Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
tutikas
üzenetére
Fényképhez a
1 verzió kicsit bonyolult lehet.
PrtSc
SysRq gombot kell lenyomni. Legalább is, nekem egymás alatt, ez a 2 rövidítés van a gombon. Utána Paintba másolni, majd Mentés másként gombra katt, kiválasztod a JPG formátumot kiválasztod hogy hova mentse, és enter.Vagy pedig 2 verz.
lenyomod a fent írt PrtSc feliratú gombod, majd
bemész ide: C meghajtón-Documents\My Games\FarmingSimulator2011\screenshotsés itt meg kell találnod a képet PNG formátumban.
-
tutikas
tag
Sziasztok valaki légyszives árulja el hogy lehet fényképet vagy videot késziteni a játékrol előre is köszi
-
underdark
aktív tag
igen Gimpel is + az összes komolyabb képszerkesztőnél ugyanaz
dirt szerintem felejtős, mert ahhoz, hogy a játékban megjelenjen az i3d fájlba is bele kell írni dolgokat...
nekem van 1-2 gép ami koszolódik azokat szoktam kicsit módosítani
ennek az amerikai lexionnak is van, ha jól emlékszemkicsit eltúloztam az egyiket ezért most úgy néz ki nálam mint ami 200 éve a sivatagban rohad

de az a komoly, hogy az eső lemossa
-
-
underdark
aktív tag
-
apach
senior tag
válasz
underdark
üzenetére
Igen ezekre a részekre. olyan szép barna lenne az árnyékolás helyett is, mint a nagyobb karikázásod alatti oldal részen. az lenne nekem a legszuperebb.
Hoztam a másik verzióból Új képet, (amit tudok skinezni) Ez árnyékolások nélküli skin és nem ennyire szét szedett. Egy Amerikai verzió skinjét színeztem át Gimppel.
Ezt az előbb fejeztem be, vágóasztallal és vágóasztal kocsival együtt. Nagyon egyszerű skinjük van.
-
apach
senior tag
válasz
underdark
üzenetére
Figyi. egy kis kérésem lehetne? Az árnyékolást levennéd skinezéskor és megcsinálnád úgy, hogy árnyék ne legyen a festésben?? Nagyon nagyon meg köszönném. Valahogy majd meghálálom ha meg tudod nekem úgy csinálni. A szín mind1. lehet ez a barna is, csak ne legyen árnyékolásos.
Egyszerűbb, mint az, hogy leírnád nekem esetleg a módszert hogyan kell megcsinálni szépre mint amiket mutattál. Plusz még én napokig próbálgatnám a leírásod alapján. Szerintem ha Te meg tudnád nekem csinálni árnyékolás nélkül, az jobb lenne. :SAmit nem rég betettem képet hogy világoskék a gép, az nem ugyan ilyen elrendezésű szkines ezért tudtam megcsinálni szépen. De ezt a fajta képet amilyen ez is amit adtál, már 20 szorra próbáltam, nem sikerül.
-
apach
senior tag
Valakinek követő mód?

-
őstag
őstag
Ez bármelyikkel működik, szalma vagy fű mindegy neki.
Az a trükk, hogy miután felkapcsolod, ki kell szállni és külön a kardánt is csatlakoztatni.NI Modding team, előszeretettel alkalmazza ezt a módszert. Élethűbb. Kinek mennyire jön be. Agrár Szimulátorban láttam hasonlót. Nekem bejön. Három fős profi csapat, érdemes megnézni a honlapjukat.
-
hörii95
csendes tag
valaki nem tudja nekem megmondani h a krumpli szedő gépeknél a grimme ks 75-4 es az mire jó ?
-
őstag
őstag
Az default etető pót Kuhn Profile 1880 - ez 18.000 literes amúgy ugyanazt tudja mint az önjáró csak sokkal olcsóbb, traktorra kell kötni akkor látod az F1 menüben a mennyiségeket
Elsőnek a szilázst teszem bele - majdnem mindegy de ha másikkal kezdem akkor a bug miatt kezdetben rosszul mutatja a mennyiséget
-
őstag
őstag
Agrovectorral, de tökmindegy melyik frontloadert használod csak ne a Lizardot annak túl nagy a kanala
3000 l egy kanál, abból 2x és 3-3 bála a 2000 literes körbálából amit a kis spéci bálázó készít
és voila: pontosan 18.000 liter amennyi a pót és mindhárom összetevőre 33.33% -ot ír
ezzel nem bugos 1.3 -as path-el sem -
őstag
őstag
Nincs.
De amit linkeltem bálázót azzal én szórakoztatónak találom a bálázást.
Könnyebb lett a marha tartás.
A packban lévő megfogóval az Agrovector nagyon ügyesen pakol az etetőgépbe.
A bálák mérete is megfelelő, így simán használható az etetésre a pót.
Nem kell az SPV12, nem kell gereblye, nem kell forgató, nem kell takarmány-szedő pótkocsi, és főleg nem kell annyiszor végigmenni a területen. És még reálisnak is tűnik a folyamat.
Még a Big X helyett kéne valami csinosabb kisebb takarmánybetakarító. -
őstag
őstag
Nagyon kellemes bálázó pack.
Van benne bálázó, ez körbálákat csinál (2000 litereseket), kétféle pót, traktorra akasztható bálaszállító szimpla és dupla, több bálavilla és megfogó a különböző loaderekhez.Maga a bálázó nagyon jó, kicsi, fordulékony, közvetlenül a lenyírt füvet is bálázza.
Előre egy kasza hátra ez és kész a szalma bála. Kifejezetten szórakoztató vele a munka.
Végre leegyszerűsödött a folyamat, nem kell gereblyézni meg kacsázni a sok nyomorék géppel ami a felét lenthagyja. Főleg nem az idétlenül nagy takarmány szedő pótokkal.
Kisebb térképekhez, szűk helyekre vagy ahol nem lehet billenteni a füvet és a szalmát ideális megoldás.Egyből itt egy ilyen térkép
Falumap
Szép, és van hangulata is.
Pár apróbb hiba:
a log nem tiszta, de gond nélkül játszható
kicsit zavaró, hogy a kerítésen, a fákon vagy a villanyoszlopokon csak úgy keresztül lehet menni -
Ferenc86
csendes tag
Sziasztok!
A térképen ezt a shopot hol találom? Mert minden kijelölt helyre elmentem, de sehol sem tudtam állatokat venni. Ha valaki be tud nekem térképet ide dobni és megjelölni a helyét, akkor rá fogok jönni, hogy hiba van abban amit letöltöttem vagy sem és én vagyok a béna.

Válaszokat ismét előre is köszönöm. -
underdark
aktív tag
-
vihar100
tag
Sziasztok tudnátok mondani egy nagy pótkocsit amit a BigX.hez tudnék csatolni????
-
Ferenc86
csendes tag
Sziasztok!
Fontos kérdésem volna. Letöltöttem a játékot, mert mielőtt megvenném kipróbálom, hogy mennyire jó. Viszont nem találtam olyat, hogy állatok tudjak venni a játékban. Az elején ez nem is lehetséges? Idővel lehet, majd állatokat venni a játékban?
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
hörii95
csendes tag
sziasztok egyébként a szalmát is össze lehet szedni a rendszedő kocsival ?
-
apach
senior tag
Sziasztok.
No, hoztam nektek egy kis néznivalót.

Teszt szkinezésem eredménye.
persze amit nagyon szeretnék át szkinezni, az az istenért se sikerül, már 8 próbálkozás után sem.
Ennek a szkinje meg, nem jó rá sajna. 
-
underdark
aktív tag
-
underdark
aktív tag
nemrég kezdtem egyet hardon
beállítottam egy kezdő gépparkot magamnak + betettem 5 méhészetet
de jóval minuszban vagyok, pedig azt hittem ez majd fedezni fogja a gépek költségeit
jó lenne tudni, hogy egyáltalán ér-e ez vmit..:S
azt tudom, hogy amkor kijött a játék ez bugos volt és rengeteg pénzt adott, most meg semmit? hahanincs állatom, nem vittem eladni semmit, csak feltekertem az időt és vártam
akkor ez lenne az 5 méhészet bevétele? mert akkor ez vicc...
-
puhoska76
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
ha hibát keresel, akkor célszerű valamilyen szisztéma szerint haladni
mondjuk minden modot kiveszel, és egyenként berakva megnézed van-e hibasok oka lehet ha nem működik, itt nem is fogjuk tudni megoldani
lehet olyan script is a modban ami nem működik 2013 alattna underdark már megelőzött

-
underdark
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
az a kombájn nagyon összetett attól, hogy átírod a dolgokat nem lesz jó
ez a mod átrakás gyorsan az egyszerű gépeknél működik (többnyire), de az ilyeneknél ahol rengeteg script+kép van nem lesz jó
alapból az idei rész nem igen szereti a png képeket + van olyan script amit nem kezel stb..szerintem hagyjad inkább...
-
őstag
őstag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Már hogyne lenne.
...> Dokumentumok > MyGames > FarmingSimulator2013 mappában találod log.txt néven -
őstag
őstag
válasz
atis911
üzenetére
1.3 -al kipróbáltam már vagy két tucat mapot, működnek.
Ha van hibájuk akkor az független a patch -től.
A Zala tsz tele van hibával (mármint a logfájlt pakolja tele)
Eleve sok hibás mod van főleg gépek. Ezek sem orvosolhatóak semmilyen patch -el.
Ha valakit nagyon érdekel mit javít az 1.4 -es, le van írva részletesen.Azért a lista hosszából látszik, hogy van itt hiba bőven.
-
hörii95
csendes tag
meg még egy problémám lenne most akkartam venni bárányokat előkészitetem nekik a kaját feltöltötem az etetőjüket de még nem vettem meg a bárányt kiléptem a játékbol és vissza léptem és sajna nekem is eltünt a kaja :/
-
hörii95
csendes tag
Hello valaki nem tudja megmondani h kukoricát csak az amazon edx 6000-sel tudok vetni ?
-
underdark
aktív tag
ez a tejszállító egy idegbeteg f.sz
ott állok az úton traktorral, megáll ok!, majd pár perc múlva elszakad a cérna és padlógázzal nekem jön
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
atis911
csendes tag
Sziasztok !
Nekem pár problémám lenne amit már nem tudok megoldani mert az agyvérzés határán vagyok és már nem tudom hova forduljak :/ !! Van ez az új cowmod ( lehet itatni a teheneket stb....) és hiába rakom be a mod mappába elindítom a játékot látja is a módoknál de mikor el akarom indítani a mentésemet csak tölt és tölt 2 napig is tölthetne nem indítja el a másik bajom hogy játék közben meg nyomom a tab-ot és lefagy az mi okozhatja ??? arról már nem is beszélek hogy map-ot nem látja a játékom pedig zip-be van új játék kezdésnél csak az alap map-van .. !
Előre is köszi a jó tanácsokat !!
-
őstag
őstag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
ha nincs numpad akkor írd át másik gombra, ez két perc
a legnagyobbat nem tudom, én a legreálisabbat szeretem
(#2114) zsolesz0803 ezt így látatlanban nem lehet, nézd meg először a logfájlt mit ír
-
Emberkeman81
aktív tag
Köszi a választ!
Alapból van értelme az eslimiternek csak nem nekem,mert én netbookon játszom és azon nincs külön numpad.Vettem hozzá usb-et de nem az igazi (mindig útban van).Átállítgatni meg nem szeretem az irányítást csak a vezetést.Na majd bele nézek jobban az Általad javasolt dolgokba.Ja és még egy.Milyen (méret és típus) a legnagyobb vágóasztal és melyik kombájnnal lehet használni? -
puhoska76
tag
Help!! véletlen kitöröltem a mod mappát és eltüntek a cuccok már csak egy vágóasztal hiányzik 12-16 méteres sötétebb sárga szinű vagy lexion vagy vario nememlékszem de lehet más franc se tudja

-
zsolesz0803
tag
Sziasztok átírtam egy John Deere kombájnt a 2011-es játékból 2013-ra minden könnyen ment csak olyan gond van vele hogy megfagy tőle a játék
abban kérném a segítségeteket hogy aki csinált már ilyet megmondaná hogy melyik fájl lehet a hibás? És hogy lehetne kijavítani? Erről a kombájnról van szó [link] Előre is köszönöm a segítségeteket! -
underdark
aktív tag
Hali
Elkezdtem játszani hardon, kicsit más világ
Itt mennyiért megy a gyapjú/raklap? Most még csak gyűjtögetem őket, mert egyesével tuti nem cipelem
-
Kenzan_Hun
csendes tag
Jo reggelt. Egy kis segitséget szeretnék kérni G.E-hez egy teher autoval nem boldogulok. Aki vágja a témát az dobjon rám egy üzit. elöre is köszönöm.
-
őstag
őstag
válasz
Emberkeman81
üzenetére
Ki.
Úgy van, ha onnan kiszeded akkor nem működik. Amúgy még egy ESlimiter.lua script és némi grafika tartozik hozzá.
Az xml -ben
<specializations>
<vehicleTypes>
<inputBindings>
<l10n>
alatt tartoznak hozzá bejegyzésekDe mi értelme van kiszedni?
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Ki lehet valahogy szedni az eslimitert modokból?Nézegettem a mod összetételét de bonyolult.Nem tudom mit lehet és mit nem.Én arra gondoltam hogy ha a modDesc-ből kiszedem a hozzá tartozó dolgokat akkor talán nem fogja figyelembe venni a a többi összetevőt.
Köszi! -
underdark
aktív tag
tök jó víz is kell a teheneknek

-
szoszo73
csendes tag
Sziasztok
Tényleg valaki ha tud segitsen mert kiprobáltam mindegy hogy mit csinálok de ha kilépek eltünik a kaja a teheneknél de nem csak a vájubol hanem nulla lesz minden a termelékenység is lehet hogy a játékall van gond a bithorlorol töltötem le . köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák

- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

abban kérném a segítségeteket hogy aki csinált már ilyet megmondaná hogy melyik fájl lehet a hibás? És hogy lehetne kijavítani? Erről a kombájnról van szó