Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Üdv!
Google Readerben megosztott elemeket hogyan tudom automatikusan facebookon is megosztani az ismerőseimmel?
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Egy településnek szeretnék facebook oldalt csinálni. A kategóriáknál viszont nem tudom a megfelelőt kiválasztani, más oldalakon látom, hogy van Város kategória, de én nem találom a listában sehol?
Valahol máshol keressem? -
Balázs1621
senior tag
válasz
Balázs1621 #1093 üzenetére
Végre törölte.
-
fatal`
titán
válasz
albiosz #1094 üzenetére
Ezt találtam:
1. At the top of the homepage click “Top News.”
2. Scroll to the bottom of the page (this can take a while if you have a lot of content) and click “Edit Options.”
3. Click the “Add To News Feed” button next to your rekindled friend’s name.
Facebook Unhide Friend
(actually what I saw was a list of people I had hidden, and I just clicked the x next to their name to remove them from my hide list.
4. Click “Close.” (I clicked save)
-
albiosz
őstag
Üdv!
Véletlenül eltüntettem az egyik ismerősöm minden üzenetét az üzenőfalról (hide-oltam). Vissza lehet ezt valahogy vonni? Nem találok sehol listát a hide-olt személyekről. Vagy marad az, hogy törlöm és újra bejelölöm?
Ha egy facebook guru tudja a megoldást, segítsen legyen kedves!
Előre is köszönettel!
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Ezt az oldalt hogy a r.kba tudom törölni?
Rámegyek a szerkesztésre és mellette az oldal törlésére, de utána ugyan úgy ottmarad.
Herótom van már ettől a sok baromságtól, ráadásul még törölni se lehet őket.
kép lemaradt:
-
minimumgame
tag
-
Integra
titán
-
bAtt001
addikt
válasz
minimumgame #1086 üzenetére
csak tippelni tudok, de szerintem jelezted hogy részt veszel azon az eseményen. ha igen jelentkezz le róla és készen vagy de nem biztos.
-
minimumgame
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mitől jelent meg és hogyan lehet eltüntetni az "Éppen Zajlik" eseménysort a jobb oldalról ?
Minden ami történik, ott megjelenik, folyamatosan írja a történéseket...
Kép: [link]
-
Igaz?
Figyeljetek!!!!!
Légyszi tedd ki! Ez a bejegyzés mindenkinek szól, aki a Facebookon van. Ha valaki egy olyan linket küld, amiben az áll, hogy látogasd meg az új Facebook-ot, nehogy megnyisd. Ha megnyitod, búcsút inthetsz az oldaladnak. Ez egy hacker, aki ellopja az adataidat, és kirúg a saját oldaladról. Másold és terjeszd! -
Egy új funkciót villantott tegnap a Facebook: megjött az automatikus arcfelismerés. Ha nem akarjátok, hogy felcímkézenek titeket, akkor a cikkből megtudhatjátok, hogy miként tiltsátok le azt.
http://pcworld.hu/aggalyos-facebook-arcfelismeres-20110608.html -
Azt ki lehet valahogy "cselezni", hogy a profilkép minőségét ne rontsa le a Facebook feltöltés után?
.jpg és .png formátum, különböző dpi értékek kipróbálva, de nem jó.
-
gabor85
őstag
Hali, hogyan tudom visszaállítani azt, ha valaki hírfolyamját elrejtettem?
-
bAtt001
addikt
aktuális kedvencem a friend rank alaklmazás ami mindenki falára kirakja ha bejelölte a program a képen. gratulálok ismét a hasznos fejlesztésért az alkotónak
-
vans?
őstag
Nektek nem szarakodik a kepnezegetes resz? Nem hozza be a kepeket.
-
Ricardo
titán
Veszélyes dolog ez az arckönyv [link]
-
Brent
aktív tag
-
RootRulez
félisten
válasz
Telomanikus #1064 üzenetére
Nekem mikor felajánlotta hogy válasszak, azt írta ezután csak 2x nevezhetem majd át...
Lauda A saját accountjába nézte az én üzenőfalam.De azóta nincs üzenőfalam...
-
Red_Bull
aktív tag
Azt a 10 embert akiket bal oldalon mutat amikor rámegyek az adatlapomra azt mi alapján listázza? Olyasmit halottam, hogy akik ott vannak azok nézegették az adatlapomat pár órával ezelőtt, ez szerintetek igaz?
-
Telomanikus
senior tag
Hi
a felhasználónevet ugye lehet változtatni....én megváltoztattam vagy 3x és most nem engedi ....pedig nagyon muszáj lenne :/
Erre gondolok http://www.facebook.com/logout.hu ami a / után jön....fontos lenne...tehát nem tudom többször változtatni
-
bAtt001
addikt
-
bAtt001
addikt
-
RootRulez
félisten
Mindig kiírja mindenkinek mire "lájkoltam" meg mihez fűztem megjegyzés? Ezt nem lehet kilőni? Magamnál megoldottam, azt, hogy nem lehet hozzászólni a képeimhez meg azzal a beállítással lájkolni se tudnak rá.
-
bAtt001
addikt
egyre jobban szeretem a facebookot, hiába szidják sokan. de főleg az tetszik hogy egyre több nyereményjátékot szerveznek itt. nem kell minden kedvelt honlapot naponta végigtúrni hátha van valami ami érdekel
-
Zotya984
senior tag
üdv Skacok/Csajok
HELPike kellene. Facebookos oldalra nem tud felrakni semmit, mert nem tartja meg az üzenőfal. Se hozzászólást sem pedig képet. SEMMIT.
Ez az oldal nem sima regizős hanem egy Kft kézművesének az oldala.
Mi fr@nc baja van lassan 1 hete? -
Psychonaut
veterán
válasz
blueMerle #1046 üzenetére
Tudtommal nincs, de segithet, ha megnezitek, hogy honnan leptek be az accountjara.
Profilom-->Fiokbeallitasok-->Fiokvedelem
SZERK: munkahelyen vagy nyilvanos helyen nem maradhatott veletlenul bejelentkezve? Mert ha csak siman bezarja az oldalt, azzal nem jelentkezik ki.
-
gyurma88
csendes tag
Valaki Tudja hogy tudnék flash-t beágyazni facebook adatlapomhoz ?
köszi
-
blueMerle
veterán
Remélem tudtok segiteni. Ma a párom nevében likeoltak egy oldalt, és egy bejegyzést is írtak, mintha ő írta volna. Namost nagy eséllyel azt a jelszót nem tudhatja senki, keylogger kizárva mert megvan a kellő védelem, szóval a kérdésem az lenne, hogy az acc feltörésen kívül erre van-e más módja valakinek?
-
erikke17
őstag
Üdv, mitől lehet az hogy ha valami állapotot kiirok oda tesz egy kis lakatot hogy az ismerősök ismerősei láthatják, holott a mindenki volt ezelőtt, ez mitől változhatott meg? Nem állitottam át semmit.
-
Hol a t*kömbe van ezen a csodán az az opció amikor kilistázza az ismerősök telefonszámait?
-
Integra
titán
öcsém, ahogy szétkúrták a levelezést a chat loggolásával... pfffffffff, ki volt ez a fasz, mit akartak ezzel elérni?!
-
wegener
tag
Sziasztok!
Youtube-on és Vimeo-n is a videó címében kellett javítanom. A Facebook azóta is a régi hibás címet látja, ha be akarom illeszteni. Amit próbáltam: böngészési adatok törlése a böngészőben és egy külső segédprogrammal, Facebook ki- majd bejelentkezés, böngésző újraindítása, másik böngésző használata, gép újraindítása, káromkodás, sok káromkodás. Valakinek van ötlete, hogy mit próbáljak még (az öngyilkosságon kívül)?
Köszönöm előre is! -
bAtt001
addikt
én meg imádom az újítások de mindig én kapom meg legkésőbb
bár a facebook chat hidegen hagy
-
KillArmy
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de nem tudjátok véletlen, hogy mitől függ hogy valakinek az adatlapján az ismerősök között ott szélen kiket listáz ki?
Nem olyan lényeges, csak többnyire ugyanazokat dobja ki, szóval valami sorrend biztos van...
Na ennyi, ha valaki tudja a választ annak köszi szépen -
Integra
titán
na, a hülyeség újra végig söpört mo-n, -25 főt töröltem...
-
ch003067
addikt
Figyelem Figyelem!
a Facebook-on új vírus terjeng, mégpedig ilyen formában : Katt ( ez nem a vírus, csak képek arról)
Lehetőleg ne menjetek rá a Dislike gombra, akárki is küldi, én is rámentem, háth mit mondjak rendesen elcseszte az egész fiókom.
Remélem tudtam segíteni.
-
erikke17
őstag
Ez nem lehet igaz!
Előbb rámentem az üzenetekre és fel dob egy ablakot hogy mik lettek módosítva az üzenet részben, utána jött még egy ablak hogy igényelhetek saját fb címet ez mi a rákra jó? Meg van ez az Küld el üzenet ként is doboz amit ki lehet pipálni üzenet írásnál ez mire jó?Nagyon kula lett ez így ráadásul még a a Chat-ba is belekeveri a cuccokat. Gondolom kivenni csak úgy lehet ha törlöm az üzeneteket amiket nem akarok, mert sűrűn használom az üzenet részt.
Aztán még itt van ez a retek nem tetszik fene is..... Teli van floodal az üzenőfal
-
Ice!?
őstag
"A Facebookon már van NEM Tetszik gomb is! Kattints a 'Bekapcsolom a NEM Tetszik gombot' linkre, hogy neked is legyen!" - ez gondolom vírus. mert kirakja az összes ismerőse falára, és nem hinném h nagyon tudatos lenne ..
az egész üzenőfal ezzel van tele. durva. -
-
samfishR
senior tag
csak én lettem béna, vagy már tényleg nem lehet szűkíteni a keresést ha page-re keresek rá? régen ott volt hogy musician, movies, stb.. mostmeg semmi, csak egy nyomorék see more results gomb a lista alján. fantasztikus.
-
vans?
őstag
Hogy tudom azt megcsinalni, hogy a chates beszelgeteseimet ne mentse el uzenetkent?
-
Ki lehet valahogy lőni bizonyos embereket, hogy ne tudjanak bejelölni?
Szerk.: de azért az adatlapomat lássák, tehát a "tiltás" funkció nem jó.
-
tutis
őstag
sziasztok!
kis segítség kellene. A hírek menüpontban a kit ismerhetek blokkot véletlenül bezártam jobb oldalt, és nem tudom hogy kell újra megjeleníteni..
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Az lenne a probléma, hogy ha valaki megnézni az adatlapomat, és az "információk" résznél van, felül először az iskola, munka, alatta, a zene,film,stb. és legalul van, a "Magamról", telefonszám, e-mail stb rész. Be lehet valahogy állítani, hogy ez legyen legfelül, és alatta, a mellékesebb dolgok, mint pl, hogy szeretem-e Tiesto zenéjét, vagy sem?
-
-
válasz
FoxiestFox #1007 üzenetére
Na az jo kerdes, nem ott van az is? Nincs most bejelolve senkim se, szoval ja.
-
-
válasz
FoxiestFox #1005 üzenetére
facebook-tol jobbra az a ket emberke.
-
Meg lehet nézni valahol a függő jelöléseket?
-
eaglesas
tag
válasz
zsolesz010 #1003 üzenetére
Nem tehetem meg, hogy elmondjam, de mindenesetre köszönet a gyors segítségért.
eaglesas
-
zsolesz010
senior tag
válasz
eaglesas #999 üzenetére
Ráviszed a kurzort az 568. ember nevére, de nem kattintasz rá bal klikkel, hanem a görgő alatti gombbal, vagy jobb klikk és új fülön/lapon nyitod meg az adatlapot. A böngésző felső részén megjelenik egy új lap, amin ott lesz nyitva az adatlap, míg az eredeti lap a listával ugyanott marad érintetlenül.
Hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Black - Használt, karcmentes, prémium kamerarendszer
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest