Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
Sziasztok! Ha letöltök egy mapot , akkor ott hogyan tudok járművekre szert tenni , mert eddig boltot egyik mapon sem találtam?
-
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A Titanium-ból melyik gépeket keresed ?
A legtöbb gép letölthető külön-külön, de nem egy nagy eresztések (tudom, mert kipróbáltam)! -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
koszolódós nem kell, mert azt abból csinálom meg (a textúrát) ami az 545 ben van. Vagyis nem kell hozzá másik koszolódós gép se.
a képet megcsinálom neked, beleteszem aztán utána csak össze kell alkotnod az XML stb vel. mert csak a textúrát tudom sajna én. -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Az a hivatalos oldal, többnyire ingyenesek a dolgok, de a DLC-k azok fizetősek. Azokat sehonnan nem lehet leszedni ingyen.
Most a legális formáról beszélek, a többi warez az meg tiltott a fórumon -
őstag
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Igen a Modhoster jó (van angol nyelv is bár a komnentek többsége német), de ott is csak néhány modot tárol azt tudod direktbe letölteni azokat egyébként jelzi is és lehet rá szűrni, a többi viszont ugyanaz amit mondtál.
Modbox az közvetlen
LS2013.com is közvetlen
ModsDL.com is közvetlen
fs.uk is közvetlen
van még pár orosz is azok szintén, meg gondolom még jópár, hirtelen ezek ugrottak be
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Innen, de ez fizetős kiegészítő.
Hivatalosan nem létezik ingyenes változata.lux95 köszönöm

-
GrooveHero
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
próbáld meg a modhostert. Német nyelvű, nem tudom ez neked jó, vagy rossz e, de annyi mod van, mint a szemét

-
dokee78
félisten
FSportálon kívül van más oldal ahonnan tudok modokat szedni?
Mert pár modot az uploadról linkel ott meg napi egyet tudok leszedni.Kellene nyerges vontatóhoz trailer azt sem találtam ott.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki honnan lehetne leszedni a Titanium verzióban szereplő modokat, mert nem találom sehol
-
GrooveHero
addikt
egy ellénfél:

-
őstag
őstag
Kérdés!
Minden mod leírásánál a modDesc végén van angol és német szakasz <en></en> és <de></de> elő- és utótaggal.
A kérdés, hogy magyar nyelvi verziónál megjelenik-e az angol vagy a német ha nincs megfelelő nyelvű leírás? Ha nem, akkor gondolom kell egy magyar szakasz is. Annak mi az előtagja? esetleg <hu>?
Csak mert lengyellel meg csevel már találkoztam -
őstag
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Mivel sokat kell póttal tolatni ezért erre a térképre legjobbak a tandemek.
Az alapjátékban lévő két pótkocsi jól sikerült tandemes változata:
- Krone Emsland Einachser ez magasítóval és megnövelt kapacitással rendelkezik, búza, árpa, repce, kukorica, szilázs, burgonya, cukorrépa, a trágya, fű, szalma ( szalmára van bála mod benne) 11.500l 9.800$
- Kroeger HDK 302 búza árpa repce kukorica, pelyva, burgonya, cukorrépa, szilázs fű, széna, szalma, takarmány, trágya
25.000 l, dupla tengely, 45.500$Jól illenek a Claas Dominátor 85 -höz is, mert annak nem túl magas az ürítő csöve így a nagyobb tandemek beleütközhetnek
-
őstag
őstag
válasz
ombre.meriva
üzenetére
Az eredeti kék bálaszállító is alkalmas rá.
Nekem ez a kedvencem, HW 80 csak bála és raklap, nagyon jó rá rakodni. Van utcai és terepes kerekes változat a csomagban.
Kicsit eltúlozták a tömegét, én azt azt editorban kisebbre vettem.
Létezik automata rakodós pót is -
őstag
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ez pont olyan. Szép átgondolt farm, ez már a V2.0 verzió az első is nagyon jó volt ez még tovább lett fejlesztve. Az állatoknak water mod, negyedik állat borjú (eladható, van mellékelve tréler, van átvevőhely),
tejet saját magad szállítod (tartálypót mellékelve), istállókat te takarítod (multifruit kanalak mellékelve), a műtrágyát kanállal kell tölteni. Szalmát, füvet borítod, nem kell bálázni, a mellékelt kanál mindent kezel. Kanyargós utak, szabálytalan földek, folyó, patak, vízesés, forgalom, gyalogosok. A földeket külön boltban kell megvenni. Két átvevőhely, BGA, és egy második telephely is van a marha átvevő mellett. A füves területek körbekerítve, a földek körül mindenféle természetes akadály nehezíti a bérelt munkások életét. Szóval ezen játszani kell, a munka többségét személyesen kell végezni. Van benne kihívás és jó a hangulata. Van külön PDF kézikönyve -
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
Itt a tél, újra elkezdek játszani.
Tudtok ajánlani olyan mapot, ami kicsi, de jól néz ki, van falu, esetleg dimbes-dombos? 
-
Butyko
csendes tag
Sziasztok! Tudtok és megosztanátok velem olyan modot,ahol sertéseket tudnék eladni? Vmi lerakható épület - félére gondolok. Előre is köszi!
-
szildavid90
aktív tag
szerver nyitásnál mit kell beállítani? upnp belegyen pipálva? netet milyenre kell állítani?
-
Zsolt...
tag
válasz
szildavid90
üzenetére
Esetleg lassú a net-ted!?
Terhelt szerver, ilyesmi...
-
szildavid90
aktív tag
mért akadozok multi közbe? ha sima egyjátékosba játszok viszi jól..
-
Zsolt...
tag
Még régebben én is próbálkoztam összebarkácsolni koszolódó masinákat, de vagy nem látta a progi a kreálmányomat, vagy fagyott tőle, meg ilyenek.

Még jó hogy a hozzáértők 1re f@szább, ilyen jellegű modokat alkotnak.
A babrálást én is meghagyom a profiknak!
-
őstag
őstag
nem kell túlbonyolítani, létezik raklapvilla traktorhoz is,
mondjuk pont csak arra jó hogy odébb vidd a raklapot emelni nem tud -
szildavid90
aktív tag
Megvettem a eredetibe titaniumot felraktam és a jobb alsó sarokba 2.0.0.8-van iíva, de havaromnak is megvan és neki meg 2.0.0.9-es peccs van fent és amikor multiznánk kiírja nálam hogy nincs meg minden mod vagy kiegészítés. ilyenkor mi hiányzik? Köszi
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
pont tegnap láttam egyet modhosteren, ha jól emléxem
-
pokers
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Pedig ezt is alig találtam meg, és nagyon megörültem neki.

-
pokers
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem bele ebbe a jó kis játékba, egyelőre nem szeretnék "pénzt átírva" játszani, épp ezért találtam egy nagyon jó kiegészítőt, amivel az alap traktorra fel lehet szerelni egy emelőszerkezetet, így tudnék vállalni villás küldetéseket is anélkül, hogy vennék egy homlokrakodót.
De ahogy megveszem a boltba, a szerkezet a betonba süllyedve jelenik meg, és sehogy sem tudom felcsatolni a traktorra.
néz ki.Találkoztatok már ilyennel? Mit lehet ezzel kezdeni?
-
apach
senior tag
válasz
szildavid90
üzenetére
valamit nem jól csináltok. egyezniük kell a módoknak, de úgy, hogy minden módnak, képesnek kell lennie Multiplayerre, enélkül nem enged kezdeni az tuti!
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
a skineket álltalában ilyen nevű mappában: Tex-tex-Tertures-textures névvel keresheted nagyjából. Amerikai módoknál előfordulhat hogy egy úgynevezett chrome nevű mappába vannak.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
a textúrát szívesen megcsinálom neked, csak add a gép EREDETI letöltési linkjét, ahonnan Te legelőször leszedted. Leszedem, a textúrát át pofozom és át küldöm valahol. pl mailben csatolt állományként. freemailen 1 gigást lehet.
-
szildavid90
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Hogyan tudnék ismerősömmel farmozni online?
Eredeti titaium van mind kettőnknek, megnyitjuk a többjátékost részt és valahogy nem kapcsolódunk össze, mi lehet a probléma?
-
őstag
őstag
újabb tükör mod, ez végre nem a kép sarkába teszi hanem a helyükre, lehet állítani a méretét, helyzetét mindent, egész jó
-
-
zsolesz0803
tag
értem akkor ezt a koszolódós dolgot jegelem
azt hittem hogy egyszerűbb műtét hogy csak egyik modból átrakom a másikba és kész, amúgy nekem meg a krone tetszik jobban ahogy koszolódik nekem az élethűbb hogy majdnem mindenhol egyformán poros a claas kombájn olyan mintha inkább sáros lenne
! Egyébként amit küldtél modot letöltöttem kimásoltam belőle az indoorsound részt és működik vele az én traktorom kettőbe is bele tettem és úgy ahogy volt nem kellett rajta változtatnom semmit
köszi szépen a segítséget ! -
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Ha töltök le textúrákat az alapból működni fog a map-ba vagy ez map függő? Én pl. a Central Kansas map-ot használom! Működni fog benne?
-
őstag
őstag
Közben lejárt az idő.
Én szeretem a koszolódó modokat, de igazából nem így kéne kinéznie mint az előzőben hivatkozott képen szépen egyenletesen mindenhol egyformán.
Inkább valahogy így
Amúgy ez is egy mod, de a leírásból nem derül ki, hogy ez így koszolódik vagy mindig ilyen koszos. Ki kell próbálni. -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ez nem olyan általános dolog mint a többi speckó. Nem a kosz kerül rá a gépre, hanem bizonyos idő elteltével textúrát cserél a script a modon.
Nem fogod megtalálni ami neked kell, a dirt textúrák mindig az adott modhoz tartoznak.
Úgy képzeld el, hogy van a 3d modell amihez hozzá vannak rendelve a textúrákat tartalmazó fájlok. Ez a modell bonyolultságától függően akár tíznél is több fájlt jelent. Ezek közül a beltér meg egy két dolog nem koszolódik, azoknak nincs dirt változata. A többinek viszont el kell készíteni. Ugyanaz a fájl, csak kap valamilyen áttetsző réteget esetleg textúrát ami a koszt meg a port imitálja. Kell grafikai program és nem árt némi ügyesség sem a végeredmény szempontjából. Nyilván aki a komplett modellt létre tudja hozni annak ez sem okoz gondot, de a házi barkácsolóknak mint például én is ez már túl mutat a képességein.Nézd meg az (#5342) ben a képet.
Ott van egymás mellett a két változat. -
pavika
tag
válasz
olivera88
üzenetére
Szia!
Ezt a mód pack-ot szedd le. Ebben van olyan alap pót ( HKD 302 ) ami szállít mindent, amit írtál. Ezt használom én is. -
olivera88
veterán
Tud valaki olyan pótkocsit amiben szállítható a napraforgó és szója?Az alap kocsiba nem engedi beleönteni. Van egy alacsony oldalú Krampe 900 as modom de annál se irja a napraforgót, igy nem is próbáltam.
-
őstag
őstag
válasz
ombre.meriva
üzenetére
Parancsolj: BigX 1100 BeastPack
-
őstag
őstag
válasz
ombre.meriva
üzenetére
sehogy, el kell adni és venni másikat helyette
-
Butyko
csendes tag
válasz
ombre.meriva
üzenetére
Némelyik Big X tud vontatni is,némelyikre vonóhorgot(kupplung-ot) kell tenni. Azonban szvsz nem praktikus,mert a legnagyobb utánfutó is nagyon hamar megtelik és akkor mit csinálsz? Töklassú sebességgel elhúzod a lerakóhelyig? Kiállsz a vágósorból,aztán centizhetsz,amikor visszaállsz? A józan paraszti ész (és az enyém is) azt mondja: A BIG Xet vezesse az alkalmazott,te magad mellette haladj egy szerelvénnyel.Beállsz a táblába a BIG Xel,felveszed az alkalmazottat. Ám ő nem indul el,hanem megvárja ,míg te odaérsz a szerelvényeddel. Te mész tovább,és a BIG X is el fog indulni. A BIG X prímán és automatikusan "átköpi a szecskát. A valóságban is így működik... http://www.youtube.com/watch?v=Qs-pfwtY7kw
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Igen? És koszolt skint is tettél be a Textúráihoz?? Ugyanis anélkül se működik. Ki lehet szedni akár egy ugyan olyan módból is.
Gimppel is lehet csinálni, vagy stb.
-
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
És még egy multifruit kombájn: New Holland CR 9090 + Vario 1200 cutter New Holland festéssel
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
na még egyszer mert nem jó az előző link Vario 1200
-
őstag
őstag
válasz
ombre.meriva
üzenetére
forgatás A és D gombbal
-
ombre.meriva
csendes tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
köszi a választ.
még van kérdésem:
amikor objektumot( üvegház, mixépület, stb) építek, akkor hogyan tudom forgatni nekem tetszőlegmi a tapasztalat bigx1100 bestpackkal kapcsolatban??? főleg az alapjátékban már meglévő bigre csak a nagy futót tenném rá, de nekem marha nehezen fordul....
-
olivera88
veterán
Tud valaki a szójához vágóasztalt? Elvileg sima gabona asztalnak kellene vágnia, de ami nekem van Claas V900 azzal nem megy.
Meg kellene napraforgó asztal is. -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A koszolódáshoz kellenek koszos textúrák is a megfelelő névvel. Ezzel még nem foglalkoztam.
Az indoor sounddal kapcsolatban még egy javaslat, próbáld meg betenni ebből a packból. Ebben más a belső hang nem csak halkabb. Egy kisebb Newhollandba raktam ahhoz passzol.
Mindjárt töltök fel egy sample-t.
Van a packban sound mappa azt simán össze lehet fésülni utána az eredetiből a feleslegessé váltakat törölni.
Van script is ha kell, valamint modDesc illetve a mod xml-je azokból át lehet emelni a megfelelő sorokat -
zsolesz0803
tag
Heló egyik modot sikerült átírnom, a caterpillar kombájn működik
de a johndeere traktorom az nem változott azt is meg tudom venni és működik is nincs vele gond csak nem lett halkabb a fülke
nem érdekes legalább a kombájn működik, köszi a segítséget ! A multkor át akartam írni hogy koszolódjon is a kombájn végül nem jártam sikerrel a modDesc xml-be bele másoltam egy másik kombájnból a Washable sorokat ahová kell, és a script-ek közé is bemásoltam a washable LUA fájlt meg valami dirtShader xml -t is át raktam, és az a gondom hogy továbbra sem koszolódik működik a kombájn nincs vele gond azóta sem, csak nem koszolódik, a kérdésem az lenne hogy szerinted mi lehet a baj? lenne még valami amit nem másoltam át? -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Az az érdekes, hogy minden más modban működik volume értékekkel is, de ha átrakom az enyémbe akkor nem.
Annyit variáltam, hogy már nem vagyok biztos benne mi vezetett a megoldáshoz, de működik az biztos. -
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Ha még érdekes a dolog, sikerült indoorSound –ot hozzáadni egy modhoz
1.) mod xml –be
<indoorSounds camIndex="2" >
<sound id="attachSound" percent="0.4" />
<sound id="motorSound" percent="0.4" />
<sound id="motorStartSound" percent="0.4" />
<sound id="motorStopSound" percent="0.4" />
<sound id="motorSoundRun" percent="0.4" />
<sound id="compressionSound" percent="0.4" />
</indoorSounds>A percent értékek tetszés szerint módosíthatóak.
Először simán átmásoltam egy működő modból az egész bejegyzést, de az tartalmazott volume értékeket is némelyik sor végén, úgy nem is engedte megvenni a shopban a szerkesztett modot a szokásos nincs elég hely üzenet kíséretében. A log adott némi támpontot.2.) IndoorSound.lua fájlt bemásolni mondjuk a Specializations mappába, akkor a következő lépésben ez legyen az elérési út a filename= után
magát a scriptet valamelyik működő modból ki lehet másolni3.) modDesc.xml ben két sort beszúrni
<specializations> alá
<specialization name="indoorSound" className="IndoorSound" filename="Specializations/IndoorSound.lua" /><vehicleTypes> alá
<specialization name="indoorSound" /> -
őstag
őstag
válasz
sonkapapa
üzenetére
igaz nem mostanában kérdezted, de most botlottam bele: kombájn ami egyből körbálát készít
-
olivera88
veterán
válasz
ombre.meriva
üzenetére
A Krampe 900 után még bírsz két forgózsámolyos Agrolinert is kapcsolni.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
ombre.meriva
üzenetére
Ezt töltsd le! Ez silót mindent szállít és össze is tudod őket kapcsolni amennyit csak akarsz!
http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/kroger-srb-35-clutch-version-v-1-0-mp.html#more-19853 -
Butyko
csendes tag
válasz
ombre.meriva
üzenetére
A ROPA felszedi a silót(és sok minden mást is ),pontosan ezért jelenik meg a % jel. Nem alkalmas pótot tettél alá.
-
GrooveHero
addikt
válasz
ombre.meriva
üzenetére
Hogy van e rajta vonóhorog
Kb ennyi. De hogy van e olyan pót, ami silót is tud és még sok egymás után kapcsolható, az jó kérdés. Talán a Kröger SRB35 Agroliner. Ahhoz tudom, hogy létetezik vonóhorgos verzió is, de hogy tud e silót vmelyik verzió, ez jó kérdés. Ha holnapig ráér, akkor utánanézek holnap. Vagy esetleg má segít itt a fórumon. -
ombre.meriva
csendes tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Köszönöm a választ.
Még van kérdésem:
Mitől függ, hogy milyen pótkocsikat tudok egymásba kapcsolni? Egyszerre többet akarok eladni, és nem sokszor fordulni. KRAMPE 900(46900L) nem tudom kapcsolni, de a 17500L-t igen.Szóval a pótkocsi összekapcsolások mitől függenek???
-
GrooveHero
addikt
válasz
ombre.meriva
üzenetére
Mert a játékban alapból nincs olyan pótkocsi, amire lehetne rakni silót. De vannak modok, amik tudják.
Például itt ez:ha beleolvasol írja, hogy silage. Ha meg még akarsz keresni pótot, mert ez kicsi lesz egy idő után, akkor csak olyat keress, ami támogatja a silót.
-
ombre.meriva
csendes tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Szia!
Segítség kellene! Új felhasználó vagyok, de már egy ideje játszom. Nos ez Ropa gép a már kész silót nem hajlandó felszedni. Már mindenféle póttal próbálkoztam. A pótoknál megjelenik a % jel, de angolul kiírja hogy "....... does not support TAKARMÁNY"
Köszi előre is.
-
apach
senior tag
Volna egy kérdésem. KI szállna be velem Multizásba?? UPC-s netem van, asszem 20 megás.Szerver Én lennék. Megbízható, tag legyen akit lehetőleg "aránylag" sűrűn elérhetek/elérhetünk pl skypeon vagy akár TeamViewer programon keresztül. Egyenlőre map még nincs meg, de ez nem tart sok ideig. Ha van kedvenc mód, akkor Az EREDETI letöltési linkjét kérem majd (ahonnan legelőször töltötted le)! Módosított annyi legyen lehetőleg, hogy pl ne 12000 férjen pl a kombájnba vagy épp pótkocsiba, hanem max 50 ezer. De ez tényleg a felső max határ!! Csapatban nem igen vészes a kisebb méretű gép vagy pót mert ott többen hordhatjuk akár a cuccot, stb. Nem ragozom mert tudjátok miről beszélek.
Én négyszeres méretű mapon szeretnék, ami nem totál sík, és azért vannak erdők, dombok, hegyek. Pl Farmers Dream XXL. Ezt NEM mind1 honnan szedi le a tag, mert szedtem már le módosítottat, ami totál egyezett az oldalon ahol találtam. Nekem van egy eredeti, azt tovább tudom adni majd ha okés a dolog. Kipróbálni is odaadom ha kell hogy belenézhessen az illető. Nem csak eredeti növények vannak benne ha jól emlékszem. Akit érdekel a dolog, írhat priviben nyugodtan. Jah, este 5-6 óra körül tudok Én lenni sajna és este 9 ig max! Ez fontos lehetannak aki gondolkodik hogy beszáll. Én, max 3-4 esetleg 5 tagra gondoltam. Képernyő felbontás egyeztetés, és stb után indulna a game! Jelszavas védelemmel, vagyis, csak aki ír nekem, és befér ebbe a számba, az tud jönni. Egymás gépeit amivel multizik, stb tisztelni és kérdezni hogy vihető e épp, a keveredés elkerülése érdekében. Nekem pl van Kedvenc kombim, Trakeszom, és pótjaim is stb. Sűrűn szoktam váltogatni őket azért, tehát Tőleg legalább is ha kérhetem kérdezni.
Remélem nem írtam/írok nem elfogadhatót.
Lehetőleg fejenként, 1-2 féle gépet (trakesz, kombi külön értve), hozható, vagyis, pl 1 Jd és 1 Fendt pl 939-s. Aki át akar küldeni nekem módot betenni multiba, az írja meg mit és mennyit majd.
a map kb 206 mega. Némi infót lehet hogy kérek majd a multi beállításoknál mert nem tudom mennyire változott meg a 2011 től. Azt tudom, hogy be állíthatom itt is hogy hány tag lehessen. -
apach
senior tag
válasz
kjoco68
üzenetére
másold ki akkor az asztalra azt az XML-t. és utána próbáld újra átírni, de minnimum 1 játékmentést MINDENKÉPP kell előtte csinálni! Utána lehet átírni. Nekem máskülönben nem sikerül. vagy pedig, azt szoktam, hogy keresek egy olyan módot, kamiont traktort vagy kombájnt, (aminek nagy áruk van), és azok árát írom át úgy, hogy az eredeti ára ELÉ egy mínusz jelet teszek, majd mentem a módosítást. Vissza teszem a zip fájlba amiből kimásoltam az adott mód XMLjét, majd a módot vissza a módok közé. Játék indítás, és 100%-k hogy ott kell lennie! Amikor az adott módot megveszed, KAPSZ annyi pénzt, mint amennyi az ára, eladásakor persze az van mint alap módoknál, hogy eladásakor a felét elveszi a játék, ezért kb 16 szor veszek meg egy 200000 Eurós kamiont, eladom, és már ott is van 10 millió pénz. Ha akarom persze. de ezt inkább csak teszteléskor használom. Játékban csak a gépeket cserélem olyanra ami tetszik, aztán kész. mert hát, módok közül veszek akkor jó gépet.
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Letöltöttem ezt a Misch station nevű takarmány keverőt! Hogy kell ebből a takarmányt pótra ereszteni? Mert én alá álltam póttal is meg a Kuhn keverővel is de nem ereszti bele! Pedig a gép 100%-on van tehát tele! Tudnátok segíteni? Köszi!!
-
apach
senior tag
válasz
kjoco68
üzenetére
Hali. Hogy próbáltátok?? A szerver írta át vagy másik játékos??
1. Pénz átírás működik tuti, csak:
2. el kell indítani a játékot,
3. menteni kell 1-t!
4. EZ UTÁN megnyitni a már írt mappában az XML fájlt, és kikeresni a money szót és utána a számot és átírni, majd menteni szépen a mentés gombra kattintva. Notepad++ a jobb hozzá, mert szépen külön választja stb több féle színnel stb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a képet megcsinálom neked, beleteszem aztán utána csak össze kell alkotnod az XML stb vel. mert csak a textúrát tudom sajna én.

Meg kellene napraforgó asztal is.
igen még érdekel a dolog, a multkor hogy beszéltünk róla megpróbáltam mégegyszer de mikor meg akartam venni nekem is azt irta ki pirossal hogy nincs elég hely, megpróbálom úgy hogy beirkálom volume nélkül a CamIndex sorokat