- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt...
tag
Gyááá, de rég jártam erre!
Elnéptelenedett hely - tiszta "Prijaty"
-
Zsolt...
tag
Már csak az ördögszekeret fújja a szél, elnéptelenedett a fórum.
Nálam már R.I.P. az FS13! Két év távlatából kijelenthetem, nagyon sok játékórát beleöltem, úgy single mint multiba, és nem bántam meg! A hibái ellenére is a farmer szimek Királya! Megvan az FS15 is, de az már nem fogott "úgy" meg. Giants bácsiék ellőtték az összes puskaport, már csak magukat ismétlik. Nem titok, eddig is a modderek tartották életben a szériát, eztán is így lesz. Na de,, talán majd az FS17, tele lesz innovációval (remélhetőleg) mindenesetre én reménykedek hogy fogok még olyan jókat farmingozni a nem túl távoli jövőben, ahogy tettem az FS11-13 -ban...
Elmorzsolunk egy könnycseppet és, _uninstall_
R.I.P. Farming Simulator 2013
-
Zsolt...
tag
válasz
fbandy72 #8251 üzenetére
Tököl, tétény campona, csepel, ezekben a Tesco-kban voltam, ott azt mondták hogy már megkellet volna kapják, de semmi. Ki is akadtunk 1páran,, főleg a reklámújságban meghirdetett 3 napos clubcard akció miatt.
Szerintük okt31-től nov 02-ig 3990ft clubosoknak, utánna 4990- lesz. Nem ők tehetnek róla vagy mitoomén, de nagyon elöntötte a x@r az agyamat!!! Győri tetyóba van, ottani haver már reggel óta tolja!Hát milyen logisztika már ez,, a F@XOM QUMVÁRA KIVAN EZZEL!!!!!!
Ja tényleg, holnap mindenszentek, vagyis -1 nap a háromból,, vagyis a kettőből a mai bukott nap miatt!
KÖSZÖNÖM TESCO meg a többi!
-
Zsolt...
tag
válasz
- = Zk = - #7277 üzenetére
Ha van rá lehetőséged, multizz egyet s' megtudod!
-
Zsolt...
tag
válasz
- = Zk = - #7275 üzenetére
Ennél a játéknál is igaz, mint a legtöbbnél, hogy nagyobb móka 1ütt nyomni a haverokkal, mint a béna MI-vel x@r@kodni!
Az meg hogy, lesz e közös föld lehetőség multiban, azt nem tudom.
-
Zsolt...
tag
válasz
Anna123456 #7254 üzenetére
Kapsz egy új USA mapot+gépeket, eszközöket!
Nem tesz semmi érdemlegeset az alap játékhoz, hisz eddig is számtalan mod készült már hozzá. (saját vélemény)
Nézegess videókat róla! [link]Viszont,, a fentebb említett fakitermelő mod, ad 1kis pluszt az alapgaméhoz.
-
Zsolt...
tag
Na, ez mekkora skacok! (Erdészeti mod)
Végre, ezzel a mod-dal tettek egy kis innovációt a gaméba.
El lehet vele bíbelődni az tuti, próbáljátok ki!:[link] -
Zsolt...
tag
Huhh de rég voltam már erre, de jó látni hogy megvannak még a régi arcok!
-
Zsolt...
tag
Ha valaki szeretne boltban megvehető, és elhelyezhető sertés és borjú telepet, és eladóhelyet![link]
-
Zsolt...
tag
Én is viszketek az ilyen blőd átírásoktól!
Na meg a Sci fi modoktól, kombájn 40 méteres vágóasztallal, ami 80km/h-val takarít be az 500.000-res magtartályába... -
Zsolt...
tag
Nincs,, ha már a Belga mapot említed ott meg pláne egynek veszi a tároló miatt,, fű-széna..
Akkor van jelentősége ha bálázni szeretnél, mert akkor értelemszerűen csak a forgatott füvet(széna) tudod bebálázni(gyári bálázóval) de,, a Belgán azt meg minek ugye!?Remélem nem túl kacifántosan fogalmaztam!
-
Zsolt...
tag
Hát igen, ezzel mindenki szopik az elején, nekem is beletelt "nem" kis időbe mire sikerült olyan modokat összekaparni amivel megoldódott a bálaproblémám.
Ma már elhagytam a bálázást, olyan mapokat nyomatok ahol letárolható széna, szalma, stb... van.A régi gyűjteményemből egy darab, hátha hasznát veszed![link] Bálavilla, aszem csak Deutz agrovector-hoz jó.
Az a különlegessége hogy X-el rögzítheted rajta a bálákat. Bálapótosom is volt valamikor, de azt már nem lelem.Megjegyzem, nem igazán van tökéletes megoldás erre a problémára a játék fizikájából adódóan. Amit az általad említett képeken látsz, azok vagy autobálaszedők vagy te rögzíted őket valahogy!
-
Zsolt...
tag
Mit tud ez, hogy 455Mb?[link] Egyébként nekem az a tapasztalatom hogy minél nagyobb egy map (Mb-ban) annál sz@rabb.
Nem akarom bántani az ilyen mapok készítőit, de a már oly sokat emlegetett (kiváló)belga map, ami ugye ép hogy csak eléri a 70Mb-tot, oszt mégis magasan veri az ilyen több száz megás produktumokat.
Hát igen, a kevesebb néha több!
-
Zsolt...
tag
Nemsokára magunk mögött tudhatjuk ezt az évet is.
Szebb újévet kívánok mindenkinek, találkozunk jövőre!
BUÉK...
-
Zsolt...
tag
Nem feltétlenül kell a 3Gb, nézd meg az adatlapom, ott a konfigom.
Win7/64bit az op-rendszerem, Very high, 1280x1024 felbontáson tolom a gamét, és szépen fut. Nagyobb mapoknál, és ha tele van tömve modokkal, akkor be-be röccen de nem vészesen. Ha,, nagyobb szaggatások, lassulások vannak, ott hamar kiderül hogy valamelyik moddal van a gebasz. -
Zsolt...
tag
Ez az öreg Bizon Z056-os megér egy misét.[link]
Mozog rajta minden karlantyú-bizgentyű, nyitható szerelőajtók az oldalán, magtartályajtó a tetején, szépen forognak az ékszíjtárcsák, mint a gépen, mint a vágóasztalon, és az analóg mérőórák is működnek rajt.
Van ami csak kívülről nyitható, ilyen a magürítő cső(x betű), itt az "o" betűvel csak a mag ürítését lehet ki-be kapcsolni. Megemlíteném még a hangját ami nagyon babára sikerült, és ami még teszik benne, az ahogy rázkódik a masina, még a komplett motor is külön remeg a kaszniban.Aki ismeri a Claas 85. modot, ahhoz tudnám hasonlítani, minőségben, kidolgozásban.
Ami hibákat észleltem, a kameranézet messze lemegy a talaj alá, meg hogy a hátsólámpa nappal müxik, éjszaka viszont 1általán nem. -
Zsolt...
tag
Egyre jobban belendülök ebbe a letűnt korba, még a monitoromat is átállítottam szépia modba, így fillinges igazán. A fenti képek is in game készűltek!
-
Zsolt...
tag
Zsolesz-nak: Köszi, de ezek már a 70-80-as évek gépei, én a classik masinákat keresem.
Gab.68-nak: Itt egy öreg Fendt, [link]ez tényleg ütött-kopott
-
Zsolt...
tag
Az Oberthalbach farmot én is kipróbálnám, de ahhoz olyan régi masinákat szeretnék összeszedni, amik tudják pl,, a szántás, kerékporzás, stb... modokat.
Arra meg most nincs energiám hogy ilyeneket összeszedjek. (már ha vannak ilyenek 1általán)A classic pack-ban pont azt nem szeretem hogy olyan sterilek a gépek, ha már "old" akkor legyen ütött-kopott, rozsdás, nekem legalábbis fontosak ezek a dolgok.
-
Zsolt...
tag
válasz
zsolesz0803 #5526 üzenetére
Pont erre írtam fentebb hogy megnézném működés közben, bármennyire is lehetséges az.
Más: Gab.68-nak köszönöm hogy bemutatta a belga mapot.
Nagyon beszippantott ez a farm, én még állatokkal nem pepecseltem ennyit mint itt.
Itt aztán tényleg neked kell csinálnod mindent, időgyorsítást nem is használok mert elmegy vele a valós idő is, annyi mindent kell benne babrálni. Van egy fajta hangulata az biztos. Nálam az év mapja! -
-
Zsolt...
tag
válasz
GrooveHero #5433 üzenetére
Köszönöm srácok, és az ez évre kapott sok-sok segítséget, mod ajánlásokat is...
-
Zsolt...
tag
válasz
szildavid90 #5369 üzenetére
Esetleg lassú a net-ted!?
Terhelt szerver, ilyesmi...
-
Zsolt...
tag
Még régebben én is próbálkoztam összebarkácsolni koszolódó masinákat, de vagy nem látta a progi a kreálmányomat, vagy fagyott tőle, meg ilyenek.
Még jó hogy a hozzáértők 1re f@szább, ilyen jellegű modokat alkotnak.
A babrálást én is meghagyom a profiknak! -
Zsolt...
tag
Ha valaki szintén Claas mániás, annak itt egy igényesen kivitelezett Axion 850-es.
Teszteltem eleget, tényleg nagyon ott van a szeren! [link] -
Zsolt...
tag
Jó kis map ez a Vojvodina, nem lehet csak úgy bűntettlenül áthajtani a piroson, én ezt tettem, el is kenték a számat 700 ájróra...
-
Zsolt...
tag
Látom,, pezseg a fórum!
-
Zsolt...
tag
Ismét találtam egy gyöngyszemet, frankó, igényes map, itt aztán lehet garázdálkodni,,
akarom mondani, gazdálkodni...[link]
-
Zsolt...
tag
válasz
kisselandras #4980 üzenetére
A játék fizikája amúgy is 1vicc, hát ha még valami bogaras modod is kifogsz hozzá, az már egyenest a muhaha kategória.
-
Zsolt...
tag
válasz
Greenfarmer #4954 üzenetére
Igen, lehet!
-
Zsolt...
tag
válasz
Greenfarmer #4947 üzenetére
Pár új mod(map, gépek), semmi több.
-
Zsolt...
tag
Végre egy normális Claas Xerion 5000-es [link]
-
Zsolt...
tag
válasz
Picilaci01 #4854 üzenetére
belehajthatsz a folyóba is, vagy tavakból, ha, olyan mapon vagy...
-
Zsolt...
tag
Én is sajnálom hogy ez történt veled, iszonyat sok melód lehetett benne!
Van hogy én is szerkesztgetek mapokat, és ha elbaxodik valami akkor sík ideg vagyok.
Hát akkor neked milyen x@r lehet, hisz a nullából építeni valamit, az a nagy volumen...De ne add fel, én hiszem hogy összehozod a dolgot, és leszünk itt egy páran kik (engedelmeddel) kipróbálhatjuk majd a kemény, fáradságos, melód gyümölcsét.
-
Zsolt...
tag
válasz
kisselandras #4769 üzenetére
Ha erre gondoltál [link] akkor egészségedre!
-
Zsolt...
tag
válasz
Wildgreen #4739 üzenetére
Hali!
Tök mind1 hogy szerves, műtrágya, vagy permet, a játék egynek veszi.
A lényeg hogy mindig szórd meg a földet hogy nagyobb legyen a hozam!Valamelyik közepes traktor orrára tegyél műtrágyaszórót, hátra meg vetőgépet, állítsd a gépet a bevetendő földhöz majd, aktiváld a trágyaszórót(B) és tedd rá a melóst(H),, és már megy is magától a vetés+trágyázás egyszerre... ( ha melóst használsz, sem a vetőmag sem a trágya nem fog fogyni!)
-
Zsolt...
tag
Nagy a Isten állatkertje,,, és sajna nincsen rajta kerítés! [link]
-
Zsolt...
tag
CLAAS kombájnok szerelmeseinek kötelező darab! [link]
Ez a mod bőven rászolgált az 5csillagra.
-
Zsolt...
tag
válasz
GrooveHero #4685 üzenetére
Aszem kilehet kapcsolni valahogy az autóforgalmat, ha az zavar esetleg!
Régen én is pipa voltam az ilyenek miatt, de már megszoktam...
-
Zsolt...
tag
válasz
puhoska76 #4651 üzenetére
Én is mikor elkezdtem a játékot lépésről lépésre haladtam, hitelt nem vettem fel, eladtam amit lehetett (kék traktorkák stb...) és csak ábrándozva néztem a P-bolt hatalmas kínálatát. És így haladtam 1re feljebb, földekre licitáltam, vettem a gépeket-eszközöket, majd jöttek az állatok. Sok-sok kemény meló főleg az elején s pláne Hard-on, ahol üres még a tároló is, mikor kezded. De pont ez volt a varázsa az egésznek!
Sokan csalással kezdték, tele volt a Net olyan videókkal ahol hegyekbe álltak a "Case quadtrac 600" és társaik. Na az ilyen emberkék hót ziher hogy kalóz verziót használták és mára már rég elfelejtették hogy valaha is telepítették ezt a nagyszerű játékot, aki meg kipengette érte a 3900 ft-ot, az tuti ki akarta élvezni minden pillanatát.Nekem is van a "Money mod"-om, mert már annyira kiveséztem a Fs 2013-mat (böcsület játékkal) hogy már egy új map, vagy gép modod szedek le, akkor ne kelljen ugyanazokat a köröket futnom! Okádok az olyan dolgoktól mikor, valaki úgy átír dolgokat, hogy egy 40 hektáros földet egy kis kapacitású kombájnnal megállás nélkül lehúz, majd beleüríti 1kicsi pótkocsiba és hazafurikázik vele. De a nagy kedvenc az mikor ugyanezen méretű területet, hatalmas 100 méter szélességű (nem létező) vetőgéppel bevet,,,, szánalmas!
-
-
Zsolt...
tag
válasz
tembopapa #4570 üzenetére
Akkor szokott ilyen történni ha, vetés közben időgyorsításra van kapcsolva!
Pl: Mondjuk elkezded vetni a földedet és valamiért nyomsz 1időszpidet, majd leveszed azt, de a vetés folytatódik tovább, így ami nem volt gyorsítva az később is érik 1ugyanazon területen. (remélem érthető volt)Giot-nak: Ejnye,, pedig pont a koszolódás a lényeg!
-
Zsolt...
tag
Volt itt szó CLAAS 780 TT-ről, ezt jól összelehet koszolni! [link] Én is ezt használom! (többek közt)
-
Zsolt...
tag
Ha valakinek kellene 1nagyon kafa 8530-as John Deere trakesz: [link]
-
Zsolt...
tag
Találtam 1nagyon kafa ekét, öröm nézni ahogy koszolódik és szépen megvan animálva ahogy a földet forgatja:[link]
-
Zsolt...
tag
válasz
GrooveHero #4471 üzenetére
Úgy tom nincs különbség hozamban, mintha kukit vagy búzaféléket silóznál,, "aszem".
-
Zsolt...
tag
válasz
GrooveHero #4464 üzenetére
Silozhatsz füvet is! Megveszed a legnagyobb fűnyíró masinát, hozzá a legnagyobb begyűjtő pótost, lehetőség szerint megveszed a BGA melletti nagy földet, aszem a 7-est,
beveted fűmaggal és örülsz. Nem kell permetezni-trágyázni, nincs vele annyi macera!A pénzt akkor kapod ha, belekanalazod a bioüzembe a beérett silót!
-
Zsolt...
tag
Na kipróbáltam a Titanium-ot havernál, nem 1nagy durranás sem az amicsi map sem a gépek! (saját vélemény)
-
Zsolt...
tag
Én inkább a Titanium-ban lévő Amcsi mapot viszlatnám meg közelebbről!
Annyira nem érdekel a dolog, hogy a komplett Titanium csomagot beszerezzem, nekem az alapjátékélményhez nem sokat tenne hozzá.Más: Jó lenne már végre ha a lelkes modderek olyan más állatfajtákat is mozgásra bírnának mint,,, ló, malac, kisborjú, annyira uncsi már ez a sok kartonmasé állat!
Nem hiszem hogy a motor-ból csak ennyit lehet kihozni, mert vannak olyan mapok ahol találkoztam, sassal, varjúval, békával stb... és semmivel sem voltak rosszabbul meganimálva mint az alap állatok. Én már valami gyér mozgásfélével is beérném, csak ne azokat a bamba élettelen papírlényeket kelljen bámulni!Na majd a 2014-ben!,,, (talán)
-
Zsolt...
tag
-
Zsolt...
tag
Ha van valakinek kedve multizni, azt várom szeretettel!
Kb 22:00-ig vagyok, "farm ahol élek" néven, nincs kód, az ES limiter és a Hud hilder modokon kívül mindent modot kiszedtem, + 2fő jöhet, remélem nem lesz lag...Csőváz...
-
Zsolt...
tag
Nekem teljesen szétbaxta az új tapasz a gamét!
(eredeti jogtiszta)
Na mind1,,, úgy sem játszottam már vele, csak megemlítettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR