Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Köszönöm a segítséget neked és ViZion kollégának. A time machine elméletileg nem nagy ördöngösség most hogy jobban utána olvastam Nettalk kell hozzá. Visszatérve az Amahit azért favorizálom mert egyszerűnek tűnik a többihez képest. Ha jól tudom az ahami-ra csak megveszem az app-okat ami kell és megy meg a webes felületén beállítom ami kell. A CentOS nem ismerem és a Debiant se. De gondolom ezekhez nagyon kell ismerni a linuxot ami nálam hiányzik. Jelenleg sajnos se időm se agyi kapacitásom nincsen belemászni a linux bugyraiba (államvizsga előtt állok), de jó lenne már összeraknom valamit mert nem csak én használom. Ha fel tudom telepíteni a Fedorat és rá az Amahit akkor ma megcsinálom de mindig akad valami ami hátráltat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest