- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Védekezés a Facebook vírusok ellen.
Pár perces videoban elmutogatják, hogy lehet megakadályozni, h belefussunk ilyesmibe.http://www.facebook.com/video/video.php?v=1811213927434&oid=111530928879262&comments&ref=mf
NoScript kiegészítőt tegyétek fel Mozillához.
-
sbazsi
veterán
régebben volt olyan, hogy feliratkozás XY üzenőfalára. ez most megszűnt?
vagyis ha valaki posztol valamit, arról kapjak egy emailt. -
IP-t biztos nezi, mert keresztmuteromnak keszitettem itthonrol egy fiokot es ki-be lepkedtem a ket fiokba, egyszer csak kidobta nekem, hogy erositsem meg a fiokot vagy mi. De 1-2 nap alatt eltunt a szoveg.
-
-
törölt tag
Most próbáltam ki. Csináltam egy fake fiókot friss e-mail címmel, semmi valós adatot nem adtam meg, nem vettem fel semmi ismerőst, csoportot (cache, stb.-t töröltem, chromot telepítettem incognito módban futtatva) aztán megkértem több ismerősömet, hogy csak nézzenek rá a profilra. ÉS kiadta őket a "Kit ismerhetek" alatt.
Akkor ez hogy lehet? Próbáljátok ki ti is.
-
törölt tag
Sziasztok! Észrevettétek, hogy már tulajdonképpen látni lehet ki nézte meg az adatlapotokat? Most vettem észre, hogy akik megnéznek és nem az ismerőseim, azokat beteszi automatikusan a "Kit ismerhetek" fül alá.
-
B1T3
addikt
A „Like Box” miért nem működik? A blogomra helyeztem ki egyet, amely gond nélkül működött eddig, de pár napja csak a főoldalon jelenik meg, ha pedig konkrétan egy bejegyzést nézek, nem töltődik be, a helye üres.
Próbáltam új kódot is generálni, de ez szimplán már nem is működik, a weboldalamat bemásolva „the page you requested was not found” szöveg villan be. -
Apollyon
Korrektor
Igen, ha blokkoltad (tiltólistára tetted) akkor ha rádkeresne, és megtalál, nem tud belépni az oldaladra mert hibát fog neki kiírni.
Úgyhogy minden oké lesz.Én egyszer kipróbáltam a haveromon
(mivel én angolul használom nálam úgy van hogy) Block this person, és kitörölte az ismerősök közül, és az adatlapjára sem tudtam bemenni.
Aztán a listáról újra engedélyeztem és újra felvettem havernak -
tolts.hu
őstag
The Messages service is temporarily down for maintenance. We're constantly working hard to make a better product for you. Please be patient, and the system will be back up shortly.
-
Ice!?
őstag
válasz
Psychonaut #670 üzenetére
okay.:d
-
Tom5
addikt
Egy bizonyos illetőt úgy akarok tiltani, hogy semmilyen szinten ne lássa az adatlapomat. Töröltem az ismerőseim közül is tiltólistára tettem. Ilyenkor teljesen láthatatlan vagyok a számára? Mert én beírom a nevét a keresőbe akkor ne adja ki. (szerencsére)
-
Apollyon
Korrektor
válasz
zsolesz010 #678 üzenetére
Nekem gáz volt az ímélemmel amikor még regeltem anno, és gondoltam akkor kitörlöm a profilt és újraregelek. NEM lehetett törölni, csak deaktiválni.
Ez még egy éve volt kb.Azóta úgynézki tényleg lehet.
Hja és történt egy vicces dolog is.. Van egy haverom, és van a faterja és náluk az van hogy kb minden férfi családtagnak vmilyen meztelen nő van háttérnek a gépen. Nos a haver faterja félmeztelen csajt rakott ki facebookon is profilképnek..
Minden figyelmeztetés nélkül törölték a profilját
csak annyi lett belőle hogy nem tudott már belépni és eltűnt az ismerőseim közül..
Azzal az e-mailjével meg persze már regelhet
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
zsolesz010 #678 üzenetére
Az oldalon tényleg csak átfutottam, de a törlés dolgot köszi. Szépen megvezetek engem is.
-
zsolesz010
senior tag
válasz
ChuckyOsb #677 üzenetére
Elég megnézni, hogy miről is van szó. "Álhírportál" nagy betűkkel kiírva. Ha ebből sem egyértelmű a fent lévő "hírek" mellett, hát akkor...
"Kezdjük ott, hogy facebook-on nem lehet törölni adatlapot csak felfüggeszteni." Ezt meg nem tudom, milyen ember találhatta ki, de ez is olyan, mint a hülye körlevelek, amit a nép mindenféle utánajárás nélkül elhisz, és tovább terjeszt, sőt, egyre határozottabban állítják, hogy márpedig az úgy van. Facebook-on lehet törölni adatlapot, bődületes baromság és félrevezetés, hogy nem lehet. [link] -
válasz
Apollyon #675 üzenetére
Vannak ilyen bugok, néha ez-az nem működik
Kérdés: Ez fake vagy tényleg?
-
Apollyon
Korrektor
Másnál sem működik a "Hide this post" funkció?
A főoldalról szeretnék vmit eltűntetni, de mikor megint visszamegyek, ott van a post a News feedben újra
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
Zoltánka #673 üzenetére
Nem tudom akkor lehet, hülyeséget mondtam, nekem egészen az új levelezés dologig mentette.
Az új levelezés nekem kb. egy hónapja jött egy értesítés formájában.
Olyan ismerősömet meghívhattam, szám,szerint 6-ot, aki még nem használja. El is akartam küldeni olyan barátoknak akivel használjuk a felületet de azt írta ki, hogy csak akkor tudja elküldeni ha lesz lehetőség a meghívásra.Azóta viszont van egy facebook-os email címem és a csetten való beszélgetéseimet is vissza tudom benne nézni, meg nem muszáj a cset ablakban beszélgetni hanem lehet a levelezőn belül is.
Szerk.: amúgy valóban egy szerverről jöhet szerintem a mentés.
-
Zoltánka
tag
válasz
ChuckyOsb #672 üzenetére
Szia!
A chat-ből folyamatosan törölve van (ismerős állítása szerint) és ezek ellenére feldobta neki a régi dolgait. A facebook valamilyen szerveréről jöhetett vissza a cucc?
Van valami Új Üzenet alkalmazás tegnap óta.. ez automatikusan "települ" vagy engedélyeztetni kell?
-
Zoltánka
tag
Sziasztok!
Jártatok már úgy, hogy valaki nevére kattintva a Facebook chat ablakban előjöttek a tavalyi (2010-es) chat-elések szövegei is?
Ha igen, hogy lehet ez? A gépen is tárolódik valahol a chat-ek szövege?? Tudtok erről valamit?
Z.
-
Ice!?
őstag
válasz
Psychonaut #667 üzenetére
de az is megoldás. nem?
-
Ice!?
őstag
válasz
Psychonaut #664 üzenetére
törlés, és újra felvétel?
-
kilozsul
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy mi ez az újabb csajos-titkolózós "poén" FB-on? Olyan mint anno a centikkel, csak most italokkal?
-
somasz
addikt
Ilyen üzeneteket küldök egy gyalázatos algoritmusnak köszönhetően, üzenet vagy üzenőfali bejegyzés formájában:
Secret tool shows who stalks your pics
Hogy a frászba lehet ettől megszabadulni? -
Ice!?
őstag
hi.
ha valakit tiltunk, akkor nem is vonhatjuk azt vissza?
-
tolts.hu
őstag
válasz
Psychonaut #656 üzenetére
Akkor elküldtem egy párszor...mert sokszor rányomtam
-
You are too new on Facebook
We require users to have joined Facebook for a certain amount of time before they can participate in the Translation Application. Please come back again later.Nekem ezt írja ki, ha szavazni akarok egy fordításra, vagy le akarok fordítani valamit.
-
Mennyi ideje kell regisztrált tagnak lennem, hogy fordító lehessek? Mert már ~2 éve tag vagyok.
-
http://www.facebook.com/KnownIssues
"Page Admins: When switching back to your personal account after using Facebook as a Page, some admins are getting blank pages. We are looking into the issue and hope to have it resolved soon."
-
tolts.hu
őstag
Legújabb: megírom az üznetet - > küldés -> nem történik semmi
-
ChuckyOsb
aktív tag
Szia!
Nekem is két oldalam van a személyes adatlapomon keresztül, én sem tudok szerkeszteni, ha pedig igen, akkor nem tudok vissza lépni a saját adatlapomra, csak akkor ha bezárom a böngészőt.
Tudom ezzel nem segítettem, csak érzékeltetni szerettem volna, hogy nem egyedi hiba.
-
M6454
tag
Sziasztok!
Van egy FB személyes oldalam, amin működik is minden.
2 napja regisztráltam egy üzleti oldalt is (ugyanazokra a login adatokra), így most a profilban tudok váltani a kettő között. A problémám az, hogy az üzleti oldal estében, ha rámegyek, hogy oldal szerkesztése akkor nem történik semmi, így nem tudok infókat megadni a cégről. Valamint itt a képfeltöltés sem megy!
Köszi!
-
Hátha valakit érdekel.
Am meg kell nyitni egy képet, és utána frissíteni F5-el, akkor áll vissza a régi fajta képnézegetés.
A másik megoldás, h az egérgörgővel kattintva nyitjuk meg a szokásos módon új fülön a képeket. Ez esetben is a régi módon nyílik meg. -
-
erikke17
őstag
válasz
tolts.hu #641 üzenetére
Szerintem most ne lepődj meg semmin perpill egy raklap fos az egész, péntek estétől én sem tudom használni a Fcebook for Android alkalmazásban a chat részt ha érdekel bővebben feljebb találsz róla infót. Már belenyugodtam ha akar megjavul ha nem nem majd következő frissítésben talán jó lessz.....
-
Ezt az előbb nem akartam elhinni!
Known Issues on Facebook:
Profile: Some users are experiencing disappearing content, such as profile pictures and wall posts, on their profile. We are currently working on resolving the issue.
Ezt kellett volna válaszolniuk a sok formra is amit kitöltöttem, akkor talán nem csinálok ma egy új hozzáférést
Nem telt el 20 perc és javították a több hetes/hónapos atombomba nagyságú bugot -
tolts.hu
őstag
Időleges hiba
-
tolts.hu
őstag
Átmeneti hiba történt, próbáld meg újra.
Átmeneti hiba történt, próbáld meg újra. -
tolts.hu
őstag
mi a sz@r van a facebook levelezésével állandóan!?
-
erikke17
őstag
Nah app reinstall nem segített, bejelentkeztem telefonról de haver az ő telefonján se nem látott de én őt igen ugyan így van gépen is, ezek után egyértelmű hogy rendszer hiba meg őneki nem szarozik úgy chat gépen mint nekem itt is van összefüggés szóval ennyi
-
erikke17
őstag
Én mondjuk szerver hibára gondoltam mert ha jól vettem észre azóta csinálja mióta a chat ilyeneket ír ki mint írtam: ( (27)), ha meg ráírok valakire akkor kép nélkül jeleníti meg neki a gépen a chat ablakocskát vagy mit. Na mind1 várok vele még ha nem fog menni megy vissza az ami volt működő aztán kap esélyt egy következő frissítésnél.
És köszi a gyors reakciótebuddy meg az uccsó lehetőség
-
erikke17
őstag
SE Xperia X10 mini Facebook for Android v1.5.1 csütörtök este még jó volt péntek délután is de péntek este már mondta egyik ismerősöm hogy nem lát chaten, aztán többieket is kérdeztem és ők sem láttak, nem tudom hogy nálam van e a hiba sehonnan se nem tudok infót szerezni
-
Gondoltam kitöltök ma egy utolsó formot (mert ugye más lehetőség nincs) persze majdnem sikerült is elküldeni:
"Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can."Nevetséges BUGBOOK!
-
-
legiaap
félisten
Kérdésem lenne:
Valaki megjelölt egy képen, amin semmi sincs, csak egy ajándék a Maffia Wars-tól vagy mi a fene. Nagy feketeséget látok középen a Maffia Wars-os felirattal. Ezen a képen egy csomó ismerősöm meg van jelölve, de nem látom őket.
A játékkal nem is játszok.
Hogy tudom eltüntetni ezt a képet? -
Értelek én, és köszi a választ
bár ez így már nem egy kis hiba/bug hanem egy használhatatlan szar :S
Az hogy nem reagálnak a sokadik levelemre pedig egyenesen szánalmas :/ nem egy kis buta chat hibáról van szó (ne vegye senki magára) hanem konkrétan az egész profilom egy kalap... (és nem úgy néz ki hogy napról napra javulna)BUGBOOK
szerk.: Még jó hogy SOHA semmilyen bigyót (FarmVille, szívküldimariskanak) alkalmazást nem használtam pont az ilyen problémák megelőzésére, meg persze totál hidegen is hagy...
-
Integra
titán
némi ijesztő adat:
a zynga piaci értékét jelenleg 7 és 9 mdr uds közé teszi a wsj....
farmville 51 mio játékos, cityville 96 mi játékos, havonta, de összesen havonta kijön nekik 275 mio játékos...erre a jpmorgan chase csinált egy 500-750 mio usd közötti befektetési alapot és a goldman sachs meg egy 1 mrd usd befeketési alapot, melyekben ilyen cégekből rántották össze a portfóliókat. mindkettőt lerabolták pillanatokon belül.
hihetetlen... -
Integra
titán
válasz
erikke17 #621 üzenetére
szar az egész ahogy van. ne értetlenkedjetek már ennyit
folyamatosan reszelik, sosem lesz jó. mire stabil lenne, szétverik az egészet újra az új profilra való migrálással amitől minden szar lesz újra.
5 éve ez megy már, soha sem volt stabil. legalábbis nálam biztos nem.sati: a te problémádra is ugyanez a válaszom, ha te nem nyomtál szét semmit, akkor a hiba nem a te feleden van, ergo nálad is egyszerűen szar. akkora adatbázist mozgatnak, meg foltozgatnak folyamatosan, hogy ami nálam jó, az nem biztos, hogy nálad is, illetve forditva.
-
Sziasztok
Lassan már egy hónapja hogy megadta magát nálam a Facebook. Megmondom őszintén értetlenül állok a probléma előtt
mivel eddig még hasonlót sem láttam senkinél, ez persze nem jelenti azt hogy a probléma csak nálam jelentkezik de félelmetesen idegesítő.
Szóval a profilom állandóan visszaállít magára egy korábbi állapotot. Ez abban nyilvánul meg, hogy általában eltűnik a profilképem, az aktuális üzenőfali bejegyzéseim, hozzászólásaim, privát üzeneteim etc etc... hiába frissítek rá, törlök cache-t, nyitom meg más böngészőben, akkor is a 4-6 nappal ezelőtti állapotomat látom általában profilkép nélkül. (jelenleg ha a profilomra kattintok a szombat, 23:32 az utolsó bejegyzés holott ugye azóta már kerültek ki dolgok)...
Gondolom mondanom sem kell mennyire idegesítő a dolog nem csak nekem, hanem az ismerőseim számára is. (miért törölted xy hszem mert ugye ha egyet gondol azokat is eltünteti határozatlan időre)
Szétnéztem a súgóközpontban ahol találtam is egy-két űrlapot (Profile Formatting Bugs stb) de sajnos eddig a kb 5 hibajelentésre (ebből legalább kettő a később megküldött e-mailre) még nem jött válasz. Konkrétan semmi reakció nincs és ez az amit véleményem szerint a világ legnagyobb közösségi portálja nem engedhet meg magának!
Sajnos az angol tudásom korántsem nevezhető tökéletesnek, de szerintem bőven kivehető belőle a problémám lényege, tekintettel arra hogy részletes technikai információkat, képeket is mellékeltem (Böngésző ver. (Build) rendszer etc)Szóval szerintetek ezek után kihez fordulhatok még a problémámmal? Várni már nem várok, mert a legutolsó levelem is jó két hete már hogy elment.
Várom a reakciókat.
-
erikke17
őstag
Sziasztok nem tudja mi a fene baja van a Facebook chatnak? Állandóan eltűnnek azok a párbeszéd dobozok vagy mik ha a bal felső sarokban lévő facebook feliratra vagy a kezdőlapra kattintok aztán a így írja ki a chat: ( (27)) Chatpartner, lehetséges hogy a Facebook for Android alkalmazáson ebből a hibából adódóan nem látnak hogy online vagyok?? Csak mert én telefonon látom hogy kik vannak fent. Ezelőtt jó volt mióta ezt csinálja a chat nem látnak telefonon keresztül
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
szabirka #615 üzenetére
Létre hozol egy listát amin olyan ismerősök szerepelnek aki láthatják az üzenőfali bejegyzéseid. Ezek után Adatvédelmi beállítások/Egyedi beállítások/ Bejegyzéseim menüben kiválasztod a listát és alapból csak az látja majd aki szerepel rajta. Ha olyat akarsz kiírni amit mindenki láthat akkor pedig a lakatnál tudod választani a csak ismerősöket. A mindenkinél az is látja majd aki ismerősnek jelölt de még nem jelölted vissza.
Nidda: valótlant ne állíts a fórumon.
-
vikvuk
senior tag
a saját ID-t hol tudja megtalálni a user (bejelentkezve)?
-
szabirka
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani Facebookon, hogy csak meghatározott személyek láthassák, mit írok ki az üzenőfalamra?
Bocsi, még új vagyok....
Azt tudom, hogy van egy táblázat az Adatvédelmi beállításoknál, de én azt szeretném, hogy csak egy megadott személy legyen az. És nem akarom letiltani, ha nem szükséges... -
A-tom
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a regisztrációval van problémám. Kitöltöm az adatlapot, rányomok a reg gombra, jelzi, hogy valamin nagyon dolgozik, de ez minden. Talán vmilyen progi hiányzik neki? bár több gépről is próbáltam, az eredmény ua.Remélem, valaki tud segíteni.
-
sti10p
senior tag
válasz
ChuckyOsb #611 üzenetére
Na jó vicc ami most nállam van a Facebook-al, nem mondom: be próbálom rakni a Trusted sites-ok közé az IE-ben, hátha az a baja hogy nem tud valami script-et futtatni, erre mikor rákattintok a törlésre kidob a login oldalra és így még be se tudok jelentkezni, folyton visszadob, csak ha kiveszem a Trusted sites-ok közül!
Mi a pikula lehet a baja? -
sti10p
senior tag
(#603)
-valaki erre válaszolna légyszi, illetve kipróbálná hogy neki működik e a törlés?!
-
Newyorker
addikt
Egy kérdés!
Ha rámegyek a kezdőlapra, akkor ugye látom az ismerőseim "főbb eseményeit", vagy a "legfrissebb" bejegyzéseit!
Ha rámegyek egy ismim pl bejegyzéséra és oda megyek a jobb sarkára a bejegyzésnek előjön egy almenü:
- bejegyzés eltüntetése
- xy eltüntetése
- spamnek jelölömItt ha ráklikkelek az "xy eltüntetésére" akkor ugye innentől az ő bejegyzéseit nem fogom látni a kezdőlapomon.
A kérdésem az, ha én újból látni akarom azt hol tudom beállítani???
KÖSZÖNÖM
-
z0d1AK
nagyúr
Pénteken volt 7. éves a Facebook.
-
sti10p
senior tag
Hi!
Nekem az lenne a problémám, hogy nem tudom törölni a hivatkozásaimat. Rá clickelek hogy bejegyzés törlése, de nem történik semmi. Ez valami hiba, vagy az én böngészőmben van elálítva valami. Nem értem, másnál működik?!Előre is köszi a választ!
-
share
tag
sziasztok!
facebookon "házas" vagyok, be van jelölve személy, minden, de egyszer csak a párom adatlapján eltűnt a családi állapot rész mindenhonnan, se a profilképnél nincs kint, se fent, se pedig az alapadatoknál, de csak én nem látom, ha más nézi nála,más mutatja. ötlet, hogy mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone XS GOLD 256 GB
- Corsai vengeance ddr3 2x4GB memória
- Lenovo ThinkPad E14 Gen6 - Ryzen 5 7535HS / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Lenovo ThinkPad E14 Gen5 - i5-1335U / 16GB / 512GB SSD / 14 FHD IPS
- Cooler Master MWE GOLD 1050 - V2 ATX 3.0 White Edition kisker garanciával, újszerű állapotban!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest