Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
-
Integra
titán
egy újabb kis disznóság
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Hogyan lehet beállítani az új chat ablakot? Nekem megjelent már, míg másnak még nem... Nem lehet bekapcsolni?
-
ClayMore
aktív tag
Napot!
KERESEK olyan facebook alkalmazást amin kiadó lakást, szobát hírdetnek a jónépek. Tudom, hogy van ilyen, de nem találom sehol. Szobát keresek dunaújvárosban és ezért kéna az alkalmazás.
tud vki segíteni?
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
veterán
Üdv!
A régi chat felületen tudtam hol kell hozzáadni, illetve eltávolítani személyeket a chat-csoportokhoz, illetve tudtam csoportokat is létrehozni.
De ebben az újban nem tudom hol kell, és azt sem tudom, az újonnan visszaigazolt ismerősök belekerülnek-e egy adott chat-csoportomba.
Szóval hol kell ezután állítgatni ezt?És egyáltalán miért kellett a fészbúknak elb×sznia a régi megoldást? Most ez mivel jobb? Itt van jobb oldalt az összes ember a csoportból, ha online, ha nem, és egy kis sz×r zöld pötty jelzi, ha online..
Eddig úgy tudtam, a gondolkodásmódom a logikára épül, de ebben az új chatben nem igazán tudom felfedezni a logikát.Ez jutott eszembe az egészről:
http://logout.hu/bejegyzes/lenry/messenger_level_a_microsoftnak/friss.htmlJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Orlin
addikt
Hello!
Nekem is megjelent ez a Faceboom ticker.A nyelvi beállításoknál váltottam magyar nyelv-re és megint eltünt a ticker
(hála az égnek)[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Dyrtyho
őstag
best regards, egy fórumozó blogger
-
Apollyon
Korrektor
válasz Stalker-2572 #1890 üzenetére
Azért mert személyre szabott reklámokat kaphatsz, hogy még könnyebben
elbaelkölthesd a pénzed, ha eddig nehezen ment volna#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Integra
titán
nem kell megadni neki semmit és akkor nincsen gond
remélem lesz egy menüpont ahol simán ki lehet kapcsolni az egész timeline funkciót. ettől függetlenül kiváncsi leszek, hány idióta lesz és adja meg az adatait.. gyanitom jó sokan.[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
És itt az újabb hír: [link]
-
Peethy
őstag
válasz Stalker-2572 #1885 üzenetére
Az új változásoknál egyébként azt sem értem, hogyha van egy Facebook page-em, akkor miért tud minden külsős ember lájkolni meg beírogatni? Nem találom azt a gombot, ahol be lehetne állítani, hogy csak a követők tudjanak érdemben megnyilvánulni az oldalon.
A Subscribe gombnak is akkor lenne értelme, ha alapértelmezettben ki lenne kapcsolva és én állítanám be külön (akárcsak a G+ -nál, amit viszont senki nem használ).
Az alkalmazásokkal kapcsolatban: nyilván nem lehet https-ben használni, mert azzal gyakorlatilag megszűnne az összes alkalmazás hozzáférése az összes létező adatomhoz. Soha egyet sem használok, mert látom hogy milyen jogosítványokat kér, én meg nem adom meg egyiknek sem.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
de pont nem default, ez a lényeg, az usa igy gondolkodik. megadja a lehetőséget ahhoz, hogy levédd, de neked kell tenni azért. tehát van https-ses faszbúk használat is, de meg kell találnod a menüben és bekapcsolni. le tudod tiltatni magad keresők elől, de neked kell bekapcsolni. minden default állitásban nyitott.
az európai adatvédelem meg pont forditott (és helyes), de mivel amerikai szoftver ezért nem az európai a default beállitás rá, noha ezért ütik már nagoyn keményen, hogy ha eu-s ip cimről regisztrálsz, akkor az adott régióra vonatkozó adatvédelmi törvényeknek megfelelően álljon be.
de semmiben sem szabad bizni, ezért mindent át kell olvasni és beállitani, letiltani etc...
a vicc az, hogy ha https-t akarsz használni, akkor gyakorlatilag minden játék és egyéb alkalmazást tiltani kell. nálam ez nem gond, de akik játszik, és szeméttel van tele az accountja, az nem tud https-t használni. ha be van kapcsolva és be akarsz lépni egy oldalra, akkor automatikusan fledobja, hogy az oldal használatához a secure browsing-ot meg kell szüntetni.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
vans?
őstag
Nalam szinte teljesen hasznalhatatlan ez a tragya.
hábm bábm
-
Integra
titán
újabb kikapcsolandó szolgáltatás, jó lesz figyelni
-
Apollyon
Korrektor
válasz Dyrtyho #1877 üzenetére
Én nekem végülis tökmindegy. Hívják ahogy akarják, én világéletemben angolul használtam.
Csak a kommunikésön ne változzon, ne legyen fizetős meg ilyenek, tudjak ugyanúgy üzengetni bárkivel ahogy eddig, a többi nem érdekel.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Dyrtyho
őstag
válasz Apollyon #1876 üzenetére
Tudom,ezt már linkeltem egy kicsit feljebb,eddig azt hittem,hogy csak az üzenőfalat rondították el,de ezek szerint az egészet elfogják,és csak még csúnyább lesz mint most.Én úgy voltam vele,még az idei év legelején,hogy kezdem megszokni az új adatlapomat,és eddig úgy tetszett is,de a videó alapján már nem olyan lesz a facebook,mint amilyen most,még ennél is átláthatatlanabb lesz.....és like helyet want ? Hát kicsit hülyén fog hangzani,de remélem,hogy a magyar nyelvűbe megmarad a tetszikelés....
-
Apollyon
Korrektor
válasz szabacsik #1874 üzenetére
Érdekes hogy 0:55-nél amikor felkel a baba, akkor az apja magyarul mondja hogy "IGEEEN!"
Legalábbis tökre olyan, többször is visszahallgattam.
Amúgy az ilyen szerintem nem jó ötlet, mindenki megoszt magáról mindent facebookon, aztán már nem lesz mit elmesélni az új ismerősöknek. Kommunikálni jó, de felrakni oda az egész életed sztoriját, legalábbis ennyire public módon nem épp átgondolt ötlet.#1875: [link]
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
szabacsik
őstag
ez jól néz ki [link]
/\____/\
-
tolts.hu
őstag
Ma face teljesítmény:
1) A távoli kiszolgáló megszakította a kapcsolatot
http://www.facebook.com/
Ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be a címet, vagy keressen rá az oldalra.
Keresés ezzel: Googlefacebook
facebook.hu
facebook bejelentkezés
facebook belépés
facebook regisztráció
facebook.hu bejelentkezés
facebook smiley
facebook login
facebook témák
facebook törlése2) hozzászólás közzétételekor/vagyis csak próbálkoztam az Elküld gombbal...:
try again
try again
try againwww.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Stalker-2572
veterán
válasz Stalker-2572 #1871 üzenetére
oh megvan.... a pipa utána friends gombon tartva az egeret legördül egy lista
All Black...
-
Stalker-2572
veterán
Hol van az unfriend gomb?
All Black...
-
Dyrtyho
őstag
Ha jól láttam ma az egyik ismerősöm gépén,akkor valahogy vissza lehet állítani a régi üzenőfal kinézetét.Nem tudja valaki,hogy hogy lehet vissza állítani ?
-
bigdigit
addikt
én itt már nem értek semmit.saját profilom alól recent storys meg mindekit mutató chat.ki sem tudok már igazodni.asszony profiljára belépve meg minden a régi.
ki érti ezt? -
ace05
senior tag
Az miért van hogyha lájkolok egy oldalt akkor azt én látom a saját üzenőfalamon de az közös üzenőfalon már nincs ott ! És ezt tegnap óta csinálja és nem csak nálam! A megosztás....etc működik!
-
Apollyon
Korrektor
Mi ez a felháborodás hogy megújult a fb? Nem a chatre gondolok, hanem ismerősök között is panaszkodnak hogy nem találnak semmit...
Valaki nyomna egy screenshotot? Mert nálam nem változott semmi.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
vans?
őstag
-
bAtt001
addikt
válasz Dyrtyho #1862 üzenetére
dehogy fognak, akit érdekel az informatika már fentvan g+-on akit meg nem az úgyse fogja itthagyni a facebookot amíg csak itt vannak a barátai de ezért a barátai sem fogják itthagyni, szóval ez egy jó kis karika lesz meg hát eddig se tudták használni legtöbben szerintem nem is zavarja őket ez a sok "kellemes" újdonság mert azt se tudják mire jók inkább nem nyúlnak hozzájuk
-
Dyrtyho
őstag
válasz adnoctum18 #1861 üzenetére
Szerintem sehogy.....a facebook egyre rondább,és rondább lesz,nem tudom,hogy miért nem tudtak megmaradni a januári kinézetnél,azt még úgy szerettem is,mert így sokan átfognak pártolni a Google+-hoz
-
Dyrtyho
őstag
Mi ez az új RECENT STORIES és FROM EARLIER TODAY az üzenőfalon ?
-
MODERÁTOR
válasz bAtt001 #1857 üzenetére
Nekem a levelező kliensben be van állítva, hogy a fb-től kapott levelekt automatikusan jelölje olvasottnak és tegye egy másik mappába, így átlagos napokon nem zavar, azonban sokszor előfordul, hogy az oldalon nem látom még a hozzászólásokat, csak a z emailben, így ott olvasva, a weblapon "vakon" válaszolok is
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
veterán
Ti is kaptatok ilyen e-mailt?
Szia Ferenc!
We' re trying out a new feature to reduce the amount of email you receive from
Facebook. Starting today , we are turning off most individual email notifications and
instead, we'll send you a summary only if there are popular stories you may have
missed.
You can turn individual emails back on and restore all your original settings at any
time.
Köszönettel:
A Facebook csapata
The message was sent to email@postafiok. hu . If you don 't want to receive these
emails from Facebook in the future or have your email address used for friend
suggestions, you can iratkozz le. Facebook, Inc. P. O. Box 10005, Palo Alto, CA
94303Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
soldi3r
veterán
-
erikke17
őstag
Veszem észre, mi a jó édes mamucikájuknak újitanak ha alapból bugos, beletesznek valamit még azt is elcseszik ami használható volt....
Olyan mint Androidra kliens teszik bele új funkciókat de egyre használhatatlanabb mert semmise megy....
Most meg ha rámegyek értesitésre vissza dob adatlapomra..... @nyád...[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Mi a fenét lehet ezzel kezdeni kiirtam két állapotot, de egyiket sem mutatja ki, de komment meg jött rá ha rámegyek meg azt irja nincs ilyen... Egyszerűen nem tesz ki semmit se....
Ráadásul akire ráirok chat-en egyből azt mutatja hogy nem elérhető....||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
westcoastog
veterán
Amióta az új chat van, és ha akarok üzenetet írni, a legelső leütött betűt nem érzékeli, csak a másodiktól érzékeli hogy én írok, tehát írok hogy hello akkor a h lemarad az elejéről. Másnál van ilyen?
-
Sotho
őstag
Kaptam egy emailt a facebookról, hogy a barátaim a válaszomra várnak, volt alatta egy link ami ( illetve egy hasonló) korábban a bejelentkező oldalra vitt, na ezzel szemben a mostanira klikkelve egyenesen bent voltam a facebookon azonosító jelszó nem is kellett, mondom ez igen, akkor minek van?
-
Peethy
őstag
válasz Brown ügynök #1841 üzenetére
Profilom/Adatvédelmi beállítások/Ismerősök gomb legyen beállítva.
Mindemellett azt is beállíthatod, hogy az a tartalom, amin bejelölöd az egyik ismerősöd, az látható legyen-e mindenki számára. Ez a "How Tags Work" beállításai alatt érhető el.
[ Szerkesztve ]
-
Brown ügynök
senior tag
válasz Brown ügynök #1834 üzenetére
Valaki? Vagy ezentúl mindenki láthatja a profilom minden részletét?
-
MaciG
addikt
A facebook nyelvét állítsátok át "English (Pirate)"-re. Nagyon bitang
BANZAII
-
bAtt001
addikt
válasz mukibuci #1835 üzenetére
akkor várjuk megint az "újítást" jah és megint van új fícsör, nem írja az első betűt amit leütsz chatbe csak ha kétszer nyomod meg, ami hasznos az hasznos
RootRulez
magától biztos nem töltődött fel semmi, ahhoz kb át kéne néznie a facebooknak a vinyódat hogy kiszűrje a képfájlokat ezt meg biztos jelezné valami vírusirtó vagy más program. meg ha ez így lenne már nagyon erősen nyomulna a tüntető tömeg a facebook lincselésére[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nálam eltünt a chat sidebar, újra a régi
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Brown ügynök
senior tag
válasz Brown ügynök #1813 üzenetére
Segítsetek már még egy picit. Most látom, hogy akivel nem vagyok kapcsolatban az is meg tud rólam nézni mindent és ez nem frankó. Hol tudom beállítani, hogy az üzenőfalamat, a fényképeimet ne láthassák csak a barátaim? Mióta átszabták az adatvédelmet nem találom.
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Nézem az asszony FB-ját, milyen képei vannak, erre látok 3 képet ami már sok-sok éve a gépemen volt. (programos print screen, tehát az asszonynak semmi köze hozzá, sőt ezek még Win98 időkből maradtak, az asszonnyal se voltam még együtt)
Szóval egyszer csak feltöltődtek maguktól a képek neki. Értem én, hogy adathalász oldal, de, ennyire?
═════════════════════════════════════════
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de nekem már nem tetszik annyira a facebook,mint tavaly...ezek az újítások,átalakítások
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
hogy lehet az, hogy képek csak úgy feltöltődtek a gépről? 3 kép is csak feltőltődött magától de tuti nem én voltam a képek pedig csak itt vannak meg, tehát más akkor se tölthette fel, ha tudta volna a jelszavm.
═════════════════════════════════════════
-
erikke17
őstag
De nyomorék ez a chat most, semmit nem küld el, össze vissza mutatja az értesitéseket, hol mutatja hol nem... Látszik hogy belenyúltak, mint valami kezdő programozók
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Peethy
őstag
Ha van egy oldalam, hogy tudom beállítani azt hogy a képekhez csak azok szólhassanak hozzá/lájkolhassanak, akik az oldal követői, tehát korábban már az oldalt is lájkolták? A nagy változtatásokban úgy tűnik, az alapértelmezett az lett, hogy fűt-fát belájkolhat mindenki, de így nem igazán nő az oldal követőinek száma.
-
Dyrtyho
őstag
Ez az új menüpont most tűnt fel nálam : Needs Review.0Ennek most mi az értelme ? Légyszi segítsetek.Amúgy miért tünt el a két külön csoportom az adatlapomról ?
[ Szerkesztve ]
-
-
Peethy
őstag
-
Peethy
őstag
válasz Brown ügynök #1813 üzenetére
Helyesbítek: Azért mert nem javítják / frissítik a fordításokat.
A Facebookra ráférne egy kis bugmentesítés, de helyette csak újítják az olyan dolgokat, amik előtte sosem működtek normálisan.
-
Egorov
aktív tag
válasz Brown ügynök #1810 üzenetére
Csak a másodikban tudok segíteni. Profile---->Jobb felső sarokban View as--->Itt pedig a szövegben van "elrejtve" a Public link, arra kell kattintani.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Tomate
veterán
Miért félig angol féli magyar a facebookom? Tök random. Van ahol magyar van ahol angol...
-
Brown ügynök
senior tag
Hol lehet kikapcsolni azt, hogy automatikusan rákeressen a helyzetemre és posztolja?
Illetve, hol lehet megnézni, hogy hogy látnak akik nincsenek a barátaim között?
-
erikke17
őstag
válasz Apollyon #1802 üzenetére
De még kihagytad a többit, tucc, acc, kéccer, öccör stb..
Tiszta idegölő mikor ki kell hámozni mit is akarnak
Egyébként nálam chat része úgy össze kakálta magát, hogy még a bokája is olyan lett..[ Szerkesztve ]
-
r.emi
csendes tag
hello
belépéskor ez a hibaüzenet fogad: Sajnáljuk, valami hiba történt. We're working on getting this fixed as soon as we can.
ez már napok óta tart.. tudja esetleg valaki, mit lehetne tenni? -
Stalker-2572
veterán
válasz szabacsik #1804 üzenetére
először kiég a monitorodon az a pár pixel, ahol a gomb van, majd a billentyűgombok elkezdenek maguktól kiugrálni, végül a mélynyomó akkorád dubbant, hogy az öledbe veti magát true story
egyébként azt csinálja, hogy feliratkozol annak az embernek a hülyeségeire, akinél kattintottál
[ Szerkesztve ]
All Black...
-
szabacsik
őstag
Mi ez a "Subscriptions" ? Lehet engedélyezni, de mi történik ha szabadon engedem ezt az állatot?
/\____/\
-
Peethy
őstag
-
Apollyon
Korrektor
Tök jó, hogy n+1-edik ember rakja ki a horoszkópos bullshitet, ráadásul mindnek hibával az elején. Így kezdődik "Ne hidj..." LOL, LOL, és megintcsak LOL. A második szóban egy brutál hibával, ne már hogy az emberek nem veszik észre/nem tudják...
Az úgy helyes hogy HIGGY. Két "gy" betűvel. Magyar nyelv rúlz. Aki kirakja, írja át "higgy"-re. Magyar nyelv helyesen rúlz.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest