Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
melyik editorral csinálod?
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
nekem is ez van asszem
de át akarom alakítani. úgy, hogy a legszélső részek, úgy csukódjanak fel, mint a gregorie besson cultivátorok. vagyis, felfelé, mint a vetőgép testbe közvetlen csatlakozó 1-1 rész. vagyis 1 jobb és egy Bal oldali rész.
ehhez valószínű, hogy csak a triggert vagy mi az, azt kell elvileg megfordítani. 
-
apach
senior tag
válasz
Tésztaszűrő
üzenetére
adj róla linket! privin!!
-
Emberkeman81
aktív tag
A big european map-ban hogy lehet eltüntetni a napkollektorokat?A giants editor nem látja, sőt még a szél genererátorokat sem.Illetve ha jól sejtem jobb oldalon két kis méhész "kunyhó" is van azt sem tudom eltüntetni.
Köszi!
-
zsolesz0803
tag
válasz
Tésztaszűrő
üzenetére
Heló igen meg tudod változtatni a munkaeszköz vetőgép, tárcsa stb XML fájlban megkeresed ezt a sort
<maxSpeedlevel value="2"/> és a kettest át írod 3-ra ez a sebesség fokozatot jelenti tehát alapból 2-es sebességel enged vontatni de átírod 3-ra és max sebességgel tudod vontatni utána te is a vetőgépet vagy tárcsát
ha esetleg nincs benne ez a sor amit írtam akkor beszúrod valahová az xml fájlba nekem ez a vetőgépem van [link] ez alapból maxra van állítva 95 km/ h-ig enged vetni én ebből szoktam kimásolni azt a sort amit írtam és bemásolom a tárcsa vagy másik munkaeszköz xml-fáljba 
-
apach
senior tag
válasz
Tésztaszűrő
üzenetére
elvileg igen, gyakorlatilag nem biztos. én nem tudom hogy melyiket, HA meg lehet egyáltalán.
-
Tésztaszűrő
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy az olyan munka eszközök mint például a vetőgép,rendfelszedő,talajlazító stb. a sebességük munka közben le van limitálva, ezt a sebességkorlátozást meg lehet-e valahogy változtatni?
-
gabitó
tag
Szia! Ha jól emlékszem akkor az elő +- jellel a munkagép szélességét állítod be a másodikkal azt, hogy nem maga mellé forduljon hanem egy vagy kettő vagy harmadik "gép aljába" forduljon. PL. ha két vetőgépet állítol egy táblába akkor nem mennek egymással szembe fordulás után hanem egyet kihagy.
-
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tud a Hirabletools ról magyarosított részt?
Vagy esetleg valaki ért hozzá? -
zsolesz0803
tag
válasz
Pirkadat
üzenetére
a gép xml fájlban olyat keress hogy motor minRpm 100 maxRpm 600 1000 2200 valami ilyesmi és a maxRpm számokat ird át nagyobbra az a 3 sebességértéket jelenti 1-2-3, van olyan amelyiknél 4 szám van megadva! ha ezt átírtad akkor pár sorral lentebb keress olyat hogy downForce ez a leszorítóerőt jelenti azt is írd át nagyobbra én azt 100-ra írtam át az enyémnél !
-
Pirkadat
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
A sebesség értéket hol tudom megváltoztatni?
-
Pirkadat
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
zsolesz0803
tag
válasz
Pirkadat
üzenetére
Heló valószínű azért akad el a rácson mert nincs elég erő hogy áthúzza, ha gondolod fel lehet egy kicsit tuningolni a járgányt
nyisd meg a kamion i3d fájlt nyomsz egy Ctrl+F egyszerre és a keresőbe beírod azt a szót hogy density a számot utána ird át 15-re ettől egy kicsit be fog lassulni mert nehezebb lett, de írd át a kamion xml fájlban a sebesség értékeket is így elhúzza a nehezebb pótkocsikat is gond nélkül, nekem a traktorok is át vannak írva! Azért mielőtt nagyon belenyulsz csinálj egy biztonsági mentést a kamionról vagy a gépekről nehogy utána ne tudd használni, de nekem működik
! -
sebyke15
újonc
Ki tudna segíteni.Hol kell elköltözni a játékba?

-
Zsolt...
tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Ha erre gondoltál [link] akkor egészségedre!
-
Pirkadat
csendes tag
válasz
Pirkadat
üzenetére
Sziasztok.
Valóságban mekkora a legnagyobb repce, búza, árpa szállító pótkocsi? Találtam egy mod-ot, 150.000 l-es pótkocsiról, de ezt egyik vontatóm se tudja húzni, mert a silóknál mindig elakad, szóval használhatatlan, pedig tetszik nekem.
Léteznek olyan vontatók, amik ekkorát is tudnak húzni, vagy butítsam le az xml fileban? Vagy a vontatókat erősítsem?
-
Tésztaszűrő
csendes tag
Sziasztok. 2011-ből 2013-ba raktam át egy KroneZX rendfelszedőt, addig nem is volt semmi gondom amíg nem kezdtem el használni, rendesen megjelent a boltban meg is tudtam vásárolni tökéletesnek tűnt, de nem akarja felszedni semmijen formában a rendet.Bemásolom az átírt moddesc-et ha valaki tudna segíteni, hogy mi nem stimmelhet, vagy kell-e még valamit változtatni rajta azt megköszönném.
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="no" ?>
<modDesc descVersion="9">
<title>
<de>Krone ZX</de>
</title>
<description>
<de>
<![CDATA[Modell: Claasy Reifen: ansomale
Textur, Ingame: Arnold
Script: Heady
www.planet-ls.de]]>
</de>
</description>
<author>Heady [PLANET-LS.de]</author>
<version>1</version><iconFilename>store2.png</iconFilename>
<multiplayer supported="true"/><extraSourceFiles>
<sourceFile filename="KroneZXAreaEvent.lua" />
<sourceFile filename="MPEvent.lua" />
</extraSourceFiles><specializations>
<specialization name="KroneZX" className="KroneZX" filename="KroneZX.lua"/>
<specialization name="PowerShaftLong" className="PowerShaftLong" filename="PowerShaftLong.lua"/>
<specialization name="TowBall" className="TowBall" filename="TowBall.lua"/>
<specialization name="HaeckslerTrailer" className="HaeckslerTrailer" filename="HaeckslerTrailer.lua"/>
<specialization name="Deichsel" className="Deichsel" filename="Deichsel.lua"/>
<specialization name="loadingTrailer" className="Trailer" filename="Trailer.lua"/>
</specializations>
<vehicleTypes>
<type name="Kronezx" className="Vehicle" filename="$dataS/scripts/vehicles/Vehicle.lua">
<specialization name="attachable" />
<specialization name="fillable" />
<specialization name="loadingTrailer" />
<specialization name="animatedVehicle" />
<specialization name="cylindered" />
<specialization name="KroneZX" />
<specialization name="PowerShaftLong" />
<specialization name="TowBall" />
<specialization name="HaeckslerTrailer" />
<specialization name="Deichsel" />
</type>
</vehicleTypes><storeItems>
<storeItem>
<de>
<name>Krone ZX 400 GL</name>
<description>
Script: Heady, LS09 Abladescript: Facewww.planet-ls.de]]>
</description>
</de>
<rotation>0</rotation>
<image active="store.png"/>
<price>0</price>
<dailyUpkeep>0</dailyUpkeep>
<xmlFilename>KroneZX4000.xml</xmlFilename>
<brand>$l10n_shopItemBrand_Krone</brand>
<machineType>loaderWagons</machineType>
</storeItem>
<storeItem>
<de>
<name>Krone ZX 450 GL</name>
<description>
<![CDATA[Modell: Claasy, Umbau: Mr. F, Reifen: ansomale
</description>
</de>
<rotation>0</rotation>
<image active="store.png"/>
<price>0</price>
<xmlFilename>KroneZX450.xml</xmlFilename>
</storeItem>
<storeItem>
<de>
<name>Krone ZX 550 GL</name>
<description>
</description>
</de>
<rotation>0</rotation>
<image active="store2.png"/>
<price>0</price>
<xmlFilename>KroneZX550.xml</xmlFilename>
</storeItem>
</storeItems><inputBindings>
<input name="KRONEZX_DEICHSELDOWN" category="VEHICLE" key1="KEY_n" key2="" button="" device="0" mouse="" />
<input name="KRONEZX_DEICHSELUP" category="VEHICLE" key1="KEY_m" key2="" button="" device="0" mouse="" />
<input name="KRONEZX_KLAPPEUP" category="VEHICLE" key1="KEY_j" key2="" button="" device="0" mouse="" />
<input name="KRONEZX_KLAPPEDOWN" category="VEHICLE" key1="KEY_k" key2="" button="" device="0" mouse="" />
</inputBindings></modDesc>
-
válasz
perge666
üzenetére

Töltsd le a Straw power plant félig gyári modot és a bála eladás problémád megoldva. A mapon szinte bárhova elhelyezhető.
Wildgreen: ajánlom figyelmedbe a 4614-es, Sittes73 hozzászólását.
A takarmány szállításhoz ajánlott Krampe BB 900 pótkocsik: kisebb + nagyobb.Pirkadat: passz, a hiba nálad van. Esetleg telepítsd újra a wint, bár az kicsit macerás, de utána tuti jó lesz.

-
Pirkadat
csendes tag
Szia.
Eredeti, gyári alap mapon van ez a gond. Ok, csak rájövünk mi a gond, remélem.Más:
Bálázási tanácsot kérek tőletek. Kocka bálákat csinálok, nem a létrehozásával, hordásával, hanem egyszerűen a tartásával van gondom.
Deutz Agrofarm homlokrakodóm van és az sajna nem ér fel a 9 bálaoszlop tetejéig és sajnos, ha a fele bálát akarom leemelni, akkor borul az egész. Utoljára emiatt még pluszban 2 bála oszlopom borult fel. De volt arra is példa, hogy magától dőlt össze 2 bálaoszlop.
Ti hogyan csináljátok, tartjátok rendezitek a bálákat? -
perge666
veterán
Üdv.
A bebálázott szalmát hol tudom leadni?Valaki meg tudná mondani/mutatni,hogy a térképen hogy jelölik? -
apach
senior tag
Hali!
Nah emberek. Sikerült áttennem egy komplett 2011-s Kikötőt, Hajóval együtt 13 ba.
(javíthatom ki a föld területet a korábbi beállítású 13 as kikötő helyén
). Be is van rakva. Remélhetőleg NEM lesz hibás semmi a mapban. :S Általában ha bele van szerkesztve egy mapba, utána Psychist vagy milyen hibákat pakol ki Logban. Jobb esetben. Nyűglődök vele rendesen a villám eszi meg a kikötőt.
Mai örömöm megvolt valamennyire azért.
Múltheti állás interjún/felvételin átmentem én is és párom is.
Remélem a Mappal se lesz gond. Gondoltam rá hogy Zipbe teszem és tesztelem játékban, de nem nagyon merem, nehogy az bekeverjen valami módon. :S Egyik nemszeretem dolog a szerkesztésben, a földek lerakása. :S Papacselős meló nekem személy szerint. :S Közepénél nem gáz, csak körbe a széleivel van a baj mindig. Az, hogy lassan megy, mert mindig elugrál az egér kurzorom valamerre.
Sőőt, még a farmot is meg kell alkotnom, mert félbe hagytam a kikötő miatt.
Mindenbe belefogok a mapon kicsit.
Épp amelyikhez kedvem szottyan szerkesztés közben. 
őőő és igen. MEGBÍZHATÓ tagot keresek, hogy majd tesztelhessük Multiban, hogy hogy működik, és milyen hibái vannak. Privátba lehet írni. Megpróbálom Jövőhét szerdáig összehozni a dolgokat. Simán és Multira is!
-
sunone
aktív tag
Találtam két változót, ami hatással lehet a rugózásra itt:
XML explained
A problémás gépnél a spring = "150"-es értéken volt, ezt 40-re vettem vissza, a damper értéke nullán volt, azt 30-ra raktam. -
ZS0LT3
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Köszi az infót, ezt én sem tudtam.

-
xFreex
aktív tag
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szia! Kérdeznék még!! A biogáz silótárolójánál mind a 4 tárolót tele kell rakni?? Mert egyik 100%-on van de nem történik semmi!! Vagy mi ott a teendő? Tömörítve is van 100%-ban!!
-
sunone
aktív tag
Ezt az abnormális mozgást nem tudtam felvenni, csupa feketeséget vett fel a felvevő.
Jobban megnézve az a probléma, hogy a mod traktorok rugózás nélkül pattannak minden hepe hupán, őrülten rángatva a képernyőt
míg az eredeti járművek elegánsan billegnek, finoman bólintanak. -
apach
senior tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Asszem a BGA ban vagy nem tom. Nem igen volt még alkalmam játszani vele.
Viszont, ha egymás után 2-t írsz, akkor inkább a saját írásodnál kattints a Válasz szóra, mert akkor nem lesz olyan sok egymás után. Bár, nem igen van most írás, így nem vészes, csak ha vissza kell olvasnia valakinek oldalakat, akkor idegesítő, ha sokat kell vissza lépkednie. Így viszont csökkenthető a mennyiség és még talán az ismétlődés is!
Köszi. 
-
Wildgreen
aktív tag
Silót el lehet adni? Ha el hol?? Valahol olvastam jó ára van!!
-
Wildgreen
aktív tag
Köszi!!!

-
apach
senior tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Én kultit szoktam használni csak.
Nem szeretek szántani sokáig tart és semmi érdekes nincs benn! 
Báár, jelenleg szerkesztek egy saját mapot, 2013 alapra tettem 2011 map felszínt és úthálózatot.
Készítettem 2 tutorialt végre a videós progival, aminek nem rég betettem a linkjét is. egyik a beállításáról, másik pedig mapon levő Gödrök, vagy épp hegyek elsimításáról.
Pl Ahova leöntjük a farmon a silónál a cuccot, alatta elvileg a 13 ban is van egy kisebb gödör. Nah, azokat tüntettem el. Egyikről lett a videó. 
Majd valahova, lehet youtubera felteszem, aztán megkapja akinek kell.
-
Wildgreen
aktív tag
Még kérdés?? A szántás növeli a termés hozamot vagy csak látványosság?? Vetőgépem kultivátoroz elég az??
-
Wildgreen
aktív tag
Köszönöm a válaszotokat!! Már dolgozik is a gép!!! :-)
-
zsolesz0803
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Szia ugyan annyit jelent a műtrágya vagy a trágya mint a permet nincs közte külömbség, csináld úgy mint ahogy a többség itt, vegyél egy ilyen kicsi műtrágyaszórót [link] ez 50 métert szór be maximumon, fölteszed a traktor elejére a traktor hátuljára pedig a vetőgépet és akkor egyszerre vet és műtrágyázik a traktor így tudsz rá fölvenni dolgozót és akkor nem neked kell vele tölteni az időt
! Zsolt megelőzött

-
Zsolt...
tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Hali!
Tök mind1 hogy szerves, műtrágya, vagy permet, a játék egynek veszi.
A lényeg hogy mindig szórd meg a földet hogy nagyobb legyen a hozam!Valamelyik közepes traktor orrára tegyél műtrágyaszórót, hátra meg vetőgépet, állítsd a gépet a bevetendő földhöz majd, aktiváld a trágyaszórót(B) és tedd rá a melóst(H),, és már megy is magától a vetés+trágyázás egyszerre... ( ha melóst használsz, sem a vetőmag sem a trágya nem fog fogyni!)
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Új vagyok még a játékba!! Több kérdésem is lenne! Első: Melyik jobb a permetezés vagy a műtrágya? Van-e olyan permetező ami dolgozik magától mert ugye műtrágyázó nincs!! Sok idő megy el a földek műtrágyázásával!! Minden vetés után kell permetezni vagy műtrágyázni?? Válaszotokat előre is köszönöm!!!
-
Pirkadat
csendes tag
Sziasztok.
Egy barátommal 2n játszunk a farmmal, mind a 2en eredeti szoftverrel, de neki 2 gondja is van:
1: Tegnap óta mindig eltűnik a mentése és ma már a biztonsági mentésből sem tudta vissza állítani a játékát.
2: Neki izzítani, indítani és leállítania kell a gépeit, mert ha nem, akkor pl. kifogy az üzemanyaga. Nekem nincsen ilyen.
Mi lehet a gond nála? -
sunone
aktív tag
Sziasztok, Az miért van, hogy ha letöltök valamilyen utángyártott eszközt (pl. traktort) a mozgása hmm.. igen különleges a képernyőnek. A traktor mozgása közben a tájat mozgatja, és az eszköz középen áll - tök szédítő és kellemetlen látvány...
Ezt mivel lehet kiküszöbölni? -
-Dokika-
csendes tag
Júj skacok én mit csinálok
) csinálok magyar verziót is nektek ! ^^Remélem örültök!
Placeable Signs // Elhelyezhető Táblák
Pl:
Kirakodó
Kukorica
Búza
Árpa
Fű
Burgonya
....
Üdvözöljük
Viszontlátásra!Ezek lesznek a táblán
) (és persze angol verzió is) ez jó pl ha leborítasz valamit merré rakod vagy hasonló!Kell majd valakinek? (úgyis felrakom weboldalra)
senior tag
Nah skacok. Sikerült videót készítenem, igaz, hang nélkül, mert elvileg ahhoz be kellett volna a mikrofonom kapcsolni.
Épp az oldalról, amit adtál a pda_map készítésről.
Teszteltem.
Majd csinálok párat más féléről, pl a Hypercam beállításomról egy mini videót. 
-
Pirkadat
csendes tag
Szia Vacs.
A szalma felhasználásra már rájöttem, de köszi a videót.
Nekem engedte a sima füvet, most arra várok, hogy kész legyen és be tudjam rakni az erőműbe, kíváncsi vagyok mennyit kapok érte. Utána kipróbálom a szecskázott füvet is, kíváncsi vagyok, hogy mi a különbség.
Az "i" billentyűt, a PDA-t ismerem. de abban csak összesített összegeket találtam. Azt, hogy a tejért mennyit kaptam, külön nem találtam meg. -
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Én utoljára még 1.4-es patch-al próbáltam, akkor működött.
#4720 Pirkadat: így kell a szalmát az állatok alá juttatni.
A bioerőműbe szecskázott füvet, vagy szecskázott kukoricát kell vinni. Elvileg a sima füvet nem is engedi leölteni, bár lehet, hogy tévedek, mert eddig még nem próbáltam."Lett még egy kérdésem: hol látom, hogy mennyit kaptam a tejekért?"
Játék közben "i" billentyűvel bejön a pda, itt pedig az i + 9 -es gombokkal tudsz lépegetni. -
-Dokika-
csendes tag
-
apach
senior tag
válasz
Pirkadat
üzenetére
őőőő valamelyik gombot kell lenyomni és előjön egy ablak, amiben ilyesmiket ír a játék asszem. de nem tudom melyik az, mert rendszerint véletlen nyomok rá.

van több videós progi amivel lehet tutorialt csinálni, egyik a HyperCam nevű, most a 2 verzióját tettem fel és tesztelem, és Magyar nyelvű a kezelése egyből.
-
apach
senior tag
válasz
-Dokika-
üzenetére
Hali.
Persze hogy segítek.

Ezt tanulmányozd át azért rendesen.: Giants Editor tutorial.
Persze, ebben nincs benne az, hogy hogyan lehet az állatok helyét áttenni máshova, vagy épp, hogyan lehet full üres mapra rátenni, amiről leszedte a letakarító ember. Sokban hasonlít a mostani verzióra. A lyukak vagy hegyek elsimítása cikkes, vagy épp, egy folyó kialakítása pl. Ez nem gáz, mert én pl ebből a tutorialból jöttem rá magam, pedig olvastam leírásokat is és youtubeon is sok videót láttam. Nem nagy ördöngösség, csak jól kell értelmezni a leírást ebben a tutban! Ez sokat számít. Hegyet én pl, könnyebben el tudok tüntetni/simítani.
Gödör nehezebb, mert abból előtte egy kisebb dombot vagy hegyet kell csinálnom.
Csinálnék egy videót, de nem tudok olyan progit, amivel videót tudnék készíteni miközben csinálom.Ezért is kezdtem el lecsupaszítani szinte egy már kész mapot.
Csak a 11-s map felszínét tettem át rá.
Jah meg kicsit átpofoztam, mert eredetileg nincs rajt kikötő.
Most lesz. Sajna a PDA képet nem tudom hogy kell csinálni, így az gázos lesz, de majd utána járok annak is. 
Pirkadat.: Ha van istállójuk, akkor abba kell beleszórni, vagy beleaprítani az erre való géppel.
Van egy gép, amibe beleteszed a bálát, és beszórja, mint valami siló kombájn a pótkocsiba a silót. Másik kérdésedre még én sem igen tudom a választ, de írták már korábban ha jól emlékszem, próbálj visszaolvasni rá. 
-
apach
senior tag
Nah hali.
Ma szinte egész nap alkottam, most a Kikötőt próbálom rátenni a mapra, (eredetileg nincs a 11-s mapon),
eddig úgy tűnik sikerrel.
Kicsit talán hülyén néz ki ahol van/lesz, de ez van. 
Az állat placcot és a vasúti kirakodót is feltettem.
Malom és nem a PDA kép szerint lesz, hanem pont az ellentétes oldalon.
Állatok placca is nagy nehezen helyükön, ahova gondoltam és persze ahogy befértek a területre.
Majd hozok képeket.
Csak előtte szeretnék cseppet fásítani is. Legjobban a Város tetszik!! 
Lehet majd eladni a disznajkat is.
az egy olyan helyen lesz, ahova sajna nem tudtam egy hőerőmű került volna.
Így a disznaj leadó lesz ott.
Vagyis, Hús üzem.
Tejes autó útvonala lesz még gázos, de lehet kiiktatom, vagy max átszerkesztem az útját.
Én magam akarom szállítani a tejet, azért nem is lényeges. Forgalom viszont lesz!
Egyenlőre ennyi a kommentből.
Persze, remélem nem zavar senkit. 
-
Zsolt...
tag
Nagy a Isten állatkertje,,, és sajna nincsen rajta kerítés! [link]
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok van aki használja ezt a modot [link] és működik nála? Mert én ha meg akarom venni kilép a játékból lefagy tőle az egész pedig eredeti a játékom és a 2.0 patch is fent van nem tudom mi lehet a baj! Esetleg tudtok valami más földművelőt helyette amit szintén a traktor orrára lehet tenni és permetezik vagy műtrágyát szór egyben? Köszönöm előre is!
-
Zsolt...
tag
CLAAS kombájnok szerelmeseinek kötelező darab! [link]
Ez a mod bőven rászolgált az 5csillagra.
-
válasz
Pirkadat
üzenetére

A játékban lévő gyárira alapból nem, de van rá megoldás:
Hernyótalpas: Krone Big M500 Attach Crawler v 1.0
Gumikerekes: Krone BigM 500 CE -
drunkyboy
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Én kavicsbányában láttam a Lizardhoz hasonló méretű Catepillarokat, azoknak 3 köbméteres kanala van. Szerintem 10 köb az túlzás ennél, egy egytengelyes teherautóra kb 3köb megy rá, egy nyerges kavicsosra olyan 20. Bár közben találtam ezt a Liebherr L586-ot, ennek 5-11 köbös a kanala. De ez nagyobb, mint a Lizard.
(#4710) 73danika: január óta valószínű már magától is rájött, nem hiszem, hogy azóta is ezen gondolkodik

-
73danika
újonc
válasz
Emberkeman81
üzenetére
szia nyomd meg az m -et aratás közben nálam müködik
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Mit gondoltok, a játékban lévő Lizard Wheel Loader kanál térfogata valós lehet? Tényleg 10m3 cucc fér bele?
-
apach
senior tag
Heh, nekem ilyenekre nincs egyenlőre gondom.
Most is a mapom szerkesztem.
2 mapból 1-t. Vagyis, 2011 mapot csinálok meg, 2013 ba.
Most a föld triggerekkel szenvedek egyesével.
van 45 vagy 46 db. kb 3-4-t törölnöm is kell majd lehet, hacsak, nem alakítok kisebbre egy nagy területet.
Akkor rá tudom arra tenni max.
Utána, még majd jönnek a földek, a föld réteg felrakás, hogy prímán működjön a vetőgép, stb. legalább is elvileg.
Eztán jönnek majd az Objektek és épületek.
Ezek elvileg gyorsabban lesznek kész.
2011 cuccokat sikerült átkonvertálnom 13 ba, így olyan épületek vagy objektek is lesznek elvileg, amit MÉG eddig semelyiken nem láttam.
Pl sörgyár, vagy a farm siiló 6 óriási tartálya, és a részei. 
-
Pirkadat
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére

Ezer hála.
Kilökni ne sikerült, de a visszaállítása működött.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de át akarom alakítani. úgy, hogy a legszélső részek, úgy csukódjanak fel, mint a gregorie besson cultivátorok. vagyis, felfelé, mint a vetőgép testbe közvetlen csatlakozó 1-1 rész. vagyis 1 jobb és egy Bal oldali rész.
ehhez valószínű, hogy csak a triggert vagy mi az, azt kell elvileg megfordítani.
ha esetleg nincs benne ez a sor amit írtam akkor beszúrod valahová az xml fájlba nekem ez a vetőgépem van

). Be is van rakva. Remélhetőleg NEM lesz hibás semmi a mapban. :S Általában ha bele van szerkesztve egy mapba, utána Psychist vagy milyen hibákat pakol ki Logban. Jobb esetben. Nyűglődök vele rendesen a villám eszi meg a kikötőt. 
(de úgy is kiírja) Ha megerjedt utána kell belapátolni az eladóhelyhez.