Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GrooveHero
addikt
Frankó kis videó

Amúgy Titanium DLC amcsi map. Egész jó, csak fura, hogya fű nem zöld, hanem sárga, de azért hangulatos. Elég szép nagy földek vannak rajta. Már kettő van, szóval lassan kelleni fog a második kombájn is. Még nem tudom, hogy vegyek e még egy Claast, esetleg 780TT legyen, mert már leszedtem azt a modot is, vagy maradjon a jól bevált 770TT, esetleg próbáljam kis a Case-t, ami most a Titaniumban van. Nagyjából ugyanaz, mint a Claas, csak ez piros -
GrooveHero
addikt
Ühhüm, értem. Köszi a tippet. Na és ez a silózás hogy is megy tuajdonképpen? kell hozzá gondolon a Krone Big X1000, vagy milyen gép, egy pót amire felmegy a cucc és azt kell vinni a telepre, ahol ilyen párhuzamos beton sávok vannak?
Na jó, ez elég primitívre sikerült, de asszem érthető, hogy mit is akarok kérdezni 
-
GrooveHero
addikt
Gondolom azért, mert abból már mást nem lehetcsinálni. Míg a kukoricából és búzából igen. Tiszta sor, de akkor is. Kicsit izgibbé szeretném tenni, mert most elég egyhangú. Nem csinálok mást, csak repcét ültetek.
Másik kérdés, hogy a traki sebességét tudom e állítani, amikor a kombájn mellett halad, mert az 1-es is gyors, a 2-es fokozat meg pláne. -
drunkyboy
aktív tag
Nem használnak, mert általában van olyan száraz a föld kukorica aratáskor is, hogy nyugodtan tudjanak rajt pótos teherrel is menni. Azért meg sajnálják rá a pénzt, hogy 5-6 évente egyszer kisegítse őket.
Amúgy Ausztriában sem divat a kihordó pót, ott is mennek a földre a kamionok.
Silózónak ezt kipróbáltam, nekem jobban bejön, mint a BigX Beast Pack. Jobban tetszik a színe is, és persze kisebb, fordulékonyabb. Ja és persze szélesebb a fűvágó asztala. Én mindig csak a füvet viszem silózni, mert azt csak egyszer kell vetni, utána mindig csak vágni, elszállítani, erjeszteni, majd jó pénzért eladni.
-
apach
senior tag
Elvileg egy áttöltős féle pótból tudod feltölteni, amit a silók egyikéből kell asszem megtöltened előtte. Ha Búzát akarsz vetni, akkor azzal, ha Repcét, akkor azzal kell az "átrakós HW" pótot megtöltened. Akkor lehet sikerül.
Én nem ilyeneket használok, mert nagyon nem tetszenek. -
apach
senior tag
Hali.
Nekem egy 8530-as dual felnis és nem fix orrsúlyos gép kellene, ami persze hibátlan a logban. Ugyanis jelenleg épp az eddig leszedett módokat takaritgatom le a gépemről. Majdnem egyforma mennyiségű a rossz mint a jó. Akinek MAJD ha kellenek, azoknak megpróbálom feltenni egy mindenki által elérhető oldalra hogy leszedhesse.
-
Dr.Én
veterán
-
Emberkeman81
aktív tag
Csináltam is egy alapot csak 4 területtel és módosítottam is.De a saját nem indul a módosítottból pedig valamit kiveszek amit nem kéne és így nem mindig megy.De ha nem sokat buherálok rajta (új út,terület nagyítás,egyesítés) akkor szépen megy és a course play nem megy neki semminek.
-
Emberkeman81
aktív tag
Igen.A gyári mapba szeretnék több földutat csinálni (rövidítés és simítás miatt) valamint területeket egyenesíteni meg egyesíteni.És az új mapról kellene nekem különösebb szerkesztés nélkül pda_map.dds kép.Az XnView és a Paint.net programot használom a szerkesztéshez,de "hosszadalmas".
Köszi!
-
apach
senior tag
-
Sabber
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És a játékban van alapból? Mert aratni lehet, de ültetni is kelle valahogy..de végignézegettem az ültetőket és mindegyik csak búza, árpa, repce, meg fű ültetésre való. Oké, volt még krumpli meg cukorrépa...na de hol van a kuki? 

melyik vetőgép az?