Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
Kipróbáltam a DX 90-et is, nagyon össze van rakva; nyitható minden, külön kapcsolható lámpa, "beépített" homlokrakodó - gombnyomásra eltűntethető, fokozatonként változtatható orrsúly... szépen is néz ki...
De...
Mit és hol kellene átírni (ha lehetséges), hogy a "kamera" ne legyen fixen a traktorhoz rögzítve - úgy értem, ha egyenetlen az út, akkor ne a traktor legyen mozdulatlanul a képernyő közepén, és körülötte a világ mozduljon be, hanem a környezet maradjon fix és a gép kövesse az út egyenetlenségét.
(utána kötöttem egy tartálykocsit, az szépen ugrál le-fel, mikor merre dobja az út, a traktor előtte meg oda van ragasztva a monitor közepére...) -
vhw
addikt
válasz
ObiGabi
üzenetére
Kösz, ezek nem rosszak.
Az Eicher kifejezetten tetszik, kár, hogy olyan... játék traktor - egyszerű tükröződő felületek... kicsit összemocskolhatták volna, vagy lehetne matt.Ami meg a hangot illeti... komolyan nem értem, annyi modnál tapasztaltam már ezt, hogy valami hosszabb távon elviselhetetlen magas zúgást vágnak be alá... ha már annyi időt áldozott rá, hogy összerakja a modellt, figyel a címkékre, még a belső kilométer óra is működik, akkor miért "koronázza" meg valami ocsmány magas frekvenciás monoton zúgással...
Pl. a Titaniumos Kramer KL 600-nak teljesen tűrhető hangja van... miért nem másolja be mondjuk azt, ha nem akar foglalkozni vele olyan szinten.A két Deutz-ot meg kipróbálom, amint hajlandó lesz engedni letölteni az oldal.
-
ObiGabi
aktív tag
Ez ismerős

"Elsőre nekiestem a játék által kínált többnyire modern gépeknek, és az egész móka átcsapott abba, hogy minél nagyobb, gyorsabb, erősebb eszközöm legyen, amivel sok pénzt keressek a még nagyobb és modernebbekre... Csak rohangáltam egyik földtől a másikig, jóformán csak a bérelt munkaerőt "menedzseltem"."Gyorsba néhány:
Deutz DX 90 a 70-es évekből
Nézelődj a különböző oldalakon, biztos találsz számodra megfelelőt!
-
vhw
addikt
válasz
ObiGabi
üzenetére
Őszintén szólva direkt játszom ilyen régi, "handicap"-es gépekkel. Így, hogy passzoljon látványvilág a kornak megfelelő, kisebb, lassabb, gyengébb eszközöket "kell" összeválogatnom, hogy megmaradjon az egész atmoszféra.
Elsőre nekiestem a játék által kínált többnyire modern gépeknek, és az egész móka átcsapott abba, hogy minél nagyobb, gyorsabb, erősebb eszközöm legyen, amivel sok pénzt keressek a még nagyobb és modernebbekre... Csak rohangáltam egyik földtől a másikig, jóformán csak a bérelt munkaerőt "menedzseltem". Egy idő után beleuntam ebbe.
A kis, öreg gépeknek van egy varázsa, a kisebb kapacitású kombájnok, pótkocsik stb. miatt nem lehet őket úgy magukra hagyni felügyelet nélküli bérmunkásokkal - többet kell valóban "játszani" velük.
És a megjelenésük miatt van egy konkrét "határvonal", ami alapján eldönthetem, hogy mi fér bele és mi nem - így nem kezdem megint a pénzt kergetni.
Mivel a "korral nem haladok" így nem a modernizálásra megy el a pénz, hanem a minél több féle elfoglaltság beindítására, fenntartására, kis ütemű bővítésére.Modern gépeknél valahogy nem tudok magamnak olyan ésszerű "szabályrendszert", amivel indokolhatnám, hogy mi a fenéért használjak 5000-6000 kapacitású pótkocsit, ha van 10 ezres, de akkor már van 20 ezres is... a végén meg megint a nyerges kamionnál kötök ki...

-
ObiGabi
aktív tag
Annak a korszaknak a gépeit nem igazán kedvelem... De esetleg egy kicsit későbbről, mondjuk a 80-as évekből egy IH Case 1455-ös? Generál némi figyelmeztetést, de ettől eltekintve jó kis gép, közepes teljesítménnyel.
Vagy esetleg a 90-es évekből egy John Deere 8110-es mit szólsz? Hibát ez sem generál a naplóba, csak némi figyelmeztetést, de szép és erős gép.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Köszi ezt jó tudni. Én az .xml-ben a true / false opcióval szoktam megoldani.
Mondjuk én maradok a non-MR változatnál. Csak megnéztem seederking kollégának a járművet.
..." D:/Code/Giants/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/main.lua(975) : mouseEvent
Index: 2>1|3
Error: index out of range
Call Stack:
D:/Code/Giants/lsim2013_desktop/build/finalbin/dataS/scripts/Utils.lua(8) : printCallstack" ....Ebből van 2 oldalnyi, szóval azért vannak itt bajok..

-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
uv mesh javítható ha editorba megnyitod, és simán Újra mented úgy, hogy amint betöltött teljesen, a mentésre kattintasz. vissza csomi, és mehet game.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Megnéztem, MR 1.3.61 engine-l.
Megvehető, vezethető, de tele van hibával a console. Ráadásul ha jól láttam,még UV mesh textúra hibás is mellé (brutális fps esés).
Viszont a hangja jobb, mint a "hagyományos" Xerion-nak.FS-UK oldalt ajánlom, ott 100%-ig tesztelt, 99%-ban hibátlan modok vannak.
Sajnos az oldal ahonnan linkeltél, oda válogatás nélkül dobálják fel a modokat. Ugyanez a modhoster is. -
vhw
addikt
válasz
ObiGabi
üzenetére
Hm... ha már ilyen teszteléseket végeztél, akkor nem tudnál ajánlani pár traktort a 60-70-es évekből?
Hasonló kaliberű gépeket, mint ami a hivatalos classics DLC-ben vannak. Leginkább valamilyen komolyabb/erősebb fülkés típusok érdekelnének (ha léteztek egyáltalán - az is elég volna ha pár konkrét típust tudnál mondani, aztán túrkálnék ezek alapján). -
ObiGabi
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Üdv!
More Realistic hiányára tippelek.
A gépek összegyűjtése így elsőre jó ötletnek tűnik, de a megvalósítás...
Az esetek 99%-ban azt a modot ajánlom, amit kipróbáltam, teszteltem, ez viszont idő igényes. Pl. egy traktor esetében: megfelelő a gyorsulása, lassulása, a kanyarodása, tehát jól irányítható. Elhúzza a pótokat, viszont a három-pont felfüggesztése nem 101-es, mert vagy nagyon felemeli a szerszámot, vagy éppen csak mozdít rajta egy kicsit. Találkoztam olyannal, ami az ekét, ill. kultivátort alig engedte le, így aztán a domboldalon egyszerűen lecsúszott. Vagy: sok esetben a kormány elfordításakor a sárvédő bele ér a blokkba és önálló életet él. De találkoztam már nem egy olyan géppel, ami nagyon pazarul nézett ki, de a hangja teljesen haza vágta a játékélményt. Van egy Claas Xerion 5000-am, ami szép is, meg hibamentes is, de a hangja borzasztó. Élvezhetetlen. Van olyan, akit a külcsín érdekel, mást a belbecs, és megint más a kettőt egyszerre akarja.
Anno, még a 2011-es verziónál elkezdem feltölteni a nagy felhőbe az általam kipróbált cuccokat, mindegyikhez írtam egy kis kommentet és mellékeltem egy-két képet. Ebbe idővel Apach is bekapcsolódott így elég sok használható gép jött össze. 2013-mas verziónál is megcsináltam ezt, de idő híján kevesebb mod került fel és már nem is emlékszem, hogy mikor is töltöttem fel utoljára. Ez mondjuk megoldás lehet, feltéve, ha ugyan azzal a név-jelszó párossal egy időben több helyről be lehet lépni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Ha ezt a gépet látod a boltban, akkor mégis csak fel van telepítve az MR mod! Ha nincs feltelepítve, akkor valami nagy/érdekes gebasz van a dologban... A "nincs elég hely" probléma rosszul megírt mod-ot jelent, azonban előfordul, hogy egyes térképeken meg tudod őket vásárolni. Én egy K-700-assal szívtam, mert simán ment Hagenstedt-ben, Dolgosfalván viszont nem lehetett megvásárolni. Azóta van már másik...

-
seederking
őstag
Köszönöm az infókat srácok
Otthon átnézem tüzetesen amit leírtatok és kipróbálom a gyakorlatban.n0tr3adY81 : Ezt a gépet akartam berakni és azt írta nincs elég hely.
"Ez a gyűjtsük össze a gépeket" jó kezdeményezés.Már csak azért is mert nagyjából kitudnánk kukázni azokat amikről rossz tapasztalatok vannak esetleg nem működnek,hibás modok.
Nem tudom ki hogy van vele de én ált. mindíg a kinézetre megyek.Jó nagy legyen,esztétikus 6-8 kerékkel
Ezért is kellemetlen,hogy nem tudom berakni a fönt linkelt gépecskét 
-
FrezeR
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Majd kiderül ha kész lesz. Amúgy olyasmire gondoltam mint sok topik elején egy összefoglalóban gyűjteni őket, és onnan mindenki megtalálhatja ami neki tetszik. Bár lehet, hogy ezt már nem lehet megcsinálni utólag ezt nem tudom.

update: már le is tölthető: Same Laser 150
Same Laser 150FH -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Félretéve a korábbi csörtét.
Többféle növény: a map tartalmazza a plusz vethető növényeket általában. A vetőgépekbe általában automatikusan bekerülnek, de nem feltétlenül kerülnek be a betakarító - szállítógépekbe.
Mondok egy példát: Vojvodina specijal v2.2 map.
Lehet vetni soybean-t azaz szójababot. Betakarítani az alap gépekkel már nem tudtam, ezért kellett egy ún. multifruit-os kombájn mod (JD640), illetve egy pót (Fuhrmann 32-48-56) ami szállítani tudja.Földeket össze tudsz nyitni ekével, de azt manuálisan kell beszántanod.
Korábbi kérdésedre válasz : ha azt írja, hogy nincs több hely, az a mod hibás, kuka kategória. Ha nincs fent az MR mod, akkor csak nem jelenik meg a boltban.
MoreRealistic mod : remek kis mod, de a gazdasági részét szétk...ja a játéknak. Liter - tonna váltás eladáskor takarmánysűrűség függvényében. Modolt gépeknek szántás mód (bedől), elkaparás nagy súlynál, *valamennyire* javított bála-fizika.
Bálákat el is lehet adni, ha van a mapon bála-leadó hely.
-
vhw
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Itt egy kép róla: link
A 'H' ponton kezdesz.
A bálát el is tudod adni a kezdő farmon (legalábbis az alap gyári pályán, meg ezen az amerikain van egy ilyen szalmás bódé - de be se kell ehhez bálázni, simán összegyűjtve is be lehet oda borítani)
-
FrezeR
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Ezt pont ma találtam, éppen készülőben és egész jónak tűnik. Same Laser 150
Össze lehetne amúgy írni melyik gépek a legjobbak amiket használunk, ki mit ajánl stb.
-
seederking
őstag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Köszi,otthon tesztelem.
"Nagy és szabályos földek, többféle növény"
A többféle növény alapból elérhető lesz a magfeltöltésnél?Gondolom akkor egyéb arató gépek is kellenek hozzá.?vhw : Nem néztem azt a verzsönt.Igazából az alap pályán a hegyeken túl van egy hatalmas föld.Nem teljesen szabályos de hatalmas.Na ha olyanból lenne egymáshoz közel vagy kettő nem pedig árkon bokron át az tök jó lenne.Lehetne egyszerűen párhuzamba tolni a kettőt.
Más : Ha learattam a cuccost de nincs jószágom amihez hasznosítani tudnám a bálákat akkor elég ha csak az ekével beforgatom a földbe oszt csókólom vagy érdemes más eszközt használni előtte?
-
lacibacsi
addikt
Az alapvető gond az, hogy sokan nekiállnak mindenféle modokat gyártani és ha már gurul a traktor, akkor publikálják is, miközben tele vannak hibával. Szerencsére sok olyat találni, ahol eltalálták az arányokat, de ez nem vigasz akkor, amikor neked egy adott gép kellene és abból csak egy elérhetőt találsz, az meg gagyi módon van megírva. Szerintem nem igazán lehet utólag jót kihozni egy adott mod-ból (persze erre is van példa), ha egyszer rosszul alkották meg.
Azért lehet találni sok jól sikerült mod-ot is. Most nem linkelnék egyet sem, mert egyrészt munkahelyen vagyok, másrészt mindenkinek más az elvárása. A véleményem viszont az, hogy általában a JD és a FENDT traktorok, illetve a JD és Claas kombájnok között arányaiban nagy a jól megírt mod. Munkagépek között elég változatos a kínálat, de azért a modhoster-es értékelés jó alapot szolgáltat a válogatáshoz.
Amikor még nem volt teletömve a mods mappám, a gyári gépekkel kísérleteztem sokat. Ott nagyon jól előjött, hogy milyennek is kellene lennie egy jól megírt traktornak. Ami üres póttal vígan szaladgál, az félig megrakottal már csak galoppol, telepakolva meg megemeli az orrát és orrsúly nélkül lehetetlen vontatni. Az ilyen finomságok hiányoznak sokszor a letölthető modokból... Szerintem a készítők keveset, vagy egyáltalán nem tesztelnek, ha meg látják a hibákat, meglehet, hogy egyáltalán nem érdekli őket...
"Bár, nem tudom hogy a pót mennyire valós értékeken van írva."
Ez meg a másik nagy baj. Sok pótot és egyéb munkagépet annyira "stauba fognak" (mondjuk azért, hogy ne pattogjon az úton), hogy emiatt az erőgépek csak erőlködő gépek leszek előttük.
-
apach
senior tag
jut eszembe. egy Belarus 892-s(ha jól emlékszem 892-s) traki, úgy rongyol itt nálunk a 3 tengelyes bálás póttal full megpakolva, mint ha kilőtték volna, és MINIMUM 30-40 el rongyol!
HA nem tévedek, akkor egy pont ilyennel!
Pronar T026Erőlködés nélkül! Így, nem hiszem el, hogy pl egy New holland 7220-s, ne bírna el egy olyan pótot 2-t, mint amikkel játszok. Bár, nem tudom hogy a pót mennyire valós értékeken van írva.
-
apach
senior tag
válasz
fbandy72
üzenetére
Az mind szép és jó, de egy new holland 8000-s széria, alapból 50-el megy tudtommal, a JD-k meg biztos!
Láttam már élőben 8300 szériát rongyolni közúton, városban! Úgy vitte az 1 pótot mint a szél a falevelet 50-el!!!
Jah, és 3 tengelyes nagy pót volt.Nekem az a gondom, hogy alapból nem is a valós sebességet tudja játékban. Vagyis, a készítő stb, alapból nem jól állította be! (utána néztem) ha már szimulátor, akkor a rendes valós értékek legyenek!
Am meg, elég kioktató hangnem volt az írásod! És úgy látom, véletlen se értetted meg, hogy NEM IRREÁLISAN akarom átírni és egyebek, de ezt ki is emeltem akkor! -
vhw
addikt
válasz
seederking
üzenetére
A Titanium edition amerikai térképén egész nagy földek vannak, vagy ettől is nagyobb kellene?
-
lacibacsi
addikt
válasz
seederking
üzenetére
MR mod-os cuccokat csak MR mod telepítése után tudsz vásárolni.
Nekem EZ a map is fent van a gépemen. Nagy és szabályos földek, többféle növény, több átvevőhely... nem ragozom, nézd meg! Egy farm van rajta, de a gépeket több telephelyen tudod tárolni, így nem kell sokat menni a földekhez. Courseplay (ha értesz hozzá) ajánlott, de anélkül is megy, én sem használom.
A modhosteren megtalálod ennek a map-nak több átiratát is, lehet válogatni köztük...
-
seederking
őstag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani olyan map-ot ami szép nagy földekkel rendelkezik és nem kell hegyeken át kilómétereket menni az elérésükhöz.
Töltöttem le párat de sajnos mindíg mellé fogok.
Sima alap dolgok vetéséhez,aratásához kellene,amit a játék is biztosít alapból.Más kérdés
Ha olyan trakit akarok megvenni amihez kell egy "more realistic mod" azt azért nem engedi megvenni mert nincs fönt"? Vagy ettől függetlenül még be kellene raknia a bolt elé?
Mert ilyenkor azt írja ki hogy nincs elég hely,adjak el valamit miközben üres a parkoló a boltnál. -
fbandy72
csendes tag
Sziasztok!
Hát nem tudom hogy mi a gond a közúton 20 km/ó vagy a kaszálás 25 km/ó- val, én a valóságban is dolgoztam ilyen gépekkel és a kaszálásnak az is sok örülj ha az úton megy annyival, nem személyautók ezek hanem munkagépek. Egy nem kimondottan szántóföldi traki ami nem igen kap közúton pótkocsi vontatásra engedélyt, hanem egy olyan ami közúton is vontathat az nem igen szalad 75 km/ó- val mint egy autó de szerintem nem is reális. De végül is azért szimulátor, hogy ha nem is tökéletesen de valamennyire a valóságból indultak ki. "csak ne 20-al döcögjön már némelyik a 2 póttal" hát én csak viszonyítok arra mikor 240 le Ferguson-al 24 t-ás pótot húztam aratáskor magasítóval 367q volt rajta és ha nem volt lejtő nem nagyon ugrott, de a sima 40 km/ó hoz képest 20 km/ó hoz kellet neki 1 km ha nem volt emelkedő. A másik van a google-ban annyi találat a kapacitás és egyéb dolgok módosítására (nekem is van pdf-be egy pár leírás)m mert aki kicsit is jártas a html programozásban az bármit át tud állítani mivel az .xml-t kell átírni, de a lényeg aki forma1-ben akar mezőgazdasági szimulátorral játszani az nem jó játékot választott (ajánlom a Need For speed-et). -
lacibacsi
addikt
Az a helyzet, hogy egyáltalán nem vagyok otthon az xml mókolgatásban, amit írtam, azt én is olvastam valahol.
Az alaphelyzet az volt, hogy valaki szeretett volna egy erősebb traktort, mert nem bírta elhúzni a csillió literesre növelt pótkocsit.
Erre válaszolták azt, hogy alapvetően három adat határozza meg a sebességet, illetve azt, hogy mennyire pattog a traktor a földön.
1. <motor minRpm="100" maxRpm="300 800 1400 500"
Ebben a sorban a 100 az alapjárat, a 300, 800, 1400 az 1., 2. és 3. előremenet, az 500 a hátramenet.
Tehát a végsebesség növeléséhez az 1400 értéket kell növelni. Lehet lassabban is, de lehet egyből egy nullát tenni a végére![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2. <torque rpm="1400" torque="0.40"/>
Amennyiben a 3. fokozat értékét megnövelted, akkor ebben a sorba is át kell írni a számot a módosított értékre. Ugyanitt lehet átírni a gyorsulási értéket is. A torque értékét 1 fölé emelve már extrém gyorsulásokat lehet elérni.
3. <downForce>40</downForce>
Na most, ha extrém módon megnöveled a sebességet és a gyorsulást, akkor a tarktor egészen egyszerűen pattogni fog a levegőben. Kormányozhatatlan lesz és/vagy el sem bír indulni a nehéz vontatmánnyal, mert rögtön "elkapar". Ezért itt meg kell növelni a leszorító erőt. A növelés igen jelentős is lehet, akár 10-20-szoros leszorító erő is szóba jöhet.
Mégegyszer mondom, hogy nem vagyok otthon az xml szerkesztésben, de a fenti leírás alapján megbuheráltam egy Valtra traktort, amivel szerettem volna elhúzni egy (a teszt kedvéért) 1 millió literesre növelt telepakolt pótot. Amit átírtam: 1: 1400 -> 14000; 2: 1400 -> 14000 és 0,4 -> 1,4; 3: 40 -> 400. Üresen a traktor 2 másodperc alatt gyorsult 100+++ km/órára, a teljesen megpakolt pótot pedig70-80 km/órával húzta. Egy-egy talajegyenetlenségen néha elrepült a szerelvény, de némi műrepülés után folytatta útját. Érdekes tapasztalat volt. Erre mondják, hogy jó-jó, de azért remélem, hogy nem lesz kötelező...
Ezekkel az értékekkel próbálj meg játszani és megtalálni azt az egyensúlyt, ami megfelelően erőssé teszi a gépeidet!
Hogy azután ez a módszer másnak hogy válik be, nem tudom. Kísérletezni kellene ezzel sokat, de arra sosincs idő.
-
apach
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Hali.
Figy má. Azt nem tudod, hogy mit kell átírni ahhoz, hogy a meglevő sebességével, nehezebb pótot is el tudjon pl húzni belassulás nélkül egy gép?
Nem ebben a sorban a 2 vagy 3-k értéket kell átírni?
<accelerationSpeed maxAcceleration="0.15" deceleration="0.4" backwardDeceleration="0.7" />
vagy nem ennél kell a torkue értéket átírni??
<torque rpm="1400" torque="1.40"/>
Valahol emlékezetem szerint, nekem volt meg ilyen leírás egy másik fórumról stb, de nem tom hogy mi lett vele.
-
lacibacsi
addikt
Keress ilyet az xml-ben:
motor minRpm="100" maxRpm="300 800 1400 500"
A második érték a 2. sebességi fokozathoz tartozó fordulatszám. Óvatosan kezdd el felemelni (mondjuk százasával) és nézd meg, hogy tud-e még normálisan dolgozni vele. Ha már kiírja, hogy túl gyors, akkor visszaveszed eggyel és kész. Arra figyelj, hogy a 3. fokozat fordulatszáma azért felette legyen a 2.-nak.
Ha módosítani kell a 3. fokozatot, akkor az értéket módosítani kell itt is:
<torque rpm="1400" torque="1.40"/>
Ha a gép netán elkezd pattogni, akkor itt növeld meg az értéket:
<downForce>40</downForce>
garancia nincs rá, hogy minden mod-nál működik, sőt arra sincs, hogy ezek a sorok mind megtalálhatók az xml-ben.
A legjobb valóban az, ha hagyod a "gyári" beállításokat...
-
lacibacsi
addikt
Kicsit nem figyelek oda és máris milyen csetepaté alakult itt ki...

Higgattabban fiúk! Hisz ez csak játék!

n0tr3adY81: úgy csinálsz, mint aki Tomcsit látott!

-
ObiGabi
aktív tag
Kicsit visszakanyarodnék a pótkocsikhoz: Fliegl pótkocsi csomag. Szép és jó is, szerintem ötös

Az az Arion 620 nem szép, ellenben csúnya...

-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
A kérdésedre nem tudom a választ, de szerintem ne írj át semmit, úgy jó ahogy van. Eredetileg 20 km/h a munkasebessége, a 25-tel jó vagy

A játéknak pont ez lenne a lényege, hogy a valóságot lemodellezve játszunk. Félő, ha egy eszköz tulajdonságait megváltoztatod, hamar rákapsz az ízére és egyszer csak a 20 t-s pótkocsiból 60 t-s lesz, a kombájn magtartályának negyedébe pedig a fél világ búza készlete elfér.Szerintem...

Egyszer, valakinek elgurult a gyógyszere és ezt alkotta (2011-es verzió): bálázó
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
segítségeteket szeretném kérni. Vetten egy big x m 500 attach-ot, de unalmas hogy csak 25 el lehet nyírni vele a füvet. Mit kell átírnom, hogy gyorsabban lehessen vele dolgozni?
Köszi
-
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Most vissza keresed az összes hsz-em és belekötsz mindenbe amit írtam,kérdeztem.?Nem olvastam vissza puff neki,megtehettem volna,hogy bogarászom de nem tettem.Ha nem kaptam volna választ valsz az lett volna.
De képzeld volt aki arra is normálisan válaszolt,sőt linkelt is nekem egy pótót amit azóta is használok.Nem volt arrogáns,nagyképű,lekezelő amit ezúton köszönök neki.Még jó,hogy vannak ilyen emberek is.
Szóval ne oktassuk itt egymást légyszi.Te így,én úgy,ENNYI.
-
apach
senior tag
hmmm. figyu má skacok. lehet, sőt, szerintem nem mondok újat ezzel, de ha valakinek nem okés a "kocka" föld, akkor van eke, amivel lehet Új területet létrehozni ugyebár.
miért is nincs ez használva ha adott dolog már ls11 óta? 
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Még egyetlen egy dologra felhívnám a figyelmed.
#7721-ben egy fórumtárs kérdezte, hogyan lehet több pótkocsit összekapcsolni.
Erre választ, YT videókat, tanácsot kapott a #7723, #7724, #7729 hsz-ben.
Erre kend #7735-ben újra felteszi a kérdést, hogy hogyan is lehet több pótot összekapcsolni.Vond le a tanulságot, és az ok-okozati összefüggést.
Pacsi.
-
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
"cinikus módján"
Enyhén lőttél túl a cinikus válaszon.Lekezelő arrogáns nagyképű módon.Talán ez lenne a találó.
Remélem ezt megbeszéltük és itt vége a mesénknek.
Üdv -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Én azért válaszolok.
"Ki a faszom vagy te hogy így reagálj egy kérdésre?", no kedves barátom ez inkább már a szardobálás. Én csak annyit kértem a magam cinikus módján, hogy legyél oly kedves belinkelni (mint ahogy láthattuk azt sem tetted meg), hogy melyik mappal van / volt problémád. Úgy látszik a sértődöttségen felül többek közt ezt az infót sem sikerült leszűrnöd.
És sajnos nem, szerintem senkinek nem sikerült leszűrni, hogy mit is ronthattál el. Még jó, hogy annyit közöltél, hogy bemásoltad és nem megy. Legalább azon nem kellett törpölnünk, hogy bemásoltad-e.
Szóval relax, calm down, olvasni, visszaolvasni, értelmezni. Rengetegszer le lett írva a mapok telepítésének a mikéntje. És nem élből lefaszozni a másikat a saját hülyeséged / hozzá-nem-értésed miatt.
-
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez aztán a stílus.Mi van megjött a mensid?
"Leszedtem vagy 4 map-ot berkatam a mod mappába de nem látja a játék.
Nem tudjátok mi lehet a gond,kell-e csinálni valamit a mappába való másoláson kivül?"Sajnálom ha ebből nem sikerült leszűrni azt az egyszerű dolgot,hogy letöltöttem és szimplán bemásoltam a mod mappába és mégsem látja a játék.
Vagy mit szeretnél mit írjak még le?Megnyitottam a totalcommandert,kijelöltem a fájlt aztán a másik meghajtón beléptem a mod mappába és a kijelölt fájlt bemásoltam."Egy kis gyorstalpaló különben :
#1. Csak .ZIP-et fogad el a /mods/ mappa.
#2. Érdemes belenézni a .zip-be, hogy biztosan csak egy fájlt tartalmaz-e... Vagy esetleg 5 másik .zip van még benne?
#3. El kell olvasni a mapnak a leírását. Ha egyéb modok kellenek hozzá, oda van írva (mapdoorautotrigger, maprefhosestation,stb) az esetek 90%-ban, ha normális oldalról töltesz.
#4 Minimum FS2013 Giants 2.0 patch legyen fent. Vagy 2.1.1.1 beta."Erre voltam kíváncsi!Nem tudom mi a faszt kell arrogáns módón osztani az észt.Ki a faszom vagy te hogy így reagálj egy kérdésre?Nem annyit írtam,hogy szimplán nem megy a map.Megkérdeztem hogy bemásoláson kívül lehet-e/kell-e még valamit csinálni?Ennyi pont.
Az meg hogy a trabarnaszart linkelkedet az mindent elmond....Itt befejeztem,nem kell válaszolni mert nincs kedvem a sz@r dobáláshoz + van aki normálisan próbál segíteni nem kioktató jellegű,gyökér módon válaszol.
Na pás... -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Esetleg ha megtennéd, hogy lealacsonyodsz a mi humanus erectus szintünkre - ahol mi írásban, részletesen kifejtve kommunikálunk - és leírnád legalább a mapok nevét (fel sem tételezem, hogy esetleg belinkeld), talán tudnánk segíteni.
Sajnos mi még nem vagyunk annyira fejlett humanoid-szerzetek, hogy rendelkezzünk a gondolatolvasás képességével.Vagy te így viszed az autódat a szerelőhöz ?!
- NEM MEGY BÁZE!!!!
- Mégis mi a baja?
- Nem'tom taládd ki!!!!Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy kb. 20 hsz-en belül már egyszer kértük -igaz mástól- a probléma részletesebb leírását - azontúl, hogy "NEM MEGY!!!!!"
Egy kis gyorstalpaló különben :
#1. Csak .ZIP-et fogad el a /mods/ mappa.
#2. Érdemes belenézni a .zip-be, hogy biztosan csak egy fájlt tartalmaz-e... Vagy esetleg 5 másik .zip van még benne?
#3. El kell olvasni a mapnak a leírását. Ha egyéb modok kellenek hozzá, oda van írva (mapdoorautotrigger, maprefhosestation,stb) az esetek 90%-ban, ha normális oldalról töltesz.
#4 Minimum FS2013 Giants 2.0 patch legyen fent. Vagy 2.1.1.1 beta.De ezeket már előttem biztosan leírták mások is.
nry
-
lacibacsi
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Vagy az lehet még a hiba, hogy MR mapot töltöttél le és nincs telepítve az MR-mod...
-
xFreex
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Elméletileg nem.
Csak arra kell figyelni, hogy egyszer legyen betömörítve a mód.
Esetleges probléma lehet, hogy újabb verzióra készült a map.( Pl a gamed 2.0 ig van patchelve, a módot meg 2.1-es verzióra csinálták. -
seederking
őstag
Sziasztok
Leszedtem vagy 4 map-ot berkatam a mod mappába de nem látja a játék.
Egyetlen egyet sikerült betöltetni vele de az a map nem igazán tesztett.
Nem tudjátok mi lehet a gond,kell-e csinálni valamit a mappába való másoláson kivül? -
apach
senior tag
hali. 1 kis újdonság. 3 farmos map, 200 mega, és szép.

És, 1 másik.
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Itt egy nagyon jó kis tsz fílinges map!!
http://uloz.to/x4jU5VV5/handhpublicservermapv4-unzip-me-rar
Van rajt Forest mod is aki szereti!! -
ObiGabi
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Üdv!
1.
A gyári pótkocsik közül a Krone emsland, a Kröger agroliner, Krampe Big Body 500-ból szabadon összeállíthatsz egy szerelvényt. Viszont a nagy pótokat nem kapcsolhatod egymás után. Lássuk be, nem lenne sok valóság alapja. Erre a célra ott vannak a nyerges pótkocsik.
Alternatíva lehet, ha letöltesz egy nagyobbacska forgózsámolyos pótkocsit, melyből kettőt összekapcsolva, már egyszerre nagyobb mennyiséget tudsz szállítani és még kezelhető marad. Pl.: Fuhrmann 48 HA
Másik lehetőség: két gyári Krampe Big Body 900 egy-egy traktor után akasztva és mellé beteszed a követő modot. Ezzel egyszerre tudsz vinni szép libasorban több gépet.2.
Ezt nem teljesen értem. Vettél egy trélert és egy nyergesvontatót, utóbbival ráálltál a trélerre és egy traktorral akartad elhúzni?Nekem is van egy kérdésem:
Ki, milyen pótkocsit használ rönk szállításra?
Nálam mindegyikről egyszerűen lemásznak a rárakott fák. Gondolnak egyet és vagy hátra, vagy előre szépen lassan elkezdenek araszolni mindaddig, míg le nem esnek, vagy bele nem akadnak a traktorba.Ezeket is próbáltam: Huttner N6SZ Trailer, Scania R730, Riedler Runge trailer
-
seederking
őstag
Sziasztok
Lenne 2 kérdésem.
A pótokat sehogy sem tudom össze kötni.Valaki írta föntebb hogy nyergest is kötött össze.Azt hogy csinálta?Mert csatlakozó sincs rajta?Másik tipussal vagy hogyan?Pl én próbáltam össze akasztani 2 piros "big" pótót de semmi.Egyedül a legkisebb pótót sikerült de azzal nem megyek semmire.
Hogy lehet megtudni hogy melyik akasztható össze?A másik kérdés pedig hogy beraktam egy scaniat trailer-el és mikor ráálltam a traktorokkal hogy elszállítsam őket a scania menet közben úgy pattogott mint egy kecskesz. a deszkán + mikor megvettem a bolt előtt a kerekei csutkán a betonba voltak.Ez kiküszöbölhető hiba vagy szar modot szedtem le?
köszi
-
RCH663
aktív tag
Ném próbálgatás, hegesztés után, azon a mapon tűnik el a széna, amin szeretek játszani, nevezetesen Missouri. A többi mapon megy. Ezek szerint a map készítő rontott el valamit a scriptek között.
Valakinek tippje, aki foglakozott ezzel már, hogy melyik xml fileban kellene keresnem a megoldást?
Köszönöm.
-
djj131
csendes tag
Igen a másik pályán azzal dolgozok.

-
ObiGabi
aktív tag
Na, ez már elég ígéretes BBS pót.
Egy, két apróságon kell még kicsit reszelni: hátulra vonófej, kerekek kinézete, dupla felnik alá és máris tipp-topp kis pót lesz belőle. Esetleg kicsivel több szürke és kevesebb kék szín. A gyors kanyarokat nem kedveli, repül a hátulja, ill. álló helyzetben lassan forognak a hátsó kerekek. Egyébként hibamentes.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Üdv!
Nem "S"-sel, hanem inkább "C" "S"-sel: kics...

Más:
A forgózsámolyos póttal való tolatással kapcsolatban: az sem mindegy, hogy milyen gép van elé kötve a pótnak. Ha ugyanis satu fékes az a traki, ill. úgy gyorsul és megy hátra, mint egy F1-es előre, akkor bizony abból a tolatásból előbb, vagy utóbb nagy szentségelés lesz.
-
dafko90
tag
válasz
seederking
üzenetére
Helyes megmunkálás:
1. Szántás vagy talajlazítás
2. Vetés
3. Permetezés vagy műtrágyázás
4. Aratás vagy vágás
5. Újra az egész.A berakott modok mennyisége gép függő. Több mod=lassabb betöltés
-
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget...

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
U'r welcome.
#1 Nem.#2 Ha morerealistic modot felteszed, és vetőmag töltés után váltasz, az kiüríti a vetőgép magtartályát. A vetőgépeknél a leírásban (bolt) benne van, hogy mit tudnak vetni.
#3 Nem tűnnek el, van 30 savegame slot. Legfeljebb akkor tűnik el egy mentés, ha a hozzá tartozó mapot kitörlöd. Vagy ha behühyül a játék. Vagy ha egy *nagyon* hibás modot teszel be. Vagy ha...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#4 Bolt.
#5 Több pótkocsi : feljebb volt kérdés, olvass vissza.
FS-UK oldalon általában 100%-ig hibátlan modok vannak. Nálam ~2.8 gigányi mod van bent.
-
seederking
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi szépen.
-1
Akkor gondolom a zip fájlt nem kell tovább csomagolni?-2
"A vetőgépben kell változtatni a magot, hogy mit akarsz vetni, és úgy megtölteni a vetőgépet"Nekem úgy rémlik hogy odaálltam a magokhoz,megtöltöttem a gépet és utána válsztottam hogy mit akarok vetni. De ahogy te írod,úgy értelmezem hogy megtöltés előtt kell kiválasztani?
Viszont a második része lehet a hiba "NEM MINDEGYIK vetőgép vet mindent." mert csak egy géppel próbáltam. Remélem ez lesz a gond.-3
Itt ha berakok egy mapot a karrierem és a dolgaim eltűnnek gondolom?+ ti sok cuccot gépet stb raktatok be?Mennyire stabil ha sok modot kap?-4
Hol veszem meg a kiegészítő dolgokat? (szélmalom stb) Régebben megtaláltam de most nem vágom hol keressem.Más kérdés : Lehet egyszerre több pótkocsit húzni pl 2-3at?
"Kezdő parszt vagyok"
Az jó szisztéma ha így csinálom : ekézés-vetés-műtrágyázás-kihajtás után-permetezés-betakarítás-bálázás-(talajlazítás)
Vagy van valami amit kihagytam,esetleg rosszul csinálok?Még1x köszönöm a tanácsodat!
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
seederking
üzenetére
Hali.
Az .exe általában egy önkicsomagoló formátum, ami alapesetben a C:\Doc..\..\Farming Simulator 2013 \ mods mappába bontja ki önmagát, ami .zip fájlt tartalmaz. Csak a .zip kiterjesztésű modokat fogadja el a játék.#2
A vetőgépben kell változtatni a magot, hogy mit akarsz vetni, és úgy megtölteni a vetőgépet. Viszont NEM MINDEGYIK vetőgép vet mindent.#3
Google#4 Megveszed, lerakod.
#7733 : Ezt aztán az információban
kvárabőséges hsz. MR mod bentvan? Esetleg lefagy a játék, ha betöltené? Vagy csak tölt folyamatosan? Log.txt ír valamit? -
djj131
csendes tag
sziasztok letöltöttem az agrarfrost mr mappot de
hiába teszem be a mods mappába nem indítja el . -
apach
senior tag
Hali.
No. Írni akartam valamit de nem akarlak megsérteni, így inkább egy rövid mondatban leírom a módját:
EGYESÉVEL rakodd vissza a módokat. (ez volt a rövid mondat).
A miértek: mindegyik után indítsd el TISZTA log fájllal (nyisd meg log fájlt, jelöld ki az összes bejegyzést, majd delete gomb 1 szer, majd felül a mentés gombra katt, és bezár log fájlt) a játékot, és figyeld irkál e valamelyik hibát, amelyik ír Erroros sort, az javítsd HA tudod, amit kétlek, vagy pedig kuka, és keress másikat jót.
Van pár Warnings os sor, pl pótoknál, amikor olyan növényt is tud vinni a pót, ami az adott mapon nincs. Az ilyent, Warnings kezdetű sorral/sorokkal jelzi. Angol stb nyelvű neve áll a sor végén a növénynek!
-
seederking
őstag
Sziasztok
Segítséget kérnék.A mod-mod packok exe fájlok,csak telepíteni kell őket vagy csak bemásolni egy adott könyvtárba?
Az előző járműveim,mentésem nem vesznek el?Hol érhetőek el a modok?Másik kérdés,nem találok kukorica magot és így nem tudok ültetni.Búza,árpa fű az van a tanyán de kukorica nincs.Vennem kell azt valahol?
Az utolsó kérdésem.
Nincs esetleg map mod vagyis új tanya új pálya?Ez lemaradt: Rosszul tudom vagy lehet szélmalmot ilyesmit rakni a farmra,ha igen hogyan?
Köszönöm a segítséget!
-
apach
senior tag
Hali. nem nehéz hidd el. Csak kicsit kell sajna gyakorolni. Pl nekem is így volt, gyakoroltam, oszt megy má. csak nem mindegyik póttal megy mert ugrál az eleje stb. néha 1-1 nek.
Én azt csinálom, hogy az Új póttal mindig elé állok, egyenesbe húzom, majd lassan óvatosan vissza tolatgatok aztán csatolás. nekem is volt már 3 pót is egybe. -
RCH663
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam utána olvasni itt a fórumban, és máshol is, de nem találtam választ.
A Gondom a következő: FS2013 alatt nem tudok száraz szénát csinálni. Ha kaszálás után (terítve kaszálva, nem rendre kaszálva) rámegyek bármelyik széna forgatóval (vannak fent modok is, elég sok) akkor a széna egyszerűen eltűnik, ahhelyet hogy szárazzá válna. Sajna modok nélkül nem próbáltam ezt, így nem tudom hogy úgy működik-e. Valakinek tippje, esetleg találkozott más is a jelenséggel?
-
slappy
csendes tag
Köszi a válaszokat

-
lacibacsi
addikt
Bocsánat! Tényleg hülyeséget írtam a szántással kapcsolatban. Csak ha új területet foglalsz, akkor nem megy a munkás. (Ritkán szántok mostanában)
Forgózsámolyos póttal tolatni nem ördöngösség, de az kétségtelen, hogy sokat kell gyakorolni hozzá
(Vannak extrém alakzatok is: MINT EZ)
-
zsiz
őstag
szerintem csak gyakorlás.. nekem volt hogy 3 forgózsámolyos pót volt egymás után akasztva. nem volt egyszerű rátolatni a 3.-ra
utána szét sem akasztottam többé őket...
egyébként nem feltétlen muszáj ugyanolyan típusúnak lenni, csak legyen a pót hátulján hely ahova csatlakoztathatod a következőt -
slappy
csendes tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Üdv
Persze elindul a traktor, azzal semmi gondom nem volt. CSak az zavart, hogy nem láttam a magfogyást, hogy csinálna-e valamit.
Hát a szántásnál nekem oké volt, az ment még a kezdő traktorokkal is.
Egyébként lenne még egy kérdésem, hogy van-e valami trükkje annak, hogy egyazon fajta pótkocsikból többet is elhúzzak. Próbálkozok vele, de még nem sikerült rátolatni úgy, hogy jó legyen. A forgózsámolyos pótokról van szó, össze-vissza mászik miközben próbálok rátolatni. Szóval az még hátra van. Esetleg hogyan lehetne könnyebb vagy csak gyakorlás kérdése az egész ???
-
lacibacsi
addikt
A traktor azért elindul, ugye? Tehát nekilát a munkának, csak te látod úgy, mintha nem vetne?
Egyébként az autotractor mod újabb változatánál van olyan lehetőség, hogy be lehet állítani a magfogyást. Sima munkásnál nem fog fogyni a magod, ami single játéknál nem is biztos, hogy hátrány.
(mellesleg a szántásnál neked sem működhet a munkás, mert az alapból nem lehetséges)
-
slappy
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Olyan problémám lenne a játékban, hogy az ültetési munkafolyamatot nem tudom segítséggel megoldani, hiába veszek fel segítőt a traktorba, hiába indul el, egyszerűen nem fogy a vetőmag a gépezetből. Próbáltam már gyakorlatilag mindegyik vetőgéppel, de egyszerűen nem tudok rájönni nálam miért nem működik a dolog. A helyzet attól szép még, hogy minden más munkafolyamat megy segítővel (szántás, tárcsázás, aratás), de a vetés az nem akar összejönni. Próbáltam már úgy is, hogy mindent beállítok és aztán nyomom a "H"-t és gyorsan gépet váltok, de nem akar ez összejönni. Pedig biztosan lehet, de nálam nem sikerült ezt még összehozni.
Valakinél jelentkezett már ilyen ? Talán Bug vagy nem tudom. Baromira sok idő elmegy, mire a vetéssel végzek.
Egyébként 2.0-ás patch felvan telepítve.
Ha nem lesz más megoldás, újrarakom az egészet. Bár nem hiszem, hogy ez megoldaná.
Köszi a figyelmet.
Bye
-
apach
senior tag
Az könnyen lehet, nekem is ez a gyanúm. :S Szerintem zozo amit alkotott velük. Mert úgy emlékszem valamit alkotott a Case pakkal egyszer.
Na de mind1. mailbe póstázzátok már át légyszi nekem a jelenlegi multis pakkot oks? 
Am, meló keresés közben próbálom a Mack pakkból kiszedni az egyik kamiont, de eddig nem igen sikerült. :S
Túl sok módból áll a modDescje, és a lua fájlokból nem tudom melyik kell az adott géphez.
Ezzel akadtam el. -
apach
senior tag
hmm. ez már pöpec kis gép, vagyis, gépek!
New Deutz traktor -
apach
senior tag
hali. :S hát, nem igen volt még eddig időm ilyesmikkel foglalkozni, még sok csak terv, nem tudom lesz e belőle valami. Tegnap azt azért sikerült összehoznom, hogy a Case pakkunkból (amit multiban használtunk), ki sikerült szednem a dupla (kapcsolható) felnist, és csak az van benn jelenleg. azt viszont azért nem értem, hogy hogy került be Újra az a Case pakk, amiben a textúra formátumok hibásak, és újra kell konvertálni őket DDS-be.
jah még, hogy a 340-s piros fehér case skinjét rátettem pluszba.
így most jobban néz ki. 
-
pokers
senior tag
Hali!
Ne szenvedj a spanyollal, mikor van angol nyelvű videó is:
- pótok multifruitosítása
- kombájn multifruitosításaAz biztos, hogy időigényes, pepecselős meló, kellenek hozzá majd textúra képek is.
Sok sikert

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
HajduBojler
üzenetére
-
larpi
tag
válasz
HajduBojler
üzenetére
A konkrét map-ot nem ismerem, de nem mindenütt rakják be a kék tartályt. Van hogy néhány zsák műtrágya, pár kannás vegyszer egy rakáson, vagy nagy kocka alakú műanyag tartály, ezeknél is fel lehet tölteni. Vannak különböző megoldások, figyelmesen nézz szét.
-
HajduBojler
csendes tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Juj, ittvagyok, bocsánat, csak a suli miatt hirtelen elment minden időm

Az volt a baja, hogy a fájlba volt még 2 fájl, és ki kellett csomagolni, szóval bejött az ötleted, köszönöm!
És akkor még 2 kérdés (remélem tényleg nem haragszotok meg érte
) :1. Ti milyen bála-pótot használtok? Egyet most használok, de arra csak 6 darab bála fér rá, és elég sokáig tart mire 6-osával leszállítom azt a rengeteg bálát. Nagy kockabálákkal "Szenvedek", szóval ahhoz kéne valami pót.
2. Letöltöttem egy Kamov KA26-ot, meg a HW80 (asszem ez a neve) trailert, amin van magtol elkezdve minden szar. Na most az a problémám, hogy hiába állok mellé hogy megtöltsem a helit, egyszerűen nem érzékeli h ott a pót, és azon a vegyszertartály. Szóval egy vegyszeres tartályra volna szükségem, amit traktor után lehet kötni. Egy videóban láttam egy Pemix-1002 nevűt, de az szerintem VIP, mert sehol se találtam.
3. Egyetértés MGTSZ mapot használja valaki? Nem tudnátok megmondain, hogy azon az a kis kék izé, amiböl vegyszert lehet tölteni, az merre van?

Köszi előre is, és bocsi a sok kérdésért!

-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Forgótornyos típusú rakodó, (mint pl Liebherr 900) szeretnék fát pakolni, ehhez érdekelnének munkagépek, és rakodókanalak !!
Köszönöm előre is !!!
-
apach
senior tag
válasz
PreilTamas
üzenetére
Hali!
Nah, ez egy nagy hiba sajna részedről! SOSE töröld ki az ilyen vagy hasonló adatokat, mert bármikor kellhet ha szükség van rá. Az egy másik nagy hiba, hogy nem írtad ki mailböl az adatokat akár egy füzetbe is. :S
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
PreilTamas
üzenetére
E-mailt írj a supportnak az akkori vásárlási adataiddal, írd le mi történt. HA megvan még a tranzakciószám v. bármi más azonosítási mód pluszban, talán tudnak segíteni. Azon van a hangsúly, hogy igazold a vásárlást.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Te még élsz? Azt reméltem már nem látlak többet! De írogass csak, legalább lesz min csámcsognunk...
Egyébként itthon én dirigálok, köszi! Nálatok viszont elég gyenge az "irányítás". Mindenki jobban járt volna, ha apád helyesírási szabályzatot vesz neked számítógép helyett. De ha már nem tudsz írni, akkor legalább ne erőltesd. Ha meg mégis erőlteted, akkor ne személyeskedj, mert valaki előbb-utóbb veled trágyázza meg a kukoricaföldjét.JAJJ! BOCSÁNAT!! LEÍROM A MONDÓKÁMAT ÚGY IS, HOGY MEGÉRTSD...
te meg ész? aszt reméltem már nem látlak töbet! de írogas tsak legaláb lessz min csánycsognyunk...
egyépként ithon én dirigálok kösszi! nállatok visszont elék gyenge az irányítás. mindenki joban járt volna ha apád hejesírási szabájzatot vessz neked számító gép hejet. de ha már nem tucc írni akor legalláb ne erőtessed. ha meg mégis erőteted akor ne szeméjeskedly mert valaki előb-utób veled trágyáza meg a kukoricafőldjit.Felfogtad, paraszt?
-
PreilTamas
csendes tag
Sziasztok
Még tavaly megvettem karácsony környékén az egész játékot, s hozzá a hivatalos oldalról az összes dlct.Azóta túlvagyok egy gép s rendszerfrissítésen s most újra felakartam tenni a dlcket a játékhoz de kéri a termékkulcsokat amit anno emailen adtak vásárláskor.De az emailek már nincsenek meg.Hogy tudnám újra megszerezni az akkori kulcsokat anélkül, hogy újra megvenném őket.?
Előre is köszi a válaszokat s segítséget!
-
apach
senior tag
Hmmm skacok.

Találtam egy spanyol vagy valami ilyesmi nyelvű vidit, amiben kombikba pótokba stb mutatja hogy hogyan lehet plusz növényeket Planeval EGYÜTT beletenni.
)Holnap egyik ifát megpróbálom felpofozni picit, amiket írogattam és linkeltem félig.

(persze csak ha lesz időm). :S
Új hozzászólás Aktív témák

- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Citizen
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Otthon átnézem tüzetesen amit leírtatok és kipróbálom a gyakorlatban.
Ezért is kellemetlen,hogy nem tudom berakni a fönt linkelt gépecskét

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak túl röviden.
hiába teszem be a mods mappába nem indítja el .

Ezzel akadtam el.
jah még, hogy a 340-s piros fehér case skinjét rátettem pluszba.