Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
Ma feltettem a Fedora 20-t az Arch mellé. Nem mondom, hogy zökkenőmentes volt de megérte.
Azért álltam neki a telepítésnek mert live módban is olyan gyors mint a szélvész. XFCE spin egyébként.
Egy kicsit megszívatott, mert telepítés közben a telepítő USB-t helyezte előre /dev/sda eszközként és a céllemez csak utána jött /dev/sdb néven. Tehát első indításkor ő a /dev/sda eszközön kereste a rendszert de mivel nem találta ezért emergency módba állt.
Időleges megoldásként a grub.cfg fájlban a /dev/sdb bejegyzéseket cseréltem /dev/sda bejegyzésre.Miután be tudtam boot-olni, megmondtam neki hogy UUID alapján rendezze a dolgokat. Majd új grub.cfg generálás és voilá.

A zárt NVIDIA driver telepítésre találtam a neten leírást és meg is csináltam szóval erre nem térnék ki bővebben, sikerült ez a lényeg.

Eddig tetszik.

Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest