Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3699 üzenetére
nekem tegnap tűntek el a bejegyzéseim, kiléptem és szerettem volna vissza akkor írta, hogy karbantartás miatt várjak. Aztán 3 óra múlva oké betudtam lépni és egy héttel ezelőttire lett vissza állítva minden. Amiket addig raktam ki, linket, videót azok eltűntek.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz enginev3.0 #3698 üzenetére
hmm érdekes
egész délután haldoklott rohadjon meg
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
enginev3.0
félisten
válasz Mr.Csizmás #3697 üzenetére
folyamatosan megy
jó hogy megnéztem, 1 értesítés, és egy üzenet, olyan izgi, vajon mi lehet az[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Mr.Csizmás
titán
nektek most megy az fb?
-
Jamby18
senior tag
Vukmir Nekem még sima az adatlapom, a kép és az album is public, tehát ez se lehet gond.
Letöröltem az albumot, megcsináltam mégegyszer ugyamúgy publikusra állítva elmentette tölöttt egy picit és ugyanúgy semmi, kijelentkezek, vissza, de úgyse.
Adatvédelmi beállításokon a kocka a public-on van.[ Szerkesztve ]
-
Jamby18
senior tag
Hali!
Megváltoztattam a profilképem és töltöttem fel egy képet egy második profilképek albumba, de nem rakja ki az üzenőfalra. Az én üzenőfalamon se látszik, csak annyi, hogy megváltoztattam nemrég a profilképem, de még a képet se teszi ki.
Korábban ha albumot vagy képet tettem fel mindig betette a képet üzenőfalra is, mi lehet a gond?Én szeretem ha látják, de még ha leírást írok vagy nyomok egy like-ot azt se írja üzenőfalra.
Haverom face üzenőfalán se látszik semmi...[ Szerkesztve ]
-
sicklife
csendes tag
válasz Mr. Elliot #3690 üzenetére
Értem köszi a segítséget
"Akkor most vegyél egy ilyet vagy vedd meg ezt" :D
-
sicklife
csendes tag
válasz Mr. Elliot #3687 üzenetére
Köszi szépen és akkor ezt egyenként meg kell, csináljam vagy lehet egyben is?
"Akkor most vegyél egy ilyet vagy vedd meg ezt" :D
-
enginev3.0
félisten
válasz Mr. Elliot #3685 üzenetére
hát ez a baj, mi az anny.... rakja be, mért nem azt amit én akarok, de felidegesít néha ez a sz@r
-
sicklife
csendes tag
Sziasztok!
Van valami lehetőség letiltani az olyan plakátokat vagy miket, hogy mennyire vagy indián meg milyen nyomival születtél egy napon úgy, hogy én egyiket se lássam?
Köszi, a választ!
További szép napot!"Akkor most vegyél egy ilyet vagy vedd meg ezt" :D
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz enginev3.0 #3684 üzenetére
attól függ milyen gyakran lépsz be, ha ritkábban akkor a legnézettebbeket teszi elsőnek
ha gyakran akkor a frisseket. -
enginev3.0
félisten
nem lehet beállítani, hogy ha felmegyek a facebookra, akkor rögtön a legfrissebb állapotfrissítéseket hozza ki, és ne a legnézettebbeket vagy miket
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz KAMELOT #3682 üzenetére
Skype-on felveheted a facebookos ismerősöket skype-ra is. Csak csatlakoztatni kell a kettőt.
Van benne igazság amit mondasz, hogy sokan otthon ülnek, de kb.ennyien ott is beszélik meg a személyes találkozókat is. Akár olyan emberrel is felveheti újra a kapcsolatot, akit nem látott ezer éve és újra találkozhatnak. -
KAMELOT
titán
skype-nak mi köze a f..szbúkhoz??? Nem jó semmire sem a face....csak elcseszte az emberi kapcsolatokat. Emberek inkább otthon ülnek növelik a dopamin szintjüket azzal hogy lájkolgatják egymás képei ,linkeit.
