Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
Lehetséges akármilyen bálát közönséges pótkocsin szállítani? (mod nélkül - egyszerűen beleejtve - vagy lecsúszik, kipattan, levegőberepül stb?
)
Vagy mindenképp a bálás trailer kell legalább?Annak idején a Traktor Zetor Simulator 2009-el kezdtem az ilyen jellegű játékokat (egyébként ez valami nagy mod? FS-klón? közösen fejlesztett játék akart volna lenni? meglehetősen hasonlít egymásra a két játék - a neten még sincs sok minden erről a zetoros változatról) de abban szinte képtelenség volt a bálás trailerre erőszakolni a rakományt... ezért tartok ettől a bálásditől itt is... Kényelmesen működik ezen része a játéknak?
Eddig a historical kis kockabálázót használgattam, a hozzávaló gyűjtővel... de elég szaporátlan így.
Valamint... van lehetőség valamilyen egyszerű ("hivatalos"?) moddal több növénytípust berakni a játékba? Ami "frissíti" legalább az eredetileg játékban lévő gépek adatait és "kompatibilissé" teszik őket a fogadásukra - amennyiben azok valóban alkalmasak arra. Avagy bővítik az elérhető gépparkot a megfelelő típusokkal?
(láttam már ilyen-olyan modokat amik egy-egy kérdéses növény szállítására/betakarítására alkalmas eszközt tesznek a játékba, de nincs lehetőség erre átfogóan? hogy ne kelljen például speciális pótkocsira vagy bármilyen gépre vadászni, hogy mondjuk napraforgót vagy káposztát szállítsak/vessek... stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)