Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
CarrGomm
aktív tag
a fibernetes szórólap: ''jó kapcsolat, jó programok''; ''élvezet, ami a világhoz elvezet!''
''Már van, de gyorsabb kell? Gyorsan lépjen!...világraszóló sebességet kínáunk önnek!''
azért hirdetik magukat keményen... -
CarrGomm
aktív tag
én hévízi vagyok. itt pár embertől már lekérdeztem a fibert. ők nem panaszkodtak, de attól tartok, h azért nem, mert nem is nagyon vágják, h azzal a nettel, ami nekik van, mennyi az optimális le- és feltöltés. örülnek, h van netjük. bár azt ők is mondták, h leállások voltak már itt is.
szal sikerült lebeszélned, meggondoltam magam. nem hiányzik nekem az emiatti esetleges idegeskedés. az egyik partnercégükkel már volt balhém, nem akarok még. bár a kábeltv fibernetes. az se tökéletes.
kösz a választ. -
CarrGomm
aktív tag
és ti hol laktok? vagy ezek a dolgok körzettől függetlenül igazak, vagyis a fibernetre általában? ezek miatt nem merek váltani egyébként, csak az a plusz feltöltés nagyon kellene és szerintem a t-online ezen nem fog változtatni... fibernetnél meg úgy láttam, h ha sávszélt emeltek, akkor a feltöltést is emelték, t-online-nál viszont nem. nem is értem.
-
CarrGomm
aktív tag
Hi all!
Fiberesek, mit mondtok? Menjek át t-online 1megás netről fibernet 1 megásra???
Ezen gondolkodom, ugyanis a kettő között 2600 Ft különbség van és a feltöltés is jobb lenne, mert nálam az 1 megás net az emeléseknek köszönhető és a feltöltésen akkor nem igen változtattak...
Egyébként egy fiberes 1024/256 sávszéllel mennyi a max feltöltés??? A t-online-ossal max 15-ig megy... gondolom ennél több lenne!?
Sok rossz pletykát hallottam, h ''a fiber ilyen szar, meg olyan szar'', mert sokszor nincs net, erősen ingadozik a sebesség, este (meg úgy általában) a netes játék elképzelhetetlen, mert a túlterheltség miatt hatalmas a ping... stb.
Mi az igazság ezekből???
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest