- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt...
tag
Gyááá, de rég jártam erre!
Elnéptelenedett hely - tiszta "Prijaty"
-
istvanboys76
újonc
Sziasztok Farming sim-esek egy kis segítség kellene !!!
Hol lehet átírni ha át lehet és hogyan a traktorok lámpájának a fényerejét ???
A másik a Giants editorban amikor beteszek egy maps akkor nem jelennek meg se a főldek se az utak mi lehet a gond ???
Válaszokat előre is köszönöm -
zetman05
csendes tag
Sziasztok!
Úgy nézem ez a csoport kihalt.Ám megkérdezem hátha... Borowo 2.1 mappon nem lehet kivenni a gabonát a házi tárolóból. Akárhova állok póttal, semmi. Pedig logikus lenne, hogy a csiga alá és megy.
Szóval ha így kipakolni nem lehet játékon belül, akkor tudje e valaki, hogy magában a játékben hol lehetne kitörölni a tárolóból a terményt? Milyen fájlt keressek és mit kell rajta állítani? Köszönöm.
13-ast játszom, mivel a 15-ös nem tetszik, sőt a 17-es sem lesz nagy durranás, ahogy nézem. Talán ha átveszik a spintires féle sarat. Jó lenne ha iygekeznének, mert a konkurancia Farm Expert 2017 a sárral beelőzte őket. -
Butyko
csendes tag
válasz
galoscs #8404 üzenetére
A trágyázást az mutatja,hogy a szántóföld színe világosbarnáról sötétbarnára változik. Ha előtte már folyékony műtrágyát vagy szilárd trágyát vagy éppen híg(folyékony) trágyát szórtál ki,akkor már másodszor felesleges bármit is kiszórnod. Ugyanez a helyzet a permetezésnél is . Bár én már vitatkoztam másokkal,nem itt,hogy a kék tartályokban permetlé vagy folyékony műtrágya van e,a lényeg,hogy ezeket egy vetési időszakban csak egy alkalommal kell használni. Van olyan map,amit eleve sötétbarna szántófölddel kezdesz,aratás után itt is visszaváltozik világosbarnává.
-
Tomcsi780
csendes tag
Hali srácok érdeklődnék hogy a Hagenstedt mappon vagyis a Farming Simulator 2013 eredetin nem működik a FOREST MOD? ,Mert letöltöttem beraktam megis vannak az erdészetis cuccok csak éppen nem tudom hol lehet facsemetét venni az ültetéshez.
-
pisi.pasz
csendes tag
Sziasztok, lenne esetleg valaki aki már nem használja a játékot és esetleg megadná az eredeti kódját? itthoni boltokban már sehol sem találtam a 2013-at de szeretnék multizni egy haverral.
-
gogabi79
tag
-
gogabi79
tag
Sziasztok!Mi a helyzet?.Látom sokan játszotok a 2013 al!
-
törölt tag
Hali, léci valaki segitsen,hogyha pl. cseh, vagy angol fs 13 tit edition van,akkor azt hol tudom átállitani magyarra? vagy átirni,valahol,valamilyen fájlba? Kérlek segitsen valaki,aki tudja. előre is köszi.
-
törölt tag
Sziasztok, valaki vette már meg innen a F: SZ. Tit. Edition-t? Ha igen,akkor kifizetés után honnan tölthető? Mer azt irja,hogy only download. és a kiegészítőket is majd honnan tölthetem le,ha arról az oldalról megveszem? vagy mélbe küldik mindre a rendes letöltési linket,vagy,hogy? Léci valaki segitsen,hogy tudjam.
-
GICA666
tag
Sziasztok.Honnan lehet letölteni?
-
Juvezoli96
csendes tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy 2.1 patch után ha elmentem a játékot, és kilépek, következő belépésnél már nincs 1 db felszerelésem, gépem, állatom, semmim sincs?
Előre is köszi a segítséget! -
SPeeDD
újonc
nah segitsetek már minek tünik el a case ih 9930 as kombájn ha mentek akr is a csépelője bentmarad csak akombányj tünik el
-
Avedis28
csendes tag
Sziasztok zudnátok nekem segíteni? feltelepítettem a Farming Szimulátor 2015-ös játékot olyan mapp kellene ahol az egész állat egyhelyen megtalálható Köszönöm előre is
(Y)
-
SPeeDD
újonc
sziasztok
miért van az h eltünik a (chase ih 9930 v2.0) kombájnom amikor kilépek a játékból pedig mentettem !!!!!
ha valaki tudna segiteni azt megköszönémm -
matyi012345
őstag
válasz
n0tr3adY81 #8408 üzenetére
De igen 15-be, elnéztem, bocsi.
Ki tudom választani az ekét BACK gombbal. Holnap megpróbálom, most már nem kapcsolom vissza a konzolt. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Arra nincs ötletetek, hogy hogy tudnám egyszerre az első és a hátsó világítást is felkapcsolni? '15 topikba nem kaptam választ rá. Gondolom ez hasonlóan mehet mint a 13-ban.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
matyi012345 #8407 üzenetére
Eke legyen felcsatlakoztatva, és ha van opció a csatlakoztatott eszközök között válts az ekére. Nem hinném, hogy annyiban különbözik a PC-s változattól. Off: nem az FS15 topicba akartad ezt írni?
-
xFreex
aktív tag
válasz
matyi012345 #8405 üzenetére
Bár konzolhoz nem értek, de a területhozzáadás opció csak akkor létezik, ha eke van a traktoron. Azzal próbáltad?
-
matyi012345
őstag
Sziasztok!
Bevetettem egy területet fűvel és nem találom azt az opciót, hogy "terület létrehozás engedélyezése", xbox360-on vagyok, nincs O gomb meg hasonlók. Hogy tudnám újravetni?
-
galoscs
újonc
Sziasztok!
Nem tudom trágyázni a földjeimet. Betöltöm a trágyázót, és miután végig megyek a föld fölött, nem mutatja, hogy trágyáztam-e. Hogy van ez? -
n0tr3adY81
aktív tag
Már írtam korábban.
A dobozos verzió aktiválás limites, míg a steames , 30.00 euro-s ár mögött komoly szolgáltatásokat és infrastruktúrát fizetsz meg, amiből a Valve lecsíp pár százalékot. Az, hogy ezt a Giants Software ráterheli a steames kiadásra... Hát istenem, mindent elmond az óriások műhelyérőlPersze a doboz a polcon vitathatatlan fícsőr
-
Kiss70
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #8381 üzenetére
Nem érti félre...
Több játékot is vásároltam már és a 99% tudtam aktiválni a steam en.
Csak a farming sorozatot nem. Minden része meg van pc-re egyiket sem sikerült aktiválnom.Amit sikerült gond nélkül aktiválni.: Wargame 1-2. Est2+Going eat+ Skandi eg.
Én se értem ezt a lépést...
Amúgy meg szeretem a fizikai kontaktust. Szeretem a kezembe fogni amit megvettem. -
adonisz97
újonc
ls 2015 miért nem müködik egy mod
-
SLC09
tag
Sziasztok!
Olyan kis csapatot keresek, akik multiznak együtt, sajnos még csak olyat találtam ahol a korosztály <18,
illetve gyakorlatilag végtelenített pénzzel játszanak. Tehát olyasvalamit keresek, ahol egy szép, jól kidolgozott pályán egy a valóságot minél inkább megközelítő gazdaságban, jó társaságban lehet munkálkodni.
Remélem még akad ilyen! -
adonisz97
újonc
Átraktam egy modot az ls13bol az la15 be nem birom meg veni delátom hogy bene van
-
tgumis
tag
sziasztok
Nem tudja valaki, hogy a modok xml fájljában melyik adat a súlyra vonatkozó? Problémám az , hogy picit feljebb vettem a járműveim sebességét és irdatlanul kicsúsznak. Mondjuk a gyári gépek is csúsznak. De a modok sokkal jobban így a növelt sebesség miatt. -
miklos75
csendes tag
Sziasztok. Tudna valaki segiteni egy olyan állatszállito pottal amelyikkel nyúlat, struccot, kecskét,bikát,
disznót,tehenet,borjút tudok szállitani.(landwirtschaft_universal-on map-on játszok)
Segitségeteket előre is kőszőnőm. -
miklos75
csendes tag
Sziasztok. Tudna valaki segiteni egy olyan állatszállito pottal amelyikkel nyúlat, struccot, kecskét,bikát,
disznót,tehenet,borjút tudok szállitani.(landwirtschaft_universal-on map-on játszok)
xFreex
aktív tag
válasz
Tomcsi2012 #8391 üzenetére
-
Tomcsi2012
tag
Üdv mindenkinek.
Tudja valaki,hogy miképpen lehet a növények elszáradását véglegesen megállitani,régen tudtam,hogy mit kel átirni,de most nem jut az eszembe,hogy hol kel.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
kiskrisztián #8387 üzenetére
Ha tudod, hogy az .xml-ben kell átírni a sebességét, akkor a többit miért nem gugliztad ki?
-
vacs
veterán
válasz
kiskrisztián #8387 üzenetére
Nem mondjuk meg, ne akard átírni.
A gépek a valóságban is csak átlag 10 km/h-val aratnak! -
kiskrisztián
újonc
Hali új vagyok még annyi lenne a kérdésem hogy hogy kell átálítani az arató sebbeséget vagyis mit kell átírni xml be?
-
Avedis28
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #8383 üzenetére
ezt nem értem?? de miért? vagy most mivan?
-
Avedis28
csendes tag
sziasztok volna egy kérdésem letöltöttem a Farming simulator 2015-öt magyrul és hang az van de kép az nincsen szerintetek miért?? vál előre is köszi
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
kisselandras #8380 üzenetére
Valamit félreértesz. A retail (dobozos) kódot nem lehet steamen aktiválni még ha fejreállsz se. Nem véletlenül kerül a steames verzió 30 euro-ba (korlátlan aktiválás / telepítés, bárhol telepíthető steamről, automatikus update).
Két dolog lehet a haveri társaságodban : vagy simán csak beadták a library-ba és ott szerepel a steames játékok között - attól függetlenül nem az - , vagy pedig valamit ügyeskedtek... Az viszont nem javasolt, tekintve, hogy a steam előszeretettel lockolja az ilyen accountokat.
-
Farkas86
senior tag
válasz
kisselandras #8378 üzenetére
A dobozosat nem lehet steam-re aktiválni.
-
vacs
veterán
A Steam-en most 50%-os akció van a Farming Simulator 15-re, jelenleg kb 4500 Ft-ért (15€) megvehető.
-
miklos75
csendes tag
Sziasztok. Tudna valaki segiteni valaki egy olyan állatszállito pottal amelyikkel nyúlat, struccot, kecskét,bikát,
disznót,tehenet,borjút tudok szállitani,és olyan begyüjtővel amivel almát, kőrtét,szilvát,szőlőt tudok szedni.
tutikas
tag
válasz
Avedis28 #8371 üzenetére
Aha nagyon sok van ilyen
[link] tessék ez egy nagyon komoly map én szeretem itt van minden növény alma körte szilva eper joghurt gyár sörgyár beton gyár homok és kavicsbánya épitkezés rengeteg termeszthető növény az állatok egyhelyen forest modos is azt hiszem de lehet azt már én tettem bele az oldalon amit linkeltem alul van szöveg ebben a szövegben vannak aláhuzott linkek ezeket is lekell tölteni és beletenni a mods mappába mert különben nem lesz elérhetö a játékban sok minden pl sör és joghurtgyár kavicsbánya gyümölcsös és az álatok sem és csak alapnövények lesznek az álatszálíto tréler amit letöltesz külön az hibás az töröld vagy ne is töltsd le keress helyette ez a hibás álatszálító tréler neve Schweine und Rintertransporter
-
Avedis28
csendes tag
sziasztok valaki tud nekem olyan mapot amiben az állatok egy helyen vannak? a juh a szarvasmarha és a tyúkok válaszotokat előre is köszönöm
-
őstag
őstag
másfél - két éves hozzászólásokra válaszoltál
-
honved4
újonc
Nekem pedíg kéne egy olyan konténer amibe lehet kevert tápot önteni és tárolni és természetesen szállítani
ötlet tipp link köszönöm előre is -
honved4
újonc
válasz
toldi.makos9 #2415 üzenetére
Lehet letölteni trágya eladó telephelyet letölteni itt lehet: http://www.modhoster.com/mods/placeable-verkauf-mist-und-guelle
Rátolatsz q gomb és el is adtad
Jó játékot! -
zetorosok
csendes tag
beállítotam a tükröt megleltem a beállításokba most már csak azt mondjátok meg hogy miért csúszik a kombánj és a traktorok amik alapbol benne vannak?
-
vacs
veterán
válasz
tutikas #8363 üzenetére
Ez az modok többségére igaz, de vannak kivételek.
A Fendt 1050 pl csak 15-ben jelent meg (bár még most is rengeteg hibája van, ezért én nem is használom).
15-ből 13-ba elég macerás átrakni, ezért ne is álmodozz, hogy bárki megcsinálja.(#8361) zetorosok: nem sokat tévedtem a korodat illetően, a "buta" kérdéseidből simán rá lehetett jönni.
Persze ezzel nem megsérteni akarlak! -
chriss75
csendes tag
sziasztok! ez pl.erdekelne engem is...lehuztam egy Fendt 1050 traktort a 2015-bol,be lehet valahogy rakni a 2013-asba?
-
zetorosok
csendes tag
fs 2015 hogyan állitsam be a viszapillantótüköröt
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Kornel9494 #8357 üzenetére
Szia!
Olvass vissza kb. 30 hozzászólást, talán segít.
-
Kornel9494
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy nem mutatja az állatokat egyáltalán a játék, illetve miért nem tudok szerves trágyát pakolni?
-
zetorosok
csendes tag
hali valaki a more realistic ot és a bárhova bilenés modot átirná fs 2015be
-
zetorosok
csendes tag
http://fsportal.hu/mod.php?id=4891&&page=1 ezt át tudnátok irni fs213ba? mert én néztem leltem de nem jók mert próbáltam
-
zetorosok
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #8353 üzenetére
köszi
-
zetorosok
csendes tag
farming simulator 2015ből- farming simulator2013ba modokat hogy kell átirni
-
Tomcsi780
csendes tag
SZiasztok megvettem egy siló felszedő masinát,(ropa nawaro maus)
annyi gond van vele hogy ezt az 1 pótos tölti meg a nekem lévők közül.Mert ami a szecskát viszi az a silót nem,homlokrakodóval meg 1 ítéletnap mire meghordom a bunkert! Nem tudom ebbe pótba mi van beleirva amitől viszi .Jól jönne 1 kis segitség hogyan keressem, esetleg 1 pár pótos link inkább nagyobb előre is köszi.
-
zetorosok
csendes tag
képeket tudok küldeni ha valaki megcsinálná a autot
-
tembopapa
tag
Sziasztok csibészek,eddig bírtam a jó kis banda nélkül,most készülök megvenni a 2015-öt,itt a fórumon egyben lesz a 13 és 15 témakörök helye?
-
zetorosok
csendes tag
hali valaki suzuki ignis 1,3
autot tudna csinálni fs 2013 hoz -
zetorosok
csendes tag
hali valaki suzuki ignis 1,3
autot tudna csinálni fs 2013 hoz -
zetorosok
csendes tag
fs 2013 Vojvodina Specijal ft. Stasenko v3.1 ban letöltöttem és nemtudom feltölteni hallal a teher autot tudnátok segíteni
link
http://www.farming-mods.net/mod/vojvodina-specijal-ft-stasenko-v3-1/ a választ előre is köszönöm -
Tomcsi780
csendes tag
Sziasztok őstermelők nagyon megcsendült ez a jó kis fórum,remélem nem fog megszünni egyre kevesebb a bejegyzés.Bár gondolom az fs 2015-nek van hozzá egy kis köze nem mint ha ez baj lenne.Van egy kis gondom,játék indításkor van egy ilyen üzenet
nem tudom mi is van ijenkor + a játék végén elmentés után jönne kilépés akkor lefagyok.Billentyűvel lerakom az asztalra és onnan bezárással tudok kiszálni,kicsit bosszantó! Ui.Eredeti game.
Előre is köszi
-
-
Gegmen
csendes tag
2015-nél mi történik, a tejel, ki tudja? A 13-asnál jöttek és vitték. De a 15-ösben csak gyűlik és semmi.
-
zetorosok
csendes tag
sziasztok tudátok mondani valamit erről hogy veszek teheneket meg bárányokat és 2 nap mulva nem mozdulnak????????
-
Gegmen
csendes tag
Sziasztok.
A szalma szóróban benne van a bála és bent vagyok az istállóban mégsem szór. Valakinek van tippje, hogy mi lehet a baj?
-
zetorosok
csendes tag
sziasztok tudátok mondani valamit erről hogy veszek teheneket meg bárányokat és 2 nap mulva nem mozdulnak
-
vacs
veterán
Ha az ajtó elé állsz, akkor O (nem nulla) betűvel lehet nyitni.
Ha nálad nem működik, akkor a mods mappában lévő modok közül valamelyik hibás, és ez kavarja meg a játékot.
Nyitsd meg a Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2013\log.txt fájlt.
Keress benne error-t (ctrl+f bill, beírod az error szót és keresés), amelyik mod-hoz error-t ír, azt töröld! -
vacs
veterán
válasz
kisselandras #8317 üzenetére
-
kisselandras
senior tag
Tescóban minden játék 20 %
valaki el ugorna nekem meg nézni farming 2015 mennyi ?az előre is meg köszönném
-
kaktusz28
újonc
Köszi a tanácsodat n0tr3adY81,de ha meg tudnám venni akkor nem szenvednék most ezzel itt ! ! !
-
kaktusz28
újonc
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni,most töltöttem le a 13-ast,de nem engedi játszani,mindig kéri a cd-t,pedig a kódot is megadtam neki.
Előre is KÖSZÖNÖM -
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Végre sikerült minden küldetést teljesítenem. 2011-es verzióban kapott az ember némi bónuszt régi gépek formájában. Itt nincs ilyen?
-
vacs
veterán
Triple Farming.
(sokat multiztunk ezen, komoly map) -
pokers
senior tag
-
prohanter
csendes tag
Sziasztok!!
Keresek egy mod-ot,(2013-as fs)mellyel 1-2 gombnyomásra egy adott járműbe tudok szállni....és nem kell végig lépkedni az összes járművön...köszi előre is!!! -
törölt tag
Dicsak
még nekemis az van fent, a 15-öst nemjácom,mer nemviszi a gépem,. deha fogja, mer akarok öszerakatni 1 ujat, akkor 2-t fogok nyomni,.
FS 13-at ésa 15öt
-
Zsolt...
tag
Már csak az ördögszekeret fújja a szél, elnéptelenedett a fórum.
Nálam már R.I.P. az FS13! Két év távlatából kijelenthetem, nagyon sok játékórát beleöltem, úgy single mint multiba, és nem bántam meg! A hibái ellenére is a farmer szimek Királya! Megvan az FS15 is, de az már nem fogott "úgy" meg. Giants bácsiék ellőtték az összes puskaport, már csak magukat ismétlik. Nem titok, eddig is a modderek tartották életben a szériát, eztán is így lesz. Na de,, talán majd az FS17, tele lesz innovációval (remélhetőleg) mindenesetre én reménykedek hogy fogok még olyan jókat farmingozni a nem túl távoli jövőben, ahogy tettem az FS11-13 -ban...
Elmorzsolunk egy könnycseppet és, _uninstall_
R.I.P. Farming Simulator 2013
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby elektronika
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PayPal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!