Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgumis
tag
Nekem is elődordult màr hogy munkással nem ment a Grimme vagy valamelyik mod a rossz vagy a játékkal nincs rendbe valami mondjuk tört. Tedd ujra és menni fog.
Sabbe fentebb írtál egy gépről amit átìrtál ès 60al hùzza az 1,5miliós pótot. Melyik adatokat kell àtìrni ilyenkor? -
Sabber
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok véletlen egy elhelyezhető siló tárolót aminek a kapacitását én tudom megváltoztatni????
köszi -
Sabber
aktív tag
helló
Ti tudtok a Grimme cukorrépa meg burgonya kombájnokkal munkással dolgozni?
Nekem egyszerűen nem engedihttp://www.modhoster.de/mods/grimme-maxtron-620-cw-7-2-new
erre gondoltam
üdv.
-
csanadi99
csendes tag
Sziasztok,nekem az a gondom hogy nincs mods mappám külön kell csinálni?? és ha igen akkor hova?
-
Yoruc
csendes tag
válasz
tutikas #3184 üzenetére
Nincs benne több zip, és zip formátumban van, onnan töltöttem le, ahonnan belinkelted.
Más:
Találtam egy jó kis kamiont, póttal együtt. Az egyetlen probléma, hogy a silótároló alá állok akkor a termény nem indul el, és nem telik a pót.. Se repce se gabona, többit nem tudtam most próbálni. Viszont a BigX után szépen tudok vele menni.
[link] -
Sabber
aktív tag
Igazából könnyű átlátni nagyon.
Ha van pl egy hatalmas földem azon dolgozik 2 kombájn középről indulva hogy ne zavarják egymást a végén, amikor már vágtak valamennyi teret megy a 2 talajművelő traktor szintén a föld közepéről indulva kifelé.
Ezután ha utánuk is van már terület jön a 2 vetőgépes gép.
Így ki lehet számolni hogy 1 nagy földön ( ami adott esetben több kicsiből van összeszántva ) 6 darab munkás dolgozik egyszerre.
Csakhogy a többi föld ugyan így van megoldva.
Így nagyon kevés a 10 gép
Sajnos muszáj úgy csinálnom már hogy nem végzek csak aratást egyszerre így 5 földön tudok aratni mondjuk 10 géppel. Utána a többi folyamat.
Azért csinálom így, mert úgy állítottam be a gépek nagyságát, sebességét, űrtartalmát, hogy minden földem egyszerre vetem el normál idősebességgel és ehhez ugye fontos hogy minden gép szinte egyszerre végezzen minden földdel.
Na ezt összehangolni jó kis móka
Utána persze jöhet a 120x-os gyorsítás így minden föld egyszerre érik be és ismét leveszem normál időre és jöhet az aratás.
Közben csak szaladgálok a póttal néha mikor kedvem vanKb ezért kéne erre megoldást találni, hogy ne csak 1 munkafolyamatot tudjak egy időben végezni hanem mind a 3-at aratástól talajmunkán át a vetésig. Sokkal hatékonyabb és gyorsabb lenne.
-
tutikas
tag
Szia nézd meg h nincs e több zippes fájl belecsomagolva vagy h 1álltalán zip ben van e mert rar-ban nem fog müködni láncfürészt még én sem találtam ami müködne is van 1 sthill de az csak disz meg valahol olvastam ha kivágod a fát a tuskot ugyanugy kell kerülgetni szóval olyan mintha a fa is ott lenne szerintem probáld editorral de én abban nem tudok segiteni mert én még nem csináltam
-
Kiss70
aktív tag
Én erre még nem jöttem rá.
De azért egyszerre 10 gépet dolgoztatni az gáz.
Esetleg próbáld meg növelni a Courseplay el.
De 10 gépre figyelni különböző munkán hát minden tiszteletem a tiéd
Én örülők ha 4-5-géppel meg tudom oldani a szántást munkaerő felvételével átlagosan 1 földön két de max 3 géppel. -
Redbull941
tag
Sziasztok. Linkelné nekem valaki ezt az x720 farbig meg a deutz agrotron x720 -at, mert nem találom meg sehonnan
-
dafko90
tag
-
apach
senior tag
válasz
Zsolt... #3171 üzenetére
háát ezt a terrainos részt még azért én is finomítgatom magamban, mert még nekem is kezdős dolog.
egy normál méretű mapot méreteztem át, és rátettem egy Multifruitos, vagyis hogy 30 valahány gyümis mapra felszínnek.Jó is volt, csak van egy mérték hogy mennyi lehet benn valami izé, és így kicsit túlléptem ezért Warningos lett a logban tesztkor a map.
de az alap map totál hibátlan nálam. viszont van ez a U.S. FEETLOT WITH BETA BGA v 4.0 [mp] nevű map, óriás, vagyis 4szeres méretű map, ami szintén hibátlan volt logban, csak épp, a földek és a szélei is némelyiké elég ramaty módon lett megcsinálva pl. Úgyhogy, azt is át kell kicsit majd pofoznom. Mellesleg, a 2013 Objektekből tudtam rátenni párat a 2011 mapra.Csak aminek van Funkciója, azzal kel vigyázni, ha pl Multizni készült mapra tesszük, mert akkor MP megjelölésű Objekteket lehet rátenni, különben nem fog működni multi játékban. SP jelölésű objektet inkább csak a magad játékára való mapra érdemes.
-
Zsolt...
tag
Most már ingyenesen letölthető Classics pakk: [link] Egy kis nosztalgia...
-
Zsolt...
tag
-
apach
senior tag
válasz
Zsolt... #3146 üzenetére
Hali.
Sajna ez nem olyan egyszerű mint ahogy kérdezted pl.
Hosszú lenne a téma míg leírnám, de adok neked egy editor tutorialt. igaz, 2011, de a földet szerintem a Te verziódon is ugyan úgy, ugyan azokkal kell alakítani.Tessék. Én is ez alapján tanultam meg, nem is olyan rég.
[link]Van felül 4 féle nevű gomb, de én a terrain editingre már rámentem neked, így csak lejjebb a Domborzatokra kell kattintanod és egyből oda visz a témához. Idő kell neked is majd míg kitapasztalod, de ha rám hallgatsz, akkor sok gyors, és pici kattintgatásokkal alakítgatod a dolgokat, mert máskülönben nem igen sikerül, és szerintem tovább is készítenéd. Átpofoznám neked a mapot, de nekem a 4.1.7 van fent, mert 11 m van csak.
-
Kiss70
aktív tag
válasz
Zsolt... #3163 üzenetére
Igen találtam egy jó mappot.
Vannak hátrányai de nagyon élvezhető.
Lehetne kisebb egy kicsit de nem veszek egyenlőre több földet vagy közelebb vetem be őket.
A sok gép szántáshoz kell és azok is nagyon jók. Igazán ki tettek magukért a módderezők.
Ezért is külön köszönet nekik. -
Kiss70
aktív tag
Hoztam pár képet a munkáimról.
Remélem tetszik majd mindenkinek. -
wrox
őstag
válasz
Zsolt... #3158 üzenetére
Megértem, hogy mit mondasz, de szerintem egy fórumnak az a lényege, hogy ott legyenek megbeszélve ezek a dolgok, hogy mindenki okuljon belőle. Persze ezek már le voltak írva, de nem ez az egyetlen topic, ahol ismétlődnek a magyarázatok.
Az hogy tele lesz vele a fórum? Témába vág? Igen. Ami itt most téged jobban idegesített szerintem, hogy a kérdésed úgymond háttérbe szorult.
-
Zsolt...
tag
Bocs skacok, de ezeket nem tudnátok privátban intézni?
Ilyen párbeszédekkel egész oldalakat lehet megtölteni... -
Kiss70
aktív tag
Bocs a Dupláért!
Nem sikerült.
Ugyan mikor meg vásárolom a gépet a <![CDATA[ Edit + convert from ls11 Tonda CZ
Silage combine with autopilot functions
Capacity: 200 000
]]>
</description>ki írja a 200 000 kapacitást de nem tesz bele csak 60.000 ret.
Hol kell még módosítani?A modDesc.xml ben 2 x kellet át írni át is írtam.
-
Kiss70
aktív tag
Igen nekem is fárasztó volt a silózás.
Most át írtam de ki kell próbálnom fűvel mert nincs vetve kukoricám.
Be van minden megvásárolt földem szántva,és tárcsázva.
Most trágyázok meg még egy búza föld vár . -
wrox
őstag
-
Zsolt...
tag
Sziasztok jó arcok!
Kéne 1kis Help, Giants editorral kapcsolatban! Van egy nagyobb földrész amit egy árokrendszer válasz el, ezt szeretném eltüntetni, hogy kapjak egy nagy egészet. Annyit én is tudok hogy nem lehet csak úgy simán törölni mint az objekteket! A területbe kellene belepiszkálni, na, ez nem megy... Előre is köszi a segítséget!
-
wrox
őstag
Próbáld meg az én leírásom alapján módosítani. Jobb lenne, ha te csinálnád meg, mert akkor tudni fogod legközelebb is.
A ModDesc.xml csak az eszköz leírását tartalmazza és az árát. A funkcióját, működését nem tudod abban a fájlban módosítani.
Miért jó az olyan John Deere, ami lassú? -
wrox
őstag
Ki sem kell csomagolni (látszólag).
Én úgy szoktam, hogy Total Commanderrel belemegyek a zipbe, ott a módosítani kívánt xml-en, nyomok egy F4-et, megkérdezi, hogy tempbe kitegye e, igent nyomok, módosítom, utána egyszerűen becsukom, mentem, és megkérdezi,. hogy újracsomagolja e. Igent nyomok, és hibátlan a végeredmény.
De még nem válaszoltál, hogy melyik xml-ben próbáltad átírni.
Nekem át van írva, müködik is, ha gondolod elnyomom egy emailbe neked. -
Zsolt...
tag
válasz
tembopapa #3139 üzenetére
Úgy tudom az alap mapon nem lehet eladni ezeket, ahhoz olyan mapot kell keresni!
Más: Ha valaki olyan mapot szeretne, ahol tejet lehet eladni, vagyis te magad viszed a farmodon található tejtartályból a tejüzembe leadni! Ime: [link]
Csak szerezz be hozzá valamilyen tejszállító alkalmatosságot! -
tembopapa
tag
Hali, nem tudom hogyan és hol lehet eladni a híg és szilárd trágyát? Aki tudja lécci segítsen, köszi!
-
Kiss70
aktív tag
Valaki válallná ennek a gépnek a kapacitás meg növelést?
Meg próbáltam de nekem nem sikerült.
Ki csomagoltam ahogy ki kell meg kerestem a capacity részt de nem lett jó.
De lehet azért nem nem látok minden fájlt.Olyan 200.000 re kéne most 60.000 csak.
Elég sűrűn kell mellé állni siló közben. -
tutikas
tag
[link][/L
tessék ez mindent vet most nézem az elöbb nem rakta ki a linket
A f..xom most meg eltünt az összes gépemvettem teheneket azt a gépek meg eltüntek lehet megették
-
apach
senior tag
válasz
tutikas #3127 üzenetére
Ááá, a bálázót nem én írtam át, de este egy Deutz dual felnist én írtam át, meg az előbb 1 3 tengelyes piros Merci Actros kamiont is, csak még fényt kell rá csalnom, az index, a tolató, és a villogó a tetején szépen működik, és a sebessége is jó lett, mert alig 30 volt csak a max 11 en. :S Jah meg még a pótkocsi triggert kell lehet kijavítani mert pótot nem lehet rá csatolni valamiért. A trakiben am 1 valami nem okés teljesen. Mégpedig az, hogy ha az F gombot lenyomom, vagyis a lámpa bekapcs, akkor elől hátul mindegyik lámpa világít. vagyis, hátul a munkalámpák és asszem a tolatója. de próbálkozni jó.
a Bálás póton meg, folyamatosan világít a lámpája.
de amúgy nem izgat ez.
-
Yoruc
csendes tag
válasz
dafko90 #3113 üzenetére
Igaz, bocsi elírtam
Claas Lexion 770 TerraTrac /komb./ ez nem működik és nem jeleníti meg a játék
Claas Carat 180TD ezt a pótot is leszedtem, hogy megnézzem ez működik-e.. és ez hibátlan.Pár oldallal visszább linkelt valaki egy bálabefűvót, viszont a link már nem él..:S tudná újra linkelni valaki?
-
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani valami takarmánykeverőt?
Mert a gyári elég kicsinek bizonyult.
Meg valami nagy kamion pótkocsi is jól jönne mert lenne mit szállítani. -
dafko90
tag
Kockabálázó
[link]
Ez működik és a log is tiszta. -
tokman6
csendes tag
Bocs hogy dupla de lejárt az idő....
EZ A MOD mire jó?
-
tokman6
csendes tag
válasz
Zsolt... #3111 üzenetére
kormányon semmi értelme, én azzal tolom, és ott úgy kormányoz a játék ahogy én.
Billentyűzeten annyi előnye talán lehet hogy ha pl olyan géppel mész aminek nem a kerekét fordítod hanem a gép közepénél csuklik jobbra balra, és épp trágyát vagy ilyesmit rakodsz a pótkocsira vele, akkor könnyebben ráfordulhatsz a pótra, mert nem ugrik vissza az eleje egyenesbe ahogy elengeded a gombot.
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
A Manual Ignition csak arra jó, hogy magam indíthatom be a gépeket?
Valamint az Auto Steer mire való? -
Yoruc
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt, de tetszik a játék
Az eredeti oldalról letöltött Class Carat 770 TT sajnos nem jelenik meg a játékban:S
Tudom, hogy a boltban oldalra kell lapozni az egyik fület, de semmi.
Ötlet?( V_1.4)
Valamint egy kis segítséget kérnék: angol nyelvű oldal ahonnan működőképes modokat lehet letölteni?
-
tutikas
tag
Sajna én ebben nem tudok segiteni nem értek hozzá volt amit átirtam én is 13ba be is tette a játékba de álandoan lefagyott töle a játék pedig van 1-2 jó gép a 11 ben amit jó lenne átrakni de volt h ugy jártam hogy az addig megvett gépeim is eltüntek
uhogy azota nem igen piszkálom
-
-
tutikas
tag
Csak azért kérdem mer ezzel se fáradj 13 ban sem müködik nem csinál semmit beinditani sem lehet be tudsz rajt kapcsolni mindent szétudod nyitni az asztalt de bezárni már nem meg kikapcsolni se lehet rajt utánna semmit ja meg a gép is lefagy töle
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest