Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ohh köszi a részletes tanácsadást. Angolul tanulok is épp bár nem vagyok profi de azért a szakmaiban eligazodok. Nos Ubuntu = Debian-ba helyet nem kapó hulladék csomagok összessége. Egyet is értek vele, az nem rendszer az csak valami népszerű átverés (bocs hogy így gondolom). Arch nagyon klassz de nekem túl nehéz.

A laptopra csak linux települne úgy hogy ha hegesztek valamit és elrontom, nem zavar ha reinstall-ra van szükség.

Tanulni viszont a Pere László - Rendszerfelügyelet könyvből szeretnék, bár van neki a Linux felhasználó ismerek című sorozata is, de az nincs meg. A Szabilinux sem rossz. :U

Amúgy a fedora fele azért is kacsingatok, mert anno a RED HAT 9-et telepítettem és tanultam úgy használni hogy valahogy kézreállt és szimpatikus lett. Tudom hogy a Red hat és a Fedora 2 irány, de mégiscsak a vörös kalap családtagja. :R

Nem azt mondtam, h win+linux legyen... Legyen felrakva egy fedora, mellé meg egy másik (akár Fedora, akár pl. Peppermint, ezt kedvelem is), amin lehet hegeszteni, gyakorolni. Ha valami nem sikerül, akkor azért nem maradsz laptop nélkül. Vagy nálad is van mindíg linux multiboot pendrive? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák