Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
dodopek
addikt
Már UPC-ről,reg előtt. 15/1,5 net első mérésre 10/1,5, ismételt mérésnél 15/1,5,azóta is adja a maximumot.
Fiber modem nem ment reggel.
További jó szórakozást mindenkinek. Javaslom a nagy UPC topic létrehozását!
Mentem innen!
Viszlát!
Dodo -
kirkri
addikt
válasz
kirkri
üzenetére
Sajnos jelen pillanatban úgy tűnik, hogy semmivel nem használhatóbb a UPC ügyfélszolgálat, mint a Fibernet volt. Próbáltam felhívni a hibabejelentést, hogy bejelentsem a problémámat.
15 percig azt hallgattam, hogy a várakozási idő több mint 4 perc. Éppen le akartam tenni, amikor átváltott több mint 2 percre. Na, mondom végül csak összejön. Ezt még hallgattam 12 percig, majd sűrű anyázésok közepette letettem a telefont anélkül, hogy intéztem volna valamit. Mivel mobilról voltam kénytelen hívni őket, így az első "ügyintézésem" nem kevés pénzembe került.
-
Ma reggel én is beüzemeltem a UPC-s modemet. Ment regisztráció nélkül is. Viszont regisztráció után, mintha az oldalak lassabban töltődtek volna be, illetve a betöltéskor vár egy szempillantásnyit, aztán hirtelen beugrik. Regisztráció előtt, ahogy klikkeltem jött is be az oldal.
Létezhet, hogy a regisztráció okozhatja ezt?Többet megpróbálok nem ide offolni, mert gyakorlatilag megtörtént az átállás.
A jelenleg is Fibernetes felhasználóknak pedig köszönöm a türelmét, hogy elviselték az offolásaimat

-
kirkri
addikt
Kistarcsán se nekem, sem a szomszédomnak nem jött össze a net ma reggel a UPC modemmel. US led villog és annyi. Elvileg gyorsan kellett volna netet találnia, de mivel nem jött össze 3/4 óra alatt, ott kellett hagynom, mert jöttem dolgozni.
Remélem magától észhez tér, mert a nejem így ma net nélkül marad és szüksége lenne rá.
-
club1
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
A régi (Fibernetes) modem kapott most reggel Szadán ip címet a UPC-től, de minden oldalra egy modem regisztrációjára felszólító oldalt dobott fel. Nem próbáltam ki, hogy be lehet-e regisztrálni a régi modemet a UPC hálózatába, mindenesetre érdekes, hogy egyáltalán kapnak a Fibernetes modemek publikus ip címet...
Itt a 30/3-as net átlagban 28/3-at és 10-12 ms késést jelent a speedtest.net szerint. -
EmThor
addikt
Reggel megnéztem, NEM ment a fibernet, a modemen az első lámpa villogott.
A UPC összeszerelés után megy pöccre, de
- a tv kb. percenként szemcsés és fekete fehér lesz, majd újra színes, a kábeleket nem maceráltam, a ház másik felében levő tv-n is ilyen a kép (analóg adás)
- a net 30mbit helyett 22mbit le, felfele 3mbit
(Kistarcsa)
-
RLND
tag
utolsókat írom, fibernettel (10/2 megás net feltöltési sebessége szinte soha nem éri/érte el még a 1,5 megát sem
)
-
Caleb_
csendes tag
A sebességgel nincs gond, de főként így estefele a ping nem olyan jó mint a fibernetnél volt.

bix.hu
Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 961, Received = 955, Lost = 6 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 10ms, Maximum = 2742ms, Average = 74msKülföld mégrosszabb
-
dodopek
addikt
T. UPC!
Rokonom nem kapta meg a levelet, amin a személyes adatok(ügyfélszám,jelszó, upc emil cím,szerver címek,stb) szerepelnek. Mit tehet ilyen esetben? A modemet tudja enélkül regisztrálni? El tudja indítani a szolgáltatást? Nyilván nem tudja majd használni a webtárhelyét, emiljét,forgalom ellenőrzését,stb, de holnap tud csatlakozni a hálózatukhoz?Más! 15/1,5 nethez mekkora a webtárhely? És az ftp szerver mekkora helyet ad? Vagy ez egy, és ugyanaz, csak van http, és ftp feltöltési lehetőség is?
Köszönöm!
Dodo -
-
RLND
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
gondolom ezért is erőltetik a boxot az előfizetők fejére... mert ugye e nélkül nem menne a fizetős videótáruk
-
válasz
Jégkokó
üzenetére
Bemész a Videótárba, kiválasztasz egy kategóriát, kiválasztasz egy neked tetsző műsort, nyomsz egy OK-t, ha fizetős kéri a Pin kódot, ha ingyenes egyből indul is. A fizetős műsorokat 24 órát át lehet nézni annyiszor és akkor amikor csak akarod. A műsorok csak egy bizonyos ideig szoktak elérhetőek lenni, folyamatosan jelenek meg újak és tűnek el régiek. AXN és HBO videótárakban sok az exkluzív tartalom, AXN-nél HD verzió (csak HD előfizetéssel), HBO-nál tévé premier előtti elérhetőség és sok korábban adott de most már tévében nem szereplő film/sorozat. HBO videótár csak HBO MaxPak előfizetéssel működik de ott minden ingyenes és 4-5 heti váltásban cserélődnek a műsorok heti frissítéssel.
Minden műsornál megállítható/újraindítható/később folytatható pontosan úgy mint a felvevős boxoknál van, a nem felvevős boxokkal is elérhető az összes videótár szolgáltatás. -
Jégkokó
veterán
-
kigyi_23
addikt
Nahát felhívtam ma a fibernetet, hogy szakad a net. Érdekes módon a hölgy megpróbált segíteni, na már ez is furcsa volt, hogy az ügyfélszolgálat nem hülyének néz hanem segíteni próbál. Szegény nem járt sikerrel és mondta, hogy kapcsol a műszakis kollégának majd ő segít nekem. Nem tudott kapcsolni elkérte a számom mondván majd hívni fog a kolléga és megoldja a problémám. Na a net már nem szakad, de a kolléga felhívott éppen az előbb (Na igen ez is furcsa, hogy 7 óra után még dolgoznak és nem unott hangon hanem teljesen normálisan segíteni próbálnak az embernek). Kérdi mi a gond én elmondom és nem az a válasz, hogy biztosan nálam van a hiba (ugye ez tipikus fiber szokás volt) hanem mondja mindjárt utánanéz. És kész csoda, hogy meg is tette. Ránézett a logra és már mondta is, hogy valóban sokszor szakadt a kapcsolat ma délelőtt. Gyorsan küldött egy frissítést (gondolom a modemre egy új konfigot) és közölte, hogy ha gondom lesz csak indítsam újra és menni fog ezzel a frissítéssel. Azt nem tudom, hogy mennyire hatásos az új konfig még újra nem indítottam a modemet, de jól hangzik a dolog és azért megnyugtató, hogy most már próbálnak segíteni az ember fiának. Azt sem tudom ez mennyire az Invitel hatása, de csak így tovább azért ez komoly fegyvertény a régi rendszerrel szemben.
A UPC-sek nem baj, ha maradnak engem nem zavar, csak az amikor UPC-s ügyekről beszélgetnek a fibernet topicban. Akik már átkerültek azok írjanak oda ahova tartoznak. Ide is írhatnak, de kérem fibernetes ügyben tegyék ha mindenképpen izzik a billentyűzet a kezük alatt. Én örülök neki, hogy ennyivel jobb helyzetbe kerültek, de nem kell szét offolni egy szolgáltató topicját egy idegen! szolgáltatóhoz tartozó bejegyzés kupaccal. Aki meg nem képes elolvasni 2 oldalt és megkérdezi, hogy mit csináljon a régi modemmel, meg mikor lesz nála az átállás azt csak nagyon sajnálni tudom, mert ott bizony nagy baj van és nem az internet lesz a hiba. Nem akartam senkinek a lelkébe gázolni, de ez kikívánkozott most már nagyon.
-
-
Jégkokó
veterán
Másnak se megy a videótár?Mert reggel még ment , vagyis meg tudtam nézni az rtl klub illetve a tv 2 műsorainak listáját.De délután vmi hibás kábelezésre hivatkozva nem engedte.Azóta megigazítottam a kábeleket, de a probléma még mindig fenn ál
-
Wukiwo
senior tag
válasz
villamos
üzenetére
Szerintem nem kell eltünni

De ugye te is azt írod, hogy nem történt átállás.
Valószínűleg ezért van az, hogy a napi 60-80 telefonhívás abból áll, hogy itt-ott nincs net.
Mikor mondom, hogy akkor 1221, még én vagyok a ........(ide lehet bármit képzelni, asszem ma csak hímes tojás nem voltam) merthogy a UPC nem állt még át, majd csak 12-14-20 és egyéb dátumokat hallok.
Tudom milyen levél ment ki Fibertől, tudom milyen levél ment ki UPC-től és mindkettő azt írja, hogy őket kell hívni
De azért a félreértések miatt ide leírom, hátha valaki még nem tudja hova is tartozik.
Tehát akik április 1-től UPC ügyfelek lettek, azoknak már náluk kell jelezni a problémát, az átadás a FN részéről megtörtént még akkor is, ha a technikai-műszaki része később lesz.(Sokszor az Ügyfél azt mondja, hogy de a UPC ezt és ezt mondta, hogy még a Fibernet szolgáltatja a netet.
Nos, ma teszteltem. Felhívtam hibával a 1221-et és az ügyintéző a segítségek után rögzített egy hibabejelentést.Nem mondta még véletlenül sem hogy ez nem az ő feladatuk.
(Ezt én sejtettem eddig is, UPC nem a hárításról híres) )Sajnos ezen okból pl. számlapanasszal is a 1221-et kell hívni, még akkor is, ha ők nem tudják megmondani rögtön milyen tartozást is keresnek rajta(ugye legtöbbször ebből van gond)a UPC hivatalosan megkeresi a megfelelő csoportot és az onnan kapott választ kommunikálják a Kedves Ügyfél felé.
Ha az összes lemenő és felmenőmet elássák szóban, sem tehetem meg, hogy egy másik szolgáltató adataiba belenézek, információt adjak ki etc...etc.
Amúgy sem lehet mert nincs hozzáférés.Nnna, remélem tiszta a kép

A régi fiberesek meg nyugodtan maradjanak itt is, a régi tapasztalataikkal segíthetik a mostani előfizetőket akár
-
EmThor
addikt
Nekem a telefoncsere holnapra van kiírva UPC-vel, modem már készen, szóval a net is úgy vélem éjféltől vált.
Reggel megnézem akkor a fibert, hogy jön-e még!
-
wagi
senior tag
Nem kötözködni akarok,de a UPC-vel kapcsolatos kérdéseket miért nem a megfelelő topikban teszitek fel?
-
Ati007
őstag
válasz
upc on-line
üzenetére

-
upc on-line
tag
válasz
Ati007
üzenetére
Kedves Ati007 és fórumozók!
A legtöbb migrált területen egyből elérhető az összes internet csomagunk, ezek közé tartozik a XIX. kerület is. Ezzel szemben a következő területeken az internet indulásakor csak maximum Fiber Power 30 csomag lesz megrendelhető: Kétegyháza, Nyergesújfalu, Okány, Délegyháza, Bajna, Nagysáp, Tótkomlós
-
Ati007
őstag
válasz
upc on-line
üzenetére
Azt meg tudnád mondani hogy a XIX. kerületben és elérhető lesz a 120as net? Köszi
-
Bagira01
veterán
válasz
upc on-line
üzenetére
Köszönöm a választ
Azt lehet előre tudni, hogy a fiberpower 60 elérhető lesz-e vagy a meglévő hálózat nem alkalmas a sebességre? -
club1
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Martfű sajnos Inviteles lesz. Fejlesztés majd valamikor...
-
Kicsirics77
veterán
válasz
upc on-line
üzenetére
Martfű viszonylatban lehet már tudni valamit,egyáltalán ki veszi át az ottani fibernet ügyfeleket?
-
upc on-line
tag
Kedves club1!
Ezt és az ehhez hasonló kérdéseket pontosan a telefonos ügyfélszolgálatunk tudja megválaszolni, illetve ha szükséges, akkor kollégánk el tud indítani egy folyamatot, melynek eredményeként pontos információval keressük meg az igénylőt, mikor, mit és milyen feltételek teljesülése esetén tudunk szolgáltatni. Javasoljuk, hogy érdeklődj a 1221-es telefonszámon.
-
club1
veterán
válasz
upc on-line
üzenetére
Kedves Upc on-line!
A Pilisvörösvári Vállalkozási Övezet területére (konkrétan a Szent László utcába) tervezitek valamikor behúzni a kábelnetet?
-
Senhi
aktív tag
válasz
batman98
üzenetére
Már volt 1-2 eredmény, csak olvass vissza.
Amúgy tegnap este 8-9 felé volt "az igazi teszt" az új sebességeknek és így elsőre nem jól vizsgázott. Fibernethez képest magasabb és jobban ingadozó pingek játékokban illetve a torrent se hozta a délutáni eredményeket és 2MB/sec fölé semmi nem ment. Még azért tesztelgetem, lehet nem a upc oldalán volt a hiba de elsőre így nem tetszik
. -
jansky1
senior tag
még mindig upc ? uncsi..................

-
Jégkokó
veterán
tegnap sikerült megcsinálni a digitális cucc beállítását, a kép és a hang is tökéletes.Nem tudom, hogy a fiber miért nem volt képes ugyan ezt megcsinálni, inkább nyomattták a szar semmire se jó boxaikat.
-
-
batman98
csendes tag
Srácok, akiknek már megvolt az átállás, belinkelhetne 1-2 speedtest.net -es eredményt, had csorgassuk a nyálunkat... nekünk messze van még a május 14
. -
upc on-line
tag
válasz
kirkri
üzenetére
Kedves Kirkri!
A telefonos megrendeléskor megtörténik kiszállás időpontjának egyeztetése, kollégáink ekkor a legközelebbi szabad időpontot ajánlják fel a megrendelőnek. A helyszínre történő kiszállásokat minden munkanap 20.00 óráig vállalunk, 3 időintervallumban, tehát pontosan 17 óra környékét nem garantáljuk, de 17-20 óráig megoldható a modem cseréje.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Azoktól kérdezném, akik már átálltak. Honnan tudom, hogy ideje beüzemelnem a UPC modemet?Elmegy a Fiber-net?
Vagy felkelek reggel,és hajrá?
Köszi! -
villamos
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nem értem, hogy miért van szétszórva, egy általános topik jobb lenne szerintem, amelyben bármit ki lehetne beszélni. Ezek közül az első hármat simán egybe lehetne rakni...
-
club1
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
Nekem elsődleges a Google DNS-e. Másodlagos és harmadlagos a szolgáltatótól kapott. Mondjuk ezt még anno Inviteles koromban állítottam be így, mert az Invitel nem a gyors DNS kiszolgálójáról híres (pl. a dyndns szolgáltatások elég lassan tápászkodnak fel az Invitelnél ip cím váltást követően).
-
-
UPC-s topicok címei:
Digitális tévé
Internet
Analóg tévé
29-es körzet (ADSL) -
Celtis
veterán
válasz
Ati007
üzenetére
Igen. Természetesen teljesen más címtartományból kaptam IP-t.
Nálam nem volt zökkenőmentes az átállás, mert a múltkori DNS problémák miatt statikusan volt beállítva a DNS szerver címe, ezért nem működött a dolog.Egyébként már a régi modem is kapott új IP-t. Nem tudom, hogy működött-e volna, mert a fenti DNS hibára csak modemcsere után jöttem rá.
15/1,5. Nem rossz, de megyünk 60/6-ra. -
Ati007
őstag
akinél megtörtént az internetátállás is új IP címet kapott?
-
Makkok
tag
Az átállás minden különösebb nehézség nélkül megtörtént/Budafok/. A 30 megás net tényleg 30 megás

-
Bayla
csendes tag
válasz
Csabee.
üzenetére
"Jelenleg 4900Ft-ot fizetek 15Mbit-es internetért, ha ápr 18. után megrendelem online a 30Mbit-es csomagot akkor 4200Ft-ba fog nekem kerülni a havidíj! Szóval aki hasonló cipőben van az nyugodtan csinálja meg ezt 30mbit-et ha megrendelitek akkor aznap aktiválják azt a sebességet."
Ha jól sejtem, ebben az esetben új hűségnyilatkozatot kell aláírni.
Abban sem vagyok biztos, hogy azoknál is így működik, akiknél még nem járt le a Fibernettel kötött hűségnyilatkozat (?) -
zoo8800
veterán
Budaörs nem ma áll át? Csak egy értesítő levelet kaptam, 02.24-én, abban nincs benne.
Megpróbáltam beüzemelni a netet, de nem akar menni. Az online LED csak villog, nem akar folyamatosan világítani. -
Khaal
őstag
Tudom hogy offtopic, de mivel mi nem a UPC-hez kerültünk, így lett egy felesleges UPC-s Mediaboxom eladó, hátha valakit érdekel: [link]
-
Bagira01
veterán
Szentendre átállása mikor várható? Egyelőre még modemet se kaptunk

-
Spirit
őstag
-
Csabee.
nagyúr
Na beszéltem ügyfélszolgálattal telefonon!
Jelenleg 4900Ft-ot fizetek 15Mbit-es internetért, ha ápr 18. után megrendelem online a 30Mbit-es csomagot akkor 4200Ft-ba fog nekem kerülni a havidíj! Szóval aki hasonló cipőben van az nyugodtan csinálja meg ezt
30mbit-et ha megrendelitek akkor aznap aktiválják azt a sebességet. 60as vagy felette modem csere szükséges!Remélem hasznos info sokaknak!
Jah és ha jelenleg 15ös csomagon vagy azt újra nem rendelheted meg egyértelműen.. sem lefele nem módosíthatsz.
-
Sziasztok!
Más is járt úgy az STB távvezérlőjével, hogy nem minden gomb működik rajta? Pl. számgombokra reagál, ekkor világít is a UPC gomb pirosan, azonban a menüben történő navigáláshoz tartozó nyilakra nem reagál semmit.
A távvezérlő a UPC-s eszköz vezérlésére van állítva, nincs tereptárgy a box és a távvezérlő között. Próbáltam közelről, távolról. Eredmény semmi

A box működik, mert a Sony multifunkciós távvezérlőm probléma nélkül vezérli, de szeretném a saját távirányítóját is működésre bírni.

Előre is köszönöm segítséget.

-
kirkri
addikt
Próbálok egy másikat kérdezni, hátha arra kapok választ, mert az elsőre nem sikerült [link].

Az már kiderült, hogy a nagyobb csomagra való igényemet, csak 18-ától jelezhetem (14-i migráció). Mint kiderült az esetleges szélsebes netre (60M, vagy 120M) való váltás, ha lehetséges egyáltalán itt nálunk, modemcserével jár. A kérdésem az lenne, hogy mivel a modem cseréjét UPC szerelő végzi, ez kb. hány nap alatt kivitelezhető? Az már csak hab a tortán, ha még azt is meg tudod nekem mondani, hogy késő délutáni időpontban is dolgoznak-e az említett kollégák (17 óra körül), hogy ne kelljen szabadságot kivennem egy ilyen akcióhoz.
-
club1
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
Nem teljesen erre gondoltam. Talán Upc on-line is meg tud erősíteni abban, hogy határozott idejű szerződés esetén (hűségszerződés időtartama alatt) is lehet felfelé váltani... Annyi, hogy ha jól sejtem a 60 Mbps már Docsis 3-as, azaz nem mindenütt elérhető + modemcserével jár a rendelése.
-
EmThor
addikt
-
Jégkokó
veterán
válasz
upc on-line
üzenetére
Azt szabadna megtudnom, hogy Tárnoknak mi az aktiváló kódja, mert sehol se találtam a leírásban és a neten se.
-
villamos
őstag
-
dodopek
addikt
válasz
upc on-line
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!

-
Csabee.
nagyúr
válasz
upc on-line
üzenetére
Szép logo

Mi a UPC topicja? nem nagyon találtam..

-
upc on-line
tag
válasz
dodopek
üzenetére
Kedves dodopek!
Próbálunk haladni a korral, a web 2.0 világ már csak ilyen.
Minden ügyfelünknek azt tanácsoljuk, hogy várja meg a saját területén a migráció legutolsó időpontját és csak azt követő napokban kezdeményezze a megrendelést. Ebben az esetben kollégáink rögzítik az igényt és egy későbbi időpontban felveszik a kapcsolatot a megrendelővel, ekkor rögzítik a szerződés részleteit és egyeztetik a bekötés időpontját.
A mai napon migrált, illetve az április 14-én migrálandó területeken az előfizetői adatok feldolgozása miatt április 18. (hétfő) előtt nincs lehetőségünk azonnali megrendelést, illetve bekötést teljesíteni. -
dodopek
addikt
válasz
jansky1
üzenetére
Valószín azért vagyunk még itt,mert épp tart az átállás.Mivel még nem mindenki,nem mindenütt, és az átállítottak segítenek az átállításra váróknak. Vagy ilyesmi.Vagy csak megszokásból. Vagy csak hogy téged bosszantsunk. Vagy a tök tudja....
Ja, és én még fiber hálózatot használok...
-
szelidorzo
aktív tag
Vazzeg eldobom az agyam.
Azt még nem tudom, hogy hosszú távon milyen lesz a szolgáltatás, de hogy a szolgáltató fórumozója priviben bekéri az adatokat, hogy tudjon segíteni, az teljesen meglepő.
A fiber csak akkor állt szóba velem (már úgy, hogy csináljon is valamit), amikor elintéztem nekik egy kis büntetést az akkori NNH-nál és fogyasztóvédelemnél kétszer is.
Mondjuk utána lehet megjelöltek az adatbázisukban, mert volt, hogy telefonos bejelentésemre fél órán belül visszahívtak, kifaggattak a problémáról és 1-2 órán belül megoldották. (bár azt mindig el kellett mondanom, hogy nincs vírus, áramtalanítottam a modemet, stb.De az, hogy még csak fórumon való érdeklődésre, hogy másnak is van-e hasonló problémája (végül is az átállás miatt lehetnek gondok, szórakozásból nem szoktam hibát jelenteni), és ezt olvasva kérjék a pontos hibaleírást, hogy segítsenek, teljesen szokatlan.
Kíváncsi leszek, marad-e ez az európaihoz hasonló mentalitás.
Ha igen akkor

Egyik lábbal UPC, másik lábbal még Fiber

-
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Gyúrósok ide!
- E-book olvasók
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

.
.
Vagy felkelek reggel,és hajrá?

de nálam az áramtalanítás megoldotta. ahogy lehet kérek hdmi-s hd dvr boxot mert ez egy rakás sz@r.