Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Így vannak
úgy próbálom beállítani ahogy eddig is évek óta. Alját tetejét sem kell igazítani mert egyforma a felbontás, csak nem klónban vannak hanem a kiterjesztettet a fő mellé húzom jobb oldalra. Nem is a megjelenítéssel van gond, a fő képernyő a laptopon van, a kiterjesztett a vga kimeneten - működik is.
Viszont míg eddig más disztrónál (ubi) ha megnyitottam valamit akkor az a fő képernyőn nyílt meg addig itt most a kiterjesztetten (huzigálhatom vissza őket a laptop képernyőre , miközben a filmnézést is zavarja, hogy eléugrál minen ablak). És ezt nem tudom hogyan kell orvosolni, mert eddig nem kellett, eddig jól működött.
(Amúgy én most sem a rendszert akarom lehúzni, de ez is egy olyan dolog amit nem értek, hogy miért van így alapból és miért nem annak kell belepiszkálni aki a kiterjesztett asztalra akarja nyitni a programokat? - Ilyen apróságok tudnak zavarni, mert ha ezek nem lennének sokkal jobb lehetne a rendszer.)Azt a paroncsot lefuttattam, de miután egy csomót töltögetett a repokból a végén kidobta, hogy No Matches Found.
Akkor nem lesz xdg-su?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Rap, Hip-hop 90'
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgy próbálom beállítani ahogy eddig is évek óta. Alját tetejét sem kell igazítani mert egyforma a felbontás, csak nem klónban vannak hanem a kiterjesztettet a fő mellé húzom jobb oldalra. Nem is a megjelenítéssel van gond, a fő képernyő a laptopon van, a kiterjesztett a vga kimeneten - működik is.