Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaMazZz
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne tud-e valaki olyan búza skint ami úgy néz ki aratható állapotban mint a fehér rizs? (Amikor az aratható.) Mert ha lenne ilyen akkor nem kéne külön mappot keresni amin van rizs (meglévő mappon amin nyomom az a legjobb nekem nem akarok váltani) ha nem meglévő mapon csak skint kéne cserélni és azt bármikor lehet.
És ha eljönne a rizs aratás időszaka akkor csak skin csere és TT-kombikkal lehetne aratni de a játék ettől függetlenül úgy fogná fel, hogy búzát aratsz de a skin csere miatt azt fehér rizsnek látod.Ilyen nem tudom létezik-e de valaki tud ilyet csinálni vagy nehéz ilyet csinálni?
Mert ha nem nehéz ilyen skint csinálni az jó lenne ha lenne. -
underdark
aktív tag
Nekem a grafikával nincs bajom, inkább a kidolgozottsággal, növények kinézete stb.
Ami szerintem a legrosszabb és a játék lényege lenne az a gazdaság... meg ha lenne vmi cél az jó lenne...
Én eltudnám képzelni h jönnének rendelések különféle cégektől, hogy kell nekik ez+az és küldenének érte kamionokat:
Bálázásnak sincs semmi értelme csak néha jó vele szórakozni...
Vagy ha nem adod el a takarmányt akkor fel lehetne használni... vannak mapok ahol már van mindenféle pékség, rendes malom stb.
Remélem ha lesz köv. rész akkor vmit el lesnek a készítők a fanoktól
Nekem valahogy ez a more realiscit nem hiányzik, de lehetne bele úgy, hogy választható és akkor mindenki maga dönti el
Több út a leadóhelyekhez, miért kell nekem 700km-t kerülnöm, hogy eljussak egy helyre..., nagyon kevés a föld út
Több növény, gyümölcs, fák, állatok stb
Kézi munkákat is lehetne végezni, vmelyik farmos játékban neked kell elvinned a tojást ládákban...Meg még rengeteg lehetőség van a játékban/műfajban csak ki kéne használni
-
perge666
veterán
Kép most nem aktuális,mert már barátnőmnél vagyok.
Azt hiszem 41000 euro volt 30% kedvezménnyel.
Elvetettem a tengerit,már ki is kelt,menni akartam az aratóért,de nem tudtam elhozni,és gyorsan kiléptem a játékból nehogy elszáradjon a termés.
Meg le vettem az időt valós időre,nehogy baj legyen. -
perge666
veterán
Üdv.
Vettem kukorica vetőt,meg aratót,de nem tudom hogy az aratót mire kell csatlakoztatni
Segítenétek?
Amik vannak alapból traktorok azokra nem tudom rászerelni,a kombájnra sem,milyen gépet kellene vennem?? -
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #6664 üzenetére
ez szerintem kevesebb:
LS13 -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
luise178 #6683 üzenetére
Nincs mit.
Valakinek van valami pici vga-ja, amivel jatszik?
pl 5450, 5670, 5770. Azzal hogy muzsikal?
Mert nekem laposba hd4000 van, es normal palyan 18-40 fps kozt megy, de ha az atlagot veszem akkor 20-30-nak lehet mondani, ami nem eppen sok low bealitas mellett (1080p-ben)
Egyik palyan ami tetszik, 7-16 fps van, ami mondhatni rettento.Lenne egy pici 775s gepem, de az is int vga-val van eleresztve, de ha ugy van vennek bele egy picike kartyat a jatek miatt. Ha egy stabil 40-50 fps-t tudnek tartani, barmilyen jo lenne. Az sem baj ha passziv, es nem ker meg egy 6pines tapcsatit.
(lehetoleg hdmi-s kimenet sem artana, mert mas csati nincs a tv-n.)
Ha mas nem, anyuval cserelek gepet, es abbol felszabadul az 5450. Mert az oveben az int. nem jo.
-
Tomcsi780
csendes tag
Sziasztok érdeklődni szeretnék patch ügybe ebből mindet fell kell telepiteni vagy elég alegújabbat pl. 2.0 ez volna az egyik a másik a more realistic mod eddig nem mertem felrakni mert nem tudom miről is van szó .Ha volna erről valami részletes leirás valamelyikőtöknek szivesen elolvasnám jó lenne tudni mibe változik a játék .megmondom az őszintét keresgéltem már én is., de eddig a legtöbbet Mr2013 Release V1-1 mod -ból tudtam meg ezt is ugy hogy az angol nyelvű leirást google forditóztam , nem volt elég egyértelmű. És ha tegyük fel nyomatnám a realistic mod-ot abból is láttam már több fajtát pl. 1. ReleaseV1-1 vagy amit Obi Gabi irt ( 6553) -as bejegyzés MoreRealistic V1.3.16 Vagy ez is úgy müködik mint a patch hogy mind kell belőle vagy csak a legfrisebb. előre is köszönön .
( Megprobálom mégegyszer hátha valaki tud segiteni)
-
őstag
őstag
válasz
McEacrhan3 #6677 üzenetére
ki kell javítani pár apró hibát és akkor megy rendesen 50 -el
4 féle kormányzás van a Xerionokon az összkerék kormányzással jól kanyarodik, főleg a méreteihez képest -
őstag
őstag
válasz
McEacrhan3 #6674 üzenetére
van pár apró hibája, én kijavítottam magamnak, de anélkül is elég jó gép
-
pokers
senior tag
válasz
McEacrhan3 #6674 üzenetére
Traktorok közül: Fendt 936 Vario és a JCB Fastrac 8310
Kombájnba sajnos nem találtam használhatót.
Töltőpótok: Ladewagen Pack v2.2
Többire a moreRealisticVehicles-ban lévő eszközöket használom. -
McEacrhan3
tag
Sziasztok.
Valaki aki játszik mr-el az tudna adni néhány linket a kedvenc gépeiről, ami neki beváltak.
Főleg nagy teljesítményű traktorok érdekelnek, de jöhet bármi ami mr.
Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #6672 üzenetére
okés,. de tőlem lehet 2 vagy több is,.
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #6668 üzenetére
köszii
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #6666 üzenetére
Linket tudnál dobni? köszii
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #6664 üzenetére
Na jah,.csak külföldre nembiztos,hogy postáznak
-
törölt tag
Sziasztok! Tudna valaki segiteni,hogy honnan tudnám leszedni a most legujabban kiadott Farming Simulator 2013 Edition-t magyarul?? Mer eddig csak angolul találtam,és magyarítás meg nincs rá ezekszerint,mermég nemtaláltam rá,.
. Vagyha esetleg valakinek megvan magyarul,akkor jólenne ha feltöltene ,de előtte atcsinalna iso formátumba,.
Aki tud segiteni,annak előre is köszönet
-
Wildgreen
aktív tag
Tud valaki John deere 9770-es kombihoz kukorica vágóasztalt? Olyat ami nem log hibás? Mert van az a 24 soros de az tele van hibával! Köszi!!
-
Wildgreen
aktív tag
Tudom mindenkinek más jön be de én játszottam a Professional Farmer 2014-el! Szerintem egy 0!! De mondom ez az én saját véleményem!
-
LaMazZz
tag
Sziasztok
Leszedtem a BBM modding áltál készített S690-ket és amikor aratok vele akkor közbe sokat ott hagy alig arat valamit és szinte csak a kerék nyomba aratja a növényt akár mit aratok, ilyenkor mi és hol a gond?
Mivel lehetne ezt orvosolni?
Más is találkozott ilyen problémával? -
Wildgreen
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=eEoEO4X5mZY#t=17
Komoly! -
pokers
senior tag
Ezek a daruk nagyon jók, nem is találkoztam még velük.
Egy baj van csak velük. Vonórúddal már sikerült kiszednem a vízből traktort, de sajnos a program továbbra se engedte használni. Ha már egyszer elmerült, hiába szedem ki, használni csak helyreállítás után tudom.
Inkább olyan helyen tudom elképzelni, mint pl kerítésen, egyéb objektumon fennakadás. De ezt meg megoldóm úgy, hogy egy másik trakival nekimegyek -
lacibacsi
addikt
válasz
McEacrhan3 #6651 üzenetére
"13.A gépek kerekeire is lehessen súlyokat tenni, és lehessen olyan dupla kerekeket rátenni bármilyen traktorra ami nem csak jól néz kis, de stabilitást, és plusz tapadást is adna."
A dupla kerék nem ad plusz tapadást! A felületi nyomás csökken általa, ergo kisebb lesz a talajtaposás... Olyan meg megint csak nincs a valóságban, hogy bármire dupla kereket szerelünk...
-
őstag
őstag
válasz
McEacrhan3 #6651 üzenetére
a tiéddel kapcsolatban:
1. Sokaknak így is legalacsonyabb grafikán fut csak, ez tovább növelné a gépigényt és szűkítené a felhasználói kört, ezért ez nem túl valószínű.
2. Ez részben már most is így van, vannak sebességfokozatok és ESLimiterrel szabályozhatod a sebességet is az egyes fokozatokban. Modok esetén pedig lehet konkrét nyomaték értéket rendelni az adott fordulatszámhoz, tehát lehet erősebb, de ennek csak mr esetén volna értelme, mert ott kell erő a vontatáshoz, mr modoknál viszont nincs ilyen érték az xml -ben.
3. Egyetértek, ez a játék leggyengébb része, az mr ezen is igyekszik javítani. De itt sokat lehet még fejleszteni.
4. Ezért moddolható a játék, tetszőleges számú pálya közül választhatsz.
5. ua mint a 4.
6. Nagyon jó lenne ha a játékmotor tudná ezeket, bár a vége az lenne, hogy sáros időben nem tudsz csinálni semmit. És akkor még lehetnének évszakok is, meg hosszabb érési idő, de ez megint a játszhatóság rovására menne, ezért ez sem valószínű, hogy bekerül.
7. Részben ez is létezik modoknál (koszolódik, illetve mr mod rongálódik, elhasználódik),
8. Egyetértek.
9. Van ilyen mod, de pl egy vontatott répaszedőnél a termés felét letapossa a gép, pedig a répa a földben van, ha integrálnák a játékba igényesen az szerintem is jó lenne
10. ilyen mod is van, meg önrakodó daru is
11. és ilyen is van
12. Részben megoldott, visszaállítással a farmra teszi a gépet (nem csak vásárláskor, elakadáskor is)
13. van olyan mod aminek súlyozható a kereke és valóban nő a tömeg nem csak látványelem, a dupla kerék sajnos csak dísz
14 ilyen mod is van, több isSaját tippek:
1. A trágyázás, indító műtrágya, permetezés, öntözés (ez csak mod egyelőre, ez kerüljön bele) elkülönülhetnének, és mindegyik eltérő hatással legyen a termés mennyiségére és minőségére, a minőség pedig az árra.
2. Az állattartás legyen komplexebb, valahogy úgy mint a belgán, de legyenek animáltak a húsmarhák is, az itatás is bekerülhetne az alapjátékba, a trágyát is takarítani kelljen az istállóból. A legelésző marha szép látvány, de sajnos nem számít bele a táplálékba amit lelegel, ezt is lehetne finomítani, amit lelegel azon a területen nem lehet füvet nyírni amíg ki nem nő újból, ellenben akkor nem kell neki külön füvet adni. Ilyen finom részletek sokat nyomnának az állattartáson, és ez ne a jobb pályák kiváltsága legyen, hanem az alapjáték része.
3. Javítsanak a bálák és raklapok kezelhetőségén (bár a raklap a birkával együtt ki is maradhat)
4. Értem én, hogy a szántás opcionális, de lehetne különbség. Egyes növényfajtáknak muszáj legyen szántással előkészíteni a földet. Aki lusta az ne termeljen olyat.
5.Az alapnövények számát lehetne növelni. Egyes területek az adottságuktól függően alkalmasabbak lehetnek egy bizonyos növényfajta termesztésére. Ez már a gazdasági szimuláció szerves része. -
tembopapa
tag
Üdv minden gazdálkodónak, hogyan lehet a lehelyezhető objektumokat forgatni, valamikor tudtam de kiment a gyep agyamból! Előre is köszi!
-
McEacrhan3
tag
Már elég rég, de volt itt a fórumon egy olyan ,,közvélemény kutatás,, hogy ki mit változtatna, javítana a játékon ha tehetné.
Arra gondoltam, hogy megint lehetne egy ilyet elkezdeni
Hát akkor kezdem is:
1.A játék grafikáját nagyban növelni, és egy teljesen új játékmotort beépíteni.
Valami olyasmire gondoltam mint ami a Professional Farmer 2014-ben van, csak igényesebbet.
2.A gépekbe (főleg traktorokba) lehessen váltani a közúti, és a földművelő fokozatok között.
Ez azt jelentené, hogy közúti fokozatban a sebességen van a lényeg, így akár 50-60 km/h-ás sebesség is elérhető legyen, míg a másik fokozatban az erőkifejtés legyen a lényeg, a sebesség csak másodlagos.
Hasonlóan mint az előbb említett PF 2014-ben.
3.A játék gazdasági oldalán rengeteget kéne javítani. Mind a terményekért kapott áron, mind a vetőmag árakon, mind a géppark árán, szinte mindenen. A lényeg hogy reálisabb legyen, de maradjon élvezhető a játék.
4.Legalább 3 féle pálya közül lehessen választani.
Az első az dimbes-dombos, nem szabályos alakú földekkel, keskeny utakkal rendelkezne.
A második egy ahhoz hasonló lenne mint a mostani Hagenstadt.
A harmadik meg hatalmas földekkel, nagy földutakkal, távoli leadóhelyekkel.
Ehhez persze a pályának megfelelő gépparkot is kéne rendelni.
Így mindenki választhatna a saját ízlésére.
5.A géppark növelése. Több traktor, kombi, pót, bálázó stb.
Egy idő után már unalmas mindig ugyanazokkal a gépekkel.
6.Külön beépített more realistic mód. Még ezen is van mit fejleszteni. A gépek például belesüllyedhetnének a földbe amikor szántanak, el is áshatnák magunkat nyugodtan.
7.Minden gépet lehessen bemocskolni, illetve ha nekimegy valaminek akkor károsodhatna is.
Értelemszerűen akkor kéne egy traktormosó, illetve egy szerviz is a pályára.
8.Gyakoribb és változatosabb időjárás, ami a nem tető alatt lévő gépeket rongálná, és a földutat és a földeket feláztatná.
9.Ha az ember azután hogy megérett az illető termény belemegy egy traktorral vagy bármilyen járművel a földre akkor a kerekek alatt a növény haljon el. Azt hiszem egy két módba már van is ilyen.
10.Betenni egy darus kocsit is, vagy valami hasonlót, hogy ha az egyik gépe az embernek feldől vagy felakad akkor azt tudja visszaemelni a helyére.
11.Betenni néhány apró járművet is (Quad) amivel az ember gyorsan közlekedhetne a földek között.
12.Ha az ember egy új gépet vesz akkor lehessen lehetősége egy kis plusz pénzért oda szállitattni ahova akarja. Egy daruskocsi 12 órán belül leszállítaná és le is rakná a kiválasztott helyre. Persze a kényelem nem olcsó tehát ezt is kelljen megfizetni rendesen.
13.A gépek kerekeire is lehessen súlyokat tenni, és lehessen olyan dupla kerekeket rátenni bármilyen traktorra ami nem csak jól néz kis, de stabilitást, és plusz tapadást is adna.
14.Egy olyan láncot kéne betenni amivel az elakadt, sárba ragadt gépeket ki lehessen húzni, egy másik segítségével. Sok esetben hasznos lenne.Egyelőre ennyi, később még írok néhányat.
Várom a véleményeteket az enyéimről és a ti saját ötleteiteket is. -
dafko90
tag
Különböző vezetési típusokra van. Az LsHungaryn van fent magyar tutorial.
Abból kimásolva:
Három sebességváltási mód van; T1, T2, T3. Szintén sárgával jelölve a képernyő jobb oldalán.
T1: (leginkább kormánnyal, pedállal játszó játékosoknak) Az irányváltás manuális. Mindig ugyanaz a pedál/gomb szolgál a gyorsításra. Az irányváltás alapesetben „spacebar” vagy „middle mouse button”.
T2: Ha fékezel, fel kell engedni a gombot, és újra lenyomni az irányváltáshoz
T3: Mint az alapjátékban. Ha fékezel a jármű automatikusan irányt vált.
Váltótípusok közötti választás: NUM „/” -
larpi
tag
válasz
McEacrhan3 #6644 üzenetére
Én a "parkButtonLocal" nevű modot használom. Ennek az a lényege hogy a nem használt gépeket le lehet parkolni és csak az aktivan hagyott gépek között lehet váltogatni a Tab-bal. A használata egy szerű, a parkoláshoz kiszállás előtt nyomni kell egy "ö"-t(nálam), a gép inaktiv lesz, a térképen is egy P jelzi. Ha aktivizálni akarsz valamit akkor a bal Ctrt nyomvatartásával kapsz egy számozott listát a gépekről, beütöd a kivát gép számát és már benne is ülsz ekkor megint egy "ö" és már aktiv a gép.
Park Vehicles 1.0.0 -
djj131
csendes tag
Sziasztok a morrealisztik traktoroknál mi az a sárga nyíl a jobb felső sarokban mire való a 1 2 3 fokozat mert semmi nem változik amikor váltom
-
pokers
senior tag
válasz
Szerintem erre gondolsz, nem?
-
tutikas
tag
válasz
Szia erre van egy egyszerübb megoldás is bent a játékban nyomsz egy Esc-et megjelenik ez a kép
itt látod a gépeket külön tudod választani traktor kombályn munkagép azt amelyiket akarod ráteszed az x-et lásd ábra jobb oldalt itt csak a traktorok vannak majd ráhúzod az egeret és mutatja melyik gép rákattintasz és bent is vagy a traktorban
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok.
Elég sok kezd lenni a gép és egy csomó idő most már mire TAB-al megtalálom azt a gépet amelyiket akarom.
Már láttam különböző videókban is, hogy van egy amolyan rendezett csoportosítása a gépeknek aminek segítségével nem kell végigkattingatni minden gépen mire megkapod a megfelelőt hanem egyből el lehet érni bármelyiket.
Ebben kérnék segítséget.
Sehol sem találtam, úgy hogy nagyon hálás lennék, ha valaki tudna linkelni egy oldalt ahonnan le tudnám szedni ezt a modot.
Előre is köszi. -
Tomcsi780
csendes tag
Sziasztok érdeklődni szeretnék patch ügybe ebből mindet fell kell telepiteni vagy elég alegújabbat pl. 2.0 ez volna az egyik a másik a more realistic mod eddig nem mertem felrakni mert nem tudom miről is van szó .Ha volna erről valami részletes leirás valamelyikőtöknek szivesen elolvasnám jó lenne tudni mibe változik a játék .megmondom az őszintét keresgéltem már én is., de eddig a legtöbbet Mr2013 Release V1-1 mod -ból tudtam meg ezt is ugy hogy az angol nyelvű leirást google forditóztam , nem volt elég egyértelmű. És ha tegyük fel nyomatnám a realistic mod-ot abból is láttam már több fajtát pl. 1. ReleaseV1-1 vagy amit Obi Gabi irt ( 6553) -as bejegyzés MoreRealistic V1.3.16 Vagy ez is úgy müködik mint a patch hogy mind kell belőle vagy csak a legfrisebb. előre is köszönön .
