Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
taurus1044
üzenetére
FTP rejtett fájl látszik. ilyent találtam csak de ezt próbáltam hogy elétettem a pipát de semmi.

-
apach
senior tag
válasz
taurus1044
üzenetére
pontosabban? vagyis mi a menet? megvan a progi csak épp nem igen értek hozzá.
-
apach
senior tag
Bocs az Új írásért, de nem akartam direkt a hozzászólásomban kérdezni.
Nos. A REJTETT fájlokat hogyan vagy milyen módon tudom egy adott gépnél előszedni?? Ugyanis 2011 be találtam egy totál hibátlan szuper Claas 850 dual felnis stb Trakeszt de az i3d és a GÉP XML je asszem többek közt, el van rejtve, sőőt valószínű hogy a textúrája is, ami viszont kellene ez pont a Textúra, mert szeretném más színűre csinálni. Van egy Kamionom is ilyen, meg 1-2 pót is, de ezeknél viszont totál semmilyen mappa vagy fájljuk nem látható a Zipjükön belül. Aki tudja, PM ben is megírhatja nekem. Előre is köszönöm!
-
tembopapa
tag
válasz
taurus1044
üzenetére
Köszi,privibe elküldtem.
-
tembopapa
tag
válasz
taurus1044
üzenetére
Én is bohóckodom ezzel az Amazone-nal de ez csak ház körül,esetleg kisebb területeken jó! Majd vmi komolyabb cuccot kell nekem is beszerezni fűnyírásra!
-
tembopapa
tag
Üdv mindenkinek,tőkefelhalmozást hajtok végre,repcézem ezerrel,14-15-16-os földek a tulajdonomban. Kezdő vagyok de lelkes!

-
tab21
csendes tag
válasz
taurus1044
üzenetére
Szia!
Maga a játék meg van pc-röl, de a jobb gépeket meg kéne venni igazi pénzért. Na ezeket szeretném valahogy megszerezni. -
taurus1044
tag
hali.ha valaki bele tudná tenni a térképembe a tárgyakat amik kellenek az jo lenne.nekem sehogy se ment.hiába néztem meg hogy hogy csinálják.
-
underdark
aktív tag
válasz
vihar100
üzenetére
hígtrágya eladáshoz olyan tárolót kell keresni tehát nem trágyázót...
-
vihar100
tag
Sziasztok tudnátok olyan trágyaeladó helyet mondani ami működik? Rengeteg szerves és trágyalém van.
Előre is köszönöm. -
sanci123
csendes tag
sziasztok! olyan ügyben érdeklődnék hogy az időt hogy v is hol lehet gyorsabbra állítani?
-
apach
senior tag
válasz
taurus1044
üzenetére
No. akkor szerkeszteni kell őket.
Először is. Asztalon egy sima mappát csinálj jobbklikk majd a küldés szóra vidd az egeret kis ablak kinyílik, és ott a sima mappára katt.
Ez után, másold bele az adott mapot, amibe tenni akarod, és csomagold ki bele a mapot a zip fájlból!
Ez után, másold be a NEM zip mappás objektet, az sem baj, ha ott lesz, ahol az i3D van a mapnak. Legalább könnyebben megtalálod miután az Editorral megnyitottad a kibontott map i3D fájlját.
De, beszéljenek a képek és a leírás. Igaz, ez a 4.1.7 verzióhoz készült, de nagyjából egyezik az 5 verzióval!
Esetleg nézd meg ezt a videót:
[link]He kell, akkor lefelé görgetve az oldalon, találsz a jobboldali sávban még videókat.
Növények szerkesztése szerintem NEM egyezik a 4.1.7 verziós tutoriallal. Így inkább csak az építményeket ráhelyező részeket nézd.
-
taurus1044
tag
hali apach. exe filéket szedtem le és telepitettem fel.hogyan tudom letenni akkor ha a vásárolni nem tudom?térképet sem tudom szerkeszteni.nem értek hozzá.tudsz nekem segiteni?probáltam beleszerkeszteni de nem tudom a térképet sem mozgati és a letöltött objektumok sincsenek benne.
-
apach
senior tag
válasz
taurus1044
üzenetére
Hali neked is.
Nos. Nem játszom 2013-l de annyit már tudok, hogy NEM minden objektek stb lehet betenni a mods mappába, mert a legtöbbet, az Editorral lehet csak rá tenni!! Vannak Objekt módok is persze, mert már töltöttem is le párat, de az elenyésző mennyiségű. Plusz, Nézd meg, hogy Zipes mappában van e, azt is nézd meg, hogy a Zipes mappában nincsenek e újabb Zip mappákban dolgok. Vagy épp, a Zipesben egy sima sárga mappában. Mert ha igen, akkor ez IS lehet akár a gondod. Az 5-s Editor kezeléséről viszont, NE igen kérdezzetek, mert max azt tudom csak benne segíteni, amiben a 4.1.7 verzióval egyezik. Vagyis, ami gomb, stb megvan 4.1.7 verzión és az 5 verzión is. Mozogni 5 editorban ami mapot kipróbáltam benne, abban nem tudtam mozogni ahogy azt kellett volna, így megmaradtam a 4.1.7 verziónál. Meg hát 2011 verzióhoz ez is kell amúgy is.
Még annyit a mapot szerkeszteni akaróknak, hogy. NEM mind1 hogy SP vagy MP-s megjelölésű Objekt stb a dolog, legalább is akkor nem, ha az adott tárgynak, van bármiféle funkciója a mapon/játékban!! Ezért ilyenekre figyeljetek. Ez a 2011-n is így van! Vagyis, jól nézze meg aki tárgyakat akar mapra tenni és tölteni akar le hozzá. A nevük után ugyan úgy ott van általában az SP vagy MP jelölés.
-
apach
senior tag
válasz
dafko90
üzenetére
Hali.
Én tudom hogy kell csökkenteni a map méretét, de CSAK AKKOR lehet, ha a map mérete, 2048x2048 vagy 2049x2049 képpont méretű. Ha a 2011-s verzió gyári map mérete van, ami 1024x1024 képpont, akkor azt kisebbre NEM lehet csökkenteni.
Viszont, ez nem olyan egyszerű ám, mint ahogy most Te kigondoltad, mert TÖBB PNG vagy DDS fájlt kell át méretezni. Ha DDS formátumúak, akkor gázosabb, mert lehet elvész egy bizonyos beállítás vagy mi. Most hirtelen nem tudom a szöveget amit nekem ki szokott írni a programom amivel ezeket csinálom. Viszont, a map át méretezéséhez a Paint NEM megfelelő, mert nekem legalább is a 2011 verziós alap méretű mapot 2049x2049 képpontra méretezés után nem is töltött be a játék. Viszont miután az XnView programmal csináltam, utána már nem volt gond. Plusz, utána az Editorral is meg kell az adott mapot nyitni és a felszínt rendbe hozni, az épületeket, objekteket és mindent ami rá van szerkesztve, újre be kell állítani ahol esetleg volt, stb. Vagyis, elég cikkes és míg a map használhatóvá válik akár véglegesen, addig akár 2 hétnyi idő beleölése is lehet h kevés lesz. Feltéve ha kezdő az illető. Ha van gyakorlata ilyenekben az embernek, akkor már valamivel gyorsabb. Honnan tudom ezt? Onnan hogy egy mapot már méreteztem is át, és el kezdtem át is alakítani magamnak. eddig 3 szorra kellett újra kezdenem, ami azt jelenti hogy majdnem 1 hónapnyi bele ölt időm ment fuccsba.
-
tab21
csendes tag
Sziasztok!
Van a Farming Simulator GIANTS Software mobilra is ( Android)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.giantssoftware.fs2012&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5naWFudHNzb2Z0d2FyZS5mczIwMTIiXQ..
szeretett játékom így mindig velem lenne!!
Csak 1 a bibi amit letöltöttem az alap játék, és minden kicsit komolyabb gépet úgy kéne megveszegetnem a google play-ről
Esetleg nem tudna valaki egy áthidaló megoldást, hogy megoldódjon ez a kis problémám??
Előre is köszi -
taurus1044
tag
letöltöttem egy csomo tárgyat a modszba benne van de nem tom letenni mert nem mutatja öket a vásárlás gombra kattintás után.tudnátok segíteni?
-
dafko90
tag
Szevasztok. Énis teszek fel kérdést. Hogy lehet a készülődő map méretét kisebbre venni? Nem a fájl,hanem a terület méretét? Milyen progi meg ilyesmi. Köszönöm előre is.
-
tembopapa
tag
Üdv mindenkinek,honnan tudom megszerezni a Giants Editor megfelelő verzióját az FS 2013-hoz? Sok helyre irányítottak a linkek de mind kamu volt! Köszi a segítséget!
-
Zsolt...
tag
Mókás emberke! [link]
-
zsl3
csendes tag
Ez így van. Ebben az esetben viszont az x, y, z tengelyen a forgási szöget érdemes 0-ra állítani, hogy eredeti pozícióba kerüljön, mert ugye a kamera pozícióját veszi fel az adott objektum. Nem akartam ennyire részletesen leírni az előző hozzászólásomban. Sok esetben előfordul az is, hogy egy .i3d fájl, nem csak egy objektumot tartalmaz és ebben az esetben import és Ctrl+F után mindet odarakja a kamera helyére (pl. korlátok az utak szélére). De ettől függetlenül igaz, hogy a ctrl+F meggyorsítja a folyamatot.
-
zsl3
csendes tag
válasz
chriss75
üzenetére
Először is le kell töltened a Giant Editor-t. Utána tömörítsd ki egy könyvtárba a mapot, amit szerkeszteni akarsz. Ha ez megvan, akkor GE-ben megnyitod a .i3d fájlt és importáld bele az objektumot, amit akarsz. Mindig az origoban fogja berakni és onnan neked kell a térképen elhelyezni. Mentés és újratömörítés. Röviden összefoglalva. Próbálkozzál vele, nem olyan nehéz, csak idő kell hozzá és türelem. YouTube-n nagyon sok tutorial van fent. Én is innen lestem el a dolgokat.
-
chriss75
csendes tag
sziasztok! lehet hulyet kerdezek,de tenyleg nem tudom hogy kell.... Szoval,hogy lehet elhelyezni objektumot a játékban? pl.aszfaltot,fuvet,hazat oda ahol nincs? Légyszi segítsen valaki! elore is koszonom!
-
szoszo73
csendes tag
trakyka rakd fel az 1.3 frissitést és akkor nem fog eltünni a takarmány nekem is igy lett jo

-
Zsolt...
tag
Elgurult a gyógyszerük!

-
underdark
aktív tag
istenem

a vége fele van a lényeg, hogy miért is csinálták ezt haha -
Zsolt...
tag
válasz
tembopapa
üzenetére
Üdv a csapatba, és gratula az unokákhoz!
A kérdésedre kérdéssel válaszolnék! Nem lehet hogy a szalagon, egy kis mennyiség burgonya is belement a pótosba? Mert ha így van, akkor addig nem enged mást beletölteni, míg nem üríted ki teljesen. A gyári mapon nagyon közel van a két tároló egymáshoz, lehet úgy hajtottál át a szalagok alatt, hogy betöltött valamennyi burgonyát, s' mire a cukorrépához értél, már azt nem tudta rakodni. Ha viszont előtte már nulláztad a burgonyát és úgy történt ez, akkor valami bug, vagy 5letem nincs mi lehet! Alapból, mindenféle pótosra lehet pakolni a tárolóból.
-
trakyka
csendes tag
Hali!
Mentés után ha kilépek és amikor újra belépek akkor eltűnik a takarmány az állatoknál. Valaki tudna segíteni h mit csináljak h ne tűnjön el? -
tembopapa
tag
Első kérdés,ha van a tárolómban cukorrépa, miért nem rakja meg a legolcsóbb pótomat, a krumplit már kipucoltam, volt olyan hogy az első pótot telerakta krumplival, a másodikba tett némi cukorrépát és slussz! Látom hogy van még c.répa meg ki is írja a statisztikám. Köszi a majdani választ!
-
tembopapa
tag
Sziasztok,üdv és egyebek,szeretnék itt lenni veletek és ha van kérdésem feltenném. Remélem nem baj hogy már kétszeres nagypapa vagyok, viszont nagyon tetszik a FS 2013.
-
apach
senior tag
Bocs, még annyit. Telepítéskor asztali alkalmazást lehet telepíteni ha akarod, ami nem baj.

Viszont, a programot NE frissítsd le mert angol lesz utána, azért tettem most fel ezt újra.
Ha feltelepítetted, akkor van egy CD ikon majdnem alul a vízszintes sávban egy Flopy lemez féle kék résszel. Arra katt és Ott tudod megcsinálni, de ISI fájlra állítsd be mert az jobb. Viszont ha engeded hogy a legfrissebb legyen a gépeden, akkor nem csak 3 féle fájlt tudsz vele csinálni, hanem még legalább 3 más félét is.
-
Tibora98
csendes tag
Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni hogy hallottam valamilyen daemon toolsos megoldást amellyel cd nélkül is megy a játék tudnátok segíteni ?!
-
vihar100
tag
Sziasztok, tudnátok nekem ajánlani, valamilyen már általatok kipróbált, traktort ami ERŐS,működik rajta minden és dupla kerekű???
Előre is köszönöm. -
-
vodkafo12
csendes tag
Sziasztok! fel tettem az 1.4 patchet és a játék indításakor aktiváló kódot kér de sehol nem találok tudnátok segíteni
-
vihar100
tag
Sziasztok.
ha összejön egy Big-x-re és kukorica vetőgépre az már annyi lovét ad onnan már dől a lé
most vettem meg a Biogáz üzemmel szembeni földet, nem tudotk Big-x-re valami giga silózó fejet????
A silózni aló kukoricát is érdemes permetezni??????? -
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Semmit sem kell csinálni kihelyezed valahová és kész .
-
underdark
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
ezt találtam silo speed
csak berakod a mod mappába és készkipróbáltam, működik!
tényleg hasznos kis cucc, csak nem túl realisztikus
-
hörii95
csendes tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
hello sajnos ez nekemis igy van nagyon nehezen tudtam jelentősebb pénzt össze szedni én anyit tudok mondani h ha pénz kel h gyüjts össze egy méhkaptárra és az azért rendesen tolja felfele a jövedelmed

-
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Sajnos azt nem találom
pedig tényleg nagyon lassú a silóból való ürités -
underdark
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
ez normális
ha egy helyre minél többször viszel árut annál kevesebbet adnak értekezdésnek meg érdemes csak repcével foglalkozni
-
zsolesz0803
tag
válasz
beluschi
üzenetére
nemtudom mivel lehet probléma, de ha lebillentek 1 pótkocsival azonnal lemegy az ára a terménynek, délelőtt játszottam elvittem egy kamion repcét a malomba eladtam 2803 euroért mire visszamentem a farmra a következő kocsiért kíváncsiságból megnéztem az árát már lement 350 eurora

-
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Gyorsabb leeresztést itt tudod állítani a gép vagy pótkocsi xml-fájljában ezt kell keresni
<grainTankCapacity>18000</grainTankCapacity>
<grainTankUnloadingCapacity>3500</grainTankUnloadingCapacity> a 18000 a tartalma ezt növelve több fér bele 3500 pedig az ürítési sebesség ennyit ürít másodpercenként -
balintovits
csendes tag
hali valaki meg tudná mondani h a trágyalét el lehet-e adni,
és ha igen hol? előre is köszi -
beluschi
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Az időszorzóval lehet a gond. Ha realtime-ra van állítva, akkor min. 6 óra, amíg lemegy a termény ára. Ennél azért gyorsabb a siló.
-
underdark
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
hm?
nem 120x sebességen van a játék? -
zsolesz0803
tag
válasz
underdark
üzenetére
értem akkor felejtős! Könnyűn játszom, de ott is nagyon gyorsan leszedi a munkás a bérét
! A terményt is akkor adom el mikor legtöbbet adom érte, de a terménysiló olyan rohadt lassan engedi le a terményt hogy mire 2 pótkocsival leereszt addig lemegy a termény ára
! Azon is gondolkodtam hogy megkellene valahogy csinálni a termény silót hogy gyorsabban leengedje a magot de nem találtam hogy hol lehet és végül feladtam -
underdark
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
editorral át lehet csak érteni kell hozzá (de felesleges)
miért nem játszol könnyűn?
a terményeket meg akkor kell eladni amikor 2x annyit adnak érte...
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok nemtudja valaki hogy felül lehet e írni valahol a termény árait? Annyira keveset fizetnek a terményért a munkások meg nagyon viszik a pénzt és soha nem tudok nagyobb gépet venni!
Pénz modot meg nem akarok használni! Köszi ha tud valaki segíteni
Új hozzászólás Aktív témák

- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!
pedig tényleg nagyon lassú a silóból való ürités