagja. Duzzogj csak nyugodtan.
-
tomszi1
csendes tag
Azért nekem bassza a csőrömet kicsit,hogy a fibernél én korlátlan használatra kötöttem szerződést hűséggel és itt most névváltás után csak 300GB/hó lesz az engedélyezett és már akkor is durrognak,ha elérem a 80%-át.
Szóval már ez is pereskedés tárgyává válhat,ha ezen időszakban lekorlátoznak.Ilyenkor korrekt lenne új szerződést kötniük.Persze akkor már a netre is kedvezményes összeget kéne kitalálniuk,mert akkor a 30/3-as csomag 6500 (fibereseknek 6200) csak 4200 Ft lenne kedvezménnyel.Tehát nem fognak új szerződést aláíratni velünk,hanem csak közlik,hogy holnaptól kevesebbet forgalmazzál,mert lekorlátozunk!
Szerintetek a mai világban 300GB az mennyi??? kb 8 blu-ray film. ...és akkor még vissza nem töltöttem semmit!

-
válasz
intuicio
üzenetére
Van 60/6 és 120/10 is a UPC-nél és szerintem szinte biztosan lesz is amit elvégzik a megfelelő fejlesztéseket. Nekem 120/10-es csomagom van és maximálisan elégedett vagyok vele, még a relatíve kicsi feltöltési sebesség is mindenre elegendő, sőt hatalmas forgalmat generálok felfelé.
Nem biztos, hogy időben elindul a T-Home optikai net + a megrendelés után mennyi idővel történik meg a bekötés.
Érdemes lehet aláírni azt az egy évet mivel ez a szolgáltatás biztos. Elképzelhető, hogy ha elindul a T-home optikai net akkor lesznek kezdeti problémák a szolgáltatással így érdemes lehet várni néhány hónapot amíg stabilizálódik a helyzet és csak azután megrendelni + kikérni azoknak a véleményét akik a környéken ilyet már megrendeltek. -
kigyi_23
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Gondolom a határozatlan idejű szerződésnél lista áron kapja az ügyfél. Így nem is érdemes határozatlan idejű szerződést kötni akkor, hisz lehet a T-home valamiért halasztja a dolgot és ha eleget halaszt megérheti a hűséggel a T-homeos mellett kifizetni a UPC díját mint a listaárat kifizetni.
-
-
kigyi_23
addikt
válasz
intuicio
üzenetére
Akkor te határozatlan időre kötsz nem határozott időre
Ebben az esetben biztosan drágább az előfizetés. Mérlegelni kell, hogy mennyivel drágább ebben az esetben és mennyi ideig fogod ezt a szolgáltatást várhatóan igénybe venni. (tegyél hozzá 1-2 hónapot, mert nem biztos, hogy a nagy T időben végez!) Aztán számold ki, hogy melyik mennyibe kerülne adott időszakra tehát a te határozatlan időtartamú szerződésed arra az időszakra amíg igénybe szeretnéd venni és mennyibe kerülne egy határozott (1 éves) szerződés amennyiben kifizeted végig az 1 évet. Aztán van olyan lehetőséged, hogy megkérdezed milyen szankciókkal jár amennyiben a hűség előtt mondod fel és mit kell kifizetni plusszban ilyenkor a felmondásért hűségidőn belül. Változik-e a dolog, ha idő előtt felmondod tehát ki kell-e utólag fizetni a kedvezményes tarifa díjai és a listaár különbségét. Ezeknek járj utána, mert fél év alatt előfordulhat, hogy még spórolni is tudsz. Főleg, ha olcsóbb az 1 éves hűséggel végig kifizetni a díjat, mert akkor lesz egy tartalék neted néhány hónapig plusszban és összesen lehet ugyanannyit vagy kevesebbet fizetsz. Ha nem érthető kérdezz lehet kuszán írtam le, mert melóhelyről írok és sietek. -
jansky1
senior tag

-
intuicio
aktív tag
válasz
tomszi1
üzenetére
Szia. Mint már írtam, én szerintem úgy fogom megkötni a szerződést, hogy meghatározott időre.. Biztos több lesz így az előfizetés, de nem leszek 1éves hűség időhöz kötve. Azaz Szeptemberbe ha elindítja a T-Home az optikai netet, akkor lemondatom az UPC szerződést, és átpártolok T-Home optikára. persze kíváncsi leszek a csomagukra (ár,sebesség,TV) De szerintem 100x jobb a T-Home optika (50/25MBit/s vagy 80/40MBit/s)mint a Fiber power 30 30/3MBit/s....
-
Csabee.
nagyúr
Lehet csak áprilisi tréfa az hogy fiberből upc lesz

Ma kaptam én is sms-t hogy postázták a modemem (22.ker) .
Kíváncsi leszek havi 5000et fizetek és 15mbit-es csomagba soroltak, picit keveslem.
-
nyxor
aktív tag
Már minden tökéletes.

-
RLND
tag
már csak egy nap és végleg fibernet-mentes leszek (április 1.)

-
Csedit
aktív tag
Visszajött. Ilyen az eddig stabilan 10/2-es netem. És skype-ra sem tudok bejelentkezni.

-
nyxor
aktív tag
Kecskeméten lehalt az egész net, telefon és DTV.
-
Spirit
őstag
válasz
tomszi1
üzenetére
Nem ugyanezen a hálózaton! A kábelek maradnak, de a végpontok cserélve vannak. Nyugodt lehetsz, menni fog a 30mbit. Esetleg a jel szintezése kellhet, amennyiben szakadozik(sebességtől nagyjából függetlenül), de alap esetben ez nem is kérdés.
Én még mindig nem vagyok biztos, hogy váltás után, hűség alatt lehetne-e csomagot módosítani sebességben felfelé, de árban vissza. Ha lehetne, nem sokan maradának a mostani csomagjukban(hűség alatt), ez nem tudom miért lenne jó a UPC-nek.
-
tomszi1
csendes tag
válasz
intuicio
üzenetére
Sziasztok.Én XXII.-ben már megkaptam a modemet.Gyorsan bekötöttem és csak utána olvastam,hogy később fogok kapni egy levelet amiben valami kód lesz,amivel aktíválni tudom rendszert.

(így gyorsan régi modem visszaszerelés lett belőle)
De valahol még megbújik az értesítőben egy olyan mondat,hogy az átállás 04.14.
Szóval még egyelőre ne sokra számítsatok.Pedig már kíváncsi lennék arra a beígért 30 Mbit-re,amit a fiber nem tudott megoldani ugyanezen a hálózaton.Sajnos a feltöltés csak 3 Mbit lesz,az nem igazán fog megugrani az előző 2-höz képest. -
intuicio
aktív tag
Valaki megkapta már XXII.ker (Budafok) a dobozkát Modem+Box? Set top-Boxot is mellékelnek? Mert mi eddig sima kábelen kaptuk a TV-adást, nem digitálisan.
-
Jégkokó
veterán
Ma megjött a beltéri, ami véleményem szerint egy használt példány.Ugyanis az elején van egy karcolás illetve a kártya nyílásnál is található egy, gondolom a kijelzőjén kéne fóliának is lenn ahogy ilyen esetben lenni szokott itt ez sincs.De remélem jól fog működni a cucc.
-
villamos
őstag
Most már csak azt kéne tudni, hogy emberi nyelven mit takar az a kifejezés, hogy "törlésre kerül"? Mit törölnek, honnan, miért?

A megjelölt naptól szűnik meg hivatalosan a fiberes szerződés számunkra, és lép helyébe a júpiszis? Ekkortól ha valami gond van, vagy szolgáltatást szeretnénk bővíteni, akkor azontúl a júpiszinél kell majd érdeklődni?
A nethozzáférés, ami a tréhómról jön, jelenleg kritikán aluli. A sebesség 1Mbit/sec ez 2010 -ben szerintem nevetséges. Arra gondoltam ezért, hogy előfizetnék a júpiszinél a legolcsóbb netre, amit majd csak testvérem használna. Csakhogy most jön a csavar. A tréhómhoz, egy éves hűség köt, ráadásul őszre optikai hálózatot ígérnek brutális sebességgel, amit mihelyst lehetőség nyílik reá igénybe is szeretnék venni. Tehát csak ideiglenes jelleggel fizetnék elő, mihelyst bekötik az optikát, le is mondanám. -
RLND
tag
-
RLND
tag
Módosultak az analóg csomagnevei (start csomag, bronze csomag, silver csomag) [PDF]
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ugyanazt kaptam, mint RLND, csak asszem nem DVR-es az STB. De mikor megláttam az STB. csak ennyit tudtam csinálni
Ez meg mi???????

-
RLND
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
-
jansky1
senior tag
mi a helyzet a kecskeméti területtel, Inviteles mozgolódásról tudunk már valamit ?
-
Ati007
őstag
Nekem is megjött a settopbox de sajna nincs öröm
valamiért azt hittem az upc a digitális csomagjához már hdmi kimenetes boxot ad (digital gold) . Nem pont ezért vizsgálódik a GVH ?
A másik hogy a modemet meg se kaptam , külön küldik vagy egybe? -
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
És a korlátozás a gyakorlatban mit takar? Mekkorára csökkentik a sebességet?
-
Nekem július óta folyamatosan többszörösen túllépem a havi 300 GB-s határt, sőt augusztustól már a három havi 900-nál is többet használom és csak januárban a tömeges korlátozásnál voltam korlátozva. December óta folyamatosan megkapom a havi kettő figyelmeztető e-mail-t de azon kívül semmi. Plusz még a forgalom számláló oldalon is kint van folyamatosan a figyelmeztetés, hogy már túl vagyok a határon.
Itt van az elmúlt egy év elszámolt forgalmi adatai:A januári azért lett kevesebb mivel a hónap felében le voltam korlátozva de így is napi több mint 10 GB-os forgalmat sikerült elérnem csak torrent feltöltésből.
-
válasz
szelidorzo
üzenetére
Mit jelent nagyjából a böszme nagy? Mondjuk cm-ben.
Kirkri:ja értem, akkor benéztem
. Én egyelőre megelégszem a 30-assal is, remélem menni fog rendesen. Szerintem a 60-as, vagy 120-ashoz előzetes műszaki felmérésre van szükségük (csak feltételezem), így elképzelhető, hogy a szerelő kihozza neked a 3.0-ás modemet. -
kirkri
addikt
Félreérthetően fogalmaztam, és igazából nem is direkt neked címezve, csak agyaltam itt magamban.
Arra gondoltam, hogy ha 2.0-ás modemet küldenek alapból és nekem a 60 megás nethez 3.0-ás modem kell, akkor mehetek be az ügyfélszolgálatra modemcsere miatt, ahol gondolom az első hetekben tömegek lesznek majd.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rossz beidegződés a 10Mbit