Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdk.112
aktív tag
-
HuMarc
veterán
Aki nem ismerősöd, annak az üzenetei ide érkeznek. Ami vicces, mert erről te semmilyen értesítést nem kaptál. Egyébként ha nem-ismerősnek küldesz üzenetet, akkor a FB felajánlja, hogy ha fizetsz (nem tudom pontosan, hogy mennyit) párszáz forintot, akkor nem az Egyéb, hanem az Üzenetek mappába küldi a levelet. Amit ugye a címzett el is fog olvasni.
-
Out
addikt
Ha a "beszélgetés" után egyből kitörlöd (felül a műveletek menüben) az miért nem jó?
Más téma: Most hogy beléptem az Üzenetek menüben megláttam, hogy van olyan fül, hogy Egyéb és Továbbiak, ott találtam pár régi üzenetet (2011-2013), amik nem kerültek be a Bejövő üzenetek közé, érdekes
Gondolom válaszolni már nem kell ezekre 
-
ClayMore
aktív tag
és ha rejteném az IP-met amerikaira?
a telefonszámom ami meg van adva az még egy jó régi hagyományos telefon volt.
DE amiről néha loginoltam mostanában az itt van a zsebemben. és csinálnám is amit a support centeren találtam és beraktam képben, de nem adja ki "menu" megnyomása után.
-
ClayMore
aktív tag
ha csak ismerős látja...akkor úgy már nem olyan vészes sztem elméletben.
nem akarom elhinni h nincs élő, online helpdeskjük! ez baromira gáz egy ekkora cégnél!!!!
van még ez a telefonról kód generálás, de ez sem stimmel.
elindítom telómról az appot. megnyomom h menü. semmi sem jön elő csak h about....
eneka logikája az lenne gondolom, hogy ők naplózzák a telóm imei-jét ergó vszleg ha ott generálttatok kódot akkor az majd garantálja kb h én én vagyok.
-
Állítsd be, hogy csak akkor tudjanak megjelölni egy képen, ha te azt jóvá hagyod, így ha nem szeretnéd, hogy a kedves ismerős mindenki számára láthatóvá tegyen egy téged ábrázoló képen, nem hagyod jóvá.
Szerk.:
Mivel sajátjaként töltötte fel a képet, nálad pedig nem volt korlátozás a megjelölésre, így sokat nem tehetsz, mivel az ő beállításai érvényesek. Ilyen esetekre a legjobb a megelőzés ezért is javasoltam a fenti beállítást.(#8609) MaciG
Akkor a tevékenységnaplódban rejtsd el az idővonaladról. -
-
-
ChuckyOsb
aktív tag
Ez volt az. De már az új adatlapomon nem működik.
Mi az a nyitott?

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

krizmo_