Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Facebook Marketplace-en szeretnék feladni egy hirdetést, de a pénznem mindenáron Török Líra, hiába Bp az eladási hely. Hol lehet ezt beállítani?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Küldtem az imént egy üzenetet valakinek. A szg jelezte, hogy az üzenet megérkezett, de a címzett még nem olvasta el. Mivel - számomra - fontos üzenet ezért szinte folyamatosan néztem. A címzett ismét online lett egy percre, kicsivel később vettem észre, hogy az üzenet mellől a "teli pipa" jel is eltűnt, jelenleg nincs mellette semmi, ő offline. De a telefonom továbbra is ott a teli pipa.
Kitörölte volna az üzenetet elolvasás nélkül? Vagy mi történt?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Valamit magyarázzatok meg kérlek:
Adott egy barátom, akinek 2 accountja van. Egy "privát" meg egy, ami a "profi" mint tánctanár a tanítványok felé. Cseteltünk az egyiken, elköszönt, én még visszaírtam. Pár hét múlva találkoztunk, amit telefonon egyeztettünk, vacsora, beszélgetés, tök jó minden.
Ő kérte, h inkább a másikra írogassak, mert az van szinkronizálva a telójával, hát írtam oda. Heteken át gond nélkül cseteltünk, mígnem egyszer megint miután elköszönt, én még írtam valamit.
És ennek 1,5 éve. Mind a két profil aktív, az illetővel jóban vagyok, csak mostanában nincs okunk beszélni. Gondoltam ráírok face-n és most látom, hogy mindkét profilján az utolsó üzenet nincs kézbesítve. Üres körben pipa, vagyis el se jutott hozzá. Jelentősége nincs, csak nem értem, ez mitől lehet? A másodikat tuti telefonról írtam, az elsőt valószínűbb, hogy gépről.
Előfordulhat, hogy ezeket az üzeneteket ismét megpróbálja kézbesíteni a rendszer? Ez esetben a feladási dátum változna?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Sziasztok, van arra mód, hogy megnézzem, az ismerőseim közül kit követek, kit nem? Elég sokakról leiratkoztam, kíváncsi vagyok az arányokra.
köszi
-
rlazol
veterán
válasz krizmo_ #18580 üzenetére
krizmo_
pl itt: az ismerősöm (Szabolcs) kommentje megjelent nekem, ő egy ismerősének (Zalán) egy külső szolgáltató (napi.hu) post-jára tett megjegyzésére reagált.
Nekem akarom az ismerősöm letiltani.
Nem az ismerősöm ismerőse zavar, hanem az alaptartalom, jelen esetben a napi.hu. Hogy tudnám letiltani?[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Sokszor van olyan, hogy egy ismerősöm kommentel egy olyan szolgáltató tartalmát, ami engem nem érdekel. Nem az adott tartalom: a szolgáltató. Viszont ilyenkor csak az ismerősömet tudnám leállítani, alapból nem kínálja fel a vonatkozó szolgáltató tartalmának leállítását, csak, ha megosztott. Tudok tenni valamit, hogy ne lássam ezeket?
köszi
-
rlazol
veterán
válasz WhiteWalker #14717 üzenetére
ok, köszi
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Hogy lehet egy képen tárgyakat betaggelni (pl.: "sör", "diploma", "bikaszobor").
Régebben ezzel nem volt gond, de most nem sikerül.Az idővonalamra töltöm fel a képet, és feltöltés előtt, a képre kattintva a megjeleölés menüben próbálkozom, de olybá tűnik, csak ismerőst tudnék bejelölni?
hogy van ez?
-
rlazol
veterán
sziasztok!
ma első dolgom volt kikapcsolni az automatikus videolejátszát.
Pár óráva később azt veszem észre, h számomra indifferens dolgokról kapok értesítést. XY megosztotta AB bejegyzését. RZ megosztott egy új fényképet.
meg ilyenek. Különböző listákon, és még csak nem is közelinek jelölt emberek, ez is valami új feature? marha zavaró, hol lehet kikapcsolni?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
sziasztok!
az idővonalamon az események rész alatt nem jelennek meg az új ismertségek. 3 új ismertség is van az elmúlt időszakból, mind a 3 engdeélyezve van az idővonalaomra, de nem jelenik meg.
Ehhez képest egy januári új ismertség mint "korábbi esemény 2013-ból" kiemeltént látható.
Mi lehet ennek az oka?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest