Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
srácok az adataim letöltése mi alapján működik? letiltott ember üzenetét nem látom az oldalon,viszont ha letöltöm akkor igen.esetleg régebben törölt üzeneteket is letudok így tölteni?
-
kpal
nagyúr
Hol kell bállitani azt hogy ha egy ismerős tesz fel képet az az én alubomban ne jelenjen meg ?
-
válasz
HELLAFLUSH #1594 üzenetére
próbáltál már linket bemásolni oda?
legiaap: akkor passz
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
killer1203 #1549 üzenetére
nekem nagyon nem jött be, hogy most eltűnt a hivatkozás megosztása
-
legiaap
félisten
Régen ha rányomtam a Link-re akkor feldobta, hogy az összes általam és az ismerőseim által betett videókat, linkeket. Most ez nincs. Hogy tudom elérni a saját linkjeim?
-
vans?
őstag
válasz
JamesHolden #1583 üzenetére
Teljesen el lett ###va az egesz, en meg azt nem tudom megcsinalni, hogy a nem ismerosok ne lassak a falamat...
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Mielőtt elindultam volna nyaralni előtte letiltottam az üzenőfalam, hogy addig senki ne postoljon rá míg haza nem érek. Ma értem haza és látom megváltoztak a beállítási lehetőségek, nem látom már azt az opciót ami visszaállítaná. Kattintottam már mindenhova, az üzenőfalam aktív is már, viszont csak az új postjaim látszódnak, a régiek közül egyik sem
(csekkoltam egy ismerősöm accjával). Nálam a régi postok mellett jobbra feltűnő láthatósági opciókban mindenki "friends" alat fut, tehát minden ismerősömnek kellen látnia őket...
Van valami ötletetek? -
Üdv. Hol tudom kapcsolgatni a születésnapom kijelzését? Köszönöm.
-
vans?
őstag
Hogy is tudom megnezni a profilomat kivulallokent? Eddig a privacy settings-ben volt ilyen opcio, de most nem talalom. Csak az ismerosok kozul valaszthatok, hogy kinek a nezopontjabol nezzek ra a profilomra...
-
kpal
nagyúr
A " megbököm " gomb mint jelent mi a funkciója ?
-
Peethy
őstag
"Ha utánam dobnák se kéne.eszméletlen gáz.ennyivel a homlokukra írhatnák h i love tesco"
"De azért ismerjük el,Tesco megint jó akciót csinált magának persze ezzel.De mi van a táskára írva??Made in China"
Azért a csoportban összegyűlt az értelmiség, ahogy látom. Mint Anaconda01, az autós topikban: "A Suzuki egy szégyenteljes autó..."
Más: kinek hogy tetszik az új képnézegető? Nekem annyira nem jön be, bár a plusz felbontásnak örülök. Miért igazítja felülre a képeket? Nálam a képernyő felső részén lehet csak nézni, időnként berakja középre is...
-
Orlin
addikt
Ha már Facebook
Akiknek nincs Fila táskájuk
[link] -
-
szabacsik
őstag
sziasztok. Oldalakat hogy tudok eltüntetni az üzenőfalról? Csak Unlike van meg hide this post. Egyik után se jön az, hogy ALL
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Elveszett a hide all menüpontom.Hol lehet ezt vissza szerezni?
-
Apollyon
Korrektor
Véletlenül rányomtam egy valakire hogy Add as friend, ott oldalt ahol felajánlja hátha ismered. Hogy lehet visszavonni a bejelölést?
-
14adam
addikt
válasz
littlelion21 #1554 üzenetére
top news-ba vannak a fontosabb kiírások. Pl ott sok a like vagy a komment.
A legfrissebbe meg mindig azt mutatja amit épp kitettek. -
littlelion21
addikt
Na, akkor egy újabb amatőr kérdés tőlem Nektek: a "Top News" és a "Legfrissebb" lista a kezdőlapon miben különbözik egymástól?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
killer1203 #1551 üzenetére
Jah tudom.. :\ Hát full magyarnak nem nevezném, ezért untam bele.
Én ezért használom angolul az egészet.
-
legiaap
félisten
Régen ha rányomtam a Link-re akkor feldota, hogy az összeset mutassa, vagy csak a sajátjaim. Most ez nincs. Hogy tudom elérni a saját linkjeim?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
killer1203 #1549 üzenetére
Odaért az újítás.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
killer1203 #1547 üzenetére
Hát, max várj holnapig, hátha valami gubanc van, és helyrejön magától.
Akkor jól rémlett, hogy ott csak a magadra vonatkozó beállítások vannak.. :\
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
killer1203 #1545 üzenetére
Privancy Settings-ben.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
killer1203 #1543 üzenetére
Módosultak a bejelöléssel kapcsolatos beállítások, azokat esetleg nézd át, bár elvileg az csak arra vonatkozik, hogy Téged ki tudjon bejelölni.
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Tegnap óta nem tudok be jelölni egy embert sem, ezt irja ki:
Valakinek nincs ötlete erre?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
legiaap #1538 üzenetére
Wow...
Ilyet még nem láttam...
Első körben próbáld meg azt, hogy pl. Ccleaner-rel töröld az előzményeket, sütiket, az vajon segít-e, ha nem, akkor bővítmények közül tedd fel az addblock-ot. Vagy az addblock plus-t (ez még béta).
Meg mondjuk egy Malwarebytes-ot is futtass le sztem, biztos ami biztos..
-
ro_bert17
őstag
válasz
mukibuci #1509 üzenetére
Sajnos nem jó kedvemből kellett ehhez az eszközhöz is nyúlnom. Akkor csak reményekedek benne, hogy olvasta az üzenetet. Köszi a választ!
(#1510) kudu90: no ez meg a másik. Már az is bosszantó, hogy egy ilyen döcögős rendszerben kell még bizakodnom. Azért köszi Neked is!
-
legiaap
félisten
-
-
aram01
nagyúr
ezt magyarázza már el valaki érthetően ha lehet:
Click the "x" that appears when you hover over a story you want to remove from your stream. Then, select an option from the drop-down menu:
"Hide this post" will remove the individual post from your stream.
"Hide all by [person's name]" will remove the post and prevent all future posts from that person.
"Hide all by [application's name]" will remove the post and prevent all future stories from that application.
"Mark as Spam" will remove the post and help keep your News Feed clear of similar stories in the future.
az első még megy de hogy kell a névre vagy a postra? -
legiaap
félisten
Szevasztok,
A barátnőmnek a Facebook-ján megjelentek mindenféle hirdetések és egyszerűen nem jövök rá, hogy a pics-be tudom kikapcsolni.
Ötlet?
Nálam még nem jelentek meg ezek a hirdetések nem tudom miért, de jobb is. -
Devla24
csendes tag
na megvan mit ír ki telorol be akartam jelentkezni és ezt írja:
sajnáljuk de profilja jelenleg nem elérhető kérük lépjen be gépéről és kövesse az instrukciot.
Na most ilyenkor mi van?
Volt már valakinek hasonlo?
(A vírust megfogta a kaspersky meg se nyitota az oldalt.) hála istenek. -
killer1203
senior tag
Hello
Valakinek volt bár olyan hiba jelensége hogy senki nem tudott be jelölni? Nekem ezt irja ki This Request Can't Be Sent , nem tudom mitől lehet ez most
Valakinek nincs ötlete?
-
Peethy
őstag
válasz
Devla24 #1523 üzenetére
1, Ne trágárkodj.
2, Miért kell ezerszer elmondani, hogy az ilyen és ehhez hasonló Facebook eventeket úgy ahogy vannak, ignoráljuk? A legviccesebb, hogy emelt díjas SMS-t kér, és azt írja, hogy küldi majd az e-mail címedre a meghívót. Az nem tűnik fel senkinek, hogy nem is kéri el sehol az e-mail címed?
3, Ha már sikerült beletenyerelned egy jó fájdalmas szögbe, mert rákattintottál egy ilyen linkre, akkor először is futtass le egy vírusirtót, majd ha ez sem vezet eredményre, akkor böngésző reinstall. Egyik ismerősömnél megoldotta a problémát, de nem garantálom, hogy jó lesz.Remélem egy életre sikerült megtanulni, hogy ezerszer meggondoljuk, mielőtt bárhova kattintunk.
Üdv.
-
Devla24
csendes tag
holnap rakok képet
hogy mit ír ki.
Kaptam egy meghivot hogy ncore 23:00-02:00 lehet regelni a meghivó ott leszek nem meg talán tudod buziság.
Volt egy link rányomtam kaspersky egyből ugatot.
Akkor jelentetem hogy zaklat ez hogy vírusos szar.a jelentésen a zaklat címszót választottam.
Dobodt még pár tölteni valót de azt nem figyeltem nagyon.
Le okéztam azóta nem tudok belépni. -
Peethy
őstag
válasz
Devla24 #1517 üzenetére
Milyen vírusos izét jelentettél és hogyan? Meg mit jelent ez az ideiglenes blokkolás? Tisztázzuk le a fogalmakat, és utána talán tudunk segíteni
Szerk: annyit azért hozzátennék, hogyha valamilyen technikai problémád van, akkor sajnos az együttérzésünkön kívül nem sok mindent tudunk tenni. A legtöbbször - tapasztalatom szerint - az oldalban van a hiba, ezt átlagjúzer nem fogja orvosolni, legfeljebb enyhíteni.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
westcoastog #1519 üzenetére
Lap alján, bal odalon
Facebook © 2011 · Magyar
Katt a nyelvre -
westcoastog
veterán
Láma kérdés, de hol kell átállítani angolra a fácsét? Kicsit zavar ez a félig-magyar félig angol dolog, pár napja regeltem, még káosz az egész.
(#1520) zsolesz010
Köszi, meg is van. -
Peethy
őstag
válasz
hackeeeee #1515 üzenetére
Én is csak 1-2szer találkoztam vele, hogy nem volt ott az üzenet gomb, leginkább azért, mert aki nem ismerősöm, az nagyon nem érdekel
Eddig kb. 5-6 embert jelöltem be pályafutásom során, de így is több ismerősöm van, mint szeretném (600felett). Nem vagyok én szolgalelkű, hogy mindenkit jelölgessek
-
Koczka
tag
Üdv.
Facebookon létre lehet-e hozni olyan fényképalbumot amit csak bizonyos személyek láthatnak?
-
Devla24
csendes tag
sziasztok
tegnap ideiglenesen blokkoltak.
Mert jelentetem egy mehivós baromságot mert vírusos volt és bejelentetem hogy zavar.a blokkot még nem oldoták fel megtettem már mindent kaptam új jelszót mert kérte csináljak újat.
Ki volt írva hogy kb30perc
most mi van?
Megoldás? -
hackeeeee
Jómunkásember
Megjöttek az új beállítási lehetőségek.
-
Peethy
őstag
A Facebook leggyakrabban engem sem nyugtat meg, és nem találtam hatásos megoldást (kivéve ha a 2másodpercenkénti frissítés és ki-be jelentkezés hatásosnak számít) egyik problémámra sem, ezek mind bugok, vagy egyszerűen csak leterhelt a szerver szvsz, este gyakoribbak az ilyen gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Új Apple termékek (Airpods pro 2, Airpods 4, Watch, Ipad)
- Intel Core i5-10400F processzor 12M gyorsítótár, akár 4,30 GHz,hibátlan állapotban!
- Asus TUF GAMING B460-PLUS alaplap,hibátlan működéssel,csomagküldés 1490ft-tól!
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2C3200C16,hibátlan állapotban!
- 22" FullHD "Gamer" Monitor-Pc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest