Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
jó helyre küldöd

-
apach
senior tag
akkor ne vessél stb olyat, és probléma megoldva, ha meg akarsz, akkor old meg és keresgélj! én is játszani/szerkesztésem befejezni, stb szeretnék, és NEM MÁSOKNAK KERESGÉLNI.
Bocs, de kicsit elszálltam, mert nem képes pár emberke használni azt a ku.va google chrome-t amiben 1 fasza kereső van, plusz felajánlja hogy lefordítja a nem magyar oldalak nyelvezetét. sőőt, vagy 30 nyelv körül maga állíthatja be. Ha meg nem megy, akkor megnyit fordító, beállít első nyelvnél a nyel felismerést, másodiknál a Magyart alapból, és lehet bemásolni vagy beírni az adott oldalból egy szöveg részt, amiről épp fogalmunk sincs milyen nyelv. nekem is van ilyen, általában arab, latin amerikai, vagy ciril nyelvezettel van bajom és így csinálom! 4 tetves böngészőm van. Mozilla, opera, gyári explorer és a google chrom. Elférnek a gépemen? IGEN. akkor tessék használni. Sose tudni, hogy amit egyik nem talál, lehet másik 2 kapásból sokat kipakol épp!Jah, és amúgy meg SZÍVESEN adok linkeket stb, de nem vagyok hajlandó ÉN törni magam azért, hogy más fa...át verve lesi mikor jelenik meg a szövegben a link, és semmit se tesz érte!
Még egyszer bocs. jah és szar a helyes írásom nem kritizálni, most így jött ki!nem volt kedvem mérgemben válogatni és még annyi. VAN olyan objekt pl, amit 3 napig keresgéltem, minden szart beírva már keresőbe, és láám, megtaláltam 1 helyen, amit épp valami véletlen folytán adott elő a googl keresője.
Most pedig 1 picuri más. van egy tetves ls15 fórum, ÉN KÉREM oda irkálni az azzal kapcsolatos szöveget!
nem dísznek van. és már írtam hogy van, harmadszorra, durvábban fogom jelezni nem tetszésem... -
apach
senior tag
No. ismét 1 kép.

volt egy kis nyugalmam és "hamar" ledobáltam. :S
Még a disznaj ólat kell rátennem, meg beírni amit kell map modDesc-be.Utána asszem teszt. jah meg 2-3 távközlési antennát teszek rá.
Szorítsatok, hogy játékban is hibátlan legyen, ne csak editorban. :S Mert ha nem, akkor sajna potya idő ment el csak.
Köszi! -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
hi.
Editorban katt a Terrain Editingen belül, a Foliage Layer Paintingnél a Stones szóra miután persze lenyitottad a kis lapot rákattintással. Ha ez megvan, felül a ZÖLD növény félés gombra katt rá. ezután kattintgass a területen. (gyors megnéztem neked). Jobb egérgombbal persze törölsz, ballal pedig teszel ilyen köveket.
-
apach
senior tag
Köszi! Tomcsi, nem tudom mik azok.
Mutatóba hoztam képet. Rákattintva nagyítható!

Nem teljesen ilyen lesz, de szembe a háttérben a söröző ott van már végleges helyén. És az Edeka Markt is lehet ott marad szembe vele. Schweinemastot és vágóhidat akarok még beletenni aztán kész, jah meg helikopter leszállót lehet.
Magyarul, lesz egy kis vágóhidas téma is HA összejön.És még egy dolog. VAN LS15 fórum topik is, légyszi srácok oda írjátok azt.
Picit zavaró nekem. És igen, az ÖSSZES Tescóban elérhető lesz az ígéretek szerint. -
apach
senior tag
Most más.

Hoztam egy pici mutatót a picit átpofozott mapból. Még nincs kész, mert elölről kellett párnapja kezdenem, mert valami nyűgje lett. Ha nem kell újratennem a wint, meg egyéb itthoni gubanc nincs, már lehet kész lenne! lehet 1 órás meló lenne csak.
No. A kép első részénél látható a bővítés. Miért? mert kevés volt a leadó hely, stb.2-3-t tenni akarok bele, és remélem szépen működni fognak. Na meg ezeken kívül, 1-2 plusz dolgot.Vagy épp, át cserélek egy már bent levő valamit picivel szerintem jobb félére.
Sajna ma is csak 1 db 100 méteres darabot tudtam beletenni utat, ennyire volt időm úgymond.
És még nem is játszottam. 
Először az úthálózatot akarom elsősorban letenni, de persze közbe alakul ez lehet, mert lehet h közbe be teszek egy dolgot, hogy tudjam mekkora területet fogjon körbe az út. -
apach
senior tag
válasz
speedernet
üzenetére
Hali!
Most pl épp nem tudom megcsinálni mert tegnap estére sikerült újratelepítenem a gépem megfelelően 3-k nekifutás után.
XP ezerszer könnyebb volt!
Most is jelenleg csak fellestem miközben telepítgetem vissza a progikat amik kellenek és voltak.
köztük a Photoshopot is. Játék meg még fent sincs.Más.:
Jut eszembe, feltettem kíváncsiság kedvéért ls11 game-t és VAN multis szerver! Miért írom ezt? Mert valahol olvastam, híresztelték hogy megszüntették, és nem lehet már multizni! (majd aki gondolja, egyik kedvencemen tolhatunk multit.
De ls13 lesz az első számú amíg meg nem lesz ls15.
Ami, kiadása után kb 1 hónappal remélhetőleg meg is lesz! (lehet h előbb). :S -
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
hali, most pakolom át a c és d meghajtóról a régi 320 lemezemre a cuccokat. eszembe jutott hogy letakarítottam nagyrészt és közel 160 giga szabad hely volt rajt. jelenleg egy 30.6 gigás sima mappás CSAK ls13 mappát tolok át rá.
igaz, nem tom minden ráfér e, amit majd még kiválasztok.
közben meg pofozgatom editorban az egyik mapot, mert túl közel van az az 1-2 cucc eladó hely a farmhoz, és pöttyet megnagyobbítom a játszható területet.
szerencsére találtam egy egyenes, 2 föld közt menő földútat és arra tettem 1 sávos aszfaltos utat, ami a földek elején és végénél (attól függ ki honnan megy épp) szűkül/szélesedik 2 sávúra.
teszek be 2-3 leadó helyet stb, aztán visszacsomagol, és teszt MULTIBAN, így majd kellene egy társ aki segítene betesztelni multiba. jah, és NEM WIP lesz, hanem megosztott! 
Alap esetben IS szuper map szerintem.
pici hibái azért vannak, pl a boltnál ha pl 6 dolgot veszünk, akkor az útra is kipakolja a cuccokat. :S ezt pl javítom, plusz, farmon volt egy "láthatatlan akadó", mint kiderült, az utacska túloldalára át lett húzva egy fa, és annak maradt ott a törzsének az alsó része. Ezt pl játékban néztem meg. 
de nem is ezt akartam írni, és nem csak neked,

szal, nekem olyan szalagom van, ami megvehető, és traki orrára csatolható, tandemes póttal orral szépen be lehet állni, és ki is lehet tolatni a silóból, miután megtelt, bár, nem én töltöttem le hanem vacs vagy pokers.
és multiban azt használtuk, sajna mivel nincs Titanom, így nem tudok velük véletlen se multizni.
kár hogy nem anélkül játszotok srácok.
-
apach
senior tag
válasz
Bandyka 96
üzenetére
Hy!
Először is, bocs ha olyat írok ami tilos, de ezt NEM VISELEM EL!!
Előre szólok, hogy a nagybetű, nem kiabálás nálam most, hanem nyomatékosításként használom!!!!
Mi az hogy nem tudunk adni??? Vedd meg baszki!! És itt ne írogass tiltott dologról ha jót akarsz, ugyanis ez WAREZ dolog AMI TILOS!!!!! A hamis, más néven, TÖRT játék téma kitiltással jár!! Vedd meg és lesz kódod?? Vagy Te is ennyire had ne írjam mi vagy, hogy nem vagy képes megvenni?? Akkor NE JÁTSSZ SEMMIVEL ha ennyire nem becsülöd más emberek nem egyszerű munkáját megbecsülni azzal, hogy megvedd!!!! Ezért nem tudják a legtöbb játékot/programot fejleszteni jobban, mert nincs elegendő pénzük rá!!
Jah, és előre szólok, NEM érdekel a nemtetszésed!! Nem gondolod, hogy odaadjuk a saját egyedi és MI ÁLTALUNK kifizetett érvényes kódunkat?! Amire lehet rá is fáznánk, mert lehet nem engedne MINKET multizni!Úgyhogy. Felejtsd el ezt a fórumot akkor, ha ennyire nem vagy becsületes! Mert ha Én pl meg tudtam venni MÁR a 2011 verzióból 3, azaz HÁROM EREDETIT, meg most a 2013 kiadást, akkor más is, vagyis, TE IS!! VEDD MEG aztán utána gyere vissza kérdezősködni, meg stb, mert addig Tőlem személy szerint, SEMMI infót/segítséget NEM fogsz kapni!!!! És nem köcsög, meg bu.i, meg tetű és stb vagyok, hanem mint írtam, ha nekem tellett rá, és becsültem annyira a munkájukat hogy megvettem, akkor Te is/más is tegye meg!
Ezt fogom tenni a 2015-s verzióval IS, HA megveszem!Szerencséd, hogy nem az Euro Truck 2-t használod, mert annál van egy olyan patch, amiben beépített eredetiség ellenőrző van, és letilt a játék ha hamis a kód amivel aktiválták. Farmer Szimulátornál se lenne hátrány, ha lenne ilyen patch.
MAX abban segítek, hogy adok linket ahol MÉG megvehető egyáltalán. Akár cseh, akár német vagy angol, mind1. Mert a tört verziós Magyar nyelvűt ha feltelepíted, akkor a külföldi játék kódjával LEHET érvényesíteni, és lehet multizni is már!!
Nah, ennyi volt a véleményem a dologról, és részemről téma lezárva!
-
apach
senior tag
válasz
üzenetére
Hali!
BOCS a hosszú írásért!
Na jól figy most!
Először is. SOHA NE NYÚLJ BELE a telepített mappáiba a játéknak, mert magyarul, ba..hatod a játékod utána, és törölheted a gépedről és telepítheted újra!!! Vagyis, amikor a játékot telepítetted, lesznek a bizonyos fájlok, mappák a C meghajtón a Programfile mappában, ha 64 bites Oprendszered van, akkor ugyan ez a név, csak x86 is ott van a név végén, vagyis C:\Program Files (x86) nekem EBBE van. igaz, Programfájloknak írja, magyar nyelven, De ez most nem lényeg, mert ugyan az.
Tehát amit ide telepít bele a program, és amit a Dokumentumok/My Games mappába tesz, SOSE nyúlj bele, csak a log fájlba lehet és a mods mappába!! Vetted?? Vette aki még ezeket nem ismerte?
Nah és most a másik rész, az Editor.
Nekem 3 féle is van telepítve, igaz az 5.5.2 telepítése óta, az 5.5.1 nem is lehet elindítani hibát ír ki, így majd törölnöm is kell.Tehát. HA nem tud valaki menteni egy adott mapon, akkor tegye EZT!!:
Asztalra katt, jobb klikk és Új mappa létrehozása.
Ezután. Ki kell csomagolni egy másik mappába az adott mapot, szintén egy Új mappába szoktam az asztalra!
Ezután jön a lényeg.MINDEN mappáját, fájlját át másolsz az Új másik, üres mappába, de, 2 kivételével!!!!
Ez a 2 az i3D fájl, és a PL.: ZS_Brodek.i3d.shapes fájlt!! Ez csak most egy példa tőlem, mert pl én objekteket mentek ki épp most ebből a ZD mapból, és másképpen az istenért se engedte menteni! Így a már leírt részt TAPASZTALATBÓL írtam. De folytatom, mert még nem végeztem.Szal. Miután ezt a 2 utólag nevezett fájlt NEM másoltuk át, megnyitjuk az editorban a KICSOMAGOLT SIMA vagyis normál mapban levő mapot, és felül megkeressük a Mentés másként lehetőséget. egy kis kék kocka ikon van egy nagyobb mellett, de ha így nem okés, akkor Fájl, és ott a Save as... szövegre katt. Ekkor megjelenik egy újabb kisebb ablak ahol a mentés helyét KELL kiválasztani!
Vagyis. Meg kell keresni azt az üres mappát, AMIBE ÁT LETT MÁSOLVA a map részei, és UGYAN ODA KELL menteni, ahol eredetileg volt/van. Egyszerű megnézni ha másképp nem megy, hogy abban a mappában megnézzük, ahonnan az editorral megnyitottuk. De csak nem ilyen buta valaki hogy ne tudná kezdés előtt megjegyezni.

Tehát, ugyan oda menteni KELL és ennyi. Ezután editor bezár, azt a mappát bezárni ahonnan nyitottuk mapot, töröljük hogy ne zavarjon és már nem is kell ha jól csináltuk, majd a másoltat/mentett mapot megnyitni!
Ez után, mehet a módosítás/mentés. Elvileg jónak kell lennie majd.
Törölgetés a mapból stb.Amikor valami modot megnyitunk editorban, ALAPBÓL megnyílik (nekem baloldalon) a Scenegraph ablakocska, amiben ÍRJA a modban levő nevezzük "ALKATRÉSZEK" neveit.
Amikor kijelölünk valamit a mapon, jelen esetben egy fát, SOHA NE töröljük addig, amíg ebben a Scenegraph ablakban meg nem néztük szépen, hogy mi az, és hogy nincsenek e TÖBB RÉSZBŐL.
Ugyanis, tudni illik, a fák TÖBB részből állnak, amik közt pl vannak a nem látható részek is, és ha marha gyorsan törölgetünk, akkor utána ne csodálkozzunk, hogy fennakadunk valami láthatatlan dolgon/dolgokon!Jah, és még valami CskSimán. Igen is menne ha tényleg akarnád hogy sikerüljön! Tapasztalatból beszélek/írok!!!!
-
apach
senior tag
mivel partition managerrel lett csinálva még a cserekor, mert valahogy nem sikerült megcsinálnom a telepítéskor, így nem merem garantálni hogy nem törli azt is. mivel nem tudok angolul, és én csináltam, így az alap beállításokkal csináltam meg a programmal. párom bnőjének a pasija meg nem volt épp elérhető, mivel neki pl a végzettsége is ez és ebben is dolgozik.
minimum 11.5 gigányi csak a tesztelt és nálam hibátlan modok mérete, normál mappában, ami talán némileg csökken ha zipbe teszem. ezeket mindenképpen fel akarom dobni valahova.
tudjátok a mondást nem? jobb félni mint meg ilyedni
-
apach
senior tag
válasz
tutikas
üzenetére
szedd le ezt:
multifruit mod olyanokat is multissá tesz, amikben nincs az adott növény. nekem is megvan és bent van a modsban. amugy meg a triple 3.1-t felül kell írni egy korábbival. megcsináltad?
-
apach
senior tag
ismét hali!
Nos. asszem fulladozik a gépem, így MIELŐBB újra kellene telepítenem, ezért jöttem, hogy aki tud olyan fájl tároló/megosztó helyről, mint nekem pl az ulozto.cz, olyan ez az oldal, hogy egybe, másfél gigányi cuccot is fel lehet tölteni, korlátlan a tárhelye, de asszem lassú a fel/letöltés, így aki tud ilyen szintén INGYENES oldalt, az jelezze mielőbb privin légyszi!!!
közel 200 gigányit kellene nagyjából feldobnom. ls11, ls13 stb cuccokat.
viszonyításképp írom:
C meghajtóm 280 ból 172 szabad
D meghajtóm 651 ből 499 szabadTehát van mit. persze mindent nem kell, mert sokat már ulozto-s oldalamra winyó csere előtt 320 winyómról feldobtam, de így is igen sok Új cuccom van. Miért fontos? Mert már nem biztos hogy mindet letudom tölteni, vagy nem biztos hogy pótolni tudom. volt skydrive oldalra csak pl 300 mega mehet fel egyben, legutolsó tudomásom szerint. google drivera meg nem akarom, meg nem is tudom mennyi tárhelyes, plusz h mennyit lehet egybe feltölteni. Mega van még talán de erről vacs pajtást kérem írjon nekem mert Ő használja.
még egyszer köszi!
És, egy ajánlás: a V1 verzióját a nem FL verzióból imádom, így ezt is leszedtem és megvan.
MP képes és tényleg jó, szerintem igen jó minőségű. GPS-s így logban LEHET lesz ennek a módnak a hiánya miatt bejegyzés, de NEM vettem észre eddig amikor tudtam vele játszani, hogy a játékot befolyásolta volna. De, aki ért hozzá, az akár ki is törölheti a gépből ezt a GPS dolgot. pl pokers.
a sima V1 változat, NEM 22 végződésű ezért van meg mindkettő.
nevét beírva keresőbe SOK helyen megtalálható! pl itt is egyik kedvenc oldalamon: itt -
apach
senior tag
válasz
üzenetére
Forest_Map_v2_1
Niederbayern_Farming
Hochblauen V2. nekem V1 van meg imádom akkor is ha kocka földes, már ha tudok valamit alkotni rajt mert vagy 1 hónapja nyúltam hozzá!
akkor is kb 30 percre. 1 földet arattam le.googlbe beírod a neveiket és már adja is ki! vagy pl [ezen az oldalon]
megtalálhatod asszem mindhármat. 3-4 oldalról töltögetek már csak le, ha letöltök, mert ezeken megtalálhatók hamar az Újak is. Vagy épp ezen.Google chrome ajánlom használni!
-
apach
senior tag
-
apach
senior tag
válasz
tembopapa
üzenetére
hali.
tessék
pedig csak annyit írtam google keresőbe hogy: Modern Hagenstedt és vagy 10-t kidobott.!!Nem bántás képen írom így sértődés ne essél, de csak ennyit kellett volna tenned, de látom egyszerűbb volt kérdezni mint hogy megpróbáld. :S Mellesleg, ezért jó a Chrome böngésző, mert beépített fordítója IS van, így a modos oldalakat stb le tudom fordítani. Ajánlom másnak is. Ha másra nem, akkor keresgélésekre.
Korábban írtam a Szkinezésről ugyebár.
Szerinted (szerintetek) valaki segített megtanulni nekem?? NEM!!!! Fogtam, és keresgéltem youtubeon.
Ami nagyjából 30 percet vagy 1 órát vett pl igénybe pl.Fogtam, letöltöttem a videó alatti linkekről ami kellett, telepítettem, és stb, és tessék, már csináltam 1 teszt szkint a 780 lexionomra. Hogy kell kezelni Photo Shopot?? Hm. Szintén a kutya se segített nekem infókkal. Mit tettem?? google kereső/YOUTUBEon keresgéltem és lám, rátaláltam! Mostmár, van Paint.netem, XnView progim, Photo Shop 2014 verzióm, és Gimp progim. EGYENLŐRE mindegyikre szükségem van, mert pl Dirt szkint más néven koszolt szkint a koszolódós modokra Gimppel tudok csinálni jelenleg. XnView és Paint.nettel pedig a képeket konvertálom méretre, vagy épp oda vissza PNG ből DDS be stb.
Tehát bocs ha morgok, de mérgesít az amikor kérdeztek, mielőtt alaposan keresnétek!!
Jah, és a fentieket NEM kioktatásként, vagy épp önmagam futtatásáért írtam, hanem csak a miheztartás és példák miatt!!! -
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
az szép. de megsúgom hogy steamen is van Magyar. mert jobboldalt írja, épp nézem.
-
apach
senior tag
No. van gy dolog, akit érdekel a dolog, írjon, vagy ÚJRA írjon, mert nem sikerült szuperül eddig. Mostmár Photoshop 6-al nyomom.

Tehát. Akinek gondja van egy adott módnak a színével, legyen az pl egy Lexion780, (ennek eléggé szét van bombázva plusz árnyékolt is), tehát, most már szuperül tudom szkinezni a dolgokat.
)Ez tényleg nem Paint.net vagy stb.
Csak annyit kérek, hogy pl
itt nyitni KELL azt az oldalt ÚJ ablakban, amiből a színt akarod választani!!vagy
esetleg hasonló szín kódos oldalon VÁLASSZA KI a kellő színt, amit szeretne hogy rátegyek. Mostmár TÉNYLEG kb MAX 4-5 perces meló, és utána feltöltöm vagy valahol átküldöm a az Új textúra képet/képeket.
Figyelni, mert soknál koszolódós szkin is van mint pl a 780 lexinél is, így AZT IS cserélni KELL, máskülönben, amikor elkezd koszolódni a gép stb, akkor az Új színéről elkezd eltorzulni és a végén átvált a régi színére!!
ilyen esetben, hasonló nevű DDS-t kell megkeresni a mappáiban: claasLexion770_dirt_diffuse.dds
(ez a 780 gépem szkinje, nem tudom miért így lett csinálva), van egy 780 nevezetű szkin is benn.
Dirt nevű mappában pl.pokers és vacs biztos tudja is.

-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
No, így már világosan értelek.

Tehát, ha én Steamen megveszem, letöltöm, akkor annál is limites a DLC(-k)?
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
miért? Ha máshol vetted akkor nem volt limitje??
-
apach
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
lehet furcsa, de nem tudtam én sem hogy az.
pedig 14 évig falun éltem.
Ültem pl Fort 516 gépekbe is mikor földünk végében arattak.
Jah, meg Claas Domikba is.
Sőőt, legjobban azt szerettem, amikor bemehettünk az akkor még állami gazdaság területére és mászkálhattunk a gépek közt meg felmászhattunk rájuk.
Nah de nem chat oldal ez, úgyhogy nem irkálok ilyen témákban. 
-
apach
senior tag
válasz
chevyfan
üzenetére
engem érdekelnek az ilyesmik.
Én is szoktam látni gépeket, mert itt ahol lakunk, 3-4 NAGY gazda is lakik és falu szélein vannak a telepeik. egyiknek 2 db New Holland asszem TX kombija van, stb, meg korszerű trakik mellett, csomó MTZ is.
Másiknak Challenger kombija van, meg hasonló kis érdekességek. Egyik kisebb gazdának meg Deutz Agrotron gépe. Kuuuvára tetszik, nem 1 szer elment itt az utcánkban kultival pl. akkora a gép mint egy ház.
Imádom a gépet!!!!
Neki régi asszem 516-s Fort kombija van. kicsit foltos, mert eredetileg kék fehér volt, de pár része barna. gondolom pótlások. 
-
apach
senior tag
válasz
gabosz02
üzenetére
Hali.
Nagyon egyszerű. Modok. Nem tudom miért nem jut sokaknak eszébe egy ennyi kis szöveg hogy:
Farmer Simulator 2013 mods. google tömkelege pakolja egyből ki!!
másik dolog. Alap, hogy ha felteszek egy játékot, akkor megnézem vannak e patchjai. szintén egyezhet a fenti szöveggel a szöveg, csak a végére ennyit kell írni hogy: patch éés már szintén pakolja is kifelé.
Emellett, ha a játékot elindítjuk modok nélkül először, akkor az elején, MIELŐTT A MAPBA LÉPÜNK -
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
az volna igazából a dolog, hogy 1-2 zavaró hibáját javítani akarom egy kb 170 megás szupi mapnak, és szeretnék 2-4 plusz növényt még bele mert csak alapok vannak. Úgy emlékszek, hogy neked sikerült és működik is szépen. A videó alapján én is régen próbáltam ls11 be IS már betenni, de sose sikerült.

Am nem tudnál egy Új tutorial videót csinálni közben?
Hátha a valamit Te úgy csinálsz, ami rávezetne mit nem csináltam jól.Hálás lennék ha tudnál segíteni.
A mapot Újra megosztanám amúgy. 
-
apach
senior tag
Haliii.
Légszi írj rám pajti, az, aki Új növényt tudott mapba betenni. Privire írj légyszi! Némi segítséget kérnék majd.
-
apach
senior tag
EZ a Gigabyte VGA
még jobb mint az imént linkelt!!
Szerintem.
Ha még kapható lesz, akkor szerzek egy ilyet! 
-
apach
senior tag
6 giga rammal, és egy minimum ilyen VGA VGAval és minimum 2.9 gigás dualos proci. Ezt Intelre írva, nem hiszem hogy ne lenne jó a játék még multiban is. Nekem N210 Gigabyte-m van Low Profilos 512-s, de multiban se igen akadt még a gépem.
Gépcsere lesz majd nemsokára, csak megvárom hogy kijöjjön a Windows 10 Oprendszer!!
) Ugyanis már állítólag letölthető egy még nem végleges próba verzió. 
Nem akarok Offolni, de amint megláttam pár képet róla, stb, kapásból megtetszett.
Startmenűt visszateszik, stb. 
-
apach
senior tag
-
apach
senior tag
válasz
speedernet
üzenetére
Hali.
Én sajna nem tudom hogy kell, de tudtommal többiek sem. Esetleg keress rá googleban more realistic tutorial névvel. hátha kidob valamit.
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
hali.
az a gázod, hogy NINCS meg az adott növény textúrája az adott helyen, és nincs amit beolvasson a játék, így sima fehér maradt. Amilyen növényt beletettél, olyan textúrát KELL betenni, és annyit amennyi kell!! ezt úgy értem, hogy pl van több olyan növény is, amiknek 2 vagy van hogy 3 textúrája is van!! Ami azt jelenti, hogy amikor beszerkeszted az adott növényt, ELŐTTE be kellene tenned mindegyik textúráját a textures mappájába a mapnak! Utána jó lesz elvileg!
Az viszont nekem is magas, hogy sikerült neked betenni új növényt, mert nekem az istenért se sikerült még eddig sosem!

-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
nah, az ilyesmik már nálam azonnal kijelöl, delete gomb le, majd enter.
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
uv mesh javítható ha editorba megnyitod, és simán Újra mented úgy, hogy amint betöltött teljesen, a mentésre kattintasz. vissza csomi, és mehet game.
-
apach
senior tag
jut eszembe. egy Belarus 892-s(ha jól emlékszem 892-s) traki, úgy rongyol itt nálunk a 3 tengelyes bálás póttal full megpakolva, mint ha kilőtték volna, és MINIMUM 30-40 el rongyol!
HA nem tévedek, akkor egy pont ilyennel!
Pronar T026Erőlködés nélkül! Így, nem hiszem el, hogy pl egy New holland 7220-s, ne bírna el egy olyan pótot 2-t, mint amikkel játszok. Bár, nem tudom hogy a pót mennyire valós értékeken van írva.
-
apach
senior tag
válasz
fbandy72
üzenetére
Az mind szép és jó, de egy new holland 8000-s széria, alapból 50-el megy tudtommal, a JD-k meg biztos!
Láttam már élőben 8300 szériát rongyolni közúton, városban! Úgy vitte az 1 pótot mint a szél a falevelet 50-el!!!
Jah, és 3 tengelyes nagy pót volt.Nekem az a gondom, hogy alapból nem is a valós sebességet tudja játékban. Vagyis, a készítő stb, alapból nem jól állította be! (utána néztem) ha már szimulátor, akkor a rendes valós értékek legyenek!
Am meg, elég kioktató hangnem volt az írásod! És úgy látom, véletlen se értetted meg, hogy NEM IRREÁLISAN akarom átírni és egyebek, de ezt ki is emeltem akkor! -
apach
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Hali.
Figy má. Azt nem tudod, hogy mit kell átírni ahhoz, hogy a meglevő sebességével, nehezebb pótot is el tudjon pl húzni belassulás nélkül egy gép?
Nem ebben a sorban a 2 vagy 3-k értéket kell átírni?
<accelerationSpeed maxAcceleration="0.15" deceleration="0.4" backwardDeceleration="0.7" />
vagy nem ennél kell a torkue értéket átírni??
<torque rpm="1400" torque="1.40"/>
Valahol emlékezetem szerint, nekem volt meg ilyen leírás egy másik fórumról stb, de nem tom hogy mi lett vele.
-
apach
senior tag
hmmm. figyu má skacok. lehet, sőt, szerintem nem mondok újat ezzel, de ha valakinek nem okés a "kocka" föld, akkor van eke, amivel lehet Új területet létrehozni ugyebár.
miért is nincs ez használva ha adott dolog már ls11 óta? 
-
apach
senior tag
hali. 1 kis újdonság. 3 farmos map, 200 mega, és szép.

És, 1 másik.
-
apach
senior tag
Hali.
No. Írni akartam valamit de nem akarlak megsérteni, így inkább egy rövid mondatban leírom a módját:
EGYESÉVEL rakodd vissza a módokat. (ez volt a rövid mondat).
A miértek: mindegyik után indítsd el TISZTA log fájllal (nyisd meg log fájlt, jelöld ki az összes bejegyzést, majd delete gomb 1 szer, majd felül a mentés gombra katt, és bezár log fájlt) a játékot, és figyeld irkál e valamelyik hibát, amelyik ír Erroros sort, az javítsd HA tudod, amit kétlek, vagy pedig kuka, és keress másikat jót.
Van pár Warnings os sor, pl pótoknál, amikor olyan növényt is tud vinni a pót, ami az adott mapon nincs. Az ilyent, Warnings kezdetű sorral/sorokkal jelzi. Angol stb nyelvű neve áll a sor végén a növénynek!
-
apach
senior tag
Hali. nem nehéz hidd el. Csak kicsit kell sajna gyakorolni. Pl nekem is így volt, gyakoroltam, oszt megy má. csak nem mindegyik póttal megy mert ugrál az eleje stb. néha 1-1 nek.
Én azt csinálom, hogy az Új póttal mindig elé állok, egyenesbe húzom, majd lassan óvatosan vissza tolatgatok aztán csatolás. nekem is volt már 3 pót is egybe. -
apach
senior tag
Az könnyen lehet, nekem is ez a gyanúm. :S Szerintem zozo amit alkotott velük. Mert úgy emlékszem valamit alkotott a Case pakkal egyszer.
Na de mind1. mailbe póstázzátok már át légyszi nekem a jelenlegi multis pakkot oks? 
Am, meló keresés közben próbálom a Mack pakkból kiszedni az egyik kamiont, de eddig nem igen sikerült. :S
Túl sok módból áll a modDescje, és a lua fájlokból nem tudom melyik kell az adott géphez.
Ezzel akadtam el. -
apach
senior tag
hmm. ez már pöpec kis gép, vagyis, gépek!
New Deutz traktor -
apach
senior tag
hali. :S hát, nem igen volt még eddig időm ilyesmikkel foglalkozni, még sok csak terv, nem tudom lesz e belőle valami. Tegnap azt azért sikerült összehoznom, hogy a Case pakkunkból (amit multiban használtunk), ki sikerült szednem a dupla (kapcsolható) felnist, és csak az van benn jelenleg. azt viszont azért nem értem, hogy hogy került be Újra az a Case pakk, amiben a textúra formátumok hibásak, és újra kell konvertálni őket DDS-be.
jah még, hogy a 340-s piros fehér case skinjét rátettem pluszba.
így most jobban néz ki. 
-
apach
senior tag
válasz
PreilTamas
üzenetére
Hali!
Nah, ez egy nagy hiba sajna részedről! SOSE töröld ki az ilyen vagy hasonló adatokat, mert bármikor kellhet ha szükség van rá. Az egy másik nagy hiba, hogy nem írtad ki mailböl az adatokat akár egy füzetbe is. :S
-
apach
senior tag
Hmmm skacok.

Találtam egy spanyol vagy valami ilyesmi nyelvű vidit, amiben kombikba pótokba stb mutatja hogy hogyan lehet plusz növényeket Planeval EGYÜTT beletenni.
)Holnap egyik ifát megpróbálom felpofozni picit, amiket írogattam és linkeltem félig.

(persze csak ha lesz időm). :S
-
apach
senior tag
-
apach
senior tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Hali!
Tudom mikre gondolsz Te is. De elhiheted/hihetitek, hogy FULL JÓK ezek a modok mind!! Igaz a műtrágya szórós verziót most akarom tesztelni. Meló keresés közbe befér lazán.
2 perc a teszt. 
Tess a Főbb oldala, itt fentről lefelé láthatók a neveik, csak katt rá, de sajna uploadedes a letöltésük, így nekem is 1-1 letöltés közt elment 3 órám.
De megéri szerintem kivárni. HA nem sürgős persze.
Mellesleg, most kedvet érzek arra is miattuk, hogy Régi stílusú mapon is játsszak kicsit.
Pedig utálom mindent ami a múltra emlékeztet, kivéve persze, ha nem tudom elkerülni.
Mondanám azt, hogy feltöltöm mindet egy saját oldalra, és onnan egyszerre pakkban letölthetnétek, de annyi idő alatt, Ti is lazán leszeditek amelyik épp kell.
Nekem azok vannak, amik a képeken vannak, meg hát leszedtem a sima felnis pótot is a szürke ifához.
Csak épp a színek nem igen jönnek be. Kéket meg sárgás-t akarok csak Én személy szerint leszedni. 
Le van írva is amúgy melléjük, hogy miket tudnak szállítani. Báár örülnék, ha valaki multi fruitossá tudná pofozni őket. :S Mert pl a Triple farming V2 mapon nem igen tudnám használni ezeket, csak alap növényes mapokon. -
apach
senior tag
Hoztam 2-3 képet is gyorsban.
Silós szerelvény W50 típussal, mde VAN L60 is. 3 féle pót van és 3 féle ifa kerék verzió amúgy, majdnem elfelejtettem írni ezeket. Sima kerekű W50 is van póttal. Pótok az Ifa színek alatt legalul!
Itt alább pedig a 2 féle verzió láthatók. Ponyvával takarhatók ezeknél a felépítmények. Rozst sajna nem tudnak pl.
-
apach
senior tag
Halii!
Érdekel valakit W50 és/vagy L60-s Műtrágyaszóró, silós, és sima billencses, mag szállító verzió?, Utánfutókkal együtt. FULL hibátlanok logban! Több színben, asszem 5 vagy 6 színben vannak. NEM multifruitos verziók!
Persze, ezeken kívül is van még sokféle mód. Új oldalt találtam tegnap v tegnapelőtt. :S
Hát igen, erre szól az aláírásom, hogy: A google csodákra képes HA HASZNÁLJUK. Igaz, véletlen találtam.
Pedig csak kb 5 percig keresgéltem egy modot és közben akadtam rá. -
apach
senior tag
200 mega és tetsziiik.
))
uckerfeldemap -
apach
senior tag
Mérges vagyok bakker.
Nem találni egy épkézláb olyan mapot, ami max 250 mega, és nem kocka földek vannak, és több növényes is.
Csinálnék egyet, HA lenne valaki, aki a földeket megcsinálná vásárolhatósra.
map van hozzá, max átpofoznék egyet, de a vásárolhatóságot ne tudom megcsinálni.
-
apach
senior tag
itt meg nincs miről beszélni.

Kirovets sárban -
apach
senior tag
Hali.
Nézzétek
Kirovets veri a mezőnyt! 
Meg lehet nézni, mennyit érnek a MAI gépek.

De ezt is meg lehet lesni, mire képes egy MTZ

-
apach
senior tag
válasz
davidkaa123
üzenetére
Hali. Mi a társaimmal. vacs és pokers. mindketten megtalálhatóak ITT a fórumban. vacsnak írj légyszi, HA csapathoz akarsz csatlakozni. Ha nem, akkor mind1.
jah és még annyi. NEM 1 órányi vagy 1 napos játékidőre kell társ/tag, hanem HOSSZÚ távra. Mi mondhatjuk azt, hogy összeszokott társak vagyunk. (igaz mostanában sajna családi dolgaim miatt nem tudok lenni). 
nah tehát, vacsnak írj PRIVÁTOT ha csatlakozni akarsz.
-
apach
senior tag
Na hali.
Gyorsba hoztam egyikőtöknek egy forgózsámolyos pótot, amihez van felcsatolható áttöltő izé, amivel a vetőgép tölthető (elvileg). Nem rég egyikőtök keresett egy ilyesmit. tess. modhubon és modbox oldalon IS fent van. 
ez szintén az:
[link]Nyah. ez kb 2 perc volt, 1 google oldalról találva.
Csak nevét írtam be. Persze ezt csak mondom AZOKNAK akik nem használják, mielőtt kérdeznek.
) (új tagok inkább).
Az oldalakat akár egyesével ha megnyitjuk, könyvjelzőbe LS13 névvel csinálni almappát, és óta menteni, így ott IS könnyen megtalálni. Nekem közel 200, igen, KÖZEL KETTŐSZÁZ OLDAL van mentve, és ez CSAK LS13. Vagyis a lényeg, aki keres, talál, HA nekiáll keresni. 
-
apach
senior tag
Hali!
Nos. amit írok (neke) lehet Újdonság lett, de itt szerintem pár tagnak nem.
1-2 perc alatt, más színű gépet pofozok pl a tegnap linkelt Lexion 770 gépre.
) Akinek kell valamilyen egyedi szín, írhat mától.
HA és AMINT LESZ időm, megcsinálom. minta színt keressen az illető pl HTML színkódok névvel google keresőben.
SOK oldalt ki fog adni, onnan adjon színkódot, és megcsinálom. Pl Narancs sárga.
Vagy árnyalatai a színeknek.
Jah és ingyen
Lehet akár világoskék és fehér is akár. 
-
apach
senior tag
Hali, pillre fellógtam, hogy adjak nektek egy szépséget
ez egy pakk, gép, tam quatro és 900-s asztal full logfree volt gyors tesztben!!
) ÖRÜL IS A FEJEM, mert 770-ben régóta kerestem már ilyen verziót (új kinézet stb, mint 780).Claas 770TT Pack.
Azonnal tölthető linkre vezet! -
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezt bebukják az szent. Én asszem maradok ls13 nál ha a szervereket meg nem szüntetik.. Vagy ha multizni akarok, akkor ETS2 lemezem beregelem steamre, aztán mehet is a multi utána. ugyanis csak steameseknek műkszik.
-
apach
senior tag
Hali!
Hát igen! Sajnos ezek elég nagy problémák a fejlesztőkkel. De a forst helyett, tettek volna bele több növényt, komolyabb talajt, mint az egyik sárdagasztós játékba, sőőt, engedéllyel betehették volna a most meglevő modokat, mint amiket leírtatok. Emellett, állatokat is el lehetne adni, szállítani, plusz a tejet, plusz, lehet Ti nem, de Én hiányolom pl a disznókat és a Lovakat. Persze ugyan úgy, mozgó legyen, mint a tehén, stb stb. Egy viszont még mindig gáz. Mégpedig a Multis rész. NEM bírják szerintem el a szervereik a sok multi játékot, vagy tudom is én. Mert egy normálisabb és tényleg igényesebb mapon szinte nem lehet multizni anélkül, hogy beszaggatna! Bár, lehet a Mi gépeink nem jók velemiért, nem tudom. de lényeg a lényeg, hogy pl "sajna csak ritkán" ETS2-n is tolom, de Ők aztán oda vernek szerintem. Náluk mondjuk a vezető kiszállhatóságát hiányolom. Mármint, hogy Ott, nem tudsz kiszállni a kamionból. Viszont a belső részletekről, és stb vehetne példát a Giants! Jah, meg nem lehet Multizni. Max Steamos reggel.
Jah, mellesleg, hoztam nektek egy (szerintem) jó kis oldalt. rég ismerem már 11 től, szeretem is.

-
apach
senior tag
Hali bátya.
9000 Ft átszámítva.
Háát, asszem nem egyhamar veszem meg ezt már!Más: Ha megnézitek, akkor ennél már látható, vagyis kiírják, hogy MINIMUM 512 MB ram kell legyen a VGA kártya!! Ebből most az jutott eszembe, hogy lehetséges hogy a 13 is már ilyen/ilyen volt, és szerintem multinál a szervernek minimum 1 gigásnak kéne legyen ahhoz, hogy jó legyen. De asszem emellett, a VGA se mind1, hogy hány MHz-n megy a slotban.
Ezzel a VGA val szerintem 1000% hogy full kiváló lenne a game!

ASUS GeForce GTX750TI-OC-2GD5 2GB GDDR5 PCIE + Ajándék 34.000 HUF játékbónusz + ASUS Echelon egérpadA Grafikus processzor órajel nem mind1 hogy 700 vagy épp 800 MHz. De a memória órajel se mind1 szerintem. Igaz, nem igen értek ehhez, így bocs ha baromságot írok.
-
apach
senior tag
válasz
xerses83
üzenetére
Nm.
Ezekbe nézz körül:
[link] Ennél pl a 3-k a Bantikow V2 nekem lent van, régi stílusú pl.
Ez oldal ugyan az mint ez az első volt csak itt poland mapok vannak az elsőhöz képest, mert ott más országoké:
[link]vagy ezen az oldalon:
[link] itt is sok van annyira, hogy 4 pontban van már berakva. Katt a Mapy szóra baloldalon. Ott látni fogod.esetleg még ezen:
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi!
XP ezerszer könnyebb volt!

bakker, múltkor is már kb 3 tól ott dekkoltam oszt majdnem 8 kor érkeztetek, zozo meg nem igen válaszolgat. így hagyom. utána meg lépek már.
pedig 14 évig falun éltem.
Ezzel akadtam el.