Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Nagy arc

-
Mr.Csizmás
titán
mi a tosz van az fb-vel?
friendcaster adatforgalmat se indit, net (PH) meg siman megy Hsp-n...multkor a nativ fb app hott be igy, akkor valtottam fc-re, most meg ez is behal? 
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Ez már a k***kodás legalja...
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
nem látom a kis ceruzát

-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
-
Stalker-2572
veterán
Hogy kell elrejteni az ismerősök listáját?
-
Mr. Elliot
senior tag

-
kpal
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
hííí

-
mukibuci
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nincs, max ha lájkolsz valamit
elég kemény lenne azért, ha ott mutatná, hogy mit nézel 
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
"fostartály" - sose unom meg

-
mukibuci
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
mukibuci
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
javasolnám az ismerősök szelektálását, ha esetleg egyes problémás ismerősöket nem lehet törölni, akkor egyszerűen le kell iratkozni róluk. Volt probléma, nincs probléma

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
iwiwen a küldd tovább szöveges duma volt, amit egy egyszerű "levél törlése" paranccsal lehetett ignorálni, de amikor már telispammelik mindenfélével...hát....
tudom hogy sok állat vár gazdira, meg csecsemőknek van szükség véradásra, hummereket kell kihúzni a balatonból, stb. stb.
ezeknek tudnám javasolni Oscar Wilde-től az Ifjú király című novellát, hogy rájöjjenek, hogy nem lehet segíteni az egész világ bajain.

-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezt a halált egy felhasználói kör hozza el minden közösségi oldalra. Bár Facebookon egyes cégek is tesznek róla, a sok reklám like-kal.

-
Apollyon
Korrektor
Hát most valami elképesztő szemét lassú ez a szar. A notificationöket be sem tölti, sőt mire bejelentkezett látom magamon mennyit öregedtem. Tiszta iwiw feeling, be is zártam a rákba.
-
Mr. Elliot
senior tag
Régi szép idők. Gyors szerver.

-
kpal
nagyúr
nálatok látszik az ablak amiben látható mások tevékenysége ? eltűnt

-
Apollyon
Korrektor
Ez a képmegjelenítés de elképesztő mód idegesítő lett... Már az előző verzió is az agyamra ment, de ez az újabb végképp agyhalál...
-
H.Heni
csendes tag
Hali, nem épp facebookos kérdés, de biztos tudjátok azt, amit kérdezek

Ha rákattintasz valakire megjelenik, hogy utolsó belépés, mellette, hogy utolsó feltűnés.
Mi a különbség a kettő között? Az egyikkel belépsz, mert beírod a felh. neved és a jelszavad, a másik a feltűnés az mi? IP cím alapján jegyzi meg a gépet? Köcci -
válasz
littlelion21
üzenetére
Jobb lett, mint az előző, legalább egyszerre látni a képet és a kommenteket is. Nekem tetszik

-
misx
senior tag
válasz
feka007
üzenetére
Ja én is. Röhögni. Akciókról, nyereményjátékokról mihamarabb értesülni. Esetleg kedvencekről megtudni még több infót. Meg pár régi ismerősre ráírni, hogy mi van vele.
Meg magad reklámozni, mit szeretsz, mi szerinted a tuti.
Főleg frankó leugatni egyeseket, ha beszúrnak valami gagyi zenét, hogy mennyé' má! 
Csak egy bajom van: idővonal nem kéne, de mivel kötelező, úgyis lesz. Csak nem tudom mikor és ez benne a gáz.
Jobb fölkészülni előre. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
fura hogy oldalt kell pörgetni a hsz-eket.
viszont gyorsabb mint az előző, és nem olyan fuldokló módon üzemel.
-
littlelion21
addikt
A képmegjelenítő valami gyönyörű lett...
-
feka007
veterán
misx: én is csak röhögni járok fel, nincs 2 oldalnál több az egész fb-m, de azért vannak dolog amire nagyon is hasznos és jó, ha fent van az ember. Megfigyelés..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
misx
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
"egész jó így fb nélkül"
Azok a régi szép idők, mikor még nem volt fb...

-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

-
Mr.Csizmás
titán
rohadjon meg, tudok írni megint

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
barca4ever
üzenetére
utolsó bekezdés
de jó poén volt 
btw. nem is hiányzik, ez az egy hét ban megteszi a hatását

-
barca4ever
tag
Sziasztok!
Csak érdekesség képpen olvassátok el ezt!!!
Mit művelhet egy emberrel a technika és az "imádott" facebook!(ANTI Facebook!)

-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Hogy lehet úgy blokkolni embereket hogy azok ne lássanak rólam semmi aktivitást még a tickerben sem? A korlátozott listához hozzáadtam őket de látom hogy egy rakat régebbi megosztásom publicra volt állítva automatikusan (az megint csak jó kérdés hogy alapból miért nem csak az ismerőseimnek osztja meg).
Persze mindezt anélkül hogy törölnöm kéne őket. Pl nem szeretném hogy a főnök lássa ha meló közben kommentelek és hasonlók
Ha jól látom a Blokkolt személyek és alkalmazások menüpont törli is az embereket az ismerőseim közül.Hátha érdekel valakit: most jöttem rá a napokban hogy a ticker megjelenéséhez 100 ismerős kell min.

-
Mr.Csizmás
titán
egész jó így fb nélkül
igaz hogy tudnám olvasni, emg lájkolni, de csak readonly. g+-on elvagyok

-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
littlelion21
üzenetére
"Ezentúl az összes szétlőtt/vert fejű élőlényt postolót jelentem az is biztos."
Mindig jelentem őket.
-
mukibuci
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
passz, szerintem sorba haladnak, 1 7 14 30 nap, majd végleg.
-
-
mukibuci
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
pl ha jelentik hogy mindenféle mocskot teszel fel
vagy ha mindenféle vadidegent jelölsz még, és ők jelentik h nem ismernek -
littlelion21
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Van ilyen hogy letilt a FB? Mire fel?
-
McKane
senior tag
miért van az mostanában, hogy amit én kipostolok, az rögtön eltűnik a falról,de az én adatlapi eseményeimnél meg benn van..
-
pckownz
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Pontosan mi is történt, miért kaptál tiltást?

-
mukibuci
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ki volt írva, de ha jól emlékszem 7 nap

szerk: lesz még 14 és 30 napos változat is, utána byebye
-
GrandeP
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha azt amelyikre gondolok, akkor nem csodálom, és megérdemelted!
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
posztoltam egy vicces képet (ennyi hó esett), erre most letiltott, csak readonly vagyok. meddig kell várnom?
(második figyelmeztetés) -
tolts.hu
őstag
Úgy látom meghalt a face.
-
Jamby18
senior tag
Úgy tudom még ingyenes a facebook telón. T-s vagyok, hogyan tudom megcsinálni, Nokia 5800 telóról menne..
Köszi! -
Nimrod
addikt
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Bár ez egy böngészőbe beépülő megoldás, ha jól látom. Azért köszi!

-
AXisBOLD
addikt
hy
van egy ismerősöm akivel sokat chatelek és folyton ledobálja, nála is engem.
vele csak én vagyok így, én nem figyeltem meg másnál.
miért van ez?? lehet orvosolni?
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Meg tudom az nézni h ki kivel mióta ismerős?
Köszönöm.
-
agemate
addikt
válasz
agemate
üzenetére
Probléma megoldva a következőképpen:
A lakásban egy másik gépen van Ubuntu és Win7 is, de az Ubuntut használják rajta a családtagjaim. Amikor anno telepítettem a gépet, raktam rá Win7-et is a biztonság kedvéért - Ultimate van, több gépre is telepíthető. Akkor bejelentkeztem ott a Facebook-omra, gondolom reflexből. A Facebook ezt a bejelentkezést érzékelte egy "régebbi gépnek, amit használtam a felfüggesztés előtt", így végre be tudott léptetni mindenféle szekuriti kvescsönös rész utána.
Hátha másnak is segít

A sok kommentért elnézést, rövid a szerkesztési idő

-
agemate
addikt
válasz
agemate
üzenetére
Megint ez az üzenet jelenik meg:
- Your account is temporarily locked. We've temporarily locked your account so no one else can log in as you. To regain access, please complete this quick security check.
Ha kattintok, akkor pedig ez:
- Your account is temporarily locked. In order to regain access to your account, please log in from a computer you have used before. If you are unable to access any of these computers, you can .
Ha megpróbálom a leírtakat, az első üzenet fogad és így tovább körbe-körbe.

-
agemate
addikt
válasz
agemate
üzenetére
Letelt a 24 óra, de továbbra sem enged belépni:
- Fiókja ideiglenesen letiltva, jelentkezzen be egy gépről amelyet előzőleg használt vagy töltsön fel egy igazolványképet.
Előbbivel próbálkoztam, de mindig ugyanehhez az üzenethez lyukadok ki. Többszöri próbálkozás után ezt az üzenetet kapom:
- Please try again later. You are trying too often. Please try again later.
Mennyi az a léter? Meddig kell várnom? Az igazolványképes azonosítással csak az a baj, hogy álnéven vagyok fent, a személyimben meg ugye rendes név szerepel.
Mi a teendő, hogy visszakaphassam a fiókomat és be tudjak lépni?
-
kpal
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Ha engem töröl valaki ak nem is voltunk egymás számára fontosak.
Inkább nem használok ilyet . -
Mr. Elliot
senior tag
-
AXisBOLD
addikt
üzenőfalról törölt eseményeket vissza lehet hozni?
-
HardSanyeee
őstag
Üdvözletem!
Az adatvédelmi beállításokkal kapcsolatban lenne egy kérdésem. A profilomon eltüntettem az összes recent activity-t (az adatlapon ezek az egysoros üzenetek: "xy hozzászólt ehhez", "xy lájkolta ezt"), szépen működik is a dolog. Viszont a Tickerben (a jobb oldali hírsávban a főoldalon) látszik, hogy mit lájkolok és mihez szólok hozzá, illetve akkor is látszódnak az előbb említett dolgok, ha valaki hozzáad engem a "Close friends" nevű csoporthoz. Nyilván azért tüntettem el ezeket az adatlapomról, mert nem akarom, hogy lássák, de a fejlesztők megoldották, hogy az láthassa, aki akarja.
A kérdésem pedig volna, hogy esetleg van-e olyan beállítás, hogy a Tickerből és a Close friends-ből is el tudjam tüntetni, hogy mit lájkoltam, mihez szóltam hozzá, stb?
Előre is köszi!

-
agemate
addikt
Sziasztok!
Ma reggel PC-n kijelentkeztettem a telefonomat véletlen a többi bejelentkezett eszközzel együtt. Ezután próbáltam belépni telefonról, de nem fogadta el a jelszót, amit gépen igen. Egy idő után már a gépen sem tudtam belépni, a fiókhoz tartozó valós email címemre kértem jelszó helyreállítást/pótlást, ami nem érkezett meg többszöri próbálkozás ellenére sem. A rendszer felkínált egy lehetőséget, hogy adjak meg új email címet és jelszót. Megadtam, oda jött is egy ellenőrzőlevél linkkel, arra rákattintottam és most azt írja a FB, hogy várjak 23 óra 59 percet és akkor az új email címmel és jelszóval lépjek be.
Na most, fontos levelet várok, nem tudok ennyit várni. Van valamilyen más lehetőség, hogy hozzáférjek a fiókomhoz?
-
kpal
nagyúr
ez az Fb kész van
kirakok bármit a fő falra aztán megnézek egy pillre valamit mire visszanézek eltűnik de profiloban bezzeg ott van . -
A timeline profilomban, középen az a vonal mire jó? Ha odaviszem a kurzort, egy kék plusz jel van ott.
-
Mr. Elliot
senior tag
Bocs, a dupla posztért, ezt most találtam: Ezt a csoportot archiválásra ütemezték
A következő néhány hónapban a Facebook az összes csoportot a régi csoport formátumban fogja archiválni. Amikor ezt a csoportot archiválják, az üzenőfal bejegyzések, fényképek és beszélgetések módosításra kerülnek az új csoport formátumra, de a csoporttagokat újra hozzá kell majd adni.Tudj meg többet... A Facebookom fejlécében volt. De azt nem írja, hogy melyik csoportomról van szó. De gondolom akkor mindegyik ilyen lesz.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Meg kellene már írni azt a levelet, nem?

-
KisKigyi
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon ezt olvastam!
Facebook bejelentkezés
Fiók letiltvaA fiókod felfüggesztésre került. Ha kérdésed lenne, látogasd meg a GYIK oldalunkat itt
Hogyan aktiválhatom újra? Új névvel címmel nem lehetséges az aktiválás jelenleg!
Más face adatlapról sem látszik már a profilom!
Várom a hozzá szólásokat! ha lehet privátban! Köszönöm!
-
mukibuci
nagyúr
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
én meg a firefoxot nem használom
a fostartályban viszont szoktam nézelődni, amikor csak úgy meg van nyitva az fb, és bambulok magam elé 
-
pckownz
őstag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Én azt letojom

Soha nem figyelgettem...
Most nézem, rá lehet húzni a chatet. Eddig nem lehetett? -
bAtt001
addikt
haha ide is eljutottunk, el lehet tüntetni a "fostartályt"

-
Mr. Elliot
senior tag
-
mukibuci
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
indexnek akkor se hiszek, ha kérdeznek
egyébként itt azt írják, hogy neked kell jóváhagynod...én pl használom az említett imdb-s cuccot, és csak akkor teszi ki fbre, ha külön bepipálom, és ez minden egyes filmnél külön van. a nike+ pedig eddig is automatikusan publikált, mert így állítottam be

-
-
Üdv!
Egyik ismerősöm bejelölt így valami hsz-ában:
Pirossal bekarikáztam.
Hogyan tudom törölni onnét? Mármint a nevem ott lehet, az nem lényeg, de ne legyen linkesítve.
A hsz jobb felső sarkában levő X-re kattintva csak spamnek tudom jelölni, ill. visszaélésnek tudom jelenteni. Ennyire nem gáz, de jobban örülnék, ha nem tudna megjelölni a hsz-aiban így.
Hol tudom letiltani, h ne tudjanak megjelölni hasonlóképpen (mások)? -
Nimrod
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Mini PC
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

friendcaster adatforgalmat se indit, net (PH) meg siman megy Hsp-n...multkor a nativ fb app hott be igy, akkor valtottam fc-re, most meg ez is behal?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

elég kemény lenne azért, ha ott mutatná, hogy mit nézel 

krizmo_