-
pokers
senior tag
Hát, sokat még nem játszottam rajta, mert egy csomó idő elment ezzel a kamion keresgéléssel.
Lehet uborkát, paradicsomot is termelni rajta, ezekhez se találtam még normális pótot, betakarítógépet.
Egyébként jónak tűnik, komplexebb, mint a belga
El kell döntened pl, hogy a megtermelt búzát, árpát, stb leadod az átvevőhelyeken, vagy elviszed a kenyérgyárba, és megvárod, míg kenyeret készít, amit már jobb pénzért el tudsz adni pl a kempingben.
De ugyan így van sörgyár, meg építkezés is, ahová betonelemeket kell szállítani, amit előtte a betonelem gyárban kell elkészíteni úgy, hogy viszel oda követ, homokot.
Látható, hogy ide kell már egy kamion, ha az ember nem akar mindenféle pótot traktorral húzni.
Ja, és a földterületek is elég nagyok, lehet használni széles kultit, vetőt. De a kezdő tőke és géppark nagyon karcsú -
Tibee8
újonc
Szép napot! Valaki vásárolt már szélturbinát. Megéri megvenni?
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok
Nekem abban kéne a segítségetek, hogy ez a birkagyapjús raklapokkal mit lehetne kezdeni a könnyebb felrakás és szállítás érdekében ? Én raklapgyártásban dolgozom csinálunk kb 30 fajtát de ennyire egyik se pattog mint ezek ?? Szóval egy link vagy tanács jó lenne !! Ti mit használtok ??
-
pokers
senior tag
Megnéztem ezeket az amerikai gépeket, de ezek inkább Kazahsztán méretű mapra jók. A Triple Farming Mapra nagy.
Az európai kamcsiknál azt figyeltem meg, hogy azok használhatóak, amik "by Chris" névvel szerepelnek.
De nekem azt hiszem a Gab.68 kolléga által linkelt MAN lesz a nyerő -
apach
senior tag
ezt próbáld: [link]
vagy ezt: Volvo
esetleg ezt, ez amúgy is nehéz vontató a neve alapján is.: [Peterbilt]
ez pl olyan pótot húz képen: Iveco
Van belőle ezen az oldalon fehér is.
esetleg még ezt vagy a párját a fehéret Renault
Renault Red. -
őstag
őstag
mindez azért van mert a modok legtöbbjének tömege hasraütés szerűen lett meghatározva
egy motorizált járműnél pedig az elrontott tömeg viszi magával az összes paramétert
van egy elég jó vontató, ezzel Kazahsztánban elhúztam 1,5 millió liter gabonát 25 db SRB -ben, igaz ott már ez is emelte az elejét
MAN TGX LS Transport Professionals v2.1 -
djj131
csendes tag
Köszi a segítséget a bárhová billentés mod bent van a mods mapban csak nem tudom ,hogy melyik gombbal tudom működtetni .A pálya a paradise 1.3 nincs rajta napraforgó de hallottam olyat hogy lehetrá szerkeszteni valahogyan.
-
tutikas
tag
bocsi mire megtalálltam lejárt az időlimit pl ez egy mr-es map+ fendt traktor nézd meg [link]
-
tutikas
tag
Szia melyik paradise pályán játszol mert én eddig 2-ön játszottam és mind a 2-ön van napraforgó, a bárhová billentés az egy mód úgy tudom azt letöltöd és beteszed a mods mappába de ezt biztosra nem mondom mert én nem használom de valahol láttam valamelyik oldalon, a more realistic modban a pálya nem változik, csak ha olyan gépeid vannak akkor az a külömbség hogy kaparnak kipörögnek a kerekek, vagy egy nagyobb jobban megrakott potkocsit nem tud felhúzni az emelkedőn a gép mert elkapar
-
djj131
csendes tag
Morrealistik mod ban játszom hogyan lehet bárhová billenteni és mivel változik a játék ha a pálya is olyan?
-
djj131
csendes tag
Nem tudna valaki a paradise pályára napraforgót rakni és vissza küldeni nekem meg köszönném , mert úgy hallottam aki ért a géphez megbírja csinálni énnekem esélyem sincs az ilyenekhez.
-
őstag
őstag
Nem véletlen, hogy nincsenek kamionok a játékban.
A Titaniumban van egy, az stabil is meg gyors is, de nem olyan magas és sokkal hosszabb, nagyon szarul kanyarodik. Sajnos nem lehet belenézni, azok kódolt gépek.Ettől függetlenül, nálam nem emeli az elejét a DAF sem a gyári SRB -vel sem az általam használt SMK -val.
Milyen pótkocsit használsz? -
-
őstag
őstag
Kicsit piszkáltam a DAF -ot.
Az a baj ezekkel a kamionokkal (gondolom ETS2 -ből van), hogy túl magasak, és a játék a tömeget a test alakja és sűrűsége alapján kalkulálja ki, ezért a súlypont sokkal magasabbra kerül mint a valóságban.
Ezen némileg segít, ha nem egy komponensből áll a modell, hanem a külön a kaszni és külön-külön a kerekek, mint a Renault esetében. A lényeg, hogy borulékonyak, ezért a súlypontot át kell helyezni az xml-ben, így nem dőlnek fel, de természetellenes lesz a mozgásuk hirtelen nagy sebességű kanyar esetén. Pótkocsival még rosszabb a helyzet. Ez ellen sajnos nem sokat lehet tenni, nem kell hirtelen kanyarodni 90 -el. A nagy sebesség amúgy is felerősít sok apró gondot ami alacsonynál nem jön elő.Most 90km/h a vége, ezt tudja aszfalton, földön, szólóban és üres pótkocsival is. (Belga pályán próbáltam, ha mégsem megy nálad annyit, akkor a pályával is gond lehet)
-
fRooStzzZ
senior tag
Igen, menet kozben este / ejjel kicsit utanajartam a dolgoknak.
Talaltam sok okos leirast, convertert, gep adatbazist stb, ami alapjan ki lehet ezeket tolteni.
fsportal-t nyuztam egesz ejjel.
Ott volt egy link, amin szerintem az MR-es gepek voltak osszeszedve..
Ha nem, akkor tevedtem.Bar tegnap kiprobaltam egy map-on (amit sajnos muszaj is elfelejtenem, mert 7-16fps-el visz
) de nem csinalata azt amit szerettem volna.
Pedig mind a 4 file bent van, vannak mr-es trakik is benne, a mod is elvileg az.
De majd meg jobban beleasom magam, mert ejjel nem volt kedvem mar ezzel bohockodni.De a consol alapjan meg mindig valami hibat ir ki az mr-el kapcsolatban.
Ami nekem elso nekifutasra nem tetszett, az az, hogy a gepek autamatan indulnak.
Tegnap ugyebar kipucoltam a mods mappat, es elkezdtem osszeszedni azokat, amik mukodtek is rendesen egy adott palyan.
No mindegy. Ma szabadnap, kicsit elasom magam en is a jatekban, mint a traki.Ja, es ugye nekem nem tizedessel mutatja a kmh-t, nincs a jobb felso sarokban a valto kapcsolo stb.
Tehat valami nyug van vele. -
xFreex
aktív tag
válasz
tudat lanka #6609 üzenetére
Ha megvan mind a 100 akkor várni kell egy különleges eseményre.
Azt hiszem hogy verziótól függ, hogy egy meteorra vagy egy szivárványra. Az esemény helyszínén meg kapsz 1 millát. Azt tudom, hogy a szivárványhoz az első esőt kell megvárni.Guglizz erre: ls 13 hufeisen
-
pokers
senior tag
válasz
fRooStzzZ #6607 üzenetére
Az első videóban látható "elásást" maga a Zetor traktor mod tudja.
A második videóban látható Fendt936 a legjobb traktor mod az FS2013-hoz! Mondom ezt úgy, hogy már közel 100 játékórát dolgoztam ezzel a trakival. Ehhez valóban kell a morerealistic engine, és maga az MR Fendt936-os traki.
A videóban szereplő "elakadásnál" különbet is tud. Van olyan helyzet, hogy az összkerék sem elég, rá kell pakolni előre-hátra a duplakereket -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
tudat lanka #6609 üzenetére
idezet a 206-s hsz-bol:
A patkógyűjtésnek sok értelme nincsen, pusztán csak annyi, hogy kapsz egy plecsnit, ha meg van mind a 100... (de elég érdekes helyekre rakták le, legtöbben meg se fordul az ember) -
tudat lanka
újonc
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha valaki összegyűjtötte a 100 db patkót akkor mi a jutalom?
(A google nem a barátom -> apachnak)
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
fRooStzzZ #6607 üzenetére
Bocs a sok idiota hsz miatt, de kozben talaltam okossagokat azzal kapcsolatban, hogy is mukodik ez az egesz dolog..
Talaltam valami convertert is hozza, de majd meglatom mennyire tudom magam kikepezni ezzel kapcsolatban.
Ahogy latom, tobb file is kell, es ugye alapbol mr-es gepek kellenek. -
fRooStzzZ
senior tag
No akkor gyorsan egy uj kerdes, mert van ami megtetszett.
Itt egy videjo, vagy itt egy masik.Ezt hogy tudom elerni, hogy nekem is elakadjon a traki, meg ilyesmi?
Van elvileg valami mr mod a mods mappaban, de az hibat ir elvileg a lognal (gondolom en)error : failed to open xy.../savegame1/realisticinfos.xml
(megneztem, olyan realxxx.xml nincs is azon a helyen)Nezelodtem a neten, de semmi ilyesmit nem talaltam a forumokon.
Mindenhol a belinkelt log file-t talaltam.Emlekszem, itt a napokban elvileg egy uj mr lett linkelve, azt hiszem az van nekem a mods mappaban, de eddig egy palyan sem ereztem ilyesmit.
Szoval nem hiszem a map nem tamogatna.
Elvileg a 2.0 patch vagy mi a turo van fent, igy gondolom akkor mennie kene siman.Ha ez mukodik, akkor van egy erzesem, elokapom a kormanyt aztan jatszadozok egy cseppet.
(mellesleg sikerult a consolt-t elohivni, eleg sok erdekesseg van benne.
van aminel a xy.wav-ot nem tudja betolteni.
Neztem az eleresi utjait az xml-ben, a file nevet, minden a helyen van. A wav is lejatszhato, szoval nem tudom mi a hiba. -
apach
senior tag
válasz
fRooStzzZ #6601 üzenetére
Hali a felszedő brutál ha nem zavarna, akkor csak közlöm, hogy 2011-s verzió mód!!
Ha lehet, és aki tesz be mód linket, legalább azt nézze már meg, hogy 11 vagy 13 verziós e. Mert akkor ne csodálkozzon senki, stb hogy nem indul netán a játék, vagy ha indul is, az istenért se látja a játékban az adott módot!
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
luise178 #6598 üzenetére
A gyári silózóra is lehet munkást felvenni. Állj le vele a tábla szélénél, majd menj oda a közelébe egy alkalmas pótkocsival ellátott traktorral. Szállj be a sikózóba és már látod is a "munkaerő felvételé"-t. Elindítod, visszaülsz a trakiba és már csak ügyesen kell menned a silózó mellett, amíg megtelik a pótkocsid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- PlayStation 5
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest