Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
"miért kel neked mindenbe belekonyogni? dirigálj othon punci bácsi"
Látom nem javult a helyesírásod, ráadásul most egy olyan hsz-re reflektáltál, amit rajtad kívül mindenki értett.
Viszont most ÉN kérek TŐLED segítséget! Igen!!!
Mi a bánat az a "belekonyogni"? Segíts...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fbandy72
csendes tag
Sziasztok!
Csak szeretnék egy oldalt ajánlani nektek, én használom és Prémiumba lehet vele letölteni egy csomó oldalról csak regisztrálni kell, ad 2 Gb kreditet, de feltölteni is megéri utána mert prémium sebességgel tölt le. Pl. az "Uploaded"-ről is teszteltem.
[superload.hu] -
apach
senior tag
-
apach
senior tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Hali!
Tudom mikre gondolsz Te is. De elhiheted/hihetitek, hogy FULL JÓK ezek a modok mind!! Igaz a műtrágya szórós verziót most akarom tesztelni. Meló keresés közbe befér lazán.
2 perc a teszt. 
Tess a Főbb oldala, itt fentről lefelé láthatók a neveik, csak katt rá, de sajna uploadedes a letöltésük, így nekem is 1-1 letöltés közt elment 3 órám.
De megéri szerintem kivárni. HA nem sürgős persze.
Mellesleg, most kedvet érzek arra is miattuk, hogy Régi stílusú mapon is játsszak kicsit.
Pedig utálom mindent ami a múltra emlékeztet, kivéve persze, ha nem tudom elkerülni.
Mondanám azt, hogy feltöltöm mindet egy saját oldalra, és onnan egyszerre pakkban letölthetnétek, de annyi idő alatt, Ti is lazán leszeditek amelyik épp kell.
Nekem azok vannak, amik a képeken vannak, meg hát leszedtem a sima felnis pótot is a szürke ifához.
Csak épp a színek nem igen jönnek be. Kéket meg sárgás-t akarok csak Én személy szerint leszedni. 
Le van írva is amúgy melléjük, hogy miket tudnak szállítani. Báár örülnék, ha valaki multi fruitossá tudná pofozni őket. :S Mert pl a Triple farming V2 mapon nem igen tudnám használni ezeket, csak alap növényes mapokon. -
vhw
addikt
És milyen a járművek "mozgás-kultúrája"?
Gyorsulás? (korábban próbáltam hasonló IFA modokat, de azok a gyorsulások elszomorítóak voltak)
Végsebesség?
"Kamera-pozíció"? (van olyan jármű, aminek mozgását szigorúan követi - minden rázkódással mozog a kép, van amelyiknél ezeket nem, mindig az egér mozgása befolyásolja merre mozdul) -
apach
senior tag
Hoztam 2-3 képet is gyorsban.
Silós szerelvény W50 típussal, mde VAN L60 is. 3 féle pót van és 3 féle ifa kerék verzió amúgy, majdnem elfelejtettem írni ezeket. Sima kerekű W50 is van póttal. Pótok az Ifa színek alatt legalul!
Itt alább pedig a 2 féle verzió láthatók. Ponyvával takarhatók ezeknél a felépítmények. Rozst sajna nem tudnak pl.
-
apach
senior tag
Halii!
Érdekel valakit W50 és/vagy L60-s Műtrágyaszóró, silós, és sima billencses, mag szállító verzió?, Utánfutókkal együtt. FULL hibátlanok logban! Több színben, asszem 5 vagy 6 színben vannak. NEM multifruitos verziók!
Persze, ezeken kívül is van még sokféle mód. Új oldalt találtam tegnap v tegnapelőtt. :S
Hát igen, erre szól az aláírásom, hogy: A google csodákra képes HA HASZNÁLJUK. Igaz, véletlen találtam.
Pedig csak kb 5 percig keresgéltem egy modot és közben akadtam rá. -
fbandy72
csendes tag
Sziasztok!
Tud-e valaki gyári "SKY" textúrát? Mert letöltöttem egy újat de csak kék-piros és egyéb színekben pompázik az égbolt, persze nem mentettem az eredetit és most nem tudom vissza állítani. (vagy csak az újratelepítés segít?) -
ObiGabi
aktív tag
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól akik jártasok az editorral szerkesztett átrakott dolgokban! Következő a problémám az egyik kombájnon láttam olyat hogy a farára lehet akasztani külömböző dolgokat,tárcsa, kultivátor stb ezt a húzó szerkentyűt editorral ráraktam az én kombájnomra működik is tökéletesen utána birok akasztani szinte bármit.csak akkor nem dolgozik bérelt munkással, nem tudok rá felvenni dolgozót,és az eredeti mod amiből kiszedtem az működik felvett dolgozóval is! Esetleg ha valaki tudna abban segíteni hogy mit kellene még átírni vagy átszerkeszteni ahhoz hogy dolgozzon bérelt munkással is annak megköszönöm előre is
Erről a szerkentyűről beszélek 
-
vhw
addikt
Erre a játékra sosem volt jellemző, hogy a környék "élne"? (vagy a következő 15-ösben?)
Random dobálja fel a föld aukciókat, megveszik kitalált személyek mégis az egész határ tele van üres szántóföldekkel, nincs sehol egy gép ami dolgozna, sehol egy vetés... csak pár menetrendszerűen közlekedő autó az utakon...
Ha már lehet felbérelni dolgozókat, akik el tudják végezni az egyszerű munkákat, akkor semmi akadálya más npc-knek sem... (esetleg ilyen modok léteznek?) -
ObiGabi
aktív tag
válasz
HajduBojler
üzenetére
Szép napot!
Könnyebben lehetne rá válaszolni, ha adnál egy linket, hogy honnan töltötted le.
Így látatlanba:
- nem .zip a kiterjesztése,hanem .rar. Ezt ki kell tömöríteni.
- .zip a kiterjesztése, de további fájlokat tartalmaz, szintén ki kell csomagolni
- more realistic mod (a fájl neve "mr"-rel kezdődik), ehhez kell az mr mod
- nem 2013-mas verzióhoz készültÍgy hirtelen ennyi, talán másnak is lesz ötlete.
-
HajduBojler
csendes tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Köszi, azóta sikerült megoldani úgy, hogy vettem egy szintén Hesston bálázót, csak az kockabálázó. Deazért tényleg köszi!
Viszont más:
Azt mért van, hogy föl van téve a legfrisebb patch, de mégsincsenek benne azok a dolgok, amiket berakok mod-nak?
Ilyen pl. a Kamov helikoFFer, amit hiába tettem be, sehol se találom. Valami speckó dolog ez? -
ObiGabi
aktív tag
válasz
HajduBojler
üzenetére
-
HajduBojler
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő: Vettem egy (modolt) Hesston körbálázót. Egész jó, csak sokszor ha átmegyek vele a maradékon amit "kiköp" a gép, ne szedi föl. Sőt, van hogy másodszorra se. Se harmadszor. Kb. 5-6 próbálkozás után jó ha fölveszi. Ha kanyarodok vele, akkor 1.-2.-ra sikerül, de ha egyenesen haladok, akkor nem. Ez minden bálázónál ilyen, vagy csak ez rossz?
Van-e valami olyasmi mod, hogy ki lehet adni bérbe a földeket?
Tehát hogy meghirdetem hogy bérelhető, és akkor jönnek más NPC/AI (ki hogy hívja) emberek traktorral meg mindennel, és akkor vetnek, aratnak, stb. Létezik szerintetek?Válaszokat köszi előre is!

-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!

Itt találsz néhányat, melyek nagyobb népszerűségnek örvendenek. link
Ezt próbáltam, nekem bevált. link
Arra ügyelj, hogy a karrierből kilépve ne maradjon rajtra bála, raklap, ui. azok belépéskor eltűnnek. Ill. max körbálaszám esetén lepakoláskor a két szélső elgurul. Tehát ha nem akarsz ezekkel vesződni, akkor kettővel kevesebbet pakolj a teljes kapacitásnál. Ja! Automata.
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Ha valaki tudna nekem egy konkrét linket adni egy automata működő körbála szállítóról, vagy felszedőről az nagyon megköszönném !! Tudom google a barátom, meg itt és itt nézegessem végig de én sokat kipróbáltam már és a legtöbb bugos. Kirakodáskor felrobbannak a bálák mennek minden merre csak arra nem amerre kéne !! Láttam párat ami felállít 6-7 bálát egymásra de azok nem tetszenek mert szétszedéskor összeborulnak stb stb sok a gond velük !!
Helyesírási hibákért ha van elnézést, még mielőtt ebből is téma lesz !!!

-
gsrric
újonc
hello!
meg tudja valaki mondani, hogy a mentés ellenére, ha kilépek a játékból, legközelebb miért üres etetővályú és szalma fogad? ez így elég bosszantó...

köszi -
fbandy72
csendes tag
válasz
Petykaaa97
üzenetére
Sziasztok!
Keress régebbi "AlternativeTipping 1" -et, az megy a patch 1.4 régebbi verzióval is.
[link] -
lacibacsi
addikt
válasz
Petykaaa97
üzenetére
Tedd fel a patch-et! Anélkül nem csak ez a mód, de még sok más sem fog működni! Patch nélkül próbálkozhatsz bármit, akkor sem fog sikerülni. Csaxóltam...
-
Petykaaa97
csendes tag
nincsen fent
de most megpróbáltam mégegyszer előröl az egészet
később megnézem és ha nem sikerült akkor hagyon a francba -
lacibacsi
addikt
válasz
Petykaaa97
üzenetére
Nincs ezzel baj. Letöltöd és úgy ahogy van bemásolod a mods mappába. Tehát nem kell kicsomagolni semmit! Ha ezek után nem megy a Ctrl+Q, akkor nincs ötletem. (Patch 2.0 fent van?)
-
Petykaaa97
csendes tag
najólvan
kikészít ez a gép
-
Petykaaa97
csendes tag
itt van:
http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/alternativetipping-v-1-0-mp.html -
lacibacsi
addikt
válasz
Petykaaa97
üzenetére
Ha nem adsz linket, akkor Pista is lehet a mód neve.
-
Petykaaa97
csendes tag
ez az a mód amit letöltöttem és nem működik:
AlternativeTipping -
zsiz
őstag
köszi. én sem bízom benne hogy a 2015 jobb lesz.. azért ki fogom próbálni majd. ezzel is elvoltam megjelenéskor, csak a sok bug miatt belefáradtam. aztán most pár hete megint elővettem, de eszembejutott miért is raktam félre régen..
esetleg más játék van a témában ami jobb ennél?
- Agricultural Simulator 2013
- Professional Farmer 2014 Platinum Editionezeket próbáltam még de igazából nem jöttek be, a FS jobb lenne ha...
-
őstag
őstag
első, lehetne de nem mod szinten, viszont sajnos nem csak a fizika csapnivaló, de a játékmotor is nagyon rosszul optimalizált, ezen a FS 2015 segíthetne de úgy tűnik nem fog
második, nincs ilyen pont a szubjektivitás miatt, illetve számos mod pack van, de, egyik sem a legjobb
-
zsiz
őstag
üdv. a játék fizikájával nem lehet kezdeni valamit? valami mod vagy akármi.. egyszerűen borzalmas ahogy pl a bálák úgy csúsznak a földön mint jégkorong a jégen, vagy pl múltkor a nagy körbálázóból viszonylag egy helyre ürítettem a bálákat a föld mellé, és kettő összeakadt egymásba, még fél óra játék után is egymásban voltak és egyhelyben forogtak.. bálavilláról sokszor alig jön le, már inkább a bálaszállító borul fel. vagy ahogy a gépek koccannak vagy ilyesmi és szinte felrepülnek a levegőbe. meg még sok ilyesmi van, de biztos ti is találkoztatok ilyenekkel, tudjátok miről van szó. annyira valóságszerűtlen, hogy ezzel tönkreteszi ezt az amúgy egész jó kis játékot.
a másik kérdésem az lenne, hogy nincs valami "mod-pack" ahol össze vannak gyűjtve a "legjobb" modok (tudom ez szubjektív, de úgy értem hogy olyan modok, amik minőségiek és nem akadnak össze egymással)?
-
apach
senior tag
200 mega és tetsziiik.
))
uckerfeldemap -
Kenzan_Hun
csendes tag
sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. leszedtem egy mr_ClaasQuadrant1200 bálázot, tök jól működik csak nem találok hozzá olyan automata bála felszedőt ami fel is szedné az általa készítet bálákat. remélem valaki tud ilyet ajánlani nekem.
-
dafko90
tag
válasz
Petykaaa97
üzenetére
És ki kellett bontani?
-
lacibacsi
addikt
válasz
Petykaaa97
üzenetére
Pontosan melyiket? Melyik linkről?
-
Petykaaa97
csendes tag
letöltöttem egy bárhova billenthető módot amit belinkeltetek..kicsomagoltam beraktam a játékba de nem működik
valaki mondja meg h mi itt a hiba,mért nem működik -
Petykaaa97
csendes tag
köszi a segítséget ObiGabi

-
pokers
senior tag
Ha valaki legalizálni szeretné a játékát és kacérkodik a multi gondolatával, annak ez jó vétel:
~1600HUF
Nyugodtan rendelhető az oldalról (én már több játékot is vettem innen), steam fiók szükséges, mert ott lehet aktiválni. Ez ugye azt jelenti, hogy a gém angol nyelvű lesz, de ez ne zavarjon senkit, nem kell hozzá angol doktori
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Petykaaa97
üzenetére
AlternativeTipping néven is létezik.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Petykaaa97
üzenetére
TipAnyWhere a mod neve.
-
Petykaaa97
csendes tag
helló mindenkinek!
szeretném ha segítenétek nekem.
hallottam egy olyan módról aminek az a neve,hogy bárhova billenthető mód..de hiába írom be keresőbe semmi találat nincsen.
ha valaki esetleg talál ilyen módot az legyen szíves linkelje be válaszként!
de 2013-as legyen a mód!
addig is köszönöm! -
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Valaki nem tud esetleg olyan RABA 300-ast aminek van ikerkereke?
Amit én találtam annak nincs és jó lenne egy olyan aminek van. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
HajduBojler
üzenetére
Üdv!
Mondanám ,hogy ugorj a fórum első hozzászólásához és kezd el olvasgatni az elejétől és választ kapsz minden kérdésedre. Most néhányan vigyorognak, Te pedig meghökkentél és azt gondolod magadban: Ne má, bakker!
De lásd kivel van dolgod.Szecskázásra is van alternatíva a Kronen kívül. A boltba ("P" gomb), az aratógépeknél találsz egy Pöttinger MEX 6 nevű, vontatott kivitelű szecskázót, ami a régi gépeidhez is passzol. Nem túl hatékony, de működik. Vagy itt egy traktorra szerelhető, függesztett kivitelű Kemper. Vagy egy Claas Jaguar 685 SL, vagy a nagy testvér: Claas Jaguar 980
A vágóasztalok cseréjét nyugodtan próbáld ki, nincs veszteni valód

A kaptárakkal nincs teendőd. Az üvegházakhoz vizet és trágyát kell szállítanod. A mennyiségekről az "F1"-es menü ad tájékoztatást, ha melléjük mész.
A silótárolóba levágott füvet, vagy kukoricaszecskát vihetsz. A tároló kapacitásának minimum 10%-át el kell érnie a töltöttségi szintnek, ill. 100%-ban tömörítettnek kell lennie. Lásd szintén "F1" menüt.
Hah! Lacibácsi megelőztél

Na akkor itt egy Robur, meg egy mindenes pótkocsi.
-
HajduBojler
csendes tag
válasz
HajduBojler
üzenetére
Jaj, még egy!
Nincs valami mod, amivel le lehet rakni raklapon növénymagot, vagy azt a tartályt, amiböl a permetezőt meg lehet tölteni? Nem valami kellemes a vetőgéppel meg a permetezővel rohangálni a világ másik végéről a map közepibe, hogy megtöltsem, és sokal praktikusabb lenne ha csak megvenném, leraknám valahova, és úgy közelebb lenne. Köszi ezt is előreis!

-
lacibacsi
addikt
válasz
HajduBojler
üzenetére
A gyári gépek közül csak azzal lehet szecskázni, de tudsz letölteni akár E-281-t is, már ha TSZ-feelingnél akarsz maradni.
A silóba vagy kaszált, vagy szecskázott füvet, illetve szecskázott kukoricát tudsz tölteni. Tömöríted 100%-ra (gyakorlatilag bármely nehezebb trakival háromszor végigmész rajta), nyomsz egy 'R'-t és hamarosan el is készül a fincsi silózott takarmány!
Méhekkel, napelemekkel és a szélturbinával nincs gondod. Leteszed és szépen termeli a pénzecskét. Az üvegházakba vizet és trágyát kell hordani, néhány naponta utántöltöd és kész. (Praktikus az üvegházakat egy területre letenni, hogy közel legyenek egymáshoz.)
Remélem segítettem.
-
HajduBojler
csendes tag
Sziasztok!

Drágajó barátaim megvették szülinapomra a FS2013-at, és most kezdtem vele komolyabban foglalkozni.
Próbálok minél több régi gépet használni, így elég TSZ hangulata van a játéknak, van már Dutra, Rába-Steiger, stb...
Viszont van pár kérdésem: Kukoricát szecskázni ugye csak ezzel a Krone kombánnyal, meg annak a vágóasztalával lehet. Na most ha én veszek pl. egy Claas kombájn-t (elvileg nem tud szecskázni) és rácsatlakoztatok egy Krone vágóasztalt ami szecskáz, akkor mi történik? (Már ha lehet ilyet?)A méhekkel, meg az ilyen üvegházakkal mennyi időnként, és mit kell csinálni? Hogy jelzi nekem ha van méz/fűszer/bármi?
Sílóba (ott a tehenek mellett) csak füvet lehet vinni? Füvet már öntöttem bele, de mást még nem, és nemigazán tudom hogyott mit csináljak...

Egyenlőre ennyi, majd ha még valami eszembe jut, akkor jövök. Addig játszok. Köszi előre is!

-
ObiGabi
aktív tag
Ez hogy tetszik (179MB): Bassumer Land 6.0
-
apach
senior tag
Mérges vagyok bakker.
Nem találni egy épkézláb olyan mapot, ami max 250 mega, és nem kocka földek vannak, és több növényes is.
Csinálnék egyet, HA lenne valaki, aki a földeket megcsinálná vásárolhatósra.
map van hozzá, max átpofoznék egyet, de a vásárolhatóságot ne tudom megcsinálni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
ObiGabi
üzenetére
Na igen. Át lehet írni a számokat. Vagy akár azt is lehet, hogy veszek egy "millióliteres" (
) tartálykocsit, megtöltöm és el is adom (a kocsit). Igazából az zavar, hogy olyan sok termelődik és nincs alapból eladási lehetőség. Tudom, hogy lejjebb vehetném a trágyaképződés sebességét is, de abból szeretnék kihozni valamit, amim van. Na mindegy, a tárolókba még fér egy kicsi. Ha tele lesznek, akkor majd kitalálom mit tegyek. (MEglehet, hogy térképet váltok...
) -
ObiGabi
aktív tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Üdv!
Szerintem térkép függő a hígtrágya eladása. Ha nagyon zavar a mennyisége, akkor nullázd, vagy csökkentsd le.
- Navigálj egy fájlkezelőben a "C:\Users\"neved"\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\savegame1" mappához (ha több mentésed is van, akkor értelemszerűen oda, amelyiket módosítani akarod)
- Nyisd meg a "careerSavegame.xml" fájlt mondjuk egy notapad++ -szal.
- Mindjárt az elején lesz egy felsorolás a különböző terményekről és egyebekről. Keresd meg a liquidmanure, vagy manureliquid kifejezést, az ezután lévő számot pedig írd át a Neked megfelelőre.
- Mentés, bezárásNálam így néz ki (Brunzdorf map, itt egyébként eladható):
Igaz ez kicsit csalóka, ui. a biogáz üzemnél lévő tartályba is van jócskán, ill. a tehénkéknél egy földalatti tartály van, ami már a kezdésnél kb .200.000 litert tartalmazott, ami ezen felsorolásban nem látszik. Gondlom másképp van elnevezve.
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
A hígtrágyát eddig mindig kiszórtam. Ez így is van rendjén. Most azonban olyan sok termelődik, hogy képtelenség kivinni a földekre. Most éppen Kernstadt-ban játszom, de úgy általában kérdezem, hogy a hígtrágyát nem lehet valahol eladni? Az árak között nem látom nyomát (csak a szervestrágyát), és hiába próbálkoztam néhány leadóhelyen, sehol sem tudtam megszabadulni tőle...
Valakinek valami ötlet?
Köszönöm
-
kappaadam
újonc
Sziasztok segítségre lenne szükségem. Valaki meg tudná mondani nekem hogy egy vágóasztal sebességét hogy tudom átírni, mert van egy nagyon jó vágóasztalom és 5km/h-tól többel nem tudok vele aratni, az aratási sebességet szeretném növelni.
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Hivatalos közlemény a Giants-től a Farming Simulator 2015 kapcsán.
Az eladási listák királya, a fenomén Farming Simulator sorozat beváltott minden hozzá fűzött reményt, és a 2013-as részel összesen több mint 4 milliós eladási darabszámával magasra tette a lécet.
A már bevált recepthez ragaszkodva a Farming sorozat újabb fokozatba kapcsolt. Új grafikus és fizikai motor, új vizuális effektek, új felhasználói felület, új játékrendszer, és természetesen új és hatalmas terület várja a játékosokat. Az Farming Simulator 15 az összes jó megoldást kombinálja, hogy a PC-re valaha készült legjobb játékot hozhassa el az idei év októberében.
A trailerben már elénk tárulnak az új vizuális effektek és a megújított játékmotor nyújtotta változtatások. Elődjéhez hasonlóan a Farming Simulator 2015 is napi kihívásokkal állítja szembe a modern gazdákat a növénytermesztésben és azok eladásában, az állatállomány gondozásában, valamint a gazdaság földjein és épületeiben, amelyeket két nagy nyílt területen hozhatunk létre az északi területnek köszönhetően.
A játékmotor újradolgozásával a Farming Simulator 2015 képes megjeleníteni a vizuális effekteket, a grafikus renderelés javításával pedig a járművek szinte foto realisztikus megjelenítésűek. Az esztétikai fejlesztések mellett nagy hangsúly került a játékban látható tájra, valamint a kezelőfelületekre, új tevékenységként pedig a fakitermelés bevezetésére. A fakitermeléshez kapcsolódóan számos új járművel és szerszámmal bővült a géppark, ezek például, favágógépek, láncfűrészek, aprítóberendezések.
Ezek az új géptípusok azonban csak extrák egy olyan géppark mellett, amelyet az eredetiekről modelleztünk. Híres gyártók járművei és gépei várnak rád, mint például a Case IH, Deutz-Fahr és Lamborghini, de igazi presztízsmárkákat is használhatsz majd, mint a New Holland és a Ponsse.
Ahogy azt már megszokhattuk, a Farming Simulator 2015 is rendelkezik online opcióval, amely lehetővé teszi, hogy egy gazdaságban akár 16 játékos dolgozzon interneten, vagy helyi hálózaton keresztül, valamint készíthetsz korlátlan mennyiségű módosítást, és megoszthatod ezt más játékosokkal a beépített, erre készült segédprogrammal. Járműveket, felszerelést, vagy akár környezetet és tájat is létrehozhatsz.MINIMÁLIS RENDSZERIGÉNY:
- Microsoft Windows Vista, Windows 7 vagy Windows 8
- 2.0 GHz Intel vagy ezzel megegyező AMD- Processzor
- Nvidia Geforce 8600, ATI Radeon X2600 vagy jobb ( 512 MB RAM)
- 2 GB RAM
- 2 GB szabad helyvalamint készíthetsz korlátlan mennyiségű módosítást, és megoszthatod ezt más játékosokkal a beépített, erre készült segédprogrammal. Járműveket, felszerelést, vagy akár környezetet és tájat is létrehozhatsz.
Ez most az alapjátékkal lesz egybe vagy ez, a collector edition amiben van modding tutorial dvd is?
Vagy szerintetek hogy lesz ez? -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
A Napi humorpercek támogatója :
Közoktatási Hivatal
Magyarország Megújul Program 2014
Tanmenet 2014Valamint kiemelném fő támogatóinkat, kiknek hathatós közbenjárása, és alapos munkája nélkül mindez nem jöhetett volna létre :
davidkaa123,anna123456789, TomcsiRemélem kiérződik a cinizmus, az irónia..

-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Köszönöm a munkahelyemnek, hogy dolgozhatok!
Köszönöm a feletteseimnek, hogy a munkámat fizetséggel honorálják!
Köszönöm a telekommunikációs vállalatnak, hogy biztosítja számomra az Internetet!
Köszönöm a Prohardvernek,hogy lehetővé teszi a regisztrációt!
Köszönöm a lelkes újoncoknak a kérdéseket!
És végül, de nem utolsó sorban, köszönöm kedves fórumtársak, az arcomra mosolyt csalogató kommenteket!
Milyen egyhangú lenne ezek nélkül a nap! Köszönöm!

-
lacibacsi
addikt
válasz
davidkaa123
üzenetére
1. Tedd fel a szemüveged!
2. Tanulj meg olvasni!
3. Tanuld meg megérteni az olvasott szöveget!Ezek után keress rá újra!
(Csak a modhoster-en majd' 1400 találat van, amiből kb. 380 traktor...)
Ha ebben nem találsz megfelelőt, akkor készíts magadnak egyet. Mi is megnézzük majd!
-
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
davidkaa123
üzenetére
Akkor így jártál.
-
davidkaa123
újonc
Nem találok

-
davidkaa123
újonc
köszönöm szépen !!!
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Return of the
JediTomcsi...?!?!?
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
davidkaa123
üzenetére
Helyesen :
"Sziasztok!
Tudtok olyan modot, ahol bepiszkolódik a traktor? Köszönöm a válaszokat!"google : fs2013 washable mods
-
davidkaa123
újonc
Sziasztok tudtok olyan módot ahol bepiszkolom a traktort?
-
apach
senior tag
itt meg nincs miről beszélni.

Kirovets sárban -
apach
senior tag
Hali.
Nézzétek
Kirovets veri a mezőnyt! 
Meg lehet nézni, mennyit érnek a MAI gépek.

De ezt is meg lehet lesni, mire képes egy MTZ

-
fbandy72
csendes tag
Sziasztok!
Nem lesz tán itt is vitatkozás mint a facebook-os csoportokban? Mert én személy szerint azért szeretem ezt az oldalt mert nagyon sokat "szinte mindent innen hallotakból" tanultam. És már saját térképet is tudok szerkeszteni. Igaz a Google használata is sokat segített. (Mert egy-két előttem szóló jól mondta, hogy sokatok előbb kérdez alap dolgokat mint beütné a Google-ba és rögtön meg van a válasz, nem kéne folyton az aktív tagoknak linkelgetni az előző bejegyzéseket, megkeresik helyettük, a saját idejükből, mert segítőkészek stb.
-
válasz
davidkaa123
üzenetére
Aki jót akar magának, az nem ír davidkaa123-nak, és nem is akar játszani vele multiban.
Idegesítően követelőzik stb. -
davidkaa123
újonc
aki multizik irjon privibe
-
fbandy72
csendes tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Sziasztok!
Hát nekem csak a png-ket írja azt át lehet konvertálni, de az nem egy végzetes hiba attól futnia kellene.
Én direkt kipróbáltam, meg vettem mind a kettőt, ráakasztottam traktorra nyílik a cső emelgeti egérrel a vonórudat, nálam egy kis baja van hogy nem kilép a játékból hanem a végén mikor ki akarok lépni nem akar kilépni, de erre jó a feladat kezelő
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
fbandy72
üzenetére
Üdv!
Ezer köszönet és hála jóságodért!
De az örömbe egy kis üröm is vegyült: amint megvásárolom bezáródik az egész program. A mods mappába csak a két pótot tettem, hogy ne legyen esetleges összeveszés más módosításokkal, de nem ez okozza a hibát. A hibanaplóba ír néhány figyelmeztetést a nem megfelelő fájl formátum miatt, de a korábban használt, ilyen figyelmeztetéseket generáló modok gond nélkül mentek.Ilyenkor mi van? Konvertáljam át a ".png"-ket?
-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Én voltam! Jelentkezem!
Én kerestem hátfalra szerelhető átrakócsigát. De úgy látom, Apach azért Te sem jártál nagyobb eredménnyel, mint én, pedig ha valaki, akkor Te nagy mod gyűjtő vagy. Én még találtam egy HW-t is, de lássuk be, ezek köszönő viszonyba sincsenek a 2011-hez készültekkel. Sajna.Minden esetre köszönöm a segítő szándékodat!

-
válasz
davidkaa123
üzenetére
Privát üzenet elküldve.
-
apach
senior tag
válasz
davidkaa123
üzenetére
Hali. Mi a társaimmal. vacs és pokers. mindketten megtalálhatóak ITT a fórumban. vacsnak írj légyszi, HA csapathoz akarsz csatlakozni. Ha nem, akkor mind1.
jah és még annyi. NEM 1 órányi vagy 1 napos játékidőre kell társ/tag, hanem HOSSZÚ távra. Mi mondhatjuk azt, hogy összeszokott társak vagyunk. (igaz mostanában sajna családi dolgaim miatt nem tudok lenni). 
nah tehát, vacsnak írj PRIVÁTOT ha csatlakozni akarsz.
-
davidkaa123
újonc
sziasztok ki játszik multiba?

Új hozzászólás Aktív témák

- Hardcore café
- Warhammer 40.000
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2 perc a teszt.
De megéri szerintem kivárni. HA nem sürgős persze.

Nem találni egy épkézláb olyan mapot, ami max 250 mega, és nem kocka földek vannak, és több növényes is.