Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali.
Valaki megmondaná hogy ezzel a sorral mi a sz...t csináljak?? Átírtam egy gépet 11 re 13 ról de ez a hibája van állandóan. Csak épp a KroneBigM500-t én írtam már az előbb át az XMLjében, hogy hátha így betolja de nem.
Error loadVehicle: unknown type 'KRONE_BIG_L500_Prototype_2013_V2.KroneBigM500' in 'C:/Users/szemiramisz/Documents/My Games/FarmingSimulator2011/mods/KRONE_BIG_L500_Prototype_2013_V2/kroneBigL500payable.xml'
Mit írjak át még és hol?
-
tokman6
csendes tag
válasz
farmos2013
üzenetére
kör
-
farmos2013
csendes tag
hali.
ez milyen bála szedő? http://ls2013-mod.com/?p=1099
-
Zsolt...
tag
Gyöngyszemet találtam, remek Map. Hagenstedt (Nagyon) újragondolva!

[link] Próbáljátok ki! -
Sabber
aktív tag
Hali
valaki tudna ajánlani egy oversize vágóasztalt? kukoricára és búzára is.
köszi köszi
-
Jocohun
tag
válasz
Redbull941
üzenetére
Szia. Tudsz segíteni? Ma megkaptam a steamos Farmer Simulator 2013 as kódom, viszont a cd kódot nem találom sehol hogy a játék telepítése után beírjam.
-
puhoska76
tag
válasz
farmos2013
üzenetére
Nem gondoltál még rá hogy miért fagy ki nálad a többieknél meg nem?? nem piszkálódásból de elég sokan használjuk amit olivera88 ajánlott neked. Szerintem valami nem stimmel ha kifagy.
-
olivera88
veterán
válasz
farmos2013
üzenetére
Tessék. Én ezt használom.[link]
-
farmos2013
csendes tag
Hali!
Valaki tudna küldeni egy olyan Kőrbála felszedő pótkocsit ami nem is fagy ki ha csatlakoztatom egy trakira pls!
-
olivera88
veterán
válasz
farmos2013
üzenetére
Mutasd a linket melyik az. Én kb 4 honapja találtam egyet amire 20 bála fér és tökéletesen müködik.
-
tutikas
tag
Ja bocsi most nézem hogy szerkeszteni akarod TT-re akkor ezekszerint megvan a gumikerekes 780 as amugy TT ben több helyen is fent van de eggyik sem mükszik
-
Zsolt...
tag
válasz
farmos2013
üzenetére
Azért küldtem mert én is ezt használtam anno, és semmi gond nem volt vele, vagyis köze sincs az 1.4 javításhoz!
-
farmos2013
csendes tag
Heló!
Kaptam egy linket ahonnan Kőrbála felszedőt tudok leszedni le is szettem be is raktam!
Egy problem bármilyen traktorral próbálom felszedni kifagy a játék!
Ez lehet a gondja hogy Farmign Simulator 2013 1.4 patch?? -
apach
senior tag
válasz
tutikas
üzenetére
Hmm. jó tudni. Akkor azért nem okés.
De lehetne pedig szerkeszteni egyet, csak a kereket kellene leszedni a kerekes verzióról, és rátenni a terra trac-t. De amúgy ennél azért odab...z az, hogy a modDesc verzion 12-s és nem 4 vagy pedig 9-s. :S
Lehet kész sincs még, csak valami tetű lenyúlta és feldobta az oldalakra mert azt hitte jó lesz majd. -
olivera88
veterán
Hány mod lehet bent a mods mappában? Az megvan határozva?
-
apach
senior tag
válasz
Zsolt...
üzenetére
De őszintén? Nekem is megvan/megvolt törtben, de csak addig használtam, amíg kipróbáltam a gépeket a boltban mindet. Ennyi. Nem is rossz, de inkább maradok a 2011 verziónál egyenlőre. Majd ha meglesz eredetiben is, akkor majd jövök és valószínű kérdezni is fogok. De addig NEM!
-
apach
senior tag
Hali. Tünj már el innen a fórumból légyszi, mert ha arra nem vagy képes hogy megvedd az eredeti játékot boltban, akkor a fórumot se rontsd el!!!!! Vetted?? A többit Te IS olvashatod a másik írásomban, amit az előbb írtam be.
Még annyit. NEM érdekel, hogy tetszik e a hangnem vagy sem! Úgyhogy emiatt ne is írj, mert nem fog izgatni!
-
apach
senior tag
Hali!
Tiltsák már ki az ilyeneket, akik nem fogják fel a böszme agyukkal, hogy a hamis és NEM bolti eredeti játékról pofázni TILO waze!!!!!!!!!!!! Fogja már fel ezt mindenki akinek NEM eredeti van!!!!!!!!
Én úgysem segítek, az ilyeneknek!!!!!!!! Meg hát, a 0-s IQ val nem fogják fel, hogy azért van annyi hibájuk, (legalább is az eredeti játékban levőkön kívül), mert fel van törve a játék, és MEG VAN SÉRÜLVE A JÁTÉK valahol!!!!! Úgyhogy NE AZ OLDALT ZÁRJÁK BE, hanem vágják ki az ilyeneket innen és kész. Azért vannak a moderátorok vagy tudom is én itt hogy nevezik azokat akik a szabálytalanságokra figyelnek, hogy valamit tegyenek ellenük!!!! Nem hiszem el, hogy nem lehet kizárni őket a MAX második warez témájuk után! Ahelyett inkább bezárnák a Fórum topikot?! Hát akkor ehhez csak gratulálni tudok majd nekik.
A csúnyáért viszont bocsi azoktól, akik EREDETIVEL vannak itt! De már baromira elegem van az ilyen fa...z fejekből mint ez a tag is akire most lett rászólva!
Tehát, az EREDETI játékosoktól bocsi, a többitől meg NEM kérek bocsánatot ha trágár szavakért, mert ennyi a minimum amit érdemelnek!
-
apach
senior tag
Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy gépet lehet e a 4.1.7 editorban szerkeszteni úgy, hogy a "normál" kerekeit lecseréljem a TT meghajtásra? Vagy ehhez kell a AC3 progi?
Ugyanis találtam egy Lexion 780 TT gépet, de hiába írtam át 11-re amiket kell, (legalább is asszem mindent átírtam amit kell), de amint a gépre lépek, folyamatosan világít a lámpája, és beindítva van, de utána sajna csak a Feladatkezelőben tudom leállítani és kilépni a játékból.
A 2011 verziós Normál kerekes géppel vegyítettem igaz, de megvételkor elkezd tölteni aztán ha kattintok vagy valami gombot nyomok, akkor kivág játékból hibával.

-
wrox
őstag
Te mit nem értesz azon, hogy nem lehet warez ezen a fórumon?
Becsukják b*szki.
-
orwi
tag
Van valakinek aktivációs kódja 1,4-es frissítéshez, ami működik??
-
Zsolt...
tag
válasz
farmos2013
üzenetére
Tessék... [link]
-
farmos2013
csendes tag
Heló!
Egy olyan segítséggel fordulok hozzátok,hogy honnan tudok leszedni egy kőrbála felszedőt tudjátok olyan mint ami a kocka bálát is felszedi csak ez nem kocka hanem kőrbála!
Köszönöm válaszotokat!

-
tokman6
csendes tag
Mielőtt kezdenéd a játékot, a mentés kiválasztásánál van olyan hogy vehicle reset// járművek alaphelyzetbe vagy ilyesmi//
Arra katt rá, és minden géped ott fog sorakozni a farmod közepén elméletileg a föld felett és nem alatt

--------------------------
Más:Amúgy ma vásároltam be ebből a játékból

3 db-ot vettem, darabját 2000-ért.--------------------------
-
orwi
tag
válasz
dafko90
üzenetére
Bementem a My Games mappába, azon belül a Farming Simulator mappába, azon belül savegame 1 mappába, itt pedig megnyitottam jegyzettömbel a CareerSavegame dokumentumot, ott kikerestem a felső sorba money szót és átírtam a számot a 10x-ére. Aztán kiléptem, beléptem a játékba és amikor bejött, ahol a mentést indítod el, már nem volt mentés. Ennyi a sztori. Ötlet??
-
orwi
tag
Segítsetek.Próbáltam átírni a játék pénzét, de sajnos nem sikerült, sőt még a mentéseim is elvesztek.Úgy csináltam ahogy valaki leírta.Szerintetek mi lehetett a baj??
-
Jocohun
tag
válasz
Redbull941
üzenetére
Oké köszi a segítséget.

-
tgumis
tag
segítség
problémám a következő:
Végigjátszóm a hétvégét szombat vasárnap.
Aztán hétfőn meló után beülök a gép elé és ahogy elkezdeném a játékot a kiválasztott eszközre kattintok és az sip sup egyszer csak beesik a föld alá.
Vasárnap reggel minden faszányosan megy ahogy szombat este elmentettem.Sőt napközben is ha mentettem akkor ott folytathatom ahol abbahagytam.
Mult héten szintén ez volt egész héten nem játszottam pénten kezdenék délután esnek be a gépek.
Újraraktam hétvégén működik ma már nem.
Valakinek ötlete.
Kérlek segítsetek megöl az ideg nem nagyon bírom a játékot de felba**
nem akarom ezért kivágni.hali -
tutikas
tag
-
Zsolt...
tag
válasz
Redbull941
üzenetére
Légy szíves ne itt reklámozd a virágboltot!
-
Redbull941
tag
válasz
Jocohun
üzenetére
Én is úgy használom, hogy leszedtem egy tört verziót, be írtam a cd key-t és fut a multiplayer
(annyi, hogy steammen nem számolja az órákat, meg ilyeneket
)(#3032)
Köszi, így oldottam meg, ahogy fent is le írtam, majd ha át lehet tenni magyarra egyszer steammen is, akkor ott fogok játszani, de a törtverzió és a steammes verzió is 1 mappát használ a gépről (my games...)
-
apach
senior tag
válasz
Tésztaszűrő
üzenetére
Hali.
Elfelejtetted Te is, hogy a Zipen belül lehet még akár másik 3 Zip állományú mappa is mi?
Először nézz bele ezután te is akkor hogy van e benn, mert lehet majd egyszer csodálkozol miért nem jó, aztán kiderül, hogy 3 zip van 1 be csomagolva. -
Syrakusa
csendes tag
válasz
Tésztaszűrő
üzenetére
Azt hiszem rar - ként szedtem le Őket........
Többnyire innen:
http://www.gamemoding.com/category/farming-simulator-2013-mods
http://www.farming-simulator.com/mods.php
ha ez segít......... -
Jocohun
tag
Üdv mindenki. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy vettem egy steam-os termék kódot azt tudom hogy ott aktiválható a kód és le is tölthető a játék. A kérdésem az lenne , hogy nekem megvan az eredeti cd másolata ami magyar végül is mondható hogy a játék lemez eredeti de az aktivációs kód nincs hozzá és mivel vettem egy kódot így ha a lemezel aktiválom és nem a steamon akkor jó lesz-e valamint lehet e játszani vele anélkül hogy a steamot felraknám? Tehát mint ha a boltba vettem volna a játékot és a lemezzel indítom. Előre is köszönöm.

-
orwi
tag
Hali.Ti jártatok már úgy, hogy elkezdel kockabálázni, és megtelik a számláló nem dob ki bálát, hanem kezdi előlről a számláló?Mert lebáláztam a földem és nincs 1 db bálám sem.Vajon miért??
-
Syrakusa
csendes tag
válasz
Tésztaszűrő
üzenetére
Uhhh....bassz...........akkor ezzel egy jó darabig elleszek....... :-)
De akkor most kicsomagolva vagy becsomagolva legyenek? :-) -
Tésztaszűrő
csendes tag
válasz
Syrakusa
üzenetére
üdv. A problémádra a megoldás egyszerű de hosszadalmas, én is jártam már így többször is a letöltött módok között van egy hibás amit ki kell venned a többi közül, sajnos ez tényleg aprólékos és hosszadalmas de megoldható én úgy csináltam, hogy az új berakott módokat kiveszed és egyesével visszateszed mindig veszel gépet (mindegy milyet) mentesz kilépsz visszalépsz és amelyiknél eltűnnek a dolgok azt kidobod, amíg ezt nem csinálod meg addig minden mentésnél elveszíted az összes gépedet, és nekem az állatok is eltűntek. Sajnos másként nem lehet kiszűrni.
-
Syrakusa
csendes tag
válasz
Zsolt...
üzenetére
Érdekes dolgokat tud produkálni.
Gondoltam arra,is,h lehet az a gáz,hogy nem rendszergazdaként futtatom.Próbáltam úgy is de semmi változás.
Eddig Én a MOD - okat kicsomagoltam és úgy pakoltam be a mappában,de az egyik ismerősöm azt mondja,hogy Ő becsomagolva pakolta be ha jól emlékszik.......De az is érdekes,hogy próbáltam a money modot is és ott meg nem + 1.000.000 - ot ad hanem annyit levesz szóval minuszba tudok csalni....Tök jó :-( -
Syrakusa
csendes tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Nem,semmit nem töröltem.
EMgpróbáltam az újra telepítést is de úgysem működik.Illetve ilyenkor ha "elsétálok" a kereskedésbe,ugyanúgy meg tudnám venni a modolt gépeket(ha lenne rá pénzem) ....... -
Syrakusa
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék,kérem aki tud mihamarabb segítsen!
A problémám a következő.Szedegettem MOD - okat a játékhoz,mind fel is ismerte.Eladtam az összes alapgépet(amit játékkezdéskor ad)és vettem helyettük MOD - oklét gépeket.Játszottam,majd vettem földet ,bevetettem stb......meguntam,mentek,kilépek.Másnap betöltöm a játékot és azt veszem észre,hogy minden a mentéskori állapotban van(pénz,földek,termény stb)de az összes gépen eltűnt(ekék,traktorok,pótkocsik stb).Ezt csak a MOD - olt gépeknél csinálja.......
Windows 7 - et használok ha ez jelent vmit.Szerintetek ez miért van? -
SparrowHUN
tag
válasz
Redbull941
üzenetére
Szia!
Az Én verzióm is steames, és ott nincs magyar verzió.
Egyenlőre nincs dedikált szerver sem, így csak akkor van magyar nyílt szerver, ha valakivel összefogsz, és együtt játszatok, mivel P2P alapú a multiplayer játékrész (egyenlőre).Üdv,
Sparrow -
orwi
tag
Már megint kérdésem volna, valaki mondja már meg pontosan melyik földterületnél tudnám megtalálni a bálaeladást, mer nem találom. Köszönöm.

-
wrox
őstag
Vedd meg boltból, akkor elfogadja.
Jó lenne, ha mindenki az eszébe vésné, hogy a PH fórumain nincs warez. Ha erről megy a "beszéd", akkor be lesz zárva a topic. Ezt akarjátok?
Ja, meg tényleg használd a szerkesztés gombot, azért van.
Persze ha különböző hozzászólásokra válaszolsz, akkor nem kell, de ha eszedbe böffen valami, akkor azt ne 20hsz-ben írd le 3 perc alatt.
Akinek nem inge... -
orwi
tag
Már újra telepítettem, és a modok is jók. Nektek frissítés után sem fogadja el egy aktiválós kódot?Miért??
-
orwi
tag
Köszike a választ,de azt hol tudom megnézni, hogy melyik verzióra érvényes a mod??
-
tutikas
tag
Szia sajnos van az ugy hogy nem fogadja el mindig a modokat amugy megnézted h milyen verziot töltöttél le mert a 2013 nem fogadja el a 2011 est és van olyan oldal ahol a modok keverve vannak amugy megtudod nézni igy is h sikerült e

ha sikerült akkor ott bent vannak a játékban pedig az álatok után jobbra nyil és ott vannak a letöltött modok elhelyezhető tárgyak modositások géptipusonként stb -
apach
senior tag
Szia!
Ha eredeti a játékod, akkor sajna nem tudom mitől lehet. Ha nem eredeti, akkor épp most írtam le az okát.

Mellesleg. végre sikerült 2013 as módokat átírnom a 2011 verzióra.

Épp most írtam át egy Iveco bálás kocsit a pótjával, és épp tesztelni akarom, egy Claas Trakeszt sikerült átírnom előtte teszteltem is.
Nem nehéz. Csak az XML fájloket kell át cserélgetni pl scrollUVShader xmlt átcserélni a 2011 verzióéra vagy épp fordítva. Persze a modDescben is át kell írni pár dolgot ahhoz hogy szerintem a 11-s mód menjen a 13-on.
Ha ezek sikerülnek, akkor szuper játékom lesz asszem 2011-n is. 
-
orwi
tag
Köszike a választ, megnéztem a modokat, de még mindig nincs a játékba egy sem.Szerinted? Én frissítettem az 1.4 verzióra, utánna kérte a aktivációs kódot ami egyik sem sikerült,azóta csak úgy tudom indítani a játékot, hogy belépek a játék mappájába ott van egy FarmingSimulator2013Game alkalmazás. Ezzel indul csak el.Ez nem befolyásolja??
-
apach
senior tag
Baromi egyszerűen, feltéve, ha normálisan tetted be őket a mods mappába.
Normálisan alatt azt értem, hogy amikor letöltöttél egy adott módot, azt meg e nézted megnyitással hogy nincs e benne zipes mappa. Akár több is. Pl kombájnoknál előfordul sűrün az, hogy a vágóasztal is a kombájn is és a vágóasztal kocsi is külön zip meppába van csomagolva, és ezt a 3 zipest, 1 darab zipbe csomagolják még a végére és úgy töltik fel netre ahova akarják. Vagyis, letöltés után megnyitni a mód zip mappáját és megnézni hogy nincs e benne akár több zipes mappa még. ha igen akkor azokat kimásolni és beilleszteni a mods mappába.Ezt nem ártana sem neked, sem másnak, aki még nem tudja, megjegyezni jól. Plusz azért még azt is, és ezért most a 2011 topikban mérges is lettem, ugyanis van egy csávó, aki csak kéreget állandóan, de maga lusta keresni módokat, hogy amennyire lehet, magatok is keressetek módokat ne csak kéregessetek.
Ez részben neked is szólt.Erre a google kereső kitűnő!
-
orwi
tag
Hali.Amit letöltettem modokat és beraktam Farming Simulator 2013 mod mappájába, azt hol találom meg a játékba? Ez egy BMW M31 mod.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok nem tud valaki egy olyan pótkocsit vagy járművet amivel lehet szállítani paradicsomot és uborkát? Vagy esetleg a meglévő multifruit pótkocsiba bele lehet írni az Angol nevüket?
-
Redbull941
tag
Sziasztok. Ma vettem meg steammen a játékot, sikerült is felcsatlakoznom szerverre, minden perfekt. Egy a problémám, hogy angolul megy a játék, és nem tudom át tenni magyarra. Valaki valami megoldást tud erre? Amúgy szokott lenni magyar szerver, ahol többen vannak, és nem laggol? Köszönöm a válaszokat Üdvözlet

-
orwi
tag
Hali.A térképen hogy lehet megtalálni, hogy melyik a fogadó, mezőgazdasági bolt, stb??
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
A füvet hogy/mivel lehet eltávolítani a megmunkálható földről? Véletlen ültettem egy rövid szakaszon az egyik föld közepére, azóta a bérelt munkaerőm mindig megfordul ott és otthagyja a fűsziget mögötti területet.
Köszi a választ!
-
orwi
tag
Hali. Hogy lehet tehenet és a kakashoz tyúkokat szerezni?
-
orwi
tag
Köszi a segítséget.
-
orwi
tag
Ha letöltök egy mod-ot azt,hogy kell berakni a játékba??
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor majd máskor. 

)