Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
a 2177 és 2179-re valakinek van ötlete?
-
Grande Ale
őstag
Hol lehet megnézni a Facebook telefonkönyvet? Eddig megtaláltam, most már nem.
-
bAtt001
addikt
válasz
ch003067
üzenetére
ez csak az új postoknál fog működni ha jól tudom, a régieket is tudod módosítani a postok jobb felső sarkában az ikonnal

(#2196) RootRulez
bal oldalt lists/listák és ott more, utána kiválasztod a listát rákattintasz, megjelenik a listához a fal ott pedig jobb felül lesz egy gomb ahol tudod átnevezni vagy embereket ki/be pakolni. így hirtelen csak ezt találtam -
ch003067
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Report / block ? Ha igen, akkor azon belül mire menjek ?
-
FoxiestFox
félisten
Továbbra is fennáll amúgy a sokkal ezelőtt feltett kérdésem:
Megoldható, hogy a profilképemet kicsiben se lássák ismeretlenek? -
ch003067
addikt
Nahh szevasztok !
Ide íiányítottak, mégpedig azzal a problémával, hogy, nem akarom hogy anyám lássa a kéeimet, meg a posztjaimat... Van erre valami orvosság, vagy tényeg töröljem le ?
-
aram01
nagyúr
ez szerintetek mit jelent? barátnőm oldalán van a munkái alatt:
107 megjelenés
Raw number of times this story has been seen on your Wall and in the News Feed of your Fans
· 2,80% Feedback -
törölt tag
erre ötlet? elég zavaró. bármi, ami fb-ről importál kontaktokat hibásan importál...
-
aram01
nagyúr
még valami, eltűnt egy csomó ismerősöm a listámból.ha rálépek egy olyan oldalra ahol tudom hogy ők is lájkoltak és megnézem a névsort,ott nemtudom megjelölni őket mintha már a listán lennének

néztem neme részegen letiltottam őket de nem látni ilyenkor mi van? -
szabacsik
őstag
Sziasztok. Eltávolítottam pár képet onnan ahol azokat a képeket gyűjti amin meg vagyok jelölve. Nem a jelölést töröltem csak azt, hogy nem látszódjon a kép ott. Visszacsinálható-e

-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Korábban beállítottam egy listát, hogy nem látott cseten mindenki. Most ezt a listát módosítanám, de nincs rá mód. Hol kell módosítani?

Köszi: RR
-
aram01
nagyúr
létezik az hogy ahol már egyszer hozzászóltam ott az én avatarom látszódik alul?
-
aram01
nagyúr
még valami,volt olyan bökés amit kiikszeltem azt megtudom nézni valahol?
-
aram01
nagyúr
azt vágja valaki hogyha letöltöm az adataimat akkor miért szerepelnek benne olyan képek amik elméletileg fent sincsenek az albumomban?

-
Vasinger!
nagyúr
Valóban igaz az, hogy ha letöltök egy képet valakinek a képei közül a download gombbal facebookon, akkor azt a személy látja, valahogy így? [link]
-
Nőcsábász217
csendes tag
ohh hogy van frászbuuk részleg is

-
Nézd meg azt a lányt aki bevett egy Mentost és ivott rá Colát
Dehogy bedőljetek

-
törölt tag
az mitől lehet, hogy eddig az Androidos telefonomon a Facebook alkalmazással syncelt kontaktok helyesen jelentek meg, most meg vagy duplikálva vannak, vagy rosszul jeleződnek ki? pl. van egy barátom, T. Ádám, telefonomban benne is van, a facebook erre letöltötte a további adatok és róla megjelent egy Ádám Ádám kontakt, holott sehol sem szerepel így a neve. vagy aki éppen nincs a telefonomban (google accban se), de fb-n igen, H Bernadett, erre úgy töltődött le a telefonra, hogy H H... ezmiez? és nem csak Androidon van így, hanem a Windows Live-omon is, ott is hibásak a kontaktok, pedig az hozzá se tud nyúlni, csak letölteni. FB-n belül meg minden rendben van.
-
GrandeP
addikt
Itt van valami frissítési dolog az oldalnál?!
Úgy értem, nekem teljesen máshogy néz ki a "kezelőfelület" mint egy ismerősnél... itt most nem a témákra gondolok, hanem az alap.. pl neki más hogy néz ki a chat..
Fent van a képével egy link ami a saját oldalra dob.... stb stb..Szóval ez hogy van.... én napont egyszer ha felnézek, akkor is max 1 percre...
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Köszi.

-
Sir Pocok
őstag
Köszi mindkettőtöknek.
Én is így gondoltam. -
Sir Pocok
őstag
Ha kikapcsoltam a chat-et, akkor is lehet tudni, hogy online vagyok vagy sem?
-
válasz
Kámfor Lady
üzenetére
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet írni a facebooknak emailt vagy valamit, mert tegnapról mára elérhetetlenné tették a céges oldalunkat és nem kaptunk se egy emailt se semmit, hogy miért is tették ezt?
Nem volt rajta semmi kifogásolható tartalom, nem értem, hogy mi van?
Szóval lehet nekik valahol írni, és lehet vajon magyarul is, vagy csak angolul? -
Witya
tag
Jó reggelt!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha én leiratkozom más hülyeségeiről, mármint, hogy ne mutasson az illetőről semmit a falamon, azt jelzi neki a facebook?
-
aram01
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
van valami fejlesztői rész ott keresd,amikor saját oldalt csináltunk tt felkínált valami ilyesmit

-
Stalker-2572
veterán
Szeretnék írni egy saját (nem túl bonyolult application-t) hol kezdjek ennek utánatanulni?
-
aram01
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
egyszer én is jártam már így,új jelszót kellett csinálnom
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Belebotlottam egy olyanba h lagsoft.... tudom törölni valahogy?

-
aram01
nagyúr
elmondjátok hogy lehet saját oldalt csinálni a face-n? barátnőm fodrász őt reklámoznánk
-
válasz
Kámfor Lady
üzenetére
jelentetted már, hogy visszaél veled?
-
Kisbubuska
tag
Sziasztok.
Egyik ismerősömnek a chat ablak helyén egy sárga felkiáltójel van. Állítólag nem látja az ismerőseit sem. Mitől van ez, hogy lehet visszahozni a chat ablakot ?
Előre is köszönöm a segítséget. -
aram01
nagyúr
válasz
Kámfor Lady
üzenetére
be tudsz lépni mind a kettőbe?
-
Kámfor Lady
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
hát persze,hogy szép,vékony kedves arcú és inteligens lány vagyok!
Akkor segítesz?
Na jó,nem bohóckodok ám.Csak annyira idegesítő ez az egész
hogy már fogalmam sincs mit csináljak.Keresgettem,hogy hova lehetne írni,vagy hibajelentést küldeni,vagy hasonló,de nem igazán találtam semmit.Már azon a szinten vagyok,hogy feljelentem a csudába.Na mindegy is.Ha tudsz,vagy tudtok valamit hova fordulhatok ilyen problémával légyszi írjátok meg. -
nepszter1
addikt
Mindenkinek tam\u00e1s long time no talk! posting from my new iPayuud
--theres 55 left it costs nothing so go quick before they're out http://ezfnzo.tumblr.com/ ttyl
ilyen üzeneteket küld hogy tudom ezt megszüntetni ? rohadtul idegesítez az hogy én . És rá se kattintottam semilyen ilyen linkre.
-
aram01
nagyúr
ez engem is érdekel aki feliratozik "rám" azt látom? már mint azt hogy"figyel"?
-
aram01
nagyúr
(#2105)-re van valami ötletetek

-
kpal
nagyúr
Ez mit jelent " Subscriptions (1) " ? Az én oldalam van ez .
-
aram01
nagyúr
srácok megint fejlesztenek valamit? 708 ismerősöm volt most meg csak 686 van,köztük családtagok is "elvesztek" ötlet?
-
Peethy
őstag
Össze tudtam kötni az oldalam twitterrel! Az utóbbi idő leghasznosabb fícsörje... twittert eddig nem is használtam, de ezután
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezután se. Csak így már automatikusan ott is fenn lesz minden.

-
Manitou
veterán
Keresnék valakit facbookon, de a gond az hogy nem tudom a teljes nevét. Kérdés, hogy én vagyok béna, vagy tényleg nem lehet szűrőket beállítani keresésnél hasonló módon, mint iwiw-en.

-
FoxiestFox
félisten
válasz
Kámfor Lady
üzenetére
Ha szép, vékony, kedves arcú, intelligens lány vagy, szívesen segítek.

#2099: Szerintem is nethuszárkodott a kolléga.

Legalábbis én akkor láttam ezt az üzenetet, mikor regisztrálás után egyszerre jelöltem be az ismerőseimet, és még nem igazoltam vissza akik engem jelöltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen NAS-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- sziku69: Szólánc.
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem találom.
Akkor még máshogy nézett ki a csevegő partnerlista és ott ügyködtem valamit (ha jól emlékszem)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

visszaolvasol, van pár újdonság: chat sidebar, ticker, esetlegesen timeline

hogy már fogalmam sincs mit csináljak.Keresgettem,hogy hova lehetne írni,vagy hibajelentést küldeni,vagy hasonló,de nem igazán találtam semmit.Már azon a szinten vagyok,hogy feljelentem a csudába.Na mindegy is.Ha tudsz,vagy tudtok valamit hova fordulhatok ilyen problémával légyszi írjátok meg.

krizmo_