Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok van olyan direkt vetőgép amelyik előtt nem kell tárcsázni a földet egyből tud tarlóba vetni, és a kérdésem az lenne hogy hogy lehetne ezt a dolgot átrakni egy másik vetőgépbe? Illetve át lehet e és ha igen akkor mit hol kellene átírkálni vagy szerkeszteni? Köszi a segítséget előre is

-
zsolesz0803
tag
válasz
HajduBojler
üzenetére
Heló, nem tudom miért kell az Editor ahhoz hogy modot tegyél át FS13 -ból FS15- be? De a 6.0.1 és a 6.0.2 Editor az a FS15 modokhoz való, az FS13 modokat nem tudod vele szerkeszteni arra az 5.5.1 vagy az 5.5.2 Editor kell ! Nekem még nincs meg az FS15 így még nem tudtam belenézni a modokba, de viszont 11-ből 13-ba raktam át pár modot ott csak a modDesc xml -fájlban kellett átírni egy-két sort és kész, feltételezem hogy most is csak ott kell át írogatni pár sort!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem
Editorral eltüntettem a mapról egy két zavaró dolgot, kerítést oszlopot fát stb eltünt nem látható,de valami még ott maradt mert ha a traktor nekimegy annak a láthatatlan részének akkor megfogja,kérdés hogy hogy lehet úgy eltüntetni dolgokat hogy ne maradjon nyoma,ne akadjon fel rajta a gép? Köszi a segítséget előre is! -
zsolesz0803
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem, új vethető növényeket tettem egyik farmról a másikra,de csak akkor tudok vetni ha az a map is benne van a mods mappába amiből átraktam,
Kérdés : Esetleg tudja valaki hogy hol kellene beleírni a mapba az új növényt hogy megjelenjen a vetőgépben akkor is ha a másik mapot kidobom amiből kimásoltam őket? Köszi a segítséget előre is! -
zsolesz0803
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem! Letöltöttem egy teljesen üres térképet, szeretném berendezni úgy a farmot ahogy nekem tetszik tettem rá pár épületet termény eládó helyet,tettem rá új vethető növényeket, és a kérdés hogy valahol nagyobbra tudnám e venni az egész alapterületet,mert elég kicsi a térkép és nagyobb darab földet szeretnék,van erre valami mód? Köszi a segítséget előre is!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok az egyik farm i3d mappáját nemtudom megnyitni Editorral sokadik próbálkozásra is ledobál a mapot 64 bit-es editorral csinálták,elképzelhető hogy azért nem tudom megnyitni mert az én gépem és így az editorom is 32 bit-es?
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy kérdés tudja valaki hogy mit kell átírni hogy az újonnan betett növényeket el lehessen adni a farmon?
-
zsolesz0803
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
na vérge sikerült
új növényt rátenni az én farmomra a (blackeyePea) fekete szemű borsót kiszedtem az Amerikai mapból és átraktam az én farmomra,egy kép róla
Még egy pár új növényt átrakok mint pld a csemegekukorica földimogyoró,ja és persze a pótkocsikba is beletettem ezeket a növényeket textúrákkal mindennel együtt,az már korábban is sikerült, le is van tesztelve csak a mapra nem tudtam eddig rátenni! -
zsolesz0803
tag
Köszönöm a segítséget ilyesmire gondoltam én is csak azért nem értem az egészet mert azzal kezdtem hogy betettem az új növény texturáit a foliage mappába, de próbáld meg te is, találtam egy jó kis Magyar videót ez alapján sikerült beletenni új növényt! Tessék a kis video [link] Ha sikerül megcsinálnod légyszi irj már köszi előre is
! -
zsolesz0803
tag
Sziasztok lenne egy két kérdésem, új növényeket tettem be az én mapomra félig-meddig sikerült is olyan problémám van vele hogy nem jól jelenik meg a növény képe hanem olyan fehér szürke színben

És a kérdés hogy mit nem jól csináltam tudja e valaki hogy miért így jelenik meg a növény? Amúgy minden rendben van vele, el tudom vetni le tudom aratni, a kombájnban meg a pótkocsin is olyan a színe amilyennek lenni kell,csak a földön nem köszi a segítséget előre is
! -
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól akik jártasok az editorral szerkesztett átrakott dolgokban! Következő a problémám az egyik kombájnon láttam olyat hogy a farára lehet akasztani külömböző dolgokat,tárcsa, kultivátor stb ezt a húzó szerkentyűt editorral ráraktam az én kombájnomra működik is tökéletesen utána birok akasztani szinte bármit.csak akkor nem dolgozik bérelt munkással, nem tudok rá felvenni dolgozót,és az eredeti mod amiből kiszedtem az működik felvett dolgozóval is! Esetleg ha valaki tudna abban segíteni hogy mit kellene még átírni vagy átszerkeszteni ahhoz hogy dolgozzon bérelt munkással is annak megköszönöm előre is
Erről a szerkentyűről beszélek 
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok valaki tudna abban segíteni hogy ezt a répaszállítót [link] hogy lehet átírni hogy gyorsabban kiűrítse magából a cuccot? Kicsit átírtam a kapacitását,és nem találok olyan sort ami az űrítési sebességre vonatkozna! Köszi a segítséget előre is!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok van itt valaki aki használja ezt a modot? [link] Azt írja hogy csak tegyük be a mods mappába és bármilyen növényt tudunk aratni bármilyen kombájnal és bármilyen pótkocsira tudunk űríteni! Nekem ebből semmi nem valósult meg,esetleg én nem jól csináltam valamit vagy kukás a mod?
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy hol lehetne átírni a siló erjesztési idejét rövidebbre? Mert már le van takarva 2 napja és még mindíg 3% erjesztésen tart
-
zsolesz0803
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Igaz hogy nem kérdezte senki a véleményem de szerintem sincs értelme piszkálni a másikat, ez a fórum azért van hogy ha tudunk segítsünk a másikon, mindannyian követünk el helyesírási hibákat,nyilván te is
!
Még eggy gondolat, ha már valaki tanít akkor helyesen tegye,pld lásd utosó sorod Anna123456 kisbetűvel kezdve
! -
zsolesz0803
tag
válasz
Anna123456
üzenetére
Át lehet rendezni a mapot aki ért az editorhoz meg tudja csinálni,én nem bajlódnék vele itt egy jó kis map [link] nagy darab földekkel sok növényt lehet rajta vetni és ott vannak egy helyen a tehenek juhok tyúkok, és még kicsit távolabb tudsz etetni lovat és malacot is!
-
-
zsolesz0803
tag
válasz
luise178
üzenetére
Olyan modról nem tudok hogy esőbe-hóba is lehessen aratni, de azt megtudod csinálni hogy a növégy rothadást kikapcsolod a map i3d fájl-ban, és akkor nem rothad el a növény soha! Ha érdekel a dolog akkor a map i3d-ben megkeresed ezt a sort growthNumStates="7" neked ott valószínűleg 8-as van a sor után és azt át írod 7-re annál a növénynél amelyik rothad, a füvet nem kell átírni az úgy jó ahogy van,el mented visszacsomagolod és kész mostmár eshet a hó megvár az aratás
! -
zsolesz0803
tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy a silózókat, vagy mit kellene átírni úgy mint ahogy a 2011 játékban volt hogy amit learat a silókombájn egyből lehetne a tehenek elé billenteni, hogy ne kellene taposni-erjeszteni?
-
zsolesz0803
tag
sziasztok letöltöttem ezt a mapot [link] egy jó map nagy földekkel, és elvileg lehet rajta vetni napraforgót zabot szóját cirkot meg ilyesmit de amennyire le tudtam fordítani úgy értelmezem hogy le kellene hozzá tölteni valami multifruitos dolgot de nem tudom hogy pontosan mit és hová! A kérésem az lenne hogy aki jobban tud Angolul az irja már meg nekem hogy mit kér letölteni ez a map! Köszi a segítséget

-
zsolesz0803
tag
Tessék itt a kukorica vágóasztal a John Deere S690-hez akit érdekel [link] nem próbáltam csak többen keresték és emlékeztem hogy láttam valahol korábban!
-
zsolesz0803
tag
próbáld meg ezt letölteni [link] ez egy javított verzió a sunshine xxl mapnak, ezen lehet mészport is szórni meg van egy pár újítás,nahogy az általad leírt problémával én nem találkoztam a legelső verzióban sem pedig én is ezen a farmon játszok amióta csak kijött az első verzió!
-
zsolesz0803
tag
válasz
luise178
üzenetére
Heló a bálákat ott kell eladni ahol a legtöbbet fizetnek érte
ez maponként változhat hogy hol adnak érte legtöbbet!
A másik az a töltésszint kijelző amire gondolsz az a kombájn egyik extrája nem külön mod, az a neve hogy Fuelllevel szedd ki egy olyan kombájnból amelyikben van olyan extra pld ez [link] a modDesc xml-ben tartozik hozzá 2 sor amit ki kell másolni és beletenni a te kombájnodba és tartozik hozzá LUA fájl amit szintén ki kell másolni
ha nem akarsz másolgatni akkor létezik olyan mod ami valamennyi géped nevét kijelzi és a töltés szintet is pld a vetőgépnél vagy a kombájnnál, de ha sok gépet használsz akkor ez nagyon átláthatatlan -
zsolesz0803
tag
sziasztok tudja valaki hogy hogy lehet egy traktoron megváltoztatni a gomb kiosztást? Mert a modDesc xml-ben hiába írom át az imput name sorban másik gombra nem cseréli le sőt utána semelyik gombal nem működik az adott funkció! Köszi a segítséget előre is!
-
zsolesz0803
tag
nem jobb mint a paradise,csak nagyobb én azért választottam! Nem hiszem hogy a géped nem bírná mert az enyém se erős gép, de viszi ezt a mapot is gond nélkül! Szerintem ne szenvedj vele ha nem jól működik nálad keress valami másikat ha a nagy mapok érdekelnek ez is egy elég nagy [link]
-
zsolesz0803
tag
erre a mapra gondolsz? [link] Mert én ezen játszok, de még ilyen nállam nem fordult elő hogy leessen a gép, nálam annyi szépséghiba volt vele hogy nem tudtam kimenni a géppel a föld végére mert ott nekiütközik valami láthatatlan falnak,de körbe vetettem egy sor fűvel a szélét és így csak odáig jár a gép

-
zsolesz0803
tag
válasz
Greenfarmer
üzenetére
amelyiket használod és működik annak írd át a befogadó képességét annyira amennyire szeretnéd,de csak finoman mert utána nem lessz olyan géped ami elhúzná

-
zsolesz0803
tag
válasz
xerses83
üzenetére
igen lehet orvosolni a problémát keresd meg a gép xml-ben ezt a sort <indoorSounds camIndex="2" > ha ebbe a sorba neked 2-es van akkor írdt át 1-re vagy fordítva ha neked ott 1 van akkor 2-re írd át mert meg van cserélve a szám azért halk kívűl és hangos belülről a gép
-
zsolesz0803
tag
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy ez a mod hogy működik[link] ? Elvileg lehetne szórni mészport (mésziszapot) vagy ehhez olyan map kell?
-
zsolesz0803
tag
Szia lacibacsi keresd meg a gép xml-fájlban azt a szót hogy maxAcceleration ezt ha átírod kissebbre akkor lassabban fog felgyorsulni lustább lessz a gép
-
zsolesz0803
tag
Kipróbáltam én is egy két more realistic modot tényleg jók csak azért szerintem már túl van realizálva nagyon lassú, még mielőtt valaki felvilágosítana tudom én hogy a kombájn nem versenyautó, de azért ne 4-5 km/h - val arasson már

-
zsolesz0803
tag
én ezt használom [link] 3 kombájnhoz vagy géphez tudod használni, én kettővel használom igazából annyival tökéletes mert a harmadik van hogy eltéved, ezzel csak annyit kell csinálni hogy beteszed a mods mappába, a numpad 0 -val előhívod és a felső + jellel beállítod hogy hány géped van az alsó + - jellel én nem szoktam foglalkozni csak pontosan kell beállítani a gépeket egymás után a többit ők rendezik! Van más mod is úgy keresd hogy Auto combine ha ez nem tetszik!
-
zsolesz0803
tag
Heló a gép xml-ben megkeresed azt a sorokat hogy
<camera1 index és
<camera2 index itt a számokat fecseréled az 1 helyére a 2-est írod és fordítva
ezt én is itt hallottam, idáig működött minden gépnél egyedül ezeket a John Deere gépeket nem tudtam átírni [link] mert ha meg akarom venni lefagy a játék többinél nem volt vele gond! -
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok milyen cuccot kell letölteni azokhoz a realistic traktorokhoz? És valaki látott már ilyen John Deere traktort valahol? [link]
-
zsolesz0803
tag
Heló hát nekem sem idegen az átírkálás mert nekem is van átírkálva pótkocsi is kombájn is mert a nagy mapon amin játszok egy fél óra mire leérek a föld végéről a terménytárolóig és hogy ne kelljen annyit járkálni én is át írtam nagyobbra, de azért az 50 millió liter az kiverte a biztosítékot nálam is

-
zsolesz0803
tag
ezt jól látom 50 millió literes pótkocsi??
[link] na ehhez lehet aratni, ez nem igen telik meg ennek az istennek az idején

-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy át lehet e úgy írni a silózó vágóasztalát hogy ne akadjon bele mindenbe? Megyek mellette a traktorral+ pótkocsival és mindíg beleakad a traktor a vágóasztalba!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok és az mitől van hogy én is rátettem a silózómra egy 24 soros kukoricaasztalt és nem arat vele a silózó felveszi el is tudom indítani csak nem szecskázza a kukoricát?
-
zsolesz0803
tag
de ez már biztos hogy a Titánium-ban lévő két kombájn
és le is birtam szedni [link] a két case ih 9230 duplakerekes és a lánctalpas van benne vágóasztallal együtt ha érdekel valakit
! -
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki honnan lehetne leszedni a Titanium verzióban szereplő modokat, mert nem találom sehol
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!
a vágóasztalt viszont már én rajzoltam át
!
!
így is ha több modot rakok bele akkor akadozik a játék
szeretném én is ki próbálni mert még soha nem játszottam multiba, de ahhoz előbb egy komolyabb gépet kell összerakni