Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
C^^
őstag
válasz
Cyberslider #230 üzenetére
10 év után biztos megváltás lesz
A ''kis'' csomaggal nem szoktak gondok lenni, de most úgylátszik műxik a rendszer rendesen.
Mindenesetre sok sikert és élményt kívánok neked -
C^^
őstag
Itt is most egész jó. Pingek is tűrhatőek.
-
C^^
őstag
válasz
TheReMiXeR #211 üzenetére
Jaja, most nagyon jó, végre.
Remélem ez így is marad. -
C^^
őstag
-
C^^
őstag
válasz
TheReMiXeR #133 üzenetére
Pontosítok: Gödöllői régióban március 7-én ''fokozott teadélután fényében'' 10-12h között kimaradások lehetnek...
-
C^^
őstag
Azon a bizonyos értekezleten az volt hogy néhány helyre hoznak be majd konkurens cégeket. Valaki tudja, hogy hova és kiket ?
-
C^^
őstag
válasz
Babapiskota #74 üzenetére
Ebben biztos voltam valahogy
-
C^^
őstag
válasz
Babapiskota #71 üzenetére
Én vegyes infoval rendelkezem felőlük. Bár túlnyomó részben hallom hogy nagyon korrektek, csak nemtudom hogy online-game téren milyen stabilak.
-
C^^
őstag
válasz
Babapiskota #69 üzenetére
Aztán meg az intenzívre kerülsz
-
C^^
őstag
Lejjebb 3 LEVÉLLEL????? HÜLYE VAGY b+ ??? HÁT AZ 2 EGÉRGÖRGETÉSÉBE KERÜLNE SZEGÉNYNEK. LESZÁRADNA AZ UJJA
Komolyra fordítva a szót, eddig az összes ismerősömmel így van/volt (gyanítom hogy lesz is.)
Elkérik még vagy 3szor, csak hogy ''időt nyerjenek''(alias ne kelljen semmit csinálni), aztán meg elkeveredett az email stb.stb. Énis valamelyik nap felhívtam a helpdesket, azt aszondja hogy hát magának itt van már 1 bejelentett hibája. MONDOM 1 ? Látja ennyire vesznek figyelembe. Ezen a héten (múlt hét), zsinórba 4szer jelentettem be, ebből 1 szer vettek fel.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Nekem ugyanez volt, mondták hogy adjam meg a mac számot. Megadtam már telefonon, emailben, személyesen, szerintem már intravénásan is... Kérdezem hogy és ők onnan megcsinálják? Az érdekes lesz. Erre ő: Hát majd maga észrefogja venni hogy megjavult. (1ről a 2-re ...). Na most nálam se történt semmi, ergo nem csináltak semmit.....
Jah és minden letöltésnél imátkoznom kell, hogy jaj, csak most 10 percig legyen jó, hogy ezt le lehessen tölteni. -
C^^
őstag
Gödöllő, de sajnos átlagban mindenhol igaz. Egyedül egy Bajai ismerősöm nem panaszkodik, bár nála se kóser minden mostanában.
Ha + feltöltésért kellene, akkor tényleg jó lenne neked, csak szakadni fog, meg mint mondtam 24 órából kb. 4 et tudnád használni, amikor fenn vagy és gép előtt tud lenni 1 ember. -
C^^
őstag
Szerintem maradj a magentáknál, ha stabil.
Hidd el hogy az a 2600 FT''felár'' sokkal jobbban megéri.
A mostani ADSL-eddel tudsz tölteni mondjuk 128/15 k val, fiberrel lehet hogy reggel, meg éjjel fogsz szedni 140/30 al, de aztán du.2-3 tól éjjel 23 ig örülsz ha van net, és az oldalakat tudod nézegetni, le/feltöltés meg ha megvan 50/10 k. Netes gamet elfelejtheted. Segítséget ne várj tőlük, helpdesknél nem veszik fel a telefont, vagy rád hárítják a hibát, e-maire nem válaszolnak, csak ''jó esetben'' ha mondjuk fenyegetőzöl azzal, hogy beterjeszted őket a fogyasztóvédelemnél. Kb ez jellemzi őket. (Saját vélemény). De nyugodtan olvass bele az archívumba, 1.hszben a link. Jah és arról nem beszélve, hogy adsl-el külföldre is stabil vagy, itt pedig külföldről az 2 megabites csomagommal szedek 30-40 k val messzi országokból.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Jó hogy neked eddig nem volt még ilyen.
Az elötted szólóval meg egyetértek. Egy szerződés 2 oldalú, te fizetsz, ő szolgáltat.
Ergó ha bármelyik fél nem teljesíti a ráeső részét, a másiknak sem Kéne.
Ugyanis ha te nem fizeted a számlát akkor ők nyilván visszavonják a szolgáltatást.
Te pedig nem kapsz szolgáltatást, helyette kapsz számlát...
Számoljuk már ki, Ebben az évben (2 hónap telt el dúrván) ha mindent összevetünk a 2ből fél hónapig volt használható. Na most ha innentől minden oké, ez már akkoris túl van a 99%os rendelkezésreálláson.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- OLED monitor topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Androidos tablet topic
- Tőzsde és gazdaság
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest