Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
IpiBcsi
tag
válasz
jansky1
üzenetére
A tratecet ki lehet váltani egy sima kettes osztóval, aminek egyik kimetetéről megy a drót a modembe, a másik kimenetről meg a tv(k) felé. Az utóbbi ágba kell rakni egy 80 MHz-es felüláteresztő szűrőt, mert különben a tévék alacsonyfrekvenciás jellel visszapofáznak a hálózatba és ezzel rontják a vételt a környéken. A tratec egyébként ugyanezt csinálja, csak sokat csillapít a jelen.
Ugye milyen okos vagyok? Kabelmaniától tanultam.
-
nyxor
aktív tag
válasz
jansky1
üzenetére
Egész Kecskeméten ez van, nálam is. Csak a D3-as modemekkel van gond. A feltöltési frekik közül néhányról leszakad a modem, így az egész feltöltés és a net is instabil lesz. Újra kell indítani, és jó lesz egy darabig.
Azt vettem észre, hogy mostanában nem csak 4, hanem 8 letöltési frekit fog össze a modem. -
-
-
kabelmania27
félisten
válasz
jansky1
üzenetére
Itt válaszoltam
UPC 2011 augusztus óta a három közszolgálati adáson kívül nem továbbít más rádióadást a kiosztások többségében csak a három közszolgálati rádióadás található, Kecskeméten több adás van. Kevesen kötik rá a kábelre a hifit, szerintem nem fogják bővíteni a rádiókat. -
AttyVin
aktív tag
válasz
jansky1
üzenetére
"Éjszaka" a csatornák kb. 3/4-e elment (kódolt, nincs jel, stb.) vagy "kockásodott", de mielőtt eljöttem, úgy 1/2 8 felé már minden ment (EPG is).
A szerződés is minden bizonnyal úgy van megfogalmazva (el kellene olvasnom), hogy mennyi szolgáltatás-kiesés fér bele "büntetlenül".
Mivel ezt nemigen méregeti senki, valószínűleg nem sokan reklamálnak....
-
AttyVin
aktív tag
válasz
jansky1
üzenetére
Van
- egy szolgáltatás, ami jobb minőségű, mint a hagyományos,
- egy nem is nagyon olcsó HD-képes TV, amit nagyjából erre a célra gyártottak,
- egy kis időnk erre, mert érdekel
akkor miért ne?Ha az autópályán mehetek 130-cal (mert a kocsi tudja), akkor miért menjek 90-nel? Akár csak a próba kedvéért is...
-
pohár
félisten
válasz
jansky1
üzenetére
igen, de felfedeztem, hogy a Viasat3 áthelyeződött egy programhellyel előbbre (úgy volt nálam, hogy 32 - Cool, 33 - Viasat6, 34 - M1, 35 - Viasat3), most kiesett az M1, és odakerült valahogy a Viasat3, és annak a helye meg tök üres... ja, Story4 is eltűnt (EL meccsek miatt jó lenne
), akkor azt hiszem Disney Channel volt előtte egy programhellyel, azon is csak hangyafoci megy már, meg az Animaxon is... ez van a házban lévő összes TV-vel, kurvára bosszantó egy dolog 
-
nyxor
aktív tag
válasz
jansky1
üzenetére
Talán mert családi ház. A szülői ház nálam is kertes, azzal kapcsolatban is engem hívtak fel, de ott az volt az ajánlat, hogy 140 ft-tal olcsóbban adják a 10 megásat. Azt nem fogadtam el, majd az üzletkötő ismerősnél módosítunk 30-asra.
A legénylakásban meg alig többért duplázták a netet. Hihetetlen, hogy 1 utcával arrébb mennyire más minden. -
decoati
aktív tag
válasz
jansky1
üzenetére
d3-mat nem vágom (belerondít a képbe a több összefogott csatorna), de d2-nél egyetlen sebesség létezik a modem és a szerver között, a csutkagáz (38/10). A modem sebessége a modemben van állítva, indítás után egy tftp szerverről húzza le a beállítást. Ráadásul a cmts mac address alapján azonosítja be az efit, és hogy milyen sebesség is kell neki... ez már két megoldás. (bár láttam én már olyat hogy a cmts ARP táblája volt rommá hákolva, persze az is kibukott, a csávó pár hónapig élhetett ezzel) Modeme válogatja. Van amit meg sem lehet piszkálni.
de
kaptam én már hívást az adatkommtól, hogy menjek már ki a Kispistajóska u. 43-ba, és szóljak az efinek hogy ne piszkálja a modemet, mert tarkón lesz verve.
Tiszta heksön. A csákó nem gyengén tátotta a száját. -
nyxor
aktív tag
válasz
jansky1
üzenetére
p2p korlátozás szerintem csak a UPC-nél van. Se a Digi, se a T, se az Invitel nem csinál ilyet.
Árban a T elég rugalmas tud lenni, hidd el. Vannak összevont csomagok, amik kedvezményesek. Na meg érdemes bepötyögni az oldalukon olyan lakcímet, ahol már a Digi is ott van, meg ők is. A Digi elég szépen lenyomja a T árait is, úgyhogy nekünk jó lesz
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
válasz
jansky1
üzenetére
Ha nemrég volt festés a lakásban, akkor szerintem az Invitel.
Szerintem nem panaszkodhattok, nálatok elérhető a 120/10, míg a szolgáltatási terület többségében max 10/2. Van alternatív lehetőség, ha nem jól működik az inviteles kábelnet.
Nálatok van Comedy Central,Universal, Story 4!, Hitmusic, Music Chanell, Spektrum Home, Sky Radio.
Kíváncsi vagyok mit szólnátok, ha ilyen kiosztás lenne nálatok. -
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
válasz
jansky1
üzenetére
2500ért elfogadnám a 15/3at

Nem rég hívtak inviteltől hogy +700Ft ért lehetne 10megabites netem, de amíg nem jár le a hűségnyilatkozatom nem szeretnék módosítani, nekem elég gyors a 6/1. (3970ft)
A számlával küldtek egy levelet, hogy módosítani kívánják az általános szerződési feltételeket. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
jansky1
üzenetére
Kertvárosban nem építettek ki optikát gondolom, és a régi hálózat meg ennyit bír. Panelos részeken éri meg kiépíteni optikai hálót, ott kisebb területen sokkal több a potenciális előfizető. Majd ha már nem lesz más viszik kertvárosi részekbe is az optikát de az még sok idő szerintem.
-
-
kabelmania27
félisten
válasz
jansky1
üzenetére
Sokáig ez az egy zenecsatorna volt a fonyódi kiosztásba, aztán a viasat expoler helyett bejött a muzsika tévé, január elsejei kiosztásba life network került az mcm helyére.
life network elment a spektrum helyére, spektrum pedig a da vinci helyére, mcm egykori helyén most az axn van sztereóba, mezzó helyett fem 3 sztereó, axn helyén pedig nóta tv ,
sztereó még a viasat3, TV2 és Rtl Klub nicam sztereó -
kabelmania27
félisten
válasz
jansky1
üzenetére
A visszacsatolás is meg lesz, lemondások és új előfizetések arányának alakulásának adatai formájában. Upc is kivett az analógból adásokat, de a digitális szolgáltatásban elérhető maradt. Fibernet/Invitelnek pár városban van digitális szolgáltatása, sajnos ott is kikerültek ezek a csatornák. Ha jól látom Iptv-n sincsenek azok a csatornák amelyek kikerültek.
Ezekkel az új kiosztásokkal az a gond, hogy a korábbi évekhez képest egyértelműen visszalépés ( kivéve Digisport, Discovery) kevesebb adás lesz, a két adást leszámítva a bekerült adások nem színvonalasak szerintem, így a tv szolgáltaás ár/érték aránya is sajnos rosszabb az előző kiosztásokénál. Árcsökkentésbe személy szerint nem bízok. Ígéret volt a színvonalas kiosztás helyette lett ami lett....
Nekem január végéig van hűségnyilatkozat, mivel a kikerülő csatornák közül néztük a legtöbbet, az új kiosztás családi csomagjára nincs szükségem. -
kabelmania27
félisten
válasz
jansky1
üzenetére
Fonyódon a Fish and Hunting helyén az új kiosztásban Sorozat+ található (C29)
Az új csatornakiosztások tele vannak üres helyekkel...
Jó lenne ha feltöltenék ezeket színvonalas ( nem a közvélemény kutatás alapján felállított népszerűség szerinti) csatornákkal. Nem az első helyeken szerepel a közvélemény kutatásban az MTV Hungary, mégis van aki ezt nézte a legtöbbet, én a travellel és Axn Crime-al vagyok így, és azok véleményét nem tudjuk, akik nincsenek regisztrálva erre a fórumra. -
kabelmania27
félisten
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest