Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
Ma feltettem a Fedora 20-t az Arch mellé. Nem mondom, hogy zökkenőmentes volt de megérte.
Azért álltam neki a telepítésnek mert live módban is olyan gyors mint a szélvész. XFCE spin egyébként.
Egy kicsit megszívatott, mert telepítés közben a telepítő USB-t helyezte előre /dev/sda eszközként és a céllemez csak utána jött /dev/sdb néven. Tehát első indításkor ő a /dev/sda eszközön kereste a rendszert de mivel nem találta ezért emergency módba állt.
Időleges megoldásként a grub.cfg fájlban a /dev/sdb bejegyzéseket cseréltem /dev/sda bejegyzésre.Miután be tudtam boot-olni, megmondtam neki hogy UUID alapján rendezze a dolgokat. Majd új grub.cfg generálás és voilá.

A zárt NVIDIA driver telepítésre találtam a neten leírást és meg is csináltam szóval erre nem térnék ki bővebben, sikerült ez a lényeg.

Eddig tetszik.

Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest