Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH663
aktív tag
Ném próbálgatás, hegesztés után, azon a mapon tűnik el a széna, amin szeretek játszani, nevezetesen Missouri. A többi mapon megy. Ezek szerint a map készítő rontott el valamit a scriptek között.
Valakinek tippje, aki foglakozott ezzel már, hogy melyik xml fileban kellene keresnem a megoldást?
Köszönöm.
-
apach
senior tag
Hali.
No. Írni akartam valamit de nem akarlak megsérteni, így inkább egy rövid mondatban leírom a módját:
EGYESÉVEL rakodd vissza a módokat. (ez volt a rövid mondat).
A miértek: mindegyik után indítsd el TISZTA log fájllal (nyisd meg log fájlt, jelöld ki az összes bejegyzést, majd delete gomb 1 szer, majd felül a mentés gombra katt, és bezár log fájlt) a játékot, és figyeld irkál e valamelyik hibát, amelyik ír Erroros sort, az javítsd HA tudod, amit kétlek, vagy pedig kuka, és keress másikat jót.
Van pár Warnings os sor, pl pótoknál, amikor olyan növényt is tud vinni a pót, ami az adott mapon nincs. Az ilyent, Warnings kezdetű sorral/sorokkal jelzi. Angol stb nyelvű neve áll a sor végén a növénynek!
-
somi0209
csendes tag
Köszi a segítséget.
De sajna nem működik.Ennek lehet tudni az okát?Nem tudom eladni sem ha új tárgyat akarok elhelyezni és nyomok egy bal egér gombot nem történik semmi az épület látható körülötte a mozgás irányokkal de nem marad a helyén ki kell lépnem és nincs meg vásárolt épületem.Kereszt fiam helyezett el néhány épületet azokat meg nem sikerül eladni.
Füves területre is lehetséges az elhelyezés?
Köszi a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De próbáltam a kockabálázót és nekem olyan mintha csalna
Csak én láttam félre?
Köszönöm szépen!