Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Spirit
őstag
Az 84.116.240.86 címet valami nagyon kacifántos útvonalon, nemzetközi gerincen keresztül érem el. Elvileg ez egy Bécsben található UPC-s cím. Ellenben nekem a bix.hu alig 3 hop, teljesen más útvonalon. Furcsa, hogy az r1.bix.iszt.hu hiányzik a listából. Olyan,mintha a UPC még a bix előtt össze lenne kötve a Fiber hálóval. Így a most átmigrált emberek a bix felé még mindig a Fiber portján lógnának. Legalábbis nekem ez tűnik logikusnak, hogy emiatt nincs változás a statisztikában.
-
club1
veterán
válasz
Spirit
üzenetére
>tracert 193.188.137.133
Útvonal követése a következőhöz: bix.fibernet.hu [193.188.137.133]
legfeljebb 30 ugrással:1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.xxx.1
2 * 16 ms 32 ms catv-178-48-1xx-xxx.catv.broadband.hu [178.48.xxx.xxx]
3 9 ms 41 ms 30 ms catv-89-135-217-1xx.catv.broadband.hu [89.135.217.1xx]
4 29 ms 11 ms 31 ms 84.116.240.86
5 11 ms 12 ms 11 ms bix.fibernet.hu [193.188.137.133] -
club1
veterán
válasz
Spirit
üzenetére
Budatétényben ez az útvonal a BIX-hez:
C:\Users\Netuddki>tracert www.bix.hu
Útvonal követése a következőhöz: www.bix.hu [193.239.149.1] legfeljebb 30 ugrással:
1 <1 ms <1 ms <1 ms teteny_router [192.168.xx.1]
2 * 19 ms 11 ms catv-178-48-xxx-xxx.catv.broadband.hu [178.48.xxx.xxx]
3 15 ms 8 ms 12 ms catv-89-135-217-xxx.catv.broadband.hu [89.135.217.xxx]
4 14 ms 9 ms 15 ms 84.116.240.86
5 13 ms 12 ms 12 ms r1.bix.iszt.hu [193.188.137.7]
6 16 ms 13 ms 11 ms www.bix.hu [193.239.149.1]
Az útvonalkövetés elkészült.Ha az érzésed bejön, akkor a BIX-et a Fibernetesek is ezen az útvonalon közelítik meg. Persze tudom, hogy az egésznek nincs köze a külföldi sávszélhez...
-
Spirit
őstag
Nézegetem mostanság a UPC a Fiber és az Invitel Bix linkjét. Az vettem észre, hogy nincs számottevő változás az átmigrálás időpontjaiban. Olyan érzésem van, hogy csak a node-okat cserélik le, de saját gerincükbe nem integrálják(egyelőre) a Fiber rendszerét. Ez azt jelentené, hogy a külföldi sáv egy cseppel sem lesz jobb a UPC-nél sem. Lehet tudni erről valamit?
-
jansky1
senior tag
Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy a korábban előforduló internet sávszélesség-ingadozási problémák megszüntetése érdekében 2011. május 4-én Társaságunk eszközbővítési munkálatokat végez.
Ennek következtében2011. május 4-én, 00:00 és 06:00 óra között
analóg kábeltelevízió, internet és telefonszolgáltatásunk
teljes leállása várható
Kecskeméten.
-
kigyi_23
addikt
válasz
M@Db0Y
üzenetére
Kivédték ezt a lehetőséget azzal, hogy akkor számítasz új előfizetőnek, ha x ideig azon a lakcímen nincs aktív előfizetés a fibernettel. Így aztán akciós díjat nem kapok, majd max. 2-3 hónapig net nélkül maradok és akkor lehet olcsóbb a szolgáltatás, de akkor a legkisebb csomagot kötöm és teszek az egészre. Nem tudom miért jobb nekik az, ha 3 hónapig semmit sem fizetek mint az, hogy most akciósan kapom és akkor ebben a 3 hónapban is mondjuk fizetem nekik a díjat. Nekem ez nem logikus... Aztán a végén odáig jutunk, hogy olyan lesz mint régen. 1 előfizetés 5 internet ellátása lesz és gondolkodjanak csak. Mondjuk a mi házunk olyan helyen van, hogy még 1 telket megvettünk azaz van elvileg még 1 házszám ami hozzánk tartozik
Lehet arra kellene kötnöm?
Aztán a szerelő csak megteszi, hogy nem az üres telekre köti be, hanem ide vissza. -
-
jansky1
senior tag
ami érdekes lehet:
fiberes reklámanyag várt a postaládában, miszerint elérhető a speed net. fel is hívtam a rajta lévő számot és a 15-30-as speed netre lehet szerződni -
intuicio
aktív tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
Tiszta mostmár! Silver csomag valóban a TV

-
cs_taz
csendes tag
Nálunk sajnos csak az utcánkban nem érhető el kábeltv (Leányfalu Fiber) így csak adsl van. Szentendrén a Dunakanyar Holdingot átvette a Fibernet, így most ott az a kábelszolgáltató és sokan panaszkodnak rá (sokszor nem érhető el a szolgáltatás.
Ez más helyeken is probléma velük? -
reziscc
csendes tag
De ez csak Baján érhető el? Néztem a Fibernet honlapján.. Miben különbözik a LAN csomag?
-
wagi
senior tag
Tud a Fiber gyorsabb netet is adni csak hát ahol nincs konkurencia ott nem is fog.

-
reziscc
csendes tag
Az előbbit Internet Explorerben néztem és ott Szegedet írt ki szervernek. Most firefox-ban és Pestet ír ki.

-
reziscc
csendes tag
Itt Cegléden, így szuperál a Fibernet... Szerintem az Invitellel sem lesz jobb. Azért eléggé irigy vagyok rátok.. Bár itt már kivan épírtve a T-home optikai hálózata már 4 hónapja..

Most nézem, hogy Szegedébe van a szerver, de Pesthez közelebb vagyunk.. Régebben Pestet írt ki..

-
jansky1
senior tag
válasz
reziscc
üzenetére
szerződésmódosításnál mondta az ügyfélszolgálatos néni
tomszi1: nagyszerű! erre tessék!
-
tomszi1
csendes tag
...hát most ilyen a net.Azért az eredmény látható
A fibernet nem is akart ilyet adni,pedig megtehették volna!
-
Csabee.
nagyúr
Valakinek ma megszakadt az internet 22.kerületben? Nekem 2x is.. lehet a routerem szerencsétlenkedik, azért kérdem, hogy más tapasztalt-e hasonlót.
-
reziscc
csendes tag
Ebben igazad van, mert nálunk Cegléden még mindig van fibernet. Mi invitelesek leszünk elvileg sajnos.. De azt sem tudjuk mikor lesz a váltás. Mi a hó végén csak egy olyan levelet kaptunk, hogy változik a számlázás és kész.. Meg a hirmondóba azt, hogy mit hoz önnek a fibernet nyuszi

-
szelidorzo
aktív tag
válasz
intuicio
üzenetére
Megmagyarázom a számládat!
A kábeltévédre már kaptál választ.
Net: Gondolom anno volt hűséged a sprint csomagra, majd amikor lejárt a fiber küldött levelet, hogy még egy évig újabb hűségnyilatkozat nélkül változatlan áron szolgáltatja a netet neked.
A UPC átvette a fibert. Ugyanazon az áron szolgáltat mindent, mint amit a fiber kért eddig.
Ha tv ben silvert kaptál akkor valószínű analóg fiberes voltál.
A sprint neted helyett kaptál power 30 as csomagot (ami magasabb sebesség mint eddig ugyanazért a pénzért amit fizettél a fibernek, vagyis jól jártál) A számlán továbbra is a sprint fog szerepelni. Ha majd váltasz magasabb upc fiber power 60-as vagy 120-as csomagra akkor az lesz a számlán.
Az hogy több az összeg mint az eddig megszokott, azért van mert nem 30 napot számláztak, hanem negyvenet.Nem oly bonyolult ez, csak el kéne olvasni amit a levelekben írtak, s egy kis agytekervénnyel egyértelmű a dolog.

-
upc on-line
tag
válasz
intuicio
üzenetére
Kedves intuicio!
Az egyéni előfizetésekkel kapcsolatban nem adhatunk felvilágosítást a fórumokon, közösségi site-okon keresztül. Azt tanácsoljuk neked és a többi fórumozónak is, hogy az ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel keressétek fel telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1221-es számon.
-
intuicio
aktív tag
válasz
upc on-line
üzenetére
Kedves UPC on-lnie!
Ma kaptam meg a számlát. Valami nem stimmt... Fibernet--> UPC (XXII.ker)
20k kellene fizetnem.
Silver csomag - 2011.04.01-2011.05.10 - 8815Ft
NET SPRINT - 2011.04.01-2011.05.10 - 11.007FtMint látod két különböző, de egy hónapra számolt net előfizetésem van. Ez hogy lehet? Én ezt be nem fizetem, mikor csak 1net csomagom van! Szerinted ez mi?

-
EmThor
addikt
Nemsokára megyek haza, kíváncsi vagyok napszaktól függő-e ez az új netsebesség a UPC-től.
-
RLND
tag
A már átállt UPC felhasználók, valamint a továbbra is Fibernet felhasználók kedvéért és az OFF-olás elkerülése végett:
(kíváncsi leszek, mennyien használják majd
) -
club1
veterán
Ügyeljetek rá, hogy ha több (pl. tv+internet) szolgáltatásotok él, a felfelé váltás - online kedvezménnyel - csak az adott szolgáltatásra fog élni, a többi - nem felfelé váltottra - nem. Ez utóbbiak pedig akár drágíthatják is az összképet. Az online kedvezmény igénybevételének szabályait tehát figyelmesen olvassátok el! Legjobban akkor járhattok, ha az összes szolgáltatást felfelé váltjátok, viszont ez egy év után visszaüthet.
-
RLND
tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
gondolom kell egy kis idő, amíg az új területeken optimalizálják a netet, bár már így is sokkal jobb, mint amit a fibernet adott ezen az áron
nekem is 30 megás lett, letöltés átlag 20 mega, a feltöltés viszont kiváló, szigorúan 3 mega körüli (még talán több is), tervezem, hogy 60 megásra váltok - az olcsóbb havidíj reményében
-
RLND
tag
másnak sem jön be a discovery?

-
szelidorzo
aktív tag
Szerelők megjöttek, TV-t megoldották

Net: Down: 16M UP 3 M ping 13
Azért délben még tudla le irányba a 30-at, mostanra a felére esett

-
RLND
tag
nem igazán érzem a p2p (torrent) korlátozást

-
EmThor
addikt
válasz
szelidorzo
üzenetére
Reggel miután elment a UPC net, most visszajött, viszont a 30 megához képest alig több mint 10megás download eléggé csúnyán siralmas. Vagy mindenki most ért haza (akkor is). Remélem ez fog javulni, egy modem restartot azért bepróbálok.
-
tijstijs
tag
válasz
dodopek
üzenetére
tényleg frissült, de nem ott ahol néztem

Ez itt még nem frissült: http://www.upc.hu/szolgaltatas-kereso/
A megrendelésnél viszont már más az adatbázis.Ami viszont elszomorít, hogy amíg a 98-as házszámban elérhető,
nálunk, a 96-ban nem elérhető.
Létezik ilyen, hogy a kábelnet ennyire válógatós legyen?köszi
-
tijstijs
tag
válasz
upc on-line
üzenetére
Kedves UPC on-line,
a upc.hu-n mikor fog frissülni a cím alapján történő szolgáltatáskeresés?
Egyelőre a XXII. kerben csaka Háros utcát mutatja elérhetőnek
Köszönöm
-
Ati007
őstag
válasz
szelidorzo
üzenetére
A digi tv váltás nálam sem volt zökkenő mentes de azt kell mondjam le a kalappal az ügyfélszolgálatuk előtt
, a váltás után 1 napig minden rendben volt még HBO is volt mikor nem jár majd tegnap este elment majdnem az összes csatorna csak 3 maradt.
ÜSZ-t felhívtam és mondta hogy most élesítették be a kártyát mert amit kiküldtek azon csak alapkonfig volt.
Vártam kicsit és beregisztrálta újból a kártyát és minden OK
, majd mondta hogy a szűrőt cseréljem ki amit küldtek mert különben nem fogom tudni használni videotárat mert a fiberes szűrő nem engedi a 2írányú kommunikációt . -
RLND
tag
fibernet után...

-
villamos
őstag
További ürömök...
A levelekben, a weboldalakon, fórumokon stb. azt írták, hogy az átvett előfizetők számára a szolgáltatások havidíja nem változik.
Ezzel szemben a mai UPC által küldött számla 8816Ft, míg a Fibernet eddigi havidíja ezzel szemben 6667 Ft volt. Magyarul több mint 2000Ft -tal megemelték az előfizetési díjat.[B]jansky1 és társai:Türelem, ez az utolsó ilyen jellegű hozzászólásom ebben a topicban.

-
Senhi
aktív tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
Hasonló hiba van nálam is, de miután mondtam, hogy a mai nap nem jó akkor ajánlották, hogy péntek este 5 és 8 közt jön
. -
szelidorzo
aktív tag
Fibernet---UPC Öröm, aztán Üröm

Net váltás eddig ok.

Digi tv váltás, kis hibával zajlott (vagy 10 csatorna hiányzik, kockás, nem fogható stb.
Fórumos bejegyzések után tegnap ügyfélszolgálat estefelé, késő délután felhív, hogy mi a gond a nettel.
Mondom azzal semmi, mert annak a migrációja ma lesz, de a TV-vel gondok vannak.
Áramtalanítsam az stb-t hangoljam újra, és egyéb dolgokon túlesünk, probléma nem oldódik meg. Hibajegy felvételre kerül. Közli ma jön a szerelő kilenc és fél kettő között.
Örülök.... (munkából ezt hogy is oldom meg?) De vállalom, megadom azt a telefonszámot amin egyébként felhívtak, hogy a szerelő rám tudjon csörögni, s otthon legyek amikor érkezik.
Átszervezem a napom (ma van az iskolai beiratkozás is a lányomnak), szabit intézek, 9 től várom a szerelőt. Még mindig várom, vagy legalább a telefont, hogy mi a fasz van.Lehet ez sem lesz jobb mint eddig a Fibernet volt. Szopatnak anyám stop.

-
válasz
villamos
üzenetére
De szerintem nem minden szolgáltatási területét adta el a Fibernet. Legalábbis én így tudom. Sőt, a honlapjukon még csomó területre lehet rendelni internetet, köztük Budapest XII. kerületébe, Ceglédre, stb, stb.
Úgyhogy ennek a topicnak továbbra is van létjogosultsága.
-
kirkri
addikt
válasz
Bagira01
üzenetére
Most komolyan az szúrja néhány ember szemét, hogy egy pár napig, amíg az átállás mindenkinél megtörténik itt kommunikálunk? Szerintem ez itt egyszerűbb, mert aki Fibernetes volt korábban az úgyis ide fog benézni. Egy pár nap múlva úgyis eltűnünk innen.
Ezt én már személy szerint meg is teszem, mert közben kijavították a "nem központi hibát" és már megy a netem.Ezúton kívánok minden Fibernet/Invitel ügyfélnek kitartást és gyorsabb/megbízhatóbb/olcsóbb netet!

Üdv.
-
kirkri
addikt
Persze, én megértem a dolgot, de a nyamvadt automatán lehetne egy olyan opció is, hogy több, mint 15 perc és akkor már az elején kinyomom.

Update: Most már mondja egy hang rögtön az elején, hogy hosszú a várakozási idő, így hívd őket később. Szerencsére ez sok embert elriaszt, így most már rögtön a kapcsolástól 1 perc várakozási időt mond.
Update 2: Természetesen most is első körben az ügyfélnél van a hiba.
Az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta, hogy nem lát központi hibát, így majd jön egy szerelő hozzám HÉTFŐN. Mondtam, hogy nem nálam kéne keresni a hibát, mert már két szomszédommal sikerült beszélni, akiknek szintén nem megy a net, és az egyik már be is jelentette reggel. -
jansky1
senior tag
na végre valaki, aki egyetért velem
A UPC-sek nem baj, ha maradnak engem nem zavar, csak az amikor UPC-s ügyekről beszélgetnek a fibernet topicban. Akik már átkerültek azok írjanak oda ahova tartoznak. Ide is írhatnak, de kérem fibernetes ügyben tegyék ha mindenképpen izzik a billentyűzet a kezük alatt. Én örülök neki, hogy ennyivel jobb helyzetbe kerültek, de nem kell szét offolni egy szolgáltató topicját egy idegen! szolgáltatóhoz tartozó bejegyzés kupaccal. Aki meg nem képes elolvasni 2 oldalt és megkérdezi, hogy mit csináljon a régi modemmel, meg mikor lesz nála az átállás azt csak nagyon sajnálni tudom, mert ott bizony nagy baj van és nem az internet lesz a hiba. Nem akartam senkinek a lelkébe gázolni, de ez kikívánkozott most már nagyon. by kigyi
-
dodopek
addikt
Fasza... Regnél nem jó az ügyfélszámom...
-
válasz
kirkri
üzenetére
Szerintem most nagyon nagy a forgalmuk az átállás miatt... Megértem a felháborodásod, de valahol várható volt, hogy nagyobb várakozási idővel kell majd számolni az ügyfélszolgálat eléréséhez átálláskor.
Ha hozzá tudsz férni a nethez máshol, akkor írj nekik a honlapjukon keresztül bejelentőt. Tegnapelőtt késő este írtam nekik és másnap délután már vissza is hívtak, és még a korábbi telefonos bejelentéseimre is rákérdeztek, hogy megoldódott-e.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Megérkezett a 007: First Light nyitánya
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)