Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Csedit
aktív tag
Visszajött. Ilyen az eddig stabilan 10/2-es netem. És skype-ra sem tudok bejelentkezni.

-
Csedit
aktív tag
válasz
waterphone
üzenetére
Itthon Externet ADSL netünk van , jelenleg 1Mbit. A dolgozómban Fibernet, 2Mbit. Egyikkel sincs semmi gondunk, viszont, ha most tehetnénk, a Fibernetet lemondanánk és 4Mbit Externet lenne belőle, jóval olcsóbban, csak még kb egy év visszavan a hűségnyilatkozatból....
-
Csedit
aktív tag
''és amíg foglaltak voltak, addig egy automata mondta be, hogy még hány várakozó van előttem a vonalban, ami kb. hány perc várakozást jelent.'' És várakozhattál félórákat hiába, mert nem vette fel senki, pedig csak úgymond ketten voltak előtted. Ebből már megjöttem, hétvégén szinte sosem veszik fel és érdekes mindig ketten vannak előtted a sorban.....
-
Csedit
aktív tag
De ez a munkahelyi netünk, tehát nem volt zavaró a net hiánya, mert otthon a másik szolgátató ment rendesen, aztán hétfőn tényleg gyorsan megcsinálták. Egyébként otthon ADSL van, tehát van összehasonlítási alapom, Externet, azzal sokkal több bajunk volt az elején.
[Szerkesztve] -
Csedit
aktív tag
Ehhez már muszáj hozzászólnom..... Több mint 3 éve van szerződésünk a Fibernettel, jelenleg 2 Mbit sávszéllel. Változó számú gép van rákötve folyamatosan, de 4 mindig .Éjjel-nappal megy a letöltés egy-két gépen. Ez idő alatt tényleg volt amikor megszakadt a net fél-egy órára is akár, de nagyon ritkán. Úgyhogy én azért nem szidnám őket annyira. A múlt hétvégén egész hétvégén nem volt net, hétfőn beszóltunk, két órán belül jöttek hoztak egy másik modenet, amikor megállapították, hogy a mi modemünk adta meg magát , kicserélték , azóta megint megy minden rendesen. Többször rámértem a sávszélre 1800-2200 kbit között volt rendesen.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest