- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
"nagy valószínűséggel a törés miatt van az adott hiba"
Ez a kijelentés azért erős túlzás!
Több esetben olvastam olyanról, hogy akik rögtön a megjelenés napján megvettek egy pc-s játékot, azok nem tudtak vele az első hivatalos javításig játszani, mert olyan "komoly" másolás elleni védelem volt a játékban, hogy nem lehetett aktiválni.
Pár nap alatt feltörték ezt a "komoly" védelmet, és aki letöltötte, annak tökéletesen működött, míg aki megvásárolta, az csak kb egy héttel később tudott játszani!!Tehát egy profi módon feltört játék használhatóság szempontjából semmiben sem rosszabb mint az eredeti (leszámítva, hogy nincs multi, illetve a tény, hogy illegális a letöltés).
Ettől függetlenül nem támogatom az warez-t, tehát az illegális letöltést!
-
apach
senior tag
válasz
szabol1 #4595 üzenetére
hy
ilyet még egyszer NE lássunk, mert hamis játékkal játszol, és azért MINDEN fórumban tiltás járhat pl!! ha olvastad a szabályt, akkor tudnod kéne, hogy a Warez tilos! vagyis tört játékkal SENKI ne kérdezgessen, mert nagy valószínűséggel a törés miatt van az adott hiba! majd ha megvetted 2000 ft ért az eredetit, akkor kérdezhetsz!
akinek kell link ahonnan megveheti, az írjon és adok, de az 576 kbyte üzletekben is megvehető több városban az országban, és neten is rendelhető pár száz forintos szállítási díj mellett, de megéri!
mellesleg az 576 boltokban törzs kártya is van, amire pontok adódnak minden náluk megvett cucc után, és ahány pont összejön a kártyán, annyi % kedvezménnyel vehető meg egy másik játék vagy bármi más akár! nekem pl 40 pontom van. -
szabol1
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki tippet adni miért kell néha újra crackelni a játékot? A mod betöltés miatt esetleg? -
drunkyboy
aktív tag
válasz
GrooveHero #4592 üzenetére
Ha nehezen megy a kanállal az ürítés a pótba a magassága miatt, akkor egy rakodó rámpa segíthet a dolgon.
Valamint van már Agroliner SRB35B pót, ami viszi a silót is.
Bár én is inkább a Ropa Maus-t használom, annál jól lehet "gépészkedni"
.
-
-
Sittes73
csendes tag
válasz
GrooveHero #4590 üzenetére
Az alapjátékban nincs olyan pót amibe bele lehet tölteni a takarmányt.
Amit "vacs" ajánlot az tökéletes. #4582-es hozzászólás.A patchra a válasz nem.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Sittes73 #4587 üzenetére
Köszi. Vettem egy CAT-et, beállítottam a kanál űrtartalmat 5m3-re, így azért elég korrekt. Továbbra sem tudom megtölteni a pótot silóanyaggal. Sem kisebbet, sem nagyobbat. Hol lehet a hiba? Vagy direkt ilyen forage szállítót kell venni hozzá?
még valami: ha a magyar patch-et teszem fel, akkor magyar lesz a játék? Most angol.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803 #4563 üzenetére
passz, így nem tudom csak ha letöltöm, de ha a zipjében nincs modDesc XML fájl, akkor elvileg Editorral lehet csak.
-
Sittes73
csendes tag
válasz
GrooveHero #4583 üzenetére
-
vacs
veterán
válasz
zsolesz0803 #4584 üzenetére
Amit én linkeltem autómata keverőállomást, azt a modok közé kell tenni.
A te malac istállódat editorral kell a map-ba rakni. -
zsolesz0803
tag
Heló leirhatnád hogy hogy lehet beletenni modot a kihelyezhető dolgok közé
mert én próbáltam egy ilyen malacistálót [link] betenni de sehogy sem sikerül
vagy egyáltalán ezt hová kell tenni? Nem a mods mappába? Esetleg editorral vagy hogy lehet ezeket rátenni a mapra? Próbáltam már több kihelyezhető dolgot betölteni kicsomagolva is és simán betéve is de sehogy nem jelenik meg! Köszi a segítséget előre is!
-
vacs
veterán
válasz
GrooveHero #4580 üzenetére
Ezzel a póttal mindent lehet szállítani, és a homlokrakodós traki is meg tudja pakolni, mert nem túl magas.
Az autómata keverőállomást használjátok, videó ?
Bárhova helyezhető a térképen, és a Krampe BBS 900 póttal lehet tölteni, és elszállítani is a takarmányt. -
Sittes73
csendes tag
válasz
GrooveHero #4580 üzenetére
Amelyik póttal szállítható a takarmány azzal bele is lehet önteni a vályúba.
-
GrooveHero
addikt
-
Sittes73
csendes tag
válasz
GrooveHero #4576 üzenetére
-
gabitó
tag
válasz
zsolesz0803 #4571 üzenetére
Leírhatnád melyik az a sor amivel a pót üritési sebességét lehet modosítani.
-
Sittes73
csendes tag
válasz
GrooveHero #4574 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Létezik olyan homlok rakodó, aminek a kanala elég nagy űrtartalmú (értsd: a valóságban is annyi) és nem csuklik középen, hanem első kerék kormányzású? Silózáshoz kellene.
zsolesz0803 modját, amit linkelt kipróbáltam, de az árat és a kapacitást is át kellett írnom, mert a 980H-nak csak max. 6,1m3-es kanala van és nem 25, ahogy a mod-ban van. Na meg az 50.000 $ se sok érte, át is írtam egyből 250.000 $-ra, a kapacitást meg 5m3-re. Van esetleg valós életben is létező olyan nagy gép, aminek mondjuk van pölö 10 köbös kanala? Nem gond, az árat majd hozzá lövöm, de legalább megdolgozom érte. Így nem annyira csalás szagú a dolog
-
Zsolt...
tag
válasz
tembopapa #4570 üzenetére
Akkor szokott ilyen történni ha, vetés közben időgyorsításra van kapcsolva!
Pl: Mondjuk elkezded vetni a földedet és valamiért nyomsz 1időszpidet, majd leveszed azt, de a vetés folytatódik tovább, így ami nem volt gyorsítva az később is érik 1ugyanazon területen. (remélem érthető volt)Giot-nak: Ejnye,, pedig pont a koszolódás a lényeg!
-
Pirkadat
csendes tag
válasz
zsolesz0803 #4571 üzenetére
Köszi. -
zsolesz0803
tag
válasz
Pirkadat #4569 üzenetére
Heló megkeresed a pótkocsi xml fájlban ezt a sort [link] b és a fölső sort átírod magadnak amennyire szeretnéd az jelenti a pótkocsi ürtartalmát, az alatta lévő sor az pedig hogy milyen gyorsan vagy éppen lassan ürítse ki a pótkocsit ha akarod azt is átírhatod én azt nem szoktam, az pedig úgy működik hogy a 0. után irsz még egy vagy több 0-át akkor értelem szerűen lassabban fogja kiüríteni ! Valamiért nem jelenik meg a link mindegy ezt a sort keresd meg <capacity>200000</capacity>
-
tembopapa
tag
Sziasztok Gazdák!
Mi az a folt ami néha jelentkezik a táblákon pedig egyszerre vetettem,műveltem az egész földet és van egy folt néha ami később érik,később reagál mindenre? Van-e megoldás ellene pl.pihentetni kéne a táblát? Kérlek segítsetek! Köszi előre is!
-
Zsolt...
tag
Volt itt szó CLAAS 780 TT-ről, ezt jól összelehet koszolni! [link] Én is ezt használom! (többek közt)
-
Pirkadat
csendes tag
válasz
zsolesz0803 #4546 üzenetére
Sziasztok.
Valamit elsőnek nagyon elnéztem, mert munkással tényleg nem fogy a műtrágya.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy hogy lehet egy ilyen víztornyot a farmomra tenni?[link] esetleg be lehet e tenni a kihelyezhető tárgyak közé valahogy vagy csak editorral lehet? Köszi a választ előre is !
-
Giot
addikt
válasz
GrooveHero #4560 üzenetére
Van valami komolyabb trakid? Én pld a 8360-as JD-met használom taposásra is. Akasztottam az elejére 1T a hátuljára 2T súlyt.
-
zsolesz0803
tag
válasz
GrooveHero #4560 üzenetére
Heló tapossad a szecskát egy ilyennel [link] és a kész silót bele is tudod rakni vele a biogázba vagy bárhová
!
-
xFreex
aktív tag
válasz
GrooveHero #4558 üzenetére
Értem. Ok! A lényeg, hogy már megy.
Bocs hogy kétszer írtam, vakegér fejemmel nem láttam hogy az első priviben ment.
-
xFreex
aktív tag
válasz
GrooveHero #4555 üzenetére
Ha jól megnézed, akkor látod, hogy a cukorrépa vető egyben kukorica is. Vagyis nálam írja hozzá azt is.
-
nx86
csendes tag
Hali valaki tudna nekem abban segíteni hogy hogyan lehet megnyitni a DLC-ket mert a Titanium dlc-ben szeretnék egy két változtatást eszközölni.
-
-
GrooveHero
addikt
Ömm...egy láma kérdés: Kukorica ültetőt csak én nem találok a játékban?
-
Giot
addikt
Üdv!
Arról van valami infó hogy a hígtrágyát mikor kell kijuttatni a földre? Értem ezalatt hogy úgy, mint a valóságban? [link]
Vagyis a szűz földre, és utána kell tárcsázni vetni és egyéb? -
zsiz
őstag
válasz
puhoska76 #4548 üzenetére
hogy érted, hogy vigyem el? hova? pár géppel elálltam de a szabad helyek száma ugyanannyi (a bolt képernyőn, amit kiír bal fent- remélem egyre gondolunk
).
vettem egy másik homlokrakodót, ez sokkal jobb. eddig a legolcsóbb volt, az kínlódás. így sokkal könnyebb a bálapakolás, de még így sem egyszerű.
-
Zsolt...
tag
Ha valakinek kellene 1nagyon kafa 8530-as John Deere trakesz: [link]
-
puhoska76
tag
Vidd el a gépeket a placrol és már lehet is gépet venni.Bála szedés nem egyszerű de léteznek olyan pótok amivel elég ha mellé állsz és hopp póton a bála.Vagy épp vannak ezek az automata bálaszedők http://www.ls2013.com/?s=arcusin
-
zsiz
őstag
üdv. olvasgatom a fórumot az elejétől kezdve (1200. hozzászólásnál tartok) és lenne pár kérdésem amire eddig nem találtam választ. rengeteg infó van itt, de sajnos kevés az olyan ami nekem is hasznos. mivel én nem pc-n hanem xbox-on játszom így modokat nem tudok használni.
1. a szabad helyek növelhetők valahogy? nem tudok új gépeket venni mert nincs helyem.
2. nagy (kör)bálák összeszedésére és elhordására valami jó módszer? (a földről a szénaforgatóval szoktam "legereblyézni" egy helyre, de onnan még el kéne hordani. bálavilláról folyton leesik, vagy éppen ráragad és már a bálaszállítót borítom fel de még mindig nem jön a villáról, stb..) -
zsolesz0803
tag
válasz
Pirkadat #4545 üzenetére
A dolgozó nem kapcsolja be a műtrágyaszórót azt neked kell, nyomsz egy H é mikor elindult akkor a B vel bekapcsolod te! Én ezt az amazone műtrágyázót használom [link] 50 métert beszór egy meneten közel dupla annyit mint a vetőgépem visz így dupla sort is kap a vetés
az érthetetlen számomra hogy miért fogy a műtrágya ha dolgozót veszel föl én kipróbáltam nekem akkor is szórja a műtrágyát dolgozóval ha tök üres a gép
! Még valami ha letöltöd ezt a műtrágyaszórót és megtöltöd használat előtt vedd föl teljesen 50 méterre mert alapból 1-2 métert szór csak úgy tudod fölvenni hogy folyamatosan nyomod az M betűt jó játékot
!
Nekem is lenne egy kérdésem a többik felé, az ilyen malacistálót [link] csak editorral lehet betenni a farmra?? vagy be lehet az elhelyezhető modok közé tenni valahogy?? Köszi a segítséget!! -
Pirkadat
csendes tag
válasz
zsolesz0803 #4544 üzenetére
Köszi.
Viszont nekem nem vált be valamiért a vetőgép elé tett műtrágyázó. hiába vettem fel embert, az nem kapcsolta be a műtrágyázót. Amikor pedig én kapcsoltam be, kb 2-3 szor annyi műtrágya fogy.
Melyik műtrágyázok használod te? -
zsolesz0803
tag
válasz
Pirkadat #4542 üzenetére
Így van ez a vetőgép amit linkeltem az elveti tarlóba is, én kipróbáltam hogy mennyit terem ha tarlóba vetem és azt is ha előtte felszántottam a földet, de ugyan annyi a termés tehát nem terem kevesebbet ha közvetlen kombájn után tarlóba veted, de a műtrágyázást ne felejtsd el annak van jelentősége! Ja és ezzel a vetővel tudsz menni gyorsabban is ha te akarsz vetni max 95 km/h
!
-
Giot
addikt
válasz
GrooveHero #4541 üzenetére
Ez csak személyes ízlés. Kicsit ráuntam a Claas-okra. A 2011-ben is leginkább JD, és NH kombikat használtam. De a 2013-ban nincs olyan ami megfelelne. A Case-ek is tetszenek.
A JD-k közül ezt a kombit várom (persze jöhet a traki is): [link] -
Pirkadat
csendes tag
válasz
zsolesz0803 #4539 üzenetére
Szia. Kipróbálom a műtrágyázást, ahogy irtátok. Ha az ajánlott vetőgépet használom, akkor nem is kell előtte előkészítenem a talajt?
-
Giot
addikt
válasz
GrooveHero #4530 üzenetére
Én a Case-t ajánlom. Majd ha megveszem a titanium packot én is átállok. És nem nem csak a színében különbözik.
-
zsolesz0803
tag
válasz
Pirkadat #4534 üzenetére
Hali vegyél fel segítőt és akkor nem fogy a műtrágya, én vetéskor szoktam műtrágyázni úgy mint ahogy apach mondja a vetőgépet húzó traktor orrán van a műtrágyaszóró és egyszerre megy minden segítővel szoktam vettetni és akkor nem fogy semmi sem a műtrágya sem a vetőmag
, sőt én ezt a vetőgépet használom [link] és így nem fontos tárcsázni sem mert ez a vetőgép elveti a kombájn után a tarlóba
!
-
apach
senior tag
válasz
GrooveHero #4535 üzenetére
Tapasztalatom szerint, jobban néz ki, de ez nem lényeges szerintem. Viszont, ami nekem van pl 2011 verzión normál felnis típus, azzal állatira jó vágni, mert gyorsabban vág a tempomattal, plusz, nem igen kell kormányozgatni hogy ne menjen félre. De szerintem a 2013 verziók egyeznek vele. Már van vagy 3-4 pakkom.
Sosem árt a jóból.
-
GrooveHero
addikt
Mennyivel, illetve miben jobb, mint a 770?
A permetezős részhez: Amíg a traki a végén megfordul, stb, addig is folyik a permetszer, és hha kifogyott, akkor ennyi. Tegnap összejött a pénz az Amazone Panthera-ra, és vettem is egyet, iszonyat jó, hogy 40 métert szór le egyszerre, hamar végez a nagy földekkel is
-
-
apach
senior tag
válasz
GrooveHero #4530 üzenetére
Én a 780 lexionokat ajánlanám bármelyik verzióját, akár tt akár normál, 1300 fejjel.
eddig 770 volt kedvenc, de rászoktam nagyon 780 ra.
-
apach
senior tag
válasz
Pirkadat #4531 üzenetére
Nem. Legalább is tudtommal. Én Kultizni szoktam úgy, hogy a gép orrán műtrágya szóró van csatolva. így 2 együtt megy. de lehet permetező is az orrán akár.
ízlések és pofonok. emellett, ugyanabba a földbe szerintem érdemes mindig mást és mást vetni, mert tudtommal ha ugyan azt veted egyfolytában, akkor csökken a hozama, akár mit csinálsz vele. Nem feltétlen kell kultizás közben műtrágyázni vagy permetezni, lehet vetéskor is.
Csak hátul vetőgép van épp, és nem kulti.
Gregorie besson kultit szoktam vagy a terra top kultit, ezek után közvetlen vetni is lehet.
-
GrooveHero
addikt
Frankó kis videó
Amúgy Titanium DLC amcsi map. Egész jó, csak fura, hogya fű nem zöld, hanem sárga, de azért hangulatos. Elég szép nagy földek vannak rajta. Már kettő van, szóval lassan kelleni fog a második kombájn is. Még nem tudom, hogy vegyek e még egy Claast, esetleg 780TT legyen, mert már leszedtem azt a modot is, vagy maradjon a jól bevált 770TT, esetleg próbáljam kis a Case-t, ami most a Titaniumban van. Nagyjából ugyanaz, mint a Claas, csak ez piros -
Giot
addikt
válasz
GrooveHero #4526 üzenetére
Told két kombájnal, meg egy kihordó póttal.[link]
Szerk: Melyik map? -
apach
senior tag
válasz
GrooveHero #4526 üzenetére
Én se fogom ha elkészül a saját mapom
Egyenlőre töltöm fel netre a cuccokat mert javítani kell gépem, aztán vissza töltöm, és gó. Üres map multi növényes vagyis kb 10 növény, plusz az úthálózat is megvan már végre.
Felszínt is simán át tudtam tenni, csak max majd az épületekkel stb lesz némi gáz, vagyis időbe fog telni mire pl találok olyan silót, amibe legalább 10 növény fér. A teszt építés megvolt nagyjából.
-
ezjolessz
újonc
Hali! Hogy tudok a silózobol kivenni takarmányt? Tele kell hordani? Az nem gond ha én fűvet is meg kukoricát is hordtam raktam bele?
-
perge666
veterán
Főnökömet,aki egyben unokabátyám is belebolondítottam ebbe a játékba.
-
puhoska76
tag
válasz
Pirkadat #4519 üzenetére
http://www.ls2013.com/category/farming-simulator-2013/trucks-farming-simulator-2013
itt mindent megtalálsz.
-
apach
senior tag
ismét vagyok, megtaláltam épp most azt a Bank módot amiről írtam már Ma.
-
apach
senior tag
Bakker, találtam egy baromi szupi mapot, 1-2 nem vészes hibával a mapon, de sajna Log fájlban elég hibás a kicsike.
Nem tudom mi a sza...t csináljak vele. Sajna Psychist vagy milyen zavara is van, (videó kártya driver, program zavaros). Megpróbálom áttenni egy hasonlóan Multifruitos üres mapra, de nem tudom sikerül e.
vagy, ha netán van valaki, aki ért a map szerkesztéshez jobban, az keressen már meg, és max együtt kijavítjuk. Érdemes volna nagyon.
Erről a mapról lenne szó.: Bayerwald Map V 1.0 By GE Mapping
Multiplayer képes elvileg.
Azon gondolkodtam, hogy a terrain részeket átteszem, aztán kimentem csoportokban az összes objektet és mindent, utána meg beimportálom az Új mapra. Szerintetek érdemes lehet?TeamVieweren tudunk akár dumcsizni is vagy épp fájlt átküldeni. Esetleg skype.
-
apach
senior tag
válasz
GrooveHero #4509 üzenetére
Hali.
780-as sima és TT verzió is szuper, sőőt, nekem nagyon bejön, legalább is ami ls11 be is be lett téve. (sajna TT-t nem tettek már 11 re.)
Most majd az Amerikai szkin verziósra akarok szkint alkotni, mert az eddigi verziókhoz már van.
Nekem nem pénz módom van, hanem egyik kamion ára elé, az XML ben oda tettem egy minusz jelet, és kishijján 250000 Eurót kapok ebből kb 16 t veszek, majd eladom és kb 3-4 millkánál megállok.
viszont én tesztelek, azért. alapból csak a szutyvadék gépeket cserélem le, aztán ennyi. Nincs nekem annyi türelmem ahhoz, hogy 3-4 napon keresztül szenvedjek azért, hogy egy kis pénzt összeszedjek arra, hogy 1 gépet 1 fokkal jobbra cseréljek. Viszont, akinek ezek nem mennek, azoknak van egy Bank mód a játékhoz, aminél hitelt veszel fel, és fizetned kell visszafelé! Jah, meg olyan hú de sok időt se tudok gépnél ülni.
-
Pirkadat
csendes tag
válasz
GrooveHero #4511 üzenetére
Köszi.
Majd veszek egyet, amikor már kevés lesz a jelenlegi egy db arató. Addig gyűjtöm az infokat a gépekről. -
Pirkadat
csendes tag
válasz
GrooveHero #4509 üzenetére
Hali.
Én sem szeretek csalással játszani. Akkor ezek szerint az első általam "vett" aratóval sikerült egy felturbózott aratót venni. Igaz gyorsan el is adtam, mert gond volt vele.
Most legalább tisztában vagyok az átlagos adatokkal.
Köszi. -
GrooveHero
addikt
Na jó, csalással nekem is gyorsan menne ám. De abban mi az életszerű, hogy 80-nal megy a kombájn, meg van neki 100 köbös magtartálya, meg egyszerre learat 150 méter széles területet. Nem szeretem az ilyen modokat
A claas ami nekem van, az 10,5m-ert arat, 12500 literes a tartálya és kb 6 vagy 8 mph-val megy. sztem ez elég közel állhat a valósághoz, legalábbis az első két adat stimmel
Nagyon jó kis kombján
-
vacs
veterán
válasz
Pirkadat #4507 üzenetére
Igen létezik (létezhet), mert ezt (elvileg) bármelyik kombájnnal meg lehet csinálni, így:
- teszel rá egy nagy (nálad 10,5 méteres) vágóasztalt, de ennél nagyobbak is vannak gyárilag
- a gabona tartály kapacitását átírod 25 ezerre
- a gép sebességét EsLimiter-el tudod szabályozni (Page Up + Page Down gombok), ha a mod tartalmazza ezt a funkciót. -
vacs
veterán
válasz
Pirkadat #4501 üzenetére
A pénz nem lehet akadály: MoneyModLS13.zip
Ezt is bemásolod a modok közé, és Ctrl+Alt+Ö bill kombinációval tudsz pénzt csinálni. Gombnyomásonként 100.000-et ad. -
apach
senior tag
IGEN!
Többieknek.
Nem tudom mi lesz majd belőle, de nekiállok egy Miltis mapon egy 2011-s kedvenc mapot szerkeszteni. Kicsit cikkes lesz sajna, mert pár objektet/épületet aminek pl funkciója is van, át kell tennem LS 13 ba hogy hibátlan legyen. Eddig, az van, hogy eljutottam addig, hogy megvan az Úthálózat kompletten, és a felszín is totál egyezik.Más csak az épületek, stb kellenek rá, amiket előbb mint írtam, át kell szintén konvertálnom LS hoz. Csak a miheztartás miatt jegyzem meg, hogy az úthálózattal szenvedtem pl 2 napig szinte, mire tegnap valahogy valami módon sikerült.
Az adott map, amúgy 99% ban sík terület, nem kis földekkel.
A felszínnel nincs gáz, mert egyezik az átalakítandó map méretével, ami azt jelenti, hogy Big map lesz, vagyis, 4 szer nagyobb a gyári eredeti mapnál. Multira szerintem az a kiváló méret. Egyénire jó az alap.
Az már gázosabb, ha egy alap méretű mapot akarunk egy big mappá alakítani, mert a felszínt át kell először méretezni ahhoz, utána pedig az emiatt keletkező hullámokat, editorban lassan, időigényesen elsimítani. Az úthálózat szintén cikkes, mert lehet az nem is fog utána tökéletesen működni, így azt lehet hosszú idő alatt, Újra letenni, ami legalább 1 hét nekem pl. :S Na de nem is ez volt a lényeg, csak egy kis ismertetés volt.
Multiképes map az alap, és multi képes az is amit átteszek.Csak több gyümis, vagyis, kb 10 féle növényt lehet majd ELVILEG termeszteni. De ezt majd tesztelnem kell, így Beta verziós lesz majd a map, amihez viszont, MEGBÍZHATÓ!!!!!! tagot keresek, akivel multiban tesztelhetem majd!! Most nemrég leszedtem egy mapot, amiből valószínű, hogy Mentek ki épületeket stb, és ráteszem majd. Plusz, még az állatokat IS alőször rá kell szerkesztenem, ami még egy kihívás lesz! Egyenlőre, egy Áthelyezéses tutorial alapján próbálkozok, remélem siker lesz az eredmény majd!.
Hál isten a tutorialt Magyar készítette. (nem adom tovább, max címet adok a megkereséshez!) Vagyis Google a barátod elven, most kivételesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari