Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tamy
    őstag

Ha ez egy iskolai szerver, akkor eggyel több ok van arra, hogy ismeretlen helyről letöltött állományokat ne telepíts.
    Elvileg a sulix.hu-n keresztül lehet támogatást kérni. Ha jól értem van egy OPENEDU program, aminek keretében a Sulix szoftverek ingyenesen hozzáférhetők és bizonyos támogatás is elérhető. A program a magyar állam és az ULX Kft.szerződésén alapul, az ULX pedig többek között a Red Hat magyar partnere. Ezért megpróbálhatsz ULX-től közvetlenül is segítséget kérni, például az ulx.hu-n.
    A hivatalos RHEL tároló csak RHEL előfizetéssel érhető el, de például a CentOS/Scientific repokat fel tudod venni.[link][link]

Igen, minden stimmel, amit leírtál. Lehet támogatást kérni, csupán az a baj vele, hogy nem mondják meg mit csinálj, hanem megcsinálják helyetted. Persze ez egyfelől baromi kényelmes, de én jobban szeretem magam belakni, kialakítani az általam használt rendszert, így legalább tanulok is valamit. Másfelől nem hiszem, hogy a kedvemért egyből belepakolják, esetleg a következő verzióba majd bekerül.

Új hozzászólás Aktív témák