Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
csendes
üzenetére
Váltok Linux-ra, a Fedora tetszik. Ezen kívül veszek egy új video kártyát, mert a régit már gyengének érzem a gép többi részéhez képest. Agyaltam rajta, hogy amd-t vegyek e, mert hogy azzal kevesebb a szívás driver téren, de látva ezeket a siralmas teljesítmény adatokat az nvidia-hoz képest, inkább maradok az nvidia-nál. Nagyjából ennyi a történet. Egyébként én sem tudom hogy jutottunk ide, már tényleg nagyon off. :-)
Fedora-hoz tudtok javasolni valamilyen full system backup megoldást? Szeretnék kísérletezgetni olyan dolgokkal, amik tönkrevághatják teljesen a rendszert, és nem szeretném hatodszor is újrarakni, és mindent nulláról beállítani, ha nem muszáj...
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest