Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
puhoska76
tag
Lehet volt már ilyen kérdés de én nemtaláltam reggel van még létezik olyan körbálázó ami magát üriti ?????
-
underdark
aktív tag
reggelt
itt egy marha jó map! nem is tudom melyik volt az utolsó map ami egyből megtetszett... de most ezen leragadok szerintem
-
szoszo73
csendes tag
MOST MÁR AZ IRJON AKI ÉRT HOZZÁ MIÉRT VAN HOGY HA KILÉPEK A JÁTÉKBOL MINDEN MEGMARAD CSAK A TEHENEKNÉL MEG NULLA LESZ ÉS SEMMMI NEM IS LESZ CSAK HA UJRA CSINÁLOM
-
őstag
őstag
válasz
balintovits
üzenetére
elindítod a játékot > karrier > választasz egy üres mentési helyet > nehézséget > és itt jön fel a képernyő ahol a térképet kiválaszthatod
-
balintovits
csendes tag
hali lenne még 1 kérdésem, ha beraktam az új térképet a mods mappába
hogy tudom használni?
előre is köszi -
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun
üzenetére
A modhoster.com oldalon fent van ez eredeti pack. 1 zipbe van sajna csomagolva minden rész.
De ha van skypeod akkor át tudom neked küldeni, hogy tuti egyezzen a gép.
-
apach
senior tag
válasz
Kenzan_Hun
üzenetére
Egy Claas Lexionnak az 1200-s vágóasztalát ami kukorica vágásra való, és egy hozzá való/csomagolt Tam Leguan Quatro vágóasztal kocsit. Vagyis a kocsinál csak azt a részét kellene ami a vágóasztallal érintkezik 3 darab kis kar féleség, ami a legtöbbnél Zöld vagy Sárga. (nekem van kék-fekete vágóasztalkocsim is). Csinálhatok egy képet ha gondolod arról a részről, amit gondolok.

-
szoszo73
csendes tag
igen vártam most vagy 4 orát felment 5% de már 100 % voltam és teli volt minden az a gond hogy ha kilépek a játékbol akkor lenullázodik valami nem jo

-
szoszo73
csendes tag
nulla százalák lesz megint a termelékenység ez a baj

-
szoszo73
csendes tag
szia
nem csak hogy nem látszik a vájuban de a számlálo is nulla és igy nem ad sok tejet
-
szoszo73
csendes tag
Persze hogy mentem minden ugy marad ahogy kell csak a tehenek kajája tünik el nem értem

-
hörii95
csendes tag
sziasztok most ezt az asztalt használom a kombájnra és van ott a két szélén a felfele álo tüskés akármi és egy idő után eltünt nem tudja valaki h az miért van ? http://www.ls2011-mods.com/wp-content/uploads/2012/08/deutzfahr-6095cutter.png
-
underdark
aktív tag
és az Amazone Condor is ilyen ezt se tudtam:S
szóval eddig dupla munkát végeztem, pedig csak megkellett volna vennem vmelyik ilyen vetőgépet

-
bunki
csendes tag
Nekem miért nem akar telleni a trágya tárolóm a bociknál?
-
underdark
aktív tag
-
szoszo73
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy a teheneknél feltöltök mindent takarmáyn ,keverttáp stb de ha kilépek a játékbol és visszalépek akkor lenullázodik miért van ez addig amig játszom töléletes
Ha valaki tud valamit irjon köszi szépen
-
őstag
őstag
válasz
balintovits
üzenetére
igen
-
apach
senior tag
Nekem olyasvalaki kellene viszont, aki tud szkinezni. vagyis, hogy pl a Claas Lexion Zöld-Fehér színét át színezné Piros-Fehér színűre. Vagy Vágóasztalt vagy Vágóasztal kocsit.
(Ui.:Módosítottam volna amit az előbb írtam, de letelt az idő amennyi alatt még engedi a rendszer! Nem ártana ezt meg szüntetni szerintem.) -
apach
senior tag
Hali.
Hát, igen. Én is ezt használom inkább. Néha még a 7-Zip progit, mert azzal meg tudom nyitni a Zipes mappában levő XML fájlokat és engedi is szerkeszteni.
Emellett meg, a képek alakítására az XnView progit használom, mert az a megfelelő bitben csinálja meg a képeket, az Xn progiban 24 bitben ment a Paint viszont 32 ben és pl amikor a mapot átméreteztem 4szeres méretűre a Painttal, a játék NEM töltötte be. Viszont, az XN progival hogy a PNG-t 1024 ről 2049re méreteztem, szépen betöltötte a mapot a játék. 
-
balintovits
csendes tag
sziasztok azt szeretném kérdezni ha szedek le egy új térképet azt is a mods mappába kell rakni?
előre is thx -
puhoska76
tag
válasz
rasengann
üzenetére
Ha minden igaz ezzel a mod-al de én még nempróbáltam!!! http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/grain-trailer-combo-v-1-0-sp.html
-
rasengann
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném meg kérdezni, ha leszedem a truck modot, és nyerges vontatót veszek, az után, hogy lehetséges 2 vontatót akasztani? -
őstag
őstag
válasz
vihar100
üzenetére
Ha úgy érted, hogy a kezdő gépparkot használom -e minden mapon akkor nem.
Beírok annyi lóvét amiből veszek pár használható gépet.
Nincs értelme alapról végigszenvedni. 1x az életben elég.
Szigorúan csak amíg meg nem unom. Sajnos ez néha pár perc.
Ez mondjuk nyilván az én hibám.A fűnyírás/gyűjtés nem jön be a gyári dolgokkal, amúgy nem rossz a gyári géppark.
Volt régen a Mezőgépek map, ez gyári kiegészítő.
Abban sok olcsó rozsdás zörgő NDK-s gép volt. Már azok is képesek voltak egy körben lenyírni és felszedni a füvet, úgy hogy ne maradjon ott semmi a kanyarokban sem. És volt egyfajta "fílingje" az egésznek.
Itt egyedül a kis Amazone fűnyíró képes erre, de az nem hatékony.(#2063) underdark
Én most ezen játszom Fair Heaven
A földek többnyire síkok, de az utak és a legelők dombosak. Elég nagy is, nincs összecsapva, ami kell az megvan rajta. -
-
őstag
őstag
válasz
vihar100
üzenetére
vagy akár Notepad ++, kifejezetten jól átlátható vele a munka
-
vihar100
tag
Sziasztok, hogy tudok egy xml fájlba beleírni?
Nekem egy vebes oldalt nyit meg, és ott nem tudom a pénzt átírni kevesebbre.
Ehhez én láma vagyok valaki a számbarágná? -
zsolesz0803
tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy a farmon lévő gabona tárolót meg lehet úgy csinálni hogy egy kicsit gyorsabban adja ki a magot? És ha igen akkor hol? Köszönöm a segítséget!
-
őstag
őstag
válasz
underdark
üzenetére
valószínűleg igen
a legtöbb moddal nekem is pont ez a bajom
már eleve a játék is helyenként irreális, hardon egy fokkal jobb a helyzet
a legtöbb mod a vicc kategóriába tartozik, gyorsulás, sebesség, űrtartalom, munkaszélesség, ár, vagy akár az általad említett mennyiség miattlehet, hogy én gondolom rosszul, de azért szimulátor, hogy minél többet visszaadjon a valóságból
így a koszolódó, poroló, szántásban billegő, a ráakasztott tehertől lelassuló, működő műszerfalú gépek élethűbbé teszik az élménytsokkal több nincs is ebben a játékban, mert valódi játékmenet vagy küldetés nélkül konkrét elérhető cél nincs csak az élmény, ettől függetlenül jó az egész csak lehetne még jobb
annyi mindent tehetnének bele, kezdetben bérelni a földet, előre leszerződni feldolgozókkal, aztán jön az aszály, a jégeső, a kártevők, a belvíz, csúszik az aratás, elromlik a gép, váltakoznak az évszakok ... és még sokáig lehetne folytatni
de ez a gazdasági oldala lenne a dolognak, itt meg inkább a gépkezelés marad, pedig a kettő együtt jól megférneén most két modot használok ezt az olcsó kis hatékonyságú mindenes takarmányozót ami nem hagyja lent kanyarban a füvet és nem kerül 400 ezer dollárba
meg egy pótkocsit ami fogad füvet is (nem értem a játékban miért nincs ilyen, értelmetlen, hogy egy pótkocsiba lehet szecskát rakni de füvet nem) -
underdark
aktív tag
válasz
vihar100
üzenetére
megkeresed a dokumentumok mappában a játékot
Documents\My Games\FarmingSimulator2013attól függ hova mentetted el
példának, játékállás1 akkor az a savegame1 mappa lesz
megnyitod a careerSavegame.xml-t
első sorban lesz oylan, hogy money="összeg" és átírod amire akarod
lényeg hogy így nézzen ki money="5555"MÁS!
nézegettem a ClaasCargos rendfelszedőt, mert gyanúsnak tűnt
egy sorból lett 300000
leszedtem egy Pöttingert, aminél uez az összeg lettaztán végigmentem egy eredeti Krone takarmányozóval ugyanazon a soron és 6000 szalma lett
most ez wtf? a letöltött modok felvannak tuningolva? (mert akkor nem használom) vagy a gyári lehet hibás? vagy?

-
vihar100
tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség.
Én is elkezdtem játszani, szépen haladtam, de egyszercsak többet nem lépett be a játék, mindent előröl kellett kezdenem, agyvérzés kapás után, beírtam magamnak pénzt, mindent visszaszereztem amit elvesztettem, viszont megmaradt a lové. Na az nekem nem kellene mert tisztességesen szeretném, tovább folytatni. Van valami lehetőség eltüntetni a számlámrol a pénzt??????
Előre is köszönöm.
-
underdark
aktív tag
találtam egy ilyen közvetlen vágófejet, felraktam ide

-
bunki
csendes tag
A tehén trágya, hogy keletkezik?
-
gabix91
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni, most kezdtem el játszani a játékkal és vettem állatokat de nem találom őket sehol. Hová viszik ki őket?
-
wrox
őstag
Sziasztok.
Ha össze akarok nyitni 2 táblát, azt csak én magam tehetem meg? Melós nem fogja, ha neki is engedélyezem? -
underdark
aktív tag
hm
tudtátok, hogy a játékban lévő Krone XDisc vágófejjel lehet füvet, búzát, árpát szecskázni?
én csak most bukkantam rá erre haha
biztos kevesebbet adnak, mint a kukorica szecska, de fű pl mindenhol van ill. így a kukorica se megy kárba
-
őstag
őstag
Találtam egy rendkívül érdekes tutorialt.
Azoknak akik térkép készítésre vetemednek, és szeretnének valós domborzati adatokat.
Például megépíteni a környéket ahol laknak.Kipróbáltam. Maga a folyamat nem nehéz, csak követni kell a tutorialt. Az utak eredeti helyének megtalálása már nem tűnik ennyire egyszerűnek.
Csak úgy kapásból egy 10 km x 10 km területet vágtam ki aminek a középpontja valahol Maglód és Pécel között van a Fáy tanya közelében. Egy 4x -es üres pályára húztam rá a domborzatot méret 2048 x 2048, units / pixel 5, így nagyjából méretarányos. Bár valószínűleg ez így túl nagy. Ki kell kísérletezni egy optimális méretet.Simítás nélkül, nyersen így néz ki, kár, hogy fogalmam sincs mi merre lehet

-
őstag
őstag
válasz
underdark
üzenetére
A Hardness és a Value értékekek csökkentésével tudod finomítani, illetve ne húzd az egeret hanem csak kattints az adott ponton. Ezzel együtt elég béna az egész az egérrel.
Én játszottam olyan pályán ahol az út egy picit meg volt emelve, és a padka végig tökéletesen egyenes volt.
Rá is csodálkoztam rendesen.
Akkor merült fel bennem a gyanú, hogy kell lennie más módszernek is, mert ilyen precízen azért talán még egy német modder sem dolgozhat szabad kézzel. -
underdark
aktív tag
El lehet adni, a farmodon van a szalma/fű kiöntő hely
vagy a tehenek alá is beszórhatod-----
annyit hozzáfűznék, hogy:
az Orbis 600 szecskázót ha megveszem a boltnál elsüllyed a földben
, de ha visszaállítom a farmra akkor tökéletes (ötlet?)
ill. az Arató gép lvl3 sebességét kicsit felemeltem, mert idegesített a 20km/h
azt hiszem ennyi
----Editorosoktól kérdeznék:
Hegyen akarok egy járható föld utat csinálni, de egyszerűen talajformálással nem sikerül
Vagy túl nagyok az értékek vagy nem tudom :S
Így kell szórakozni vele amíg majd egyszer jó lesz vagy van gyorsabb megoldás is?
Kösz! -
bunki
csendes tag
Az egyik betöltő pótkocsiba szalmát gyűjtöttem azt hittem az kell a teheneknek, és most nem tudom mit kezdjek vele, el lehet adni valahol?
-
puhoska76
tag
Nemtud valaki egy linket egy kukorica vágó asztalról fekete és a szárterelők asszem narancssárgák benne
nemtalálom......... 
-
-
Avedis28
csendes tag
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-03/05/430527_xzg02nyoqtv3rktm_2013-03-05_152716_3.jpg
-
Avedis28
csendes tag
sziasztok valakinek a segítségét szeretném kérni ez ügyben ha elkezdek játszani KB 3-perc és kilép magától a játékból és ez a hiba üzenet jelenik meg előre is köszönöm.

-
bunki
csendes tag
Beleborult a steiger traktorom a vonat vagonjába és nem mozdul semerre, nincs valami ötletetek, hogy tudnám kiszedni? Kösz.
-
underdark
aktív tag
nagyon komoly ez a map
kíváncsi vagyok köv részben lesznek-e új növények meg állatok, mert nem ártana
-
underdark
aktív tag
ez a courseplay mennyire hasznos?
ti mire használjátok főleg? -
-
underdark
aktív tag
5 csillagos kihelyezhető mod tyúkól
eredeti 57 tojás fér bele (gondolom ez map függő), de végre nem órákig tart összeszedni
-
őstag
őstag
a komatsuhoz ezt a bálavillát használtam, X gombbal fogja meg és engedi el a bálát nem kell szurkálni
viszont kicsit érdemes rendbe tenni mert van két hibája
egyik:
1. kibontod a zip-et
2. látsz egy texture0.jpg -t > ezt Paint NET -el megnyitod és elmented másként texture0.dds -ként (2013 a dds -t szereti)
3. a QuickeBaleFork.i3d -t megnyitod notepad ++ -al, megkeresed a <Files> bejegyzés alatt a
<File fileId="7" filename="texture0.jpg" relativePath="true"/> és a kiterjesztést átírod jpg -ről dds -re és elmented az i3d -tmásik, nem látszik a kis ikon amikor a targoncára van csatlakoztatva a villa, így amikor át kell váltani, hogy megfogja a bálát elég zavaró, hogy nem tudod éppen a gépet vagy a villát irányítod-e
1. megnyitod a QuickeBaleFork.xml -t
2. hozzá kell adni egy sort, mindegy hová, csak a </vehicle> előtt legyen, mondjuk mehet <Baletrailer .... sor alá,
a következőt másold be oda:
<schemaOverlay file="$data/vehicles/schemas/implement2Schema.png" fileSelected="$data/vehicles/schemas/implement2SchemaSelected.png" width="0.5" height="0.5" attacherJointPosition="2 0"/>
3. mentsd el az xml -tÉs végül az egészet csomagold vissza.
-
puhoska76
tag
válasz
Arkadashim
üzenetére
Az ekét akkor kell használni ha esetleg össze akarsz nyitni két földet vagy plussz területet akarsz csinálni akkor azzal lehet csak O-gombal engedélyezed a terület létrehozását.
-
Arkadashim
csendes tag
Az eke mire való? Úgy vettem észre sosem kell használni...
-
Atka84
csendes tag
A kevert táphoz nem kell szalma!
8000 fű és 4000 szilázs és kész a kevert táp szalma nélkül (ömlesztett anyagból, és nem bálából)
Ha csak takarmányt akarsz csinálni, ahhoz kell fű meg szalma, vagy csak a szilázst rakod be és az is takarmány. -
puhoska76
tag
-
underdark
aktív tag
eredetiben Amazone ZA-M vagy ZA-X
de én azt vettem észre nem éri meg, mert amíg én haszáltam magam kb 3%elfgyotott a földre
munkással meg ugye folyamatosan megy és mindig kifogy
én [ezt] használom
lvl3 sebességen felugrik a figyelmeztető ablak, de nem esik le a gépről
50km/h trakival gyors végigfutok és kész
de most, hogy elég szépen termelődik a trágyalé váltanom kéne

-
wrox
őstag
válasz
underdark
üzenetére
Nah, most 2 széna, 1 szalma, utána felnyomtam szilázzsal, és voila, így megy. 100%-on a marhák, 40 ezer liter tej is lett hipphopp.
(bár ez eléggé irreálís 200 tehéntől 
Más:
Volt itt szó olyan műtrágyázóról, amit előre lehet felcsatolni a traktoron, az melyik? (marhára unom a földeken a szaladgálást, mert ha sima permetező hátul van, azt nem lehet kiadni melósnak) -
őstag
őstag
Kevert táp = 0
mondjuk ettől még a termelékenységnek nem lenne szabad nullának lennie
A kevert tápot SPV 12- vel csináld, ha tudsz billenteni füvet és szalmát akkor az a legegyszerűbb (a gyári mapon nem tudsz) vagy ha nem akkor báláznod kell
1.3 -as patch -el az SPV -be 1db szalma és 1 db szénabála megy utána csipegeti fel a silót amíg megtelik a 12.000 liter
Ezt nem sikerült? Ha elrontod a keverési arányt akkor az egyik csík barna marad és akkor nem kevert tápként fogja beszórni. -
Avedis28
csendes tag
sziasztok azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy én szerekezthetnék mapot magamnak ha igen akkor hogyan kell valaki elmondaná ezt nekem nagyon szépen köszönöm ja igen és egy vissza térő probléma az hogy még mindég nem tudok elhelyezni tárgyakat se lámpát se semmit egyszerűen nem engedi ez lehet az az oka hogy töltött játék és mikor kilépek akkor valami hiba üzenet jelenik meg valami exe mit tomén. én ja igen válaszotokat előre is köszönöm
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok nemtudja valaki hogy honnan tudnám letölteni a John Deere 9770 STS kombájnt ? Még nemtalálkoztam vele sehol!.. A 2011-es játékon azzal játszottam és nagyon jól működött, átírtam 2013-asra de nem jó, lefagy tőle az egész játék
! Köszi ha valaki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák

- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De ha van skypeod akkor át tudom neked küldeni, hogy tuti egyezzen a gép.

nemtalálom.........

! Köszi ha valaki tud segíteni!