Az helyett inkább kimennének társalogni személyesen találkoznának megtárgyalnák dolgaikat.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
EmberXY
veterán
-
Mr. Elliot
senior tag
Adott kiírásnál korlátozzad, ne mindegyikre.
-
kpal
nagyúr
Ha valami kilökök üzifalra és éppen csak egy adott személyre van korlátozva a láthatósága és egy kövi posztnál írásnál visszaállítom h mindenki lássa ak ugye nem lesz látható az előzőek ??
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lehet, hogy bugyuta a kérdésem, de azt meg tudom nézni valahogy, hogy eddig kik nem igazoltak vissza azok közül, akiket ismerősnek jelöltem?
Valahogy nem találtam sehol ezt a lehetőséget, már ha van egyáltalán...
Köszönöm előre is a segítséget.Up the Irons!
-
Apollyon
Korrektor
válasz Stalker-2572 #3670 üzenetére
De lehet törölni. Belelépsz a beszélgetésekbe, Actions gomb, és Delete messages...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Stalker-2572 #3670 üzenetére
scriptelve, max. vagy vmi appal. hivatalosan csak úgy amit írtál.
-
Stalker-2572
veterán
facebook üzeneteket nem lehet törölni csak úgy h archiválom, aztán meg egyesével? :S
All Black...
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz Daniel Alves #3667 üzenetére
Posztolásnál is fogaskerék ott állítsad be, hogy ki lássa, ki ne. Mivel azt választottad, hogy csak te, így más nem is fogja látni még az üzenőfalon sem.
-
Daniel Alves
őstag
válasz Mr.Csizmás #3659 üzenetére
Beállítottam hogy a "fogaskeréknél" hogy csak én... remélem így senki nem fogja látni!
de most ha posztolok valamit akkor azt az üzenőfalon mindenki látni fogja és csak az idővonalon nem fogja látni senki...?
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Vukmir
aktív tag
Átraktam Timeline-ra a profilom és a (#3662)-ben említett problémák el is múltak úgy néztem.
Wow?
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
-
Vukmir
aktív tag
Mostanában csak nekem szórakozik?
Ha van valami like vagy bármi vagy 5x jelzi. Sokszor csoportosítva. ha megosztok valamit van amikor meg sem jelenik stb.
Chat nem működik sokszor, online nak írja az offline embert meg fordítva..
Csak IMDB és Soundcloud alkalmazás van engedélyezve.
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
törölt tag
Bonyolult lesz de van megoldás:
- Menj a fiók deaktiválásra és válaszd a "My account was hacked" opciót és elöjön a :
- "You can secure your account here"
- Kattint a Secure XY account gombra majd Continue.
- Itt adsz egy új jelszót majd tovább, tovább egészen a "Review and fix your name" opcióig ahol megváltoztathatod a nevedet.Ennyi. Felelősséget nem vállalok érte, de nekem már többször így sikerült megváltoztatni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Daniel Alves #3658 üzenetére
fogaskerék - privacy
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok..Azt hol tudom beállítani hogy az idővonalamat nem lássa senki? már ha lehetséges
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
kpal
nagyúr
Ha valaki skype-on keresztül írosgat azt facbook is eltárolja ?
-
kpal
nagyúr
válasz littlelion21 #3640 üzenetére
Én úgy tudom azok akik likolgatnak téged .
-
CHIPman
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #3648 üzenetére
Nem, én csak egy csizmást. Lehet, hogy tudnak a szövetségünkről.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
CHIPman
nagyúr
Csak nekem írja ezt?
A fiók ideiglenesen elérhetetlen.
Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please próbáld újra in a few hours.
szerk.: Azt bezzeg írja, hogy 5 bejövőm van, csak megnézni nem engedi.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
AMD Power
titán
válasz littlelion21 #3644 üzenetére
Gőzöm sincsen.... De érdekes a felvetés.
-
AMD Power
titán
Megtudod nézni ,hogy kik nézik meg legtöbbször az oldaladat.
-
Mr.Csizmás
titán
asszem ja, de nem tuti. régen volt nekem, aztán simán cseréltem reklámmentes appokra.
-
littlelion21
addikt
-
AMD Power
titán
Jó ez a My Tops Fans alkalmazás...
-
andy83
aktív tag
-
Integra
titán
válasz Mr. Elliot #3628 üzenetére
attól tartok, hogy most jó ideig ez lesz, max még rontanak rajta tovább
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
andy83
aktív tag
válasz Mr. Elliot #3633 üzenetére
Hát most h tőzsdére mentek, lehet h virítaniuk kell vmi pluszt is...
facebook.com/SzeretekMozizni
-
andy83
aktív tag
válasz Mr. Elliot #3631 üzenetére
Na igen, a hirdetéses cuccokra mennek rá. Épp vmelyik nap hallottam, h pl az androidos FB alkalmazást is át fogják alakítani, h hirdetések is megjelenhessenek rajta... :S
-
andy83
aktív tag
válasz Mr. Elliot #3628 üzenetére
Jaja, szerintem is biztos alakítanak majd rajta, sokunknak nem tetszik...
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz Grande Ale #3620 üzenetére
Nekem a kezdőlap szöveg alatt van egy kis nyíl arra kattintok akkor lefelé megnyílik a fostartály. Arra gondoltok
-
kpal
nagyúr
válasz Grande Ale #3620 üzenetére
Ja-ja ez enegmis érdekel .
-
Grande Ale
őstag
Azt hogyan lehet bekapcsolni, hogy a chat ismerősök felett látszódjanak a friss események?
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #3617 üzenetére
esetleg valami apró segítséget is elhinthettél volna, hogy merre találom, bár úgy télleg túl egyszerű lett volna
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
fb oldalnál ki lehet kapcsolni, hogy nyilvános legyen a lájkolók listája
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! A bing translation-t hogy lehet kikapcsolni? Minden egyes status alá kirakja, hogy see translation, de nekem nem kell ez (angolul használom fbt).
-
bAtt001
addikt
válasz Mr. Elliot #3610 üzenetére
nem csak váltottam képet, és már 3 napja váltogatja random h mikor hova melyiket teszi. van amikor 3 helyen is más van egy lapon belül... valami nagyon elb@sztak most a rendszerrel.
-
rétisün
veterán
válasz Mr.Csizmás #3606 üzenetére
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
bAtt001
addikt
másnak is van úgy hogy pl a falamra ír valaki és valaki like-olja, akkor a like-ot és a kommenteket sem látom... csak a postot csupaszon. ezt csinálja már vagy 3 napja és rohadt idegesítő. plusz a profilképemet automatikusan cserélgeti
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3606 üzenetére
-
legiaap
félisten
Kérdés: Profilképnek csak úgy tudok hozzáadni képet, ha valamelyik albumhoz hozzáadom a kívánt képet, majd ott megyek rá és beállítom profilképnek. Így bekerül a profilképek mappába.
Van másik megáldás?
Mert nem találok.
Nincs a profilképek mappába olyan lehetőség, hogy add photos.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Nimrod
addikt
Mielőtt flame war lenne... bár lehet épp azt kezdem vagy folytatom most...
Átváltottam az idővonalra és annak ellenére, hogy mindenki itt riogat vele, egész könnyen használható és szokható. Itt-ott azért fura, meg a korábban is említett hiba, hogy leállás, kimaradás esetén végleg megpusztul az üzenőfal az kissé idegesítő néha.
Viszont a térkép funkció nagyon tetszik, átláthatóan rendszerezni tudom rajta például a túrázásokat meg hogy kivel és hol voltam.
Szerintem képfeltöltésre meg a térképre fogom már csak használni, másra nem annyira.Két, részben összefüggő kérdés emiatt.
A régebben exportált Facebook adatokat vissza lehet valahogy tölteni?
Hogy lehet a térképet kimenteni áttekinthető formában? Amit korábban teljes mentés címszó alatt csinált, az inkább csak egy masszív adathalmaz. -
rétisün
veterán
kösz a tippeket, akkor az e-mail-címet is meg kell változtatnom.